Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי, לצערי אני עם vista business. והיא כידוע לא כוללת את מדיה סנטר. אני מכיר את התחליף הזה מצ'יטוט קצר באינטרנט. http://www.team-mediaportal.com/ אני אשמח לשמוע על תחליפים מומלצים שלכם, אפילו בתשלום... תודה, אופיר
-
- 1 תגובה
- 791 צפיות
-
-
שלום לכולם. מצטער אם כבר דיברו על בעבר, לא ממש מצאתי דיון שעונה בדיוק על השאלה הזאת. אני רוצה לשדרג מ8.1 (חוקי) ל10. בזמנו כשיצא 10 אמרו שיהיה חינם לשנה ואז יצטרכו לשלם. אחר כך אמרו שזה יהיה חינם לגמרי ואז עוד פעם אמרו שזה חינם לתקופה מוגבלת... בקיצור נהיה לי בלאגן. מישהו יכול לעשות לי סדר? אם אני משדרג עכשיו לווינדוס 10 זה ישאר חינם? אני לא אצטרך לשלם? ומה יקרה במקרה של פירמוט? אני יכול ישר להתקין חזרה ווינדוס 10? או שצריך להתקין ווינדוס 8.1, לשים עליו את הרשיון שלי ורק אז לשדרג לווינדוס 10?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר תקופה לא קצרה יש לי בעיה מוזרה במקלדת מגע, זאת שקופצת כשלוחצים על האייקון הקטן למטה. כשאני נוגע במקש של 'ת' זה מתנהג כאילו לחצתי על ' , ' כשאני נוגע במקש של 'ץ' זה מתנהג כאיו לחצתי על ' .' ותוך כדי הנורה של הCAPSLOCK נדלקת לשבריר שנייה. מה שמוזר זה שאם אני לוחץ על CAPSLOCK אז זה מסתדר... אבל אז שאר האותיות הופכות להיות אותיות גדולות באנגלית.... זה ממש מציק, בגלל שהמחשב שלי (dell inspirion 15 7568) נהפך גם לטאבלט, ואז אני משתמש במקלדת הזאת. אשמח לעזרתכם! איתי
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חבר זה אפשרי באמצעות disk on key להוסיף זיכרון למחשב?נגיד יש לי 512 ואני מוסיף עוד 512 אז זה ניהיה ג'יגה יש דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
יש לי מחשב שיש בו 2 GB RAM ואני לא יודע האם להתקין את ויסטה או לא ... והאם הויסטה טובה כמו שכולם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מתי יוצא הווינדאוס החדש? windows vista תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
ערב טוב , היום קיבלתי את ה athlon 4200X2 שלי.. התקנתי , והכל בסדר , בויסטה מופיע לי מסך כחול וריסטרט אחרי חצי שעה. בXP הכל תקין לחלוטין. (יש על המחשב שתי מערכות הפעלה בשתי מחיצות נפרדות.) מה הפתרון האולטימטיבי ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין בדיסק און קי עם כמה תוכנות ללא הצלחה את מערכת הפעלה XP כדי להתקין משם במחשב נייד ללא כונן CDROM. ניסיתי אם תוכנה בשם ULTRAISO,עשיתי בדיוק מה שצריך אך במחשב הנייד שאני מעלה דרך הUSB עם דיסק און קי אני מקבל הודעת שגיאה שחסר קובץ TXTSETUP.SIF,בדקתי את זה במחשב נייח ואותה הודעת שגיאה מופיעה ,לעמת זאת,את אותו הדיסק שמנו במחשב אחר וזה עבד. התקלה חוזרת על עצמה גם בתוכנות אחרות כמו unetbootin של לינוקס,ו WIN TO FLASH ועוד. אני מאוד סקרן לדעת מה קורה פה?
-
- 1 תגובה
- 908 צפיות
-
-
יש לי המון פלייבקים ואני רוצה לסדר אותם לפי קבוצת אותיות כל מה שמתחיל ב A יהיה תחת A כל מה ש ב B תחת בי וככה הלאה.. הבעיה שוינדוס 7 שם אותם תחת קבוצות גדולות יותר כמו למשל מ A עד G כל הקבצים באות הזו יהיו שם. ואני רוצה חלוקה קטנה יותר איך אני משנה את זה?
