Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שלום. איך אני יכול לבטל את הסקריפטים בהפעלת WIN2000? אני מדליק את המחשב ומגיע לWINDOWS נפתח החלון שכתוב בו מחיל מדיניות אבטחה ואז באותו חלון כתוב "מפעיל קבצי SCRIPT להפעלת המערכת" יש איזושהיא דרך לדלג על שלב זה של ההפעלה???? ממה שאני יודע שדרך הרשת המחשב מקבל את הסקריפטים, יש דרך למנוע זאת חוץ מלנתק את הכבל?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום, החל מאתמול בלילה המחשב השני בבית שלי לא עולה. כאשר נותנים לו לעלות (גם בSafe Mode וגם רגיל) הוא מגיע לשלב שיש לפעמים אחרי שמתקינים משהו "Please wait while windows updates blablabla" - אני בטוח שאתם יודעים למה אני מתכוון. בשלב זה הוא פשוט קופא. לא שומעים כלום מההארד-דיסק וכלום לא קורה. הדברים שעשיתי בפעם אחרונה שהמחשב עבד כמו שצריך: 1. Adaware - עשיתי סריקה מקיפה ומצאתי מעל 1000 ספייוור שאת כולם מחקתי (אני לא משתמש במחשב הזה בד"כ, רק אבא שלי, אם זה הייתי אני לא היו ספיירוורים חוץ מה Tracking Cookies) 2. הסרה של תוכנה - מצאתי תוכנה מוזרה על המחשב, ועשיתי לה Uninstall תקני. אפשרי אולי שאחד משני אלו מחק משהו שהוא לא היה צריך? יש למישהו הצעות איך לסדר את זה? תודה מראש, A…
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
הגיע לי מחשב חדש עם windows xp pro התקנתי את כל עדכוני WINDOWS כולל כמובן את SP2 יש לי בעייה כשאני מנסה להתקין תוכנות למשל נורטון אנטי וירוס או דמון טולס במהלך ההתקנה מופיע מסך כחול שכתוב בו על בעייה כלשהי שהתרחשה ולאחר מספר שניות המחשב עושה רסטרט זאת הסיבה גם שאני לא כותב את השגיאה כי אני לא מספיק לקרוא מה כתוב יש למשהו מושג מה הבעייה ואיך אני מתקן אותה תודה רבה ניר גלעד
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
התקנתי WINDOWS XP באנגלית ואז את קובץ התירגום לעברית (MUI), ושיניתי את ההגדרות של: "אפשרויות אזור ושפה" שנימצא ב"לוח הבקרה" של הWINDOWS. אחרי ההפעלה מחדש הWINDOWS תורגם אבל לא הכל, ה"התחל" ה"לוח בקרה"...תורגמו אבל התפריטים של הלחצן הימני לא תורגמו... מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. איך אני יכול לבטל את הסקריפטים בהפעלת WIN2000? אני מדליק את המחשב ומגיע לWINDOWS נפתח החלון שכתוב בו מחיל מדיניות אבטחה ואז באותו חלון כתוב "מפעיל קבצי SCRIPT להפעלת המערכת" יש איזושהיא דרך לדלג על שלב זה של ההפעלה? ממה שאני יודע שדרך הרשת המחשב מקבל את הסקריפטים, יש דרך למנוע זאת חוץ מלנתק את הכבל?
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
מה לעזאזל אני עושה? יש לי ווינדואס מותקן בכונן C לפני כחודש התקנתי כונן חדש ועכשיו זה נותן לי להתין ווינדואס רק על הכונן החדש..... למהההההההההההההההההההההההההה? זה אומר שבכונן C אין לי אפשרות להתקין בגלל משהו עם ה-Partitioned space איך אני מסדר את הבעיה? לנתק את החדש לפרמט ואז לחבר אותו חזרה? מה לעשות?!?!?
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היום התקנתי ווינדוס XP ורוב העיברית עושה לי בעיות או שאני רואה גיבריש או שאני רואה סימני שאלה יש משהו לעשות כדי לתקן את זה? ???
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
האינטרנט מקודם היה לי מהיר הרבה יותר והייתי מוריד על 200..... (עם sp1) עכשיו התקנתי sp2 ואני מוריד על 30-50 והאינטרנט לא מהיר כמו מקודם. שמעתי משהו ש-microsoft לוקחת 20% .... \ אולי צריך להגדיר משהו? עריכה: אופס בטעות שמתי את זה בפורום לא נכון. תעבירו לפורום Windows ד"א החיבורים מוגנים בפירוואל
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי כמה שאלות: איזה תוכנה נותנת אפשרויות טובות של tweak ל windows 2000? האם יש תוכנה שנותנת ל windows 2000 מראה של windows xp (אני מתכוון taskbar כחול, start ירוק...) איזו מערכת הפעלה הכי יציבה מבין הבאות: windows 98se או windows 2000? האם windows 2000 מאפשר לשחק במשחקים כמו windows 98 ו windows xp (ב windows nt אי אפשר לשחק במשחקים..)?
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
איך אני משנה למשל קובץ שנשמר כ- File.jpg ל- file.zip? כשאני עושה RENAME אז זה הופך ל- file.jpg.zip למה זה? יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
איפה זה נמצא בבקשה :-*
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
זה מופיע כל פעם שיש תקלה והוא מדווח על שגיאה (נ.ב ביטלתי את הדווח שגיאות חוץ משגיאות קיצוניות)
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה נוחה לשליטה מרחוק ראיתי את Dameware ואת התוכנה של נורטוון פיסי אניוור הקטע הוא שאני צריך להתחבר להרבה מחשבים זאת אומרת שיש לי נגיד חנות ואני רוצה להשתיל בכל אחד מהמחשבים שאני מסדר את התוכנה וכשיש להם בעיות לסדר להם את זה דרכי (אם ניתן) הקטע הבעייתי הוא שהם צריכים לתת לי איי פי כל פעם יש דרך לעקוף את עניין האיי פי ולזהות את המחשב אחרת? תודה מראש לעוזרים..
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כשאני עושה דאבל קליק על תיקיה במקום להפתח, עולה לי חלון החיפוש של WINDOWS. שמתי לב כשאני עושה כפתור ימני, אז רשום לי-Find,Open,Explore כלומר החיפוש הוא הראשון ולא הפתיחה. יש למשהו מושג איך ולמה???
-
- 13 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אממ אז ככה לפני כמה חודשים היה לי גם לינוקס וגם ווינדואוס שחבר שלי התקין לי. הוא עשה לי מחיצות והכל קיבלתי קריזה מחקתי את כל המחיצות של הלינוקס והכל, עכשיו שניכנסים למחשב עדיין הוא מראה לי את המסך המעפן הזה של בחירת מערכת הפעלה , אני צריך ליבחור Windows או Linux איך אני מעיף את הדבר הזה ? האם זה עף בפירמוט כונן C ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם קיימת דרך מהירה לנווט בRegistry? כלומר לנווט לתקייה/קובץ בלי לפתוח ידני את התקיות? לדו': אני מעוניין להגיע לכתובת הבאה: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer בלי להתחיל לפתוח את כל הכתובת באופן הידני המעייף והמתיש. קיימת אפשרות לשמור את השינויים שאני מעוניין להכניס בקובץ *REG ואז פשוט להפעיל את הקובץ, זו גם אפשרות מקובלת,אך כמובן אעדיף לקבל תשובה בשני הדרכים. תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
בכתורת ..
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
את רוב הסרטים אני רואה מצויין, התקנתי קודקים. אבל לפעמים יוצא שאני מורידה סרט שאיני מצליחה להפעיל. בלחיצה עליו אני מקבלת את הודעת השגיאה הבאה והמדיה נסגרת http://img1.imagetown.net/fe88e4c6348e7aa930bd78619976ee00b34b6d071105475344.jpg כמו כן מדי פעם אני גם מקבלת הודעת שגיאה לגבי תיקיות כמו זאת http://img1.imagetown.net/6c6e9cd9b67ef7880bf0e7cae56ef0b5644c6a041105475853.jpg או דף אקספלורר http://img1.imagetown.net/d3014cb6c4fdba474b8a4259a4d86cbe2a1d36771105479545.jpg יש למישהו עצה\פתרון ?
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
ברשותי חלונות 2000. אם שומר המסך פעיל, כלומר שומר המסך מתחיל לעבוד אחרי 5 דקות, המסך לא יכבה בהתאם להגדרות חסכון באנרגיה. אם אני מבטל את שומר המסך (none), רק אז המסך נכבה לפי הגדרות חסכון באנרגיה (אחרי 20 דקות).
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב AMD 939 3000 עם לוח neo2 platinum וצורב DVD LG ומערכת אקס פי פרו בכל אופן הינה הבעיה שאני מאתחל או מדליק את המחשב ויש CD בכונן מכל סוג שהוא{ווינדוס-משחק-או סתם של מדיה}אני מקבל הודעה במסך כחול!!!{והמחשב ניתקע} שאין כלום בכונן הוא לא עושה בעיות ועולה כרגיל מממה זה נובע? בעיה בווינדוס? כונן דפוק? תעזרו לי דחוף תודה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אני עובד עם XP PRO ופתאום, משום מה, אין לי יותר תצוגה של תוכנות/משימות פעילות למטה באמצע (לא מדובר על האייקונים מימין או משמאל). אני לא יכול לעבור בין הדברים הפתוחים בלי להכנס לTASK MANAGER וזה מציק לאללה. ניסיתי לשחק עם הקו המקווקו ולהזיזו ימינה/שמאלה - לשם הרחבת התצוגה או הצרתה- אבל אין ליישומים הפתוחים כל זכר. מה עושים? איך זה נוצר?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
זה יכול לקרות באמצע גלישה סתם באמצע החיים..וזה מעצבן מישוה יודע איך מבטלים את זה?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
הדיסק של Windows באנגלית נשרט לי ולא יכולתי להשתמש בו ולכן התקנתי windows בעברית (כן זה קנוי.. קיבלתי את זה עם נייד של קומפאק) וזה מאוד מאוד מעצבן העניין הזה שהכל מסודר מימין לשמאל זה פשוט מחרפן אותי בתור מישהו שרגיל כבר שנים לחלונות באנגלית. בבקשה, אנא מכם! הושיעוני! האם ניתן לשנות את שפת ה-UI לאנגלית ו/או לעשות ש-Windows יהיה משמאל לימין? AAAAAARRRRRRGGGGGGGGGGHHHHH ^^^^ תסכול.
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
-
אני עובד עם וינדוס XP Professional באנגלית +SP2. לאחרונה יש לי בעיה, שהמחשב קורס ללא כל התרעה ומאתחל את עצמו. מה שמוזר, זה בחיים לא קרה בזמן עבודה, אלא רק שהמחשב בIDLE. צרפתי תמונה של התקלה.... למשהו יש מושג מה עושים? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 774 צפיות
-