עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by NuKe007,

משום מה אחת התוכנות\וירוסים במחשב פותח לי קובץ בשם: "explorer.exe" או\ו "explore.exe" ב "c:\" מישהו יודע איך להסיר את הוירוס, כי כאשר אני מוחק את הקבצים ידנית, הם שבים מאוחר יותר, ניסיתי אנטיוירוס כלשהו, לא ממש עזר. חוץ מלנסות אנטי וירוס אחר יש המלצות? ניסיתי לחפש קובץ חשוד שרץ בprocesses או בהפעלה של המחשב, ואין. הייתי שמח לדעת מאיזה תוכנה מגיעה הבעיה, שלא יהיו בעיות בעתיד, בתודה מראש אריאל

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Iko89,

-- כותרת -- פתחתי פה כבר נושא באותו עניין בערך .. יש לי לנובו S12 שבעבר היתה לו מחיצה נסתרת שבעזרתה מפרמפטים את המחשב אם נחוץ.. כמובן שברוב טיפשותי מחקתי אותה והתקנתי לינוקס .. נמאס לי מהלינוקס הוא נתקע לי ואני חייב לסדר את המחשב עד חמישי הזה אני חייב אותו לעבודה .. בחברה רוצים 350 (!!) שקל על פירומט והתקנה מחדש של כל העסק ולא רק שזובי שאני אשלם להם עוד זה גם יקח חודשים .. אני משתגע כבר שבועיים אני לא מצליח לפרמט דרך הUSB ואני כבר פשוט נואש .. כל פעם שאני מתקין את המערכת על הUSB על פי כל פעם מדריך אחר זה תמיד מסתיים בזה שבמדריך כתוב שההתקנה מחולקת ל2 חלקים ומישומה אצלי מופיע רק החלק השני שאומר לי שהמערכת לא הותקנה כמו שצריך ובלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה בלה ........ …

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. Started by EviLeader,

שלום חברי קהילה, ראיתי בלילה מספר סרטים אחריהם הלכתי לישון. כשאני מתעורר בבוקר, אני מגלה את המחשב פתוח במסך שחור שכתוב עליו: Boot Failed .. משהו עם בעיה בHARDWARE. ניסיתי להפעיל שוב, הוא פתח לי מסך עם אותה שגיאה רק שהפעם אפשר לי לבחור בין כמה אפשרויות בהן Open Windows Noramly.. בחרתי את זה, הוא טען שעתיים את הווינדוס ומבסוף התכבה. היום, ניסיתי לפרמט את המחשב. הכנסתי את הדיסק למחשב ועשיתי BOOT לדיסק. עזבו שלקח שעה עד שעלה בכלל המסך של "התקן כעת", אח"כ, אחרי שהוא ביקש ממני את המספר הסידורי של ההתקנה ולחצי על "הבא", הוא נתקע ולא מגיב. האם יש בעיה בדיסק הקשיח? איך אפשר לבדוק את זה? בכבוד רב, תומר.[br]פורסם בתאריך: 18.03.2009 בשעה 13:15:49 עוד דבר שראוי לציין, ניסיתי להיכנס לW…

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by MrHicUp,

קראתי את הכתבה הבאה: http://www.ocmodshop.com/ocmodshop.aspx?a=989 מצויין שם שויסטה 32 ביט תרוץ לאט יותר כאשר משתמשים בPAE. מה לגבי ויסטה 64BIT? אין צורך בPAE, אני מניח(?). לכן היא גם תרוץ מהר יותר ותזהה את כל ה4 ג'יגה?

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by MasterDK,

שלום יש לי בעיה אני מריץ WIN XP SP3, וגיליתי לאחרונה שהמחשב כן נכנס למצב של SCREENSVAER אבל לא נכבה ת המסך כאשר יש צורך (ליתר ביודק לאחר 15דקות לפחות ככה מוגדר בהגדרות) כלומר הוא יכול להיות במצב של שומר מסך אין סוף זמן אבל הוא לא יכבה את המסך (מה שנקאה POWER SAVING MODE). אני לא יודע מה מקור הבעיה כי אני נוהג להשתמש בלינוקס אבל בזמן האחרון יש צורך בחלונות. ד"א אותה תופעה קוראת גם כשאני עושה LOG OFF, הוא מדליק את השמור מסך אבל לא מכבה את המסך לאחר 15דקות. ההגדרות הן: Home/Office Desk Turn off monitor: After 15 minutes Turn off harddisks: Never Standby: Never תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  6. Started by almog333,

שלום לכולם, אני גולש בלפטופ דרך ההוטספוט של הסלולרי שלי. רציתי לדעת, אם אני מוריד את הפלאש ב xp, תצרוכת הגלישה שלי תהיה יותר מועטה? יש לי 2 ג'יגה ואני לא רוצה לבזבז אותם על פירסומות. אם כן איך מורידים את הפלאש? והאם יש עוד טוויקים ששוה לעשות כדי להוריד מנפח הגלישה? תודה

7. תסתכלו בתמונה ,מה מוזר פה ? איך זה קורה? [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום .. : יש לי בעיה, 99.9% אחוז שמקור הבעיה ב - Windows עצמו ולא בחומרה, כי המדפסת עצמה עובדת טוב, היא תקינה לחלוטין כבר בדקתי את זה. אממ .. אז ככה, יש לי מדפסת Canon BJC-4300 ו - Windows XP Pro SP1 הדרייברים שיש לי לא מתאימים ל - Windows XP, אז הורדתי את הדרייברים המתאימים מאתר החברה, דרייברים ל - XP. כשניסיתי להתקין אותם, פשוט לא הלך :-\ זה רושם לי בסוף ההתקנה שגיאה ולא מסיים את ההתקנה. ניסיתי להתקין את המדפסת ידנית דרך ה - Windows עצמו, ע"י לוח הבקרה > מדפסות ורכיבי חומרה אחרים > הוספת מדפסת .. כשאני לוחץ על "הוספת מדפסת" זו ההודעה שאני מקבל : האשף של "הוספת מדפסת" אפילו לא עולה .. ישר אני מקבל את השגיאה הנ"ל. כשהיה לי Windows XP Home Edition המדפסת…

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  9. Started by barrrrrrrrrr10,

שלום, לאחרונה פירמטתי את הלפטופ התקנתי שם ווינדוס 7 32 ביט, בטרם אני מתקין את כול הדרייברים הרלוונטים אני רוצה לבצע עדכון ראשוני ב windows update (זה פירמוט שני שעשיתי בגלל אותה בעיה רק שפעם קודמת עדכנתי דרייברים לפני ביצוע עדכון ראשון ב windows update וגם שם הוא פשוט מחפש ללא הפסקה). אז למעשה רשום "מחפש עדכונים..." וכך נתתי לו כול הלילה ולא נראה שקורה כלום מה גם שאם אני מנתק למשל את האינטרנט של הלפטופ הוא ממשיך לחפש כרגיל ולא נראה שזה משפיע כלל... ניסיתי כול מני שיטות שראיתי פה ושם בין היתר להתקין חבילת עדכונים ידנית (Windows6.1-KB947821-v34-x86) אולם גם לאחר ההתקנה לא נפתרה הבעיה של החיפוש... מבחינת סטטוס "עדכונים שהותקנו"…

• 5 תגובות
    • 8k צפיות
  10. Started by darkman,

טוב זה התחיל ככה לפני יומים הורדתי תעידכונים החדשים שיצאו אמרו שזה שיטה חדשה בלה בלה בלה.... בקיצור היום הייתה הפסקת חשמל ובגלל זה המחשב שלי נסגר פעם ראשונה מאז שעידכנתי אז פתחתי תמחשב אחרי שה "חלונות" עולים זה ישר עושה ריסטרס ניסיתי כמה פעמים עשה אותו דבר סגרתי תמחשב אחרי זה פתחתי אותו פתאום הכל עולה כמו שצריך אבל אני מנסה לפתוח את "המחשב שלי" לא עולה נתקע המחשב נכנסתי ל מצב בטוח עשיתי סריקת וירוסים לא מצא כלום אחרי זה נכנסתי במצב הרגיל הכל הסתדר לא יודע מה קרה אבל כל האיקונים שיש בצד ימין נעלמו חוץ מהשעון ICQ/ZONEALARM/Anti VIRUS האם יש קשר אחד בין השני? ומה עושים ?! ================================================== EDIT: עשיתי ריסטרט עכשיו יש את האיקונים בצד אבל בכל…

• 3 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by ozwrx,

שלום לכולם יש לי מחשב חדש כמו שאתם רואים במפרט כל פעם שאני מפעיל את המחשב הכל עובד מצויין אין שום בעיות אבל כשאני עושה כיבוי למחשב (רק כיבוי לא ריסאט) לוקח לו זמן קצת...ואז הוא מעלה מסך כחול שעיקר הבעיה מה שרשום שם זה bugcode_usb_driver ואז המחשב נתקע ואני לא יכול לכבות את המחשב הדרך היחידה לכבות אותו זה ללחוץ על ריסאט ואז לעשות כיבוי שוב ואז פתאום הוא מתכבה מה הבעיה איך אני פותר אתה חברים יקרים?

• 5 תגובות
    • 705 צפיות
  12. שלום לכולם.! יש לי בעיה בiexplore.exe כשאני פותח או מפעיל ת'מחשב מחדש אז אני צריך לעשות ctrl+shift+esc ואחרי זה שפתח לי "מנהל המשימות של windows " אז אני לוחץ על "תהליכים" ומופיע לי שמה מלא מלא כאילו iexplore.exe ואחרי שאני מסיר את כול iexplore.exe המחשב עובד לי כמו שצריך ואם אני לא מסיר אותם המחשב ניהיה לי איטי מה אתם מצאים לי לעשות.?? תודה לעוזרים.!! דרך הגב סליחה על כול השטיות שרשמתי בנושאים הישנים.!!!