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
היי, קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו ויסטה, עכשיו , יש לו נטייה לעשות לעצמו מין log off כזה כל 20 דקות שאני לא נוגע במחשב .. זה מפריע שרוצים להוריד משהו כי הוא מבטל ת' הורדה .בכל אופן איך מבטלים? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
אני רואה כתבות שזה שילוב לא מוצלח ולא עובד ואפילו גורעה השאלה שאני רואה שני מעבדים במערכת . במערכת שלי אז למה זה לא טוב ו האם זה באמת גורע .? :s05: מצחיק
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
שלום, משום מה לכמה קבצים אני לא יכול להיכנס, אני מקבל הודעה שאין לי מספיק הרשאות לקובץ למרות שאני מוגדר כ ADMINISTARTOR. תודה רבה למי שיוכל לעזור לי עם הבעיה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מערכת Windows XP. לדוגמא אם עכשיו אני משנה את תצורת View של האיקוני קבצים ל- List או כל אחד אחר ברשימה. ובאפשרות של Arrange Icon By ל- Type או כל אחד אחר ברשימה. כשאני מפעיל את המחשב Restart באופן מסודר כל המחשב חוזר לתצוגבה מבולגנת של קבצים לא ע"פ Type. ולתצוגת View של Icons. איך אני מסדר את הבעיה המעצבנת הזו? שהתצוגה שאני שומר תשמר על כל התיקיות גם לאחר הפעלת המחשב מחדש. תודה רבה על העזרה.
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אני מחפש את ההתקנה המלאה של ה-IE6 (אפשר גם SP1 שלו) - אבל כל הקבצים. לא החצי מגה שמתחבר לאינטרנט ומוריד הכל. למה? ככה.
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
המערכת שלי היא ויסטה ביזנס, וברצוני לשדרג אותה לאולטימייט, האם יש דיסק מיוחד שעושה את העבודה ?
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב התחיל לעלות לי בקרטוע כאשר בין ה"ברוך הבא" לשולחן עבודה ישנו מסך שחור ורק העכבר בר הזזה. הדבר השני הוא, שהחלפתי את החיבור לאינטרנט בחיבור לרשת אלחוטית ועכשיו עם כל הפעלה של ווינדוז הוא לא זוכר את הסיסמה של הרשת ואני צריך להקליד אותה שוב ושוב ולחזור על ההליך כדי להתחבר לאינטרנט. יש הצעות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי כשאני רוצה לשמוע במחשב קבצי MIDI אני לא שומע כלום.... איך אני יכול להגדיר בווינדוס שאני יוכל לשמוע MIDI במחשב?
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין ווינדוס באמצעות דיסק און קיא?האם זה כדאי יותר מהיר? והאם זה יותר טוב מדיסק רגיל תודה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב נייד של טושיבה עם מעמחזיר אותורכת הפעלה של ויסטה פרימיום נמחק לי הסל מיחזור אך אני מחזיר אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אתמול התקנתי וויסטה וכל כמה דקות אחוז השימוש במעבד במנהל המשימות קופץ ל 20-30 % ואז חוזר ל 4 % -בלי שאני מפעיל שום תוכנה נוספת.יש לי מעבד E6750 עם 2 GB RAM .....יש למישהו פיתרון לבעיה?
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
שבת שלום וערב טוב, אני מנסה להתקין xp sp3 על WD 320 sata. בלוח יש חיבור ל-sata, אממה.. הביוס מזהה אותו כ-scsi, חפרתי מעט וראיתי מה הסיבה - ושאני אמור בעת ההתקנה להשתמש בדיסקט שהכנתי מראש וללחוץ F6, איפה לעזאזל אני מוצא את הדרייברים הנחוצים כדי להתקין את את ה-Xp? אשמח לתשובות מהירות, תודה!
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בויסטה פרימיום . במקרים רבים שאני מנסה לבצע פעולו כגון העברת קובץ מכונן חיצוני או התקנת תוכנה למשל קופצת לי הודעת חסימה של הויסטה שמעקבת אותי או מונעת ממני לחלוטין לבצע את הפעולה. איך מבטלים הגנה זו? אני מוגדר כאדמיניסטרטור
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בWindows vista SP1 32bit מזה כ-5 חודשים. עד היום לא היו שום בעיות עם הווינדוס והכל עבד מצוין. לפני כמה ימים שמתי לב שבאורח פלא נעלם לי הRecycle bin מהדסקטופ. לא מחקתי את האייקון שלו ולא נגעתי בו, הוא פשוט נעלם מעצמו. בכל אופן, אני תוהה כיצד אני יכול לשחזר אותו? איפה הוא נמצא? ביצעתי חיפוש על המחשב לRecycle bin וזה לא מעלה תוצאות. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב עם מערכת הפעלה ויסטה 32 ביט. אני קונה מחשב חדש עם 4GB זכרון ורוצה להתקין ווינדוס 7 64 ביט. השאלה שלי היא האם עלולה להיות בעיה כלשהי בתקשורת בין המחשבים ברשת ביתית (שיתוף קבצים, מדפסת וכו') בגלל מערכות הפעלה שונות?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP באנגלית, ואני רוצה להפוך אותו לעברית בעזרת Windows XP Multilingual Interface Pack אבל בפועל, חוץ מלהפוך את ה "START" ל "התחל", החבילה הזאת לא שינתה שום דבר... עדיין כל התפריטים באנגלית.... איך אפשר לפתור את זה?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-