Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
טוב אז קניתי מחשב חדש (אחרי השישן עשה בעיות וכבר לא עובד). עכשיו חיברתי את ההרדיסק הישן כדי להעביר את כל הקצבים מהמחשב הקודם אך כשאני בא להכנס לתיקיה של המשתמש שלי שנמצ בהרדיסק השישן הווינדוס לא מאשפר לי להכנס(כנראה ההגבלת משתמשים נשמה). תמונה למי שלא הבין תהסבר: המחשב הישן כבר לא עובד אז אי אפשר להפעיל את הארדיסק במחשב הישן ולצרוב. ניסיתי גם שמחשב החדש יעלה מהארדיסק הישן אבל עוד לפני הטעינה של הווינדואס המחשב נכבה. בקיצוווררר אני חייב להכנס לתיקיה הזו, יש לי להעתיק הרבה קבצים מה'מסמכים שלי' ושולחן העבודה. בקשה עזרה.
-
- 1 תגובה
- 584 צפיות
-
-
איך אני מבטל את האבטחה בויסטה '>http://www.2send.us/"]
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
יש לי DISK ON KEY גיגה עם הקבצים של המערכת הפעלה איך אני הופך אותו שהוא יוכל להריץ לי את ההתקנה ממנו?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני עומד להיות בקרוב במצב הבא : אחרי שאפרמט את ההרדיסק WD80 שלי, אני מן הסתם אאלץ להתקין אותו שוב במחשב. אני לא כ"כ זוכר איך עשיתי את זה פעם שעברה, עם איזשהו FDISK שמותאם להרדיסקים גדולים... או משהו כזה. מה התהליך הנכון ? האם מומלץ אחרי התקנת XP לשנות את מבנה הנתונים ל NTFS או להשאר ב FAT32 ? (עד עכשיו הייתי על FAT32) מצב היפותטי אחר : אם אחליט לקנות בשלב כלשהו , הרדיסק נוסף, למשל 120 או 200 ג'יגה, ארצה להכניס אותו למחשב שלי ולהתקין עליו XP מאפס, להפוך אותו למאסטר ולשמור על ההרדיסק הישן עם כל המידע שבתוכו (כמובן רק קבצים, את הוינדוז והתוכנות המותקנות אני כנראה אמחק משם ואתקין בהרדיסק החדש) אז מה התהליך הנכון לפי דעתכם לעשות כזה דבר ? קודם פיסית להגדיר את החדש כ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כי הוא רק מפעיל את התוכנה, והוא לא מבצע את הDEFRAG עד שלא מקישים עליו פיזית (וזה כמובן נוגד את כל הרעיון של התזמון).
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש רצינית לדעתי ואני לא מצליח לפתור אותה, אני משתמש ב WinXp PRO התקנתי לאחרונה (לפני חודש) תוכנה,עכשיו כנראה שלא הסרתי אותה טוב,ועכשיו אני מנסה להתקין אותה שוב,אבל התוכנה רק מנסה לעשות לה Uninstalling וללא שום הועיל. בכל פעם שאני בא להתקין זה מה שקורה. ניסיתי לחפש ב רגי'סטרי רשומות שלה ולמחוק וזה מה שעשיתי,וזה לא עזרה,כמובן שמחקתי גם ספריות מה תוכנה על הכונן הקשיח. מה אני יכול לעשות???? בבקשה זה ממש חשוב,תודה.
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
-
היי אני עובד לפעמים דרך השתלטות מרחוק מה שמאלץ אותי לשים סיסמא על היוזר אחרת זה לא מצליח להתחבר מרחוק אבל אני לא רוצה שבהפעלה מחדש הוא יעלה וימתין לסיסמא כל פעם ... האם יש דרך לעקוף את זה לגרום לו לשמור את הסיסמא קבוע כי אני לא באמת רוצה אותה בעמדה הקבועה .....
