עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by eladbu,

לפני כשעה המחשב שלי עבר לבלו סקרין וזאת היתה ההודעה karnel apc durimg exit מה זה אומר?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  2. שלום לכולם. יש ברשותי WIN-XP +SP1 ובזמן האחרון היתרחשו כמה דברים חדשים ומעניינים ב-WIN. לא מזמן התקנתי את התוכנה Kaspersky ו Sygate וקראו דברים מעניינים.. זה התחיל בזה שהקובץ Studio.exe שבתקיית ה-WIN קם לתחייה פתאום והחל לירצות חיבור לאינטרנט, כך מעידה ההודעה הקופצת של ה Kaspersky ואני מסרב בתוקף כל פעם! (מכיוון שהKaspersky טוען שזוהי תולעת מסויימת\קובץ מאיים מסויים..) הקובץ נימצא כאן: c:\windows\system32\Studio.exe מלבד הקובץ הזה גם השניים האלו רצו להצטרף לחגיגה: c:\windows\system32\ntoskrnl.exe c:\windows\system32\lsass.exe c:\windows\system32\svchost.exe *על שלושת אלו ה Kaspersky לא ליכלך.. איני יודע אם אני אמור לתת גישה לקבצים אלו? כל עזרה תתקבל בברכה!

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  3. Started by hagay21,

איך אני מחזיר את האייקון של הסל מיחזור לשולחן העבודה ואת העזרים (ברשימת ה תוכנות - programs)

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  4. שלום. יש לי על ה- Desktop קובץ, שכמו שאמרתי, מסרב להמחק. זה קובץ של 0kb שנוצר בהורדה כושלת של attachment מ- gmail. כל ניסיון לשנות/למחוק מוציא את ההודעה: Cannot Delete File: Cannot read from the source file or disk בדיקה של ה proporties מראה שהוא לא Hidden או read only אבל ב- Command prompt אם אני מריץ את הפקודה attrib אני מקבל: A SH C:\Documents and Settings\XXX\Desktop\CA8HY5F4. כלומר שהוא Archive, System, Hidden. אם אני מנסה להריץ את הפקודה: Attrib -a CA8HY5F4. או כל וריאציה אחרת: Attrib -s -h -a CA8HY5F4. אני מקבל את ההודעה: File not found - CA8HY5F4 מה אני צריך לעשות בשביל למחוק אותו?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by nissim_y,

במחשב חדש הותקן xp אך המחיצה c הוגדרה כ 2 ג'יגה בלבד (בטעות) כעת ה windows עובד אך לא ניתן להתקין תוכנות כי המחשב לא מגיב כמעט בזמן ההתקנה גם התקנת partition-magic לא מצליחה כי המחשב לא מגיב (אולי בגלל המחיצה הקטנה שתפוסה ברובה ע"י מערכת ההפעלה) איך להגדיל את מחיצה c ללא התקנת תוכנה נוספת ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. חבר שלי ניסה לסדר עברית במחשב של חברה שלו וכמו שכבר הבנתם, אם אני כותב את זה - הוא לא הצליח עכשיו יש לו בעיה להעלות את הוינדוס עצמו הוא מגיע למסך שה וינדוס טוען את עצמו ועושה ריסט וכך חוזר חלילה... הוא ניסה להעלות דרך Safe Mode אבל גם משם יש בעיה של ריסטים או תקיעות הוא אמר שכשהוא ניסה להעלות דרך ה Safe Mode הוא מבצע ריסט אחרי הקובץ mup.sys יש למישהו רעיון איך אפשר לסדר\ לתקן\ להחליף את הקובץ?? ??? או שהוא חייב לעשות פירמוט? תודה לכול העונים... בברכה דקל

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by bd,

ביטול הפעלת קובץ עם הפעלת המערכת וגם בעבודתה הקובץ CTFMON כל הזמן מופיע לי בהפעלה של המחשב וגם כל הזמן בסיים משימה נמצא ואני לא מצליח למחוק אותוווו משם ניסתי ב MSCONFIG וגם דרך הריגסטרי עשיתי חיפוש על השם שלו איפה שכתוב מחקתי וזה עדיין ממשיך מה עושים הקובץ הזה מעצבן אותי והוא לא אמור לפעול

