עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Tommy,

there's no hebrew in the regional and speech settings at control panel.... HELP

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  2. דבר ראשון יש לי מערכת הפעלה windows XP PRO+SP2. לפני כמה דקות קפצה לי הודעה שאין לי מקום ואני צריך לנקות ניכנסתי והתחלתי לבדוק מה תופס לי הרבה מקום והגעתי לתיקיה Temporary Internet Files שלפי מה שwindows אומר לי, (כפתור ימני על התיקייה>>מאפיינים), יש שם 3.5GB בשימוש לא האמנתי ניכנסתי סימנתי את כול הקבצים ובדקתי את הגודל שלהם שהיה רק 70 מגה. ניסיתי לבדוק אולי יש קבצים מוסתרים דרך כלים>>אפשרויות תיקייה>>הצג קבצים מוסתרים ועדיין שום דבר לא הצחלתי למצוא מה תופס לי 3.5GB. אני צריך לדעת מה גורם לבעייה כדי למחוק את הקובץ הזה תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by ye_3333,

אנשים איך הוינדוס הזה שמעתי עליו דיי הרבה כדי להוריד ולהתקין או לא? כמו כן איזה גירסה היא האחרונה? איפה אני יכול להוריד ? ולא יודע ספרו את דעתכם בכי,..

• 10 תגובות
    • 960 צפיות
  4. Started by Prometheus,

התקנתי במחשב Windows 2000 Professional SP1. יש לי במחשב IDE Controler בכרטיס PCI של Silicon Image SiI 0680 ATA/133 Controller. Windows 2000 לא מזהה את הבקר (ואת הדיסקים הקשיחים המחוברים אליו). הורדתי driver לבקר מהאינטרנט (לא מהאתר הרשמי של החברה. הם אומרים שאין להם driver להורדה), אבל Windows 2000 לא מאפשר להתקין אותו בתואנה שזה לא driver מתאים. האם למישהו יש driver לבקר הנ"ל עבור Windows 2000? חשבתי שאולי התקנה של service pack חדש תפתור את הבעיה. אבל, אני לא יודע איזה service pack להתקין. ל-Windows 2000 יש 4 service packs. האם אני צריך להתקין ישר את service pack 4? או להתקין אותם לפי הסדר, כלומר: להתקין את service pack 2, אח"כ את service pack 3 ולבסוף את service pack 4?…

• 2 תגובות
    • 767 צפיות
  5. Started by EagleX2,

שלום. עד היום הייתי מפרמט את המחשב ועושה הפעלה של הווינודס ללא בעיות. (ההפעלה של ה-30 יום). היום, התקנתי את Widnows XP על עוד מחשב, והוא אומר לי שה CD KEY לא תקין. יש לציין שיש לי עותק חוקי ומקורי של WINXP PRO. האם אין באפשרותי להתקין את XP על יותר ממחשב אחד?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  6. Started by blabla2002,

האם יש סוף סוף אור בקצה המנהרה ? http://www.theinquirer.net/?article=20874

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  7. כל פעם שאני מוציא ומחזיר את הEXPLORER.EXE או לחלופין עושה ריסטרט למערכת הקוויק לאנצ' לא נשארררר הוא יוצא..מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  8. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  9. Started by Parallel,

מישהו יודע אולי איפה נמצא הקובץ של הסיסמאות בווינדוס הכוונה לקובץ ששומר את הסיסמאות והיוזר ניימס למשל באינטרנט {שהוא שואל אותך אם אתה מעוניין שהוא יזכור את הסיסמא והיוזר ניים}..פשוט אני חייב את הסיסמא ואני לא זוכר אותה.. {כי אתם יודעים במקום סיסמא רואים עיגולים שחורים..}

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

זה התחיל מאתמול בבוקר המחשב עושה לעצמו ריסט,בנוסף לזה הרשת שביני לבין אחי לא פועלת,והSystem Restore לא פועל גם. אני עבוד עצות מה לעשות? עם אני לא מוצא פיתרון עד הערב אני מפרמט אאא וגם עשיתי סריקה לוירוסים עם Kaspersky לא מצא כלום וגם סריקה עם AD AWARE לא מצאה כלום! מה זה יכול להיות אני שמתגע פה :s05:

• 9 תגובות
    • 965 צפיות
  11. Started by AvigdOr.GT,

יש לי בעייה עם המיקרופון של המחשב, סתכלו. יש לי winXP וכרטיס קול מובנה על הלוח שהדגם של הלוח הוא ASUS P4S533 עכשיו כל כמה זמן, נדפק המיקרופון, יענו לא עובד, ואז אני צריך להתקין את הדריבר של הקול. וזה כבר נמאס, זה בא והולך בא והולך, יש איזה פתרון לדבר כזה?

• 1 תגובה
    • 841 צפיות
  12. אני אפילו לא יודע איך למצוא בגוגל משהו על זה אני לא יודע איך זה קרה .רק עשיתי ריסטרט למחשב (לא היה שום דבר חריג שעשיתי לפני) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הרבה מאוד קבצים במחשב שלי מופיעים לי בצבע כחול לא בשחור כמו אצל כולם!אלא כחול!אולי 30% מהקבצים מה הסיבה? בדקתי הכל ספייוור איחוי דיסק אנטי וירוס הכל תקיו????? מה מקור הבעיה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

שלום, התקנתי אתמול ווינדוס מחדש. לפני זה גיבית את הקבצים שלי בתוך כונן. אחרי ההתקנה כשהחזרתי את הכונן עם הקבצים המגובים, ניסיתי לפתוח קובץ mp3 והוא כתב לי access is denied, ניסית לפתוח כל סוג אחר של קובץ והוא כותב על שגיאה. גם תמונות שיש להם preview קטן שרואים, לא רואים אותם ב-preview הגדול. בקיצור שום קובץ נפתח. מערכת הקבצים היא ntfs, עשיתי מה שמייקרוסופט אמרו לי (לתת ליוסר שלי רשיון להשתמש דרך "folder options", ולסמן איפהשהו ב-וי attributes). לא עבד. אני לא מצליח לא להעתיק, לשמוע, להציג כתמונה, או למחוק. תודה לעוזרים. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by LRa,

כאשר לוחצים על כפתור ווינדוס + E, למשל, windows explorer עולה. האם יש דרך לשנות את התוכנה שמופעלת בלחיצה על צירוף כלשהוא?

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  16. Microsoft Windows XP Profesional SP2 Corporate Edition :s05:

• 7 תגובות
    • 948 צפיות
  17. שלום לכם... כשאני מדליק את המחשב לפני שאני רואה את מסך ה- BOOT (המסך של הווינדוס) הוא שואל אותי באיזה ווינדוס לבחור. יש לי את שני האפשרויות הבאות: Windows XP Professional וגם- Windows XP Professional(BOOTSCREEN) אין לי מושג מה זה השני (הוא לא היה אצלי) מה עלי לעשות בשביל לעשות את זה? ודרך אגב לא משנה לאן אני נכנס זה אותו הדבר (סמלים וכל השאר...אין שינוי)

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  18. Started by trojan,

אני לא מצליח להיכנס ל cd-rom דרך סייר ! בבקשה תעזרו לי איך לפתור את זה...

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by N-I-K-O,

לפני כמה זמן התקנתי Firefox וכשהתקנתי אותו זה הגדיר לי אותו כדפדפן ראשי ואני לא ממש אהבתי את Firefox אז מחקתי אותו אבל זה לא החזיר לי את Internet explorer לדפדפן ראשי . ועכשיו כשאני רוצה להכנס ללינקים ששולחים לי באייסי או בכל מקום אחר אני לא יכול. איך אני מגדיר את Internet explorer כדפדפן ראשי? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  20. WINDOWS XP נתקע אחרי פתיחת הארד דיסק בחלון אקספלורר. דבר זה קורה בשני הארד דיסקים שונים בעוד שבשלישי זה לא קורה. אציין כי לכל שימוש אחר דרך תוכנות (שימוש / התקנה / הסרה / העתקת קבצים) ההארד דיסקים הנ"ל עובדים ללא בעיות - כמו כן נבדקו בSISOFT SANDRA ולא צוינה בעיה. הבעיה מתרחשת אחרי פתיחת הארד דיסק באקספלורר כאשר לא נעשית כל פעולה נוספת למשך מספר שניות. ה XP נתקע לחלוטין עד ביצוע END PROCESS לNON RESPONDING (הארד דיסק / תיקייה פתוחה) - או אז נעלם כל הדסקטופ ועולה מיד מחדש. אציין כי תוכנות שברקע ממשיכות לעבוד ללא בעיות. מישהו מזהה מה זה ? תודה!

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  21. שלום לכולם במחשב מותקן WIN XP SP2 בשימוש כבר כמה חודשים ללא בעיות וללא מעבר דרך מסך הLOG IN. אתמול נתקע המחשב ונעלצתי לעשות ריסט דרך כפתורי המארז אך לאחר מכן המחשב עלה למסך הLOG IN ומשם הוא לא מאפשר לי להכנס ואף לא מבקש סיסמה, פשוט מנסה לשניה להכנס ומיד חוזר למסך הLOG IN ומציין שהוא שומר את הנתונים שלי וזהו! לאחר מאמצים של שעות הצלחתי להכנס למחשב ע"י פונקצית התיקון בדיסק ההתקנה של WIN XP SP2 וכמובן ששמרתי כל מה שצריך אך לאחר עוד ריסט מסודר שוב ננעלתי בחוץ והייתי צריך לבצע התקנת תיקון מחדש. עכשיו אני חושש לבצע ריסט ומחפש פתרונות בפורום לפני הריסט הבא . האם יש דרך לבטל את הכניסה דרך מסך הLOG IN?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  22. קמתי היום בבוקר הדלקתי את המחשב החלון של הוינדוס עולחה ופתאום מסך כחול מעצבן הוא אומר שההיתה בעיה עם הקובץ HIDCLASS.SYS ומתחת כותב DRIVER_UNLOADED_WITHOUT_CANCELLING_PENDING_OPERATIONS מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  23. ניסיתי ב- Local Security Policy אבל לא מצאתי שם אופציה כזאת. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by Sweet_Tooth,

כשהתקנתי את SP2 היו לי חששות אז בסיום ההתקנה כששאל אותי אם ישאיר כמה קבצי מערכת כדי שאוכל להסיר את SP2 מאוחר יותר הקשתי YES אבל עכשיו - אחרי כמה חודשים על SP2 אני מאוד מרוצה ממנו ורציתי לדעת איך אני מסיר את אפשרות ההסרה של SP2 ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by GodLike,

שלום. חבר שלי טילפן אליי וביקש עזרה בבעיה מוזרה. וזאת הבעיה. הוא אומר לי שכל פעם שהוא מפעיל את המחשב, קובץ שנקרא rtdrvmon שמשקלו 40K נכנס לתיקייה הזמנית (Temp ) וגורם להאטה מסויימת של המחשב. אחרי שהוא מוחק אותו הקובץ חוזר אחרי מספר שעות. סגרתי איתו ביחד כל מיני תוכנות שעולות עם המחשב אבל זה לא כל כך עזר. מידע נוסף על הקובץ הראה שהוא שייך כנראה ל RealTek שעד כה שידוע לי היא מייצרת כרטיסי רשת. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים