Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש לי מחשב נייד עם ווינדוס XP חוקי עליו. המדבקה מתחת למחשב היא של Vista Business והתבצע DownGrade חוקי ל XP Pro. אני רוצה לפרמט את המחשב ולחזור ל XP. אין לי דיסק מתאים להתקנה עם הקוד שמותקן כרגע ב XP. (הצלחתי להוציא את הקוד הקיים במחשב כרגע). איך אפשר למצוא את הדיסק שמתאים לקוד מסוים??? תודה רבה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
-
היי, אני משתמש בWindows vista SP1 32bit מזה כ-5 חודשים. עד היום לא היו שום בעיות עם הווינדוס והכל עבד מצוין. לפני כמה ימים שמתי לב שבאורח פלא נעלם לי הRecycle bin מהדסקטופ. לא מחקתי את האייקון שלו ולא נגעתי בו, הוא פשוט נעלם מעצמו. בכל אופן, אני תוהה כיצד אני יכול לשחזר אותו? איפה הוא נמצא? ביצעתי חיפוש על המחשב לRecycle bin וזה לא מעלה תוצאות. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את מערכות ההפעלה XP ו- 98SE. בשניהם סל המיחזור נראה מלא, אבל כשאני פותח אותם אין שם כלום. אם אני רוצה לרוקן אותם קופצת לי הודעה "האם אתה בטוח שאתה רוצה למחוק..." (אתם מכירים את ההודעה ). הבעיה העיקרית שלי היא ב- 98SE, בסל המיחזור שם יש לי קובץ שאני ממש צריך, אבל משום מה אני לא רואה אותו . אני יכול לרוקן את הסל ואז לחפש את הקובץ בעזרת תוכנת שיחזור, אבל אם יש לכם דרך יותר בטוחה, אני אשמח לשמוע עליה ??? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
התקנתי עותק חדש של וינדוס וסל המחזור ניהיה ממש ממש איטי גם שזורקים אליו דברים גם שמשחזרים וגם שמנסים להיכנס ל properties יש למישהוא פיתרון מה לעשות או ידע איך מסירים את הפח ומתקינים אותו מחדש? מישהוא שמע פעם על תופעה כזו?
-
- 8 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, בטעות מחקתי את סל המחזור משולחן העבודה. איך אני יוצר סל מחזור חדש על שולחן העבודה ? תודה, אלכס.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי WINDOWS 7 64bit חדש שהותקן לפני כשבועיים, כאשר אני מוחק קבצים או מעביר לסל מיחזור אז נראה כאילו הסל מתמלא קבצים, הם נמצאים שם - כשאני מרוקן אותו הוא שואל אם למחוק את הקבצים וכן גם האייקון שלו משתנה למצב סל מלא. אבל כאשר אני מנסה לראות בתוך התיקייה אלו קבצים יש שם, או לשחזר חלק מהם אני לא רואה שום קובץ, כאילו הסל ריק. מישהו מכיר את הבעיה ? תודה רבה לעוזרים...
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום כמו שאתם יכולים לראות בתמונה מופיע לי מידיי פעם הסמל הזה. (כל 3 ימים או יותר) נכנסתי איליו והוא ריק.. לא כתוב בו כלום... מזה הדבר הזה ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שלפעמים, אחרי שאני גולש זמן מסוים, הסמלון ב-taskbar של החיבור לאינטרנט (שאמור להראות ככה הופך למשהו כזה: (כשלפעמים הצבע של המסכים מהבהב במין טורקיז כזה, כמו שיש באייקון הרגיל) למישהו יש מושג למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום, הסמל שליד ההתחל, שכאשר לוחצים עליו מופיע הדסקטופ נעלם לי.. איך אני משחזר אותו? תודה!!
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
ערב טוב ברשתי וינדוס ויסטה רגיל הסמל של וינדוס ליד השעון שאפשר דרכו לכוונן את הקול נעלם לי ואני לא יודע איך להחזיר. גם הסמל של חיבור הרשת תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום ! לא מזמן התקנתי windows 7 בעברית ובהתחלה הכל עבד כמו שצריך ! לאחר יומיים\שלושה ,האייקונים על שולחן העבודה התאפכו. האות e של האקספלורר פונה לצד שמאל, פיירפוקס הפוך וכל התיקיות... איך אפשר לתקן את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
תופעה מוזרה מתרחשת במחשב שלי (חלונות 10 גרסא 2004) - החל מנקודת זמן מסויימת, הסמלים בשולחן העבודה שלי החליטו על דעת עצמם לשנות את מיקומם. גם אחרי כל פעם שבה אני מסדר אותם מחדש, לאחר יציאה וכניסה מחדש לחשבון המשתמש או לאחר ביצוע אתחול הסמלים חוזרים למיקום ברירת מחדל שנראה כאילו מישהו אחר הכתיב להם. ניסיתי לפתור את הבעיה בעזרת שורת הפקודה (עפ" ההנחיות שמופיעות בדף הזה) אבל זה לא הסתדר. יש למישהו רעיון יצירתי? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 8k צפיות
- 1 follower
-
-
ב- 26.6. דיווחתי כאן בפורום על תופעה מוזרה - סמלים בשולחן העבודה שלי משנים את מיקומם כראות עיניהם. קיבלתי כמה עצות וניסיתי ליישם אבל נאדה. מדוע אני מספר לכם את זה בדיון חדש? התשובה היא שכעת מתברר שככל הנראה מדובר בבאג בעדכון התכונות האחרון של חלונות (2004) ולא בעניין של הגדרות שולחן עבודה/תצוגה/ערכות נושא. רצוי שמידע כזה יקבל מקסימום חשיפה. למסקנה הזו הגעתי אחרי שעשיתי את עדכון התכונות גם למחשב נייד (intel core i5, בעוד שהמחשב השולחני מבוסס - AMD), וגם בו החלה להתרחש התופעה הזו מייד אחרי העדכון. רק כדי להיות בטוח, אם יש כאן עוד מישהו שעדכן ל- 2004 וגם אצלו הסמלים התחילו לטייל על הדסקטופ - אנא ידעו את כולם. תודה.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום! יש לי WIN 7 64BIT וכשהדלקתי אותו פתאום כל הסמלים בשורת המשימות היו הפוכים וגם ב"התחל". בבקשה תעזרו לי! תודה מראש. ארד גונן.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בס"ד שלום לכולם! לפני כמה זמן, הדלקתי את המחשב וגליתי להפתעתי שסמלי שורת המשימות ב Windows 7, הפוכים. מה ניתן לעשות? מערכת ההפעלה במחשב חוקית. בתודה מראש, אוהד. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 24.5k צפיות
- 1 follower
-
-
רציתי לדעת האם יש דרך לראות אייקונים של תיקיות וקבצים רגילים בתור סמלים וקבצי תמונות בתור תמונות ממוזערות בו זמנית... יש דרך לעשות את זה?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
שלום.. בשורת התחל אני מפעיל את המדיה פלייאר למשל אז אני רואה את הלשונית של המדיה פלייאר עם סמל של תייקיה! למה זה ככה?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היום כאשר התיישבתי במחשב שלי בבוקר לאחר שקמתי, ראיתי כי חלק מהסמלים על שולחן העבודה נעלמו ממנו. נאלצתי לבצע שחזור מערכת, על מנת לשחזר את הסמלים שנעלמו. מה הסיבה לבעיה? יש לציין, כי במהלך הלילה המחשב היה מופעל ו-Chkdsk בדק את מחיצות C ו-D. האם יש קשר בין הפעלת Chkdsk להיעלמות הסמלים?
-
- 0 תגובות
- 797 צפיות
-
-
הסמלים שיש בשורת ההתחל איפה שהשעון מטושטשים ולא נראים כמו שצריך לדוגמא: [ATTACH=CONFIG]6215[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6216[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מכירים את זה שאתם חוזרים מהבסיס / עבודה ואז מגלים שמישהו שיחק לכם בכל ההגדרות והמחשב הפוך? טוב אז את כל שאר התקלות תיקנתי, חוץ מהדבר המוזר הזה של שורת "התחל" אני בעצמי לא יודע איך אחים שלי הגדילו לי את האייקונים עד כדי שזה נראה כמו אייקון לעיוורים. איך אני מתקן את זה לעזאזל?? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני משתמש במחשב והולך לישון ..בבוקר המסן לא זז אבל המחשב והמקלדת מגיבים הכל כרגיל....הלחצנים של העכבר גם לא פועלים כאילו הוא משבית את עצמו אחרי כמה שעות...מה עושים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי עכבר של Logitech אלחוטי+אופטי ופעם בכמה ימים הסמן פשוט נעלם וגם לחיצה ממושכת על שני כפתורי ה connect לא עוזרת. לעיתים לאחר התופעה גם המחשב פשוט נתקע ורק ביצוע reset פותר את הבעיה. מישהו נתקל בבעיה דומה?
-
- 5 תגובות
- 984 צפיות
-
-
שלום לכם אולי מישהו מכיר פיתרון הבעייה די טרייה חץ העכבר קופא לסרוגין לפעמים וגם התמונה ולאחר מכן משתחרר עד ששוב זה קורה , זה חדש ולא הוכנס שום תוכנה וניסרק וירוסים ואנטי ספיי המחשב P 4 זיכרון 1 ג'גה מעבד אינטל 3.0
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-