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  8. שלום יש לי בעיה כבר די הרבה זמן... יש משחקים/תוכנות שאני פותח אותם ואז אני מקבל הודעת 'דונט סנד' אני מתקין משחק, משחק ואז אני יוצא ונכנס שוב ורק אז אני מקבל הודעה ואני לא יכול להכנס שוב זה קורה לי בתוכנה דה אול סיאינג איי (למעלה) בET, AA ועוד... חשבתי שזה בעיה בווינדואס אז אתמול פירמטתי וזה שוב קרה, ואז פירמטתי עם דיסק של חבר וזה שוב קרה יכול להיות שיש לי בעיה בחומרה? ד"א לא מצאתי פתרון בחיפוש

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  9. שלום לאחר התקנת SP2 בחלונות XP-Proff סרביס ICS אינו עולה ולכן לא ניתן להפעיל את ה- FireWall שגיאה 10047 אודה למי שיוכל לעזור - מנחם

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by Asafalfa,

היי אנשים ! לפני כמה דקות פתחתי קובץ שכנראה היה סוס טרויני.. זה בסדר כי ה zone alarm נדלק לי שני אחרי . בקיצור ישר מחקתי את הקובץ ואז ראיתי שהוא מנסה ליצור קשר מקובץ נוסף שנימצא לי ב C:\WINNT\system32\iosdt בקיצור ניכנסתי לשם ומחקתי את כל מה שהיה שם ... ואז ניסיתי למחוק את ה FOLDER ,הבעיה היא שאני לא יכול לראות אותה !... עכשיו הדרך היחידה שאני יכול למחוק את זה זה רק דרך CMD DOS.. כי ללחוץ על FOLDER אני לא יכול כי אני פשוט לא יכול לראות אותה !... אז רציתי לדעת האם אתם יודעים את הפקודה כי אני משתגע כאן !... אנשים הפקודה DELTREE לא עובדת לי הוא כותב .. DETREE IS NOT RECOGNIZED AS AN INTERNAL OR EXTERNAL COMMAND OPERABLE PROGRAM OR BATCH FILE..

• 4 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. עכשיו אתה יכול לכבות את המחשב כמו בישנים למה הוא לא מתכבה לי לבד כמו פעם ?

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by udi,

יש לי בעיה בשבוע האחרון ה WINXP עושה ריסט לעצמו הוא לא מודיע הודעה על 60 שניות עד לאיתחול או כל דבר אחר אלא פשוט המחשב נכבה ומופעל מחדש . חשוב לציין שהסרתי את ההגדרה שיש בWINXP שכאשר הוא נתקע או נופל הוא יכול לעשות איתחול מחדש כמו כן ב BIOS הסרתי את ההגדרה כאשר המחשב מתחמם יותר מידי לעשות איתוחל. יש לי אנטי וירוס NORTON 2004 והוא לא מצא וירוס וגם לא התקנתי שוב דבר חדש במחשב מה היא הסיבה לשיגעון החדש של המחשב .

• 8 תגובות
    • 761 צפיות
  13. Started by Guy King,

כשאני מנסה להתקין XP על המחשב שלי אני מגיע לאחר זמן קצר למסך כחול שבו כתוב: "a problem has been detected and windows has been shut down to prevent damage to your computer" לאחר מכן המסך הכחול ממליץ לי לבצע בדיקת וירוסים וסריקת דיסק ולנסות להתקין את ה-XP מחדש (באנגלית כמובן, ועשיתי את זה). בסוף המסך הכחול כתוב הדבר הבא: "STOP: 0X0000007B (0XF898563C, 0X0000034, 0X00000000, 0X00000000) ניסתי להתקין 3 גירסאות שונות של XP וכל פעם הודעת השגיאה חזרה. כרגע יש לי Win 98se. מה לעשות? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  14. התקנתי את XP PRO ומשום מה עם כל כניסה למערכת אני מקבל "found new hardware", אבל הרצה של אשף ההתקנה נכשלת ובמנהל ההתקנים נוסף לי כל פעם "unknown device" לקטגוריית ה-"other devices". זה מאד מעצבן ואין לי מושג איזה התקן מזוהה כביכול כי לא חיברתי שום דבר חדש. אם יש למישהו עצה, אשמח לשמוע.

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by creek,

אני זוכר שפעם ידעתי אבל שחכתי :\ יש איזה אתר שמראה את כל הסימנים האלו מוכנים או איך לכתוב אותם איפשהו? © ® וכל השאר

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  16. אוקיי יש לי רק משתמש אחד במחשב, GAL, שזה אני. משום מה לפני כמה שבועות הוא התחיל להעלות בכל הפעלה של המחשב את מסך בחירת המשתמש של xp. יש כמובן רק אופציה אחת, שזה אני... זה אמנם לא רציני אבל זה טורדני. מה עושים? (אני רוצה כמובן שהוא יחזור למצב הקודם, פשוט להעלות ישר את המשתמש שלי בכל הפעלה של המחשב).

• 3 תגובות
    • 793 צפיות
  17. Started by RayZ,

איך מישתמשים ב DOS? למשל,איך אפשר להכנס דרך הדוס למשחק או תוכנית?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. הבנתי שזה קשור לWINDOWS XP..שעושה בעיות כשמדובר בכרטיס רשת מובנה מישהו פה יודע איזה FIX פותר את זה?

• 5 תגובות
    • 814 צפיות
  19. שלום. שמתי לב שבזמן האחרון ל WINDOWS XP שלי לוקח המון זמן לעלות (2-3 דקות מאז שאני רואה את ה DESKTOP לראשונה עד שכל התכנות עולות והמחשב מתחיל להגיב....). אין לי כמעט תוכנות שעולות ישר שאני מדליק WINDOWS , רק ה mcafee security center, ATI control panel אני לא מבין למה לוקח לו כל כך הרבה זמן לעלות (סרקתי את המחשב ולא מצאתי וירוס או ספייוור שאחראים לזה...). יש משהו שאני יכול לעשות כדי לגרום לו לעלות שוב מהר יותר?

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by POD,

שלום לכם, יש לי ספריה עם המון מפתחות ברג'יסטרי. כיצד אני יכול ליבא את הספריה למקום אחר, ספציפי, ברג'יסטרי, לאחר ייצוא של אותה ספריה. (במקום להכניס את המפתחות ידנית ). תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 740 צפיות
  21. יש לי בעיה עם השפות אני לא יודע למה זה כותב לי ככה כמו בתמונה העברית והכל בסדר בדקתי בשפות והכל מותקן כמו שצריך וגם באקסל זה כותב לי עברית ראי. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

22. Started by ysar,

נתבקשתי ע"י חברים "להפוך" את ה windows xp לעברית (מלא, תפריטים וכו' לא סתם לשנות language settings). הבנתי שצריך רכיב שנקרא mui . באתר של מיקרוסופט יש הכל חוץ מ- mui להורדה ל desktop נורמלי . בקיצור מאיפה משיגים , האם עולה כסף וכמה, איך מתקינים (צריך להתקין הכל מחדש או שזה סוג של add on פשוט) האם יש באגים מרעישים שכדאי לדעת עליהם וכל מידע אחר שיוכל לעזור. תודה

• 5 תגובות
    • 817 צפיות
  23. Started by RayZ,

לא זוכר מאיזה ת'רד לקחתי את התמונה הזו. אבל הסקין של ה Windows קצת מוזר לי. אני רואה את זה אצל המון אנשים שעשו Print Screen. רציתי לשאול,מה זה?

• 5 תגובות
    • 822 צפיות
  24. Started by anevsky,

לפני מספר ימים התקנתי את NET FRAMEWORK . ומאז אני סובל מבעיות עם מספר תוכנות - השאלה היא - האם ניתן פשוט להיפטר מהנ"ל ע"י שימוש בADD REMOVE (זה נמצא שם) ? או שמא אגרום בכך נזק נוסף. אני ב XP PRO SP2 - ועד היום לא הפריע לי לעבוד בלי הנ"ל (ביצעתי את ההתקנה לשימוש מסויים שהתבטל בינתיים) תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  25. שיחקתי בקומנדוס 3 ועכשיו אני לא מצליח להסיר אותו מ"ההסרה והוספה" אני יודע שפעם היה בנורטון מין כלי הסרה כזה שאפשר להסיר מהמחשב וזה היה מסיר גם מהרשימה והשאלה שלי היא אם יש כלי כזה או תוכנה שבאמצעותה אוכל לבצע את ההסרה בשלמותה ???

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים