Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש באג אם קובת שלוקח 100% מהמאבד רציתי לבדוק אם הבאג הזה גם פוגע בי אני פותח תתאסק מנג'ר והוא לא מראה לי את כל ה4 אופציות שיש למעלה ואני לא מצליח לשחרר את זה ולראת את המאבד וכל מה שיש שם זה משה שאני רואה איך אני מחזיר את זה למצבו הרגיל [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה. בכונן C יש לי 38 ג'יגה וכאשר אני עושה מקש ימני על הכונן - מאפיינים רשום ש 36 ג'יגה בשימוש. כאשר אני נכנס לכונן ומסמן את כל הקבצים (כולל מוסתרים) רשום 30 ג'יגה בשימוש. כלומר 6 ג'יגה נעלמו או משהו בסגנון. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
המחשב קרס, וכשהוא עלה מחדש הוא הריץ SCANDISK כזה... כמו שתמיד זה מריץ אחרי שהמחשב קורס בקיצור, אחרי שהסקאן דיסק רץ, נעלמו לי מלא דברים חשובים מכונן C... שמתי לב אבל שנוצרה תיקייה שקוראים לה FOUND.000 והיא שוקלת 600 מגה... אז יכול להיות שהקבצים שלי מאוכסנים פה איכשהו... נכנסתי לתיקייה הזאת והכל שמה זה DLL... יש מצב איכשהו לשחזר הכל?
-
- 2 תגובות
- 550 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר במחשב הישן שלי שיש עליו Windows 2000 Advenced Server. פתאום נעלמו כל פקודות הדוס, כמו: ping, ipconfig מה אני עושה? עריכה: גיליתי שאני פשוט לא יכול להריץ את הפקודות מה command promat מה אני עושה עם זה?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זאת תיקיה עם הרבה תמונות (1400+). שבוע שעבר נעלמו לי שמות הקבצים, איך אני מחזיר אותם? חיפשתי באפשרויות התיקיה ולא מצאתי.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום שאני לוחץ התחל>תוכניות אני רואה רק תיקיות של תוכנות ולא קיצורי דרך ...למשל למסנג'ר יש תיקייה של התוכנה אבל יש לה גם קיצור דרך ואני לא רואה אותו את הציור עם השני אנשים..כל הקיצורים נעלמו..מה עושים?תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, איזה נפח מומלץ להגדיר ל-swap file? ברירת המחדל של Windows הגדירה אותו לכ-50% מעל הזכרון הפיזי, שזה נראה לי לגמרי מיותר. המערכת היא כזאת: i5 2500 3.3GHz 8GB DDR3 1TB HDD Windows 7 64bit המחשב משמש לגיימינג, אך ספק שהוא אי-פעם הגיע לשיא בשימוש בזכרון הפיזי, גם כאשר העומס עליו היה מקסימלי. מה תגידו, רבותי? כמה להגדיר ל-swap file? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה שמתי לב שהנפח הפנוי של הכוננים משתנה כל הזמן (ווינדוס 7). לדוגמא היום פיניתי מקום בכונן d (אני תמיד מוחק מחיקה מלאה, shift+del), היה לו נפח פנוי של 7GB, כונן C היה עמוס לכאורה והיה איזה ג'יגה פנוי. כיביתי את המחשב, ואחרי כמה שעות כשהדלקתי אותו הנפח הפנוי "התחלק" בין c לd, עכשיו יש לי כ4gb פנויים בכל אחד מהם. מישהו מכיר את התופעה?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
התקנתי לפני חודשיים VISTA HOME על מחשב חדש. השבוע שמתי לב שתיקיית WINDOWS תופסת יותר מ- 11 ג'יגה !!! בתוך התיקייה הנ"ל קיימת תיקייה בשם WINSXS שנפחה כ- 6 ג'יגה וכן תיקיית SYSTEM32 שוקלת 2.5 ג'יגה האם זה הגיוני ? או שאפשר למחוק מהתיקיות הנ"ל קבצים מיותרים ? האם מעכשיו צריך להגדיר עבור מערכת ההפעלה מחיצה ענקית בהרבה (פי כמה וכמה) ממה שהיה צריך ב- XP ?
-
- 1 תגובה
- 996 צפיות
-
-
שלום רב אשמח אם תוכלו לעזור לי עם הבעיה שיש לי התקנתי XP SP2 המחשב שלי חדש לגמרי (INTEL DUO CORE, 4 GB RAM, כרטיס מסך ATI 4850, דיסק קשיח של WD 500GB, לוח אם GIGABYTE אחד החדישים) בכל אופן כשאני מדליק את המחשב אז עולה לי הביוס ומייד אחריו "המסך השחור" של XP. הבעייה מתחילה שמייד לאחר מכן המסך הופך לשחור והמחשב מאתחל את עצמו מחדש. (זה קרה לי כמה פעמים כבר) בפעם השנייה שהמחשב מתחיל לעלות את הXP הוא עולה בסדר ונותן לי הודעה שהייתה שגיאה חמורה. למישהו יש רעיונות או טיפים איך אפשר להתגבר על העניין? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אהלן וסהלן לכולם, בזמן התקנת עדכונים של ווינדוס לאחר כיבוי המחשב נפל המתח וכתוצאה מכך, בהפעלה של המחשב כעת אני מגיע למסך כחול לאחר הטעינה בו ווינדוס אומר שהוא משקם את הקבצים. אני לא מצליח להגיע לדסקטופ גם במצב בטוח. ווינדוס עולה, מופיע "מסך השיקום" ואז הוא נשאר תקוע כך במשך שעות. נתתי למחשב שהות של כ8 שעות בפעם האחרונה, אבל לפי מה שזכור לי במקרה דומה מהעבר גם לתת לו כמה ימים לא יעזור. :s05:
-
- 1 תגובה
- 868 צפיות
-
-
באמצע התקנה לקראת הסוף פשוט המחשב נפל ועשה ריסטארט , זה אומר בעיה בספק כוח או מעבד ?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא מצא חן בעיני אחי הצעיר שהחלטתי לנעול בפניו בססמא את המחשב (כיון שהוא יושב שעות ומזניח דברים אחרים) והוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור. שמתי ססמא במשתמש שלו ובאדמיניסטרטור, הוא מצא תוכנה שמוחקת את הססמא של האדמיניסטרטור ודרכו הוא מחק את הססמא של המשתמש שלו... מישהו יודע/ מכיר אולי תוכנה שעולה לפני טעינת הווינדוס ומבקשת ססמא? ראיתי פעם תוכנה שעולה בדוס מיד כשמדליקים את המחשב וכדי להכנס להרדיסק ולטעון ממנו נתונים (וע"י כך לטעון את מערכת ההפעלה) צריך ססמא.. תודה רבה לעוזרים. יו"ט.
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום. מערכת - לפטופ ROG של ASUS (הדגם המדוייק לא בהישג יד כרגע), מ.הפעלה - Windows 7 Home Edition SP1 לאחרונה התחיל אצלי באג מוזר. הכנסתי DOK למחשב, והוא נתקע בהעלאה שלו. בשלב מסויים נמאס לי מהתהליך אז החלטתי על hard reset. (יש לציין שהDOK עצמו תקין ובמערכות שונות [אותה מערכת הפעלה] לא עשה שום בעיה.) בקיצור, מהסוף של הריסט התחילה הבעיה הבאה: 1. מסך ההתחברות לא מכיל שום משתמשים. יש לי רק את הרקע של המסך, שום דבר פרט לזה. 2. כפתור החלפת השפה, שהוא היחיד שמופיע, לא מתפקד - גם אין לו hover state - הוא לא מגיב בכלל. 3. בניסיון ללחוץ על הכפתור שמחליף בין מצבי מסכים (המסך של הלפטופ/מסך חיצוני), המסך נכבה, וכשהוא לא מוצא מסך חיצוני המסך נדלק שוב, הפעם רק עם עכבר - הרקע שחור. 4. פ…
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מאוד חסר לי כפתור ה-"FIX" שהיה ב-Vista לתקן תמונות בקלות אחת אחרי השנייה בלי תוכנה חיצונית. כיצד אני מוסיף זאת גם ל-7 ?
-
- 4 תגובות
- 882 צפיות
-
-
המחשב משמיע סט ציפצופים שונה מהרגיל ישר בהדלקה. אח"כ מופיע מסך שמציין שחלונות לא אותחל בהצלחה וששינוי חומרה או תוכנה עשוי היה לגרום לזאת. הוא מציע מספר אפשרויות אתחול. סייפ-מוד לסוגיו נתקע ומבצע ריסט בשלב Drivers\Mup.sys. מודי ההפעלה הרגילים מגיעים למסך הראשון עם כתובות החלונות וסרגל סטטוס טעינת חלונות, אך גם שם מבוצע ריסט לאחר כ 10-20 שניות. לאחרונה התקנתי דרייבר ל wirless lan usb adapter מתוצרת Edimax, המחשב עבד כהלכה כשבוע לאחר ההתקנה (איני יודע אם יש קשר בין הדברים). אשמח אם למישהו יש רעיונות איך להציל את המצב. גם פתרון של גיבוי נתונים נדרשים מהדיסק הקשיח ואז ביצוע פירמוט הוא אפשרי, אבל אני חייב למצוא דרך להגיע לנתונים ראשית. תודה דרור
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
נפתר. אבל עכשיו ההארד דיסק לא מזוהה ע''י הווינדוס. הסבר למטה בתגובה.
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
כל נקודות השחזור של ויסטה נמחקות במעבר ל xp האם קיים פתרון פשוט לבעיה? תודה ובוקר טוב
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מישהו יכול להציע לי פיתרון לבעייה. תודה רבה, אשר. (מועתק מאנגלית) Hello, I wanted to install 3 little programs in my computer. before download, I created a Restoe Point. After download and using the programs. I wanted to go back to the previous status (System Restore) , BUT I discovered all My Restore Points I've maded in my computer was gone... The 3 programs are: [list type=decimal] [*]Seareh Everything [*]DeskPins [*]CloseAll I know "Search Everything" (EXE File) left junk on my computer. but I don't know how to uninastall this program and cleaning my computer as this software has no uninstalltion option. I want all my Restore Points BACK, and cleaning my…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום רב, סוף סוף, קיבלתי את מחשב ה-HTPC שהזמנתי (עם מערכת הפעלה ויסטה פרמיום) בהזדמנות זו תודה לחבר'ה מפורום מפרטים שעזרו לי בבחירת החומרה עכשיו אני צריך להתקין מספר מקודדים ונגנים הדרושים לצורך עבודה עם קבצים של HD הבנתי, שיש מצבים בהם המקודדים האלה עלולים לגרום לכל מיני התנגשויות ביניהם ובעיות במחשב, ולכן חשוב לי שתהיה נקודת שחזור למצב שבו קיבלתי את המחשב, לפני כל ההתקנות שאני עומד לבצע. השאלה, האם מערכת ההפעלה יוצרת באופן אוטומטי נקודות שחזור בכל פעם שמתבצעת התקנה, או שאני צריך ליצור בעצמי נקודת שחזור כזו? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
נמצא באתר http://v4.windowsupdate.microsoft.com התקנתי את גירסת PRO לתקופת ניסיון וראיתי שהוא עשה לי בלאגן עם העברית קבצים נפלו די מהר, וכל פעם עם בקשת שליחת מידע לקח זמן עד שהבנתי איך לעזעזל מונעים את האיתחול בכל נפילה (והמסך הכחול שהופיע הראה את תהליך שמירת הזיכרון - מרתק! ) הדיסק הראשי פורמט כ-NTFS והמשני (שדחוס למדי) נשאר FAT32 דבר שגרם לבלאגן נוסף... ועוד ועוד... בסופו של דבר, אחרי שניסיתי להסיר את החלונות רגיל, עשיתי FDISK והסרתי את כל המחיצה. ואז התקנתי WIN98 SE שוב... עד לפעם הבאה (?)
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
יש לי WINDOWS 7 ULTIMATE 64 bit 4GB מותקן במחשב - רואים את זה גם בביוס (עדכנתי את הביוס) ועדיין המחשב מזהה רק 2.99GB. למישהו יש מושג למה? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי מאתמול הווינדוס XP לא עולה לי. מיד אחרי הנקודות שרצות מגיע מסך שחור עם עכבר (יש עכבר !) - וזהו. עליתי בסייפ מוד אבל זה אותו הדבר - יש משהו שמזכיר את שולחן העבודה בצבע שחור, יש עכבר, אבל לא יותר. האם לדעתכם אפשר לתקן עם RECOVERY ? אם כן אז באיזו פקודה? תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אפליקציית ווינדוס 10 שנתקלתי בה רק היום בגלל שקיבלה עדכון לשפה העברית.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שאלה בכותרת. כנראה שמחקתי את סל המחזור ואני לא מוצא שום דרך להחזיר אותו לשולחן העבודה. אשמח לעזרה ממכם.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-