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
במחשב הקודם התפריט היה נגלל, ידעתי לעשות את זה, עכשיו אני לא מוצא את האפשרות.
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
אני חושב ששמעתי על זה כבר בעבר שזה ה WINDOWS החדש שיצא בעוד זמן מה... אבל השאלה שלי היא מה זה בדיוק ואיפה אני יכול להשיג עליו עוד חומר וכל מני דברים כמו מראה וכו'...
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
פשוט הגעתי למצב שהסי די שלי לא עובד..האם זה אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים ואז אני נכנס לאתר עם פלאש אז הוא כל הזמן נעצר לכמה שניות והוא תוקע ככה גם את החלונות האחרים של האינטרנט אקספלורר.. Win XP Pro SP2
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מוזרה. הבעיה שתיארתי בכותרת, הייתה במחשב הנייח עד לא מזמן לחודשיים לפחות. המחשב כיבה את המסך, ובעת חזרה מהכיבוי מסך, הוא היה נתקע ומתעורר לאחר דקה. לאחר זמן מה זה השתנה, הוא חזר לעצמו רק אחרי כיבוי מסך נוסף. איכשהו הבעיה עברה לה ולא עשיתי כלום ( הרבה זמן שאני חושב על פירמוט, אבל מחכה עוד טיפה בגלל שיפוצים כי במילא המחשב יהיה בצד כשנתחיל לשפץ את המיקום שהוא נמצא בו. עכשיו הבעיה התחילה במחשב הנייד. בהתחלה זה היה משתחרר אחרי כמה שניות ( בדיוק אותה התופעה ), ועכשיו לוקח לזה דקה להשתחרר. בשני המחשבים יש נורטון אינטרנט סקיוריטי מעודכן ( מקורי לצורך העניין ), פיירוול פועל, ואני מקפיד על נקיון מוירוסים וכו'. אבל אני פשוט עובד עצות. משותף? וינדוס 7 64 ביט. במ…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הסיפור שלי הוא כזה, קניתי לוח אם של אייביט לפני איזה שלוש או ארבע חודשים ופיתאום השעון שמציג את השעה ביום משתנה לי כל פעם!! אז ניסיתי לכוון את השעון דרך הווינדווס אבל אחרי שכיביתי את המחשב השעה שוב פעם התבלבלה... אחרי זה ניסיתי גם לכוון אותו דרך הווינדווס ואפילו לעשות עידכון לשעון העולמי של ווינדווס או משהו כזה וגם זה לא עזר!! אני לא חושב שהסוללה ניגמרה כל כך מהר כי יש לי חבר שיש לו לוח אם של אינטל או אסוס כבר שלוש שנים ולא קרה שום דבר לשעה אצלו... מה עושים בשביל לטפל בבעיה כזאת!?!? נ.ב זה קורה רק אחרי שאני מכבה את המחשב...
-
שלום לכולם יש לי מחשב נייד עם מערכת ווינדוס אקס פי ועשיתי איחוי ואחריי שהפעלתי את המחשב מחדש הוא לא עולה לווינדוס ויש מסר שחור ורשום opertion system not found מישהו יודע מה הפירוש של זה? והאם ניתן לפתור את הבעיה וממה זה קרה? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איך עושים איחויי דיסק ב-windows xp home edition
-
- 1 תגובה
- 956 צפיות
-
-
היום הדלקתי את המחשב ויש מסך ותמונה של WIN7 ממש לפני שהכל עולה ואז מסך שחור ורואים רק את הסמן של העכבר ואפשר להזיז אותו בSAFE MODE הכל עולה... עזרה בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה של ויסטה השאלה היא אם תוכנות שבעבר השתמשתי במערכת ההפעלה של אקס פי יעבדו גם על ויסטה, אני מתכוון לתוכנות שונות ולו דווקא למפורסמות ביותר השאלה האם ויסטה תתמוך בתוכנות האלו תוכנות חדשות וישנות שווינדוס אקס פי מפעיל? בתודה אלירן בנימין
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
אז מחר מגיע מחשב חדש ואני לא בטוח מה להתקין במפרט החדש יש לי בסך הכל 6GB זכרון, כך שאני מניח ש32BIT לא בא בחשבון וזה אומר שאני עובר מXP 32 שאני כל כך אוהב למשהו חדש אז מה עדיף? XP 64 bit? ויסטה 64? או בכלל ווינדוס7? אין לי זמן להתעסק עם באגים או חוסר תמיכה וכל שאר השטויות האלה אם זה עוזר: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 G.Skill DDR3 6144MB (2048MBx3) 1333Mhz CL 7-7-7-18 PK
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה ימים פירמטתי את המחשב , משמע מחקתי כל מה שהיה עליו. התקנתי את הXP. ואז המחשב חושב שיש לי 2 מערכות הפעלה , אם לא הבנתם על מה אני מדבר אז זה נראה ככה : http://img238.imageshack.us/img238/7660/dsc0534qw7.jpg בקיצור , לא אכפת לי לעשות את האנטר המזערי הזה. הבעיה היא שמקלדת הUSB שלי לא תומכת בDOS , והחיבור PS2 שלי למקלדת גורם למחשב להשתגע , לכן עברתי לUSB והבעיה נפתרה. בכל אופן , גם לא אכפת לי שה30 שניות יעברו ו"לסבול בשקט" אבל הבעיה היא כשזה עובד לראשון התוצאה נראית כך : http://img367.imageshack.us/img367/1741/dsc0537bd1.jpg הקטע הוא שהוינדוס שבאמת עובד הוא השני. בקיצור , איך אני מעיף את הדבר הזה? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 776 צפיות
-
-
הוספתי היום כונן סלייב,חיברתי ככה לוח-מאסטר סלייב כבל אחד ולוח-צורב-די וי די כבל שני. הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס לכונן די וי די והוא לא שאל אותי press any key to boot from cd... אבל בצורב כן זאת בעייה ראשונה למה זה קורה?(ממקודם הוא עלה משניהם,אם אותן הגדרות ביוס כמו עכשיו). בעייה שנייה היא שכאשר אני נכנס להתקנה של win 2k או XP אני מקבל \i386\ntkrnlmp.exe is invalid error code 7 (הסלאש האחרון הוא בהתחלה). הרצתי חיפוש במייקרוסופט,לא מצאתי ת'תשובה. מישהו יכול לעזור לי?? ד"א אני יודה אם תוכלו לעזור לי גם בלמה אין לי כונן דיסקטים כשהכבל והכונן בסדר...//העתקתי את זה מתמיכה כנית לא קשור... אל תסדרו חוטים זה מוביל לאין ספור בעיות!!!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
שלום התקנתי היום וינדוס 7 עכשיו היה לי ליפני זה וינדוס XP עשיתי פורמת ל C (ה XP עמד שם) והתקנתי עליו את וינדוס 7 היה לי הרבה סרטים ב דיסק D עכשיו זה לא נותן לי לא ליראות את הסרטים לא לעתיק אותם רק למחוק זה רושם שאין לי הרשאה אליהם ושאני מנסה לעשות הרשה זה רושם לי לא ניתן לערוך הרשאות לקובץ הזה מה פתרון לבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בהתקנת אנטי וירוס על win 8 התקנתי אותו הכל עבד טוב אבל בסוף זה מראה לי שגיאה , מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
זה אצל חבר שלי. יש לו רק משתמש אחד ועדיין עולה האפשרות של לבחור משתמש,הוא ציין שבעבר זה לא היה כך. איך הוא מסדר זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לעשות זאת? כי לא מצאתי שום דרך כזאת.. יש את Microsoft Windows XP Multilingual User Interface אבל הוא לא נותן להתקין אותו כי הממשק בעברית!! אשמח אם מישהו יוכל לעזור.
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-