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by alex.turovsky,

אני נלחם יומיים במחשב שהגיע אליי אחרי שהצעתי לעזור באתגר להציל מחשב מבלי לפרמט (פורמט זה לחלשים). השתמש בו ילד שהוריד מלא דברים בEMULE וכל המחשב מלא בוירוסים. המחשב לא עלה, היה ב LOOP של אתחולים וכדומה. משהו נוראי שטרם נתקלתי בו בכמות הבעיות (התרעות וירוסים, LOP של אתחולים,SAFE MODE שנתקע אחרי ה BOOT וGUI שלא עולה, בקיצור לא נעים. אחרי שניקיתי את כולו ע"י שימוש בתוכנה של הסטארטאפ הישראלי REIMAGE והחלפת קבצי המערכת במקוריים, נשארה הבעייה הבאה: WIndows XP PRO SP3 32bit עולה אבל אחרי ה "ברוך הבא" וטעינת ה-GUI, אני רק רואה את ה-WALLPAPER והאייקונים וה SHELL בעצם לא עולה. הכל סבבה אם אני לוחץ ALT+CTRL+DELETE ומפעיל ידנית EXPLORER.EXE ואז עולה ה-GUI והכל נגיד וסבבה. הרגע הרצתי …

• 14 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by beeper,

יש לי XP Pro ואני רוצה להפוך את שפת הווינדוס לאנגלית (שתהיה תמיכה בעברית, אבל שהתפריטים יהיו באנגלית וה-Taskbar והכל קיצר...) איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים. ;D

• 1 תגובה
    • 933 צפיות
  15. בגירסה של ווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות
  16. שלום רב, אני משתמש בחלונות 7 64 ביט. לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. בכל פעם כאשר אני נכנס לתיקייה גדולה מסוימת על דיסק חיצוני, סייר הווינדוס קורס ומפסיק לפעול. ביצעתי את כל פעולות התחזוקה המוכרות לי, כגון ניקוי, בדיקת שגיאות, איחוי- אך כל זה לא מועיל. יש לציין שהסייר עובד כשורה בתיקיות אחרות על אותו דיסק, וכן גם בתיקיות השמורות על הדיסק הפנימי של המחשב. הוספה: העתקתי את התיקייה לכונן חיצוני אחר, וגם שם בדיוק אותה תופעה- הסייר נסגר ומפסיק לפעול. אם כך זה בעצם פוסל את האפשרות, שמדובר בפגם כלשהו בדיסק עצמו. מה יכולה להיות הבעיה, וכיצד ניתן לסדר זאת? תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by BenSmall Brown,

עם כל תעשיית האופנה הזאת עוד תצא מערכת הפעלה אנורקסית :-P למה כל החתירה לרזון? יש למערכות הפעלה הפרעת אכילה רצינית, כל מערכת הפעלה על המסלול צריכה להיכנע לדרישה המוגזמת לרזון, למה את עושה כל הזמן דיאטות אסור לך להיות מרוצה מאייך שאת נראית, נו אז ניסית המון דיאטות ראית שלא הלך עם חלונות 8 למה את ממשיכה? בסוף נמצא אותך מתה מרעב בקבר. חבל :-( ועכשיו ברצינות: כל ממשק התצוגה והשמע הכולל: מצביעי עכבר, שומרי מסך, לוגואים של אייקונים, ערכות נושא, מוזיקה לכל פעולה, שינוי צבע של כל דבר בחלון... כל הדברים האיילה פשוט התחילו עת-עת להעלם ממערכת הפעלה לבאה אחריה מ XP, מיקרוסופט נהייתה אפל מה כל ההגבלות האיילה אני ובוודאי רבים רוצים לעצב את המערכת כרצונם,…

18. אז ככה אני לא יודע אם זה קשור לגרסא של הווידוס כי נרא לי שלא.... הבעיה היא שלא משנה איזה חלון אני פותח זה כל איזה שניה או שתיים עושה לו ריפרש קטן כזה רואים את החלון זז כזה בקטנה בגלל הריפרש... כל חלון אבל לא באינטרנט אקספלורר קיצר זה בעיה רצינית כי אני לא יכול להזיז חלון כי פעולת הגרירה לוקחת זמן לפעמים ואז החלון קופץ לאיפה שהוא היה מקודם אני לא יכול לגרור קבצים מתוך החולון אני לא יכול לשנות את השם שלהם וכו... בבקשה עזרה אני משתגע כבר...!!!!

• 7 תגובות
    • 777 צפיות
  19. Started by prozaq,

התקנתי ווידונס 7 על אקס פי עכשיו אני לא יכול להיכנס ל XP זה נכנס אוטומטי לווינדוס 7 איך עושים שיהיה את הDUAL BOOT שאני יוכל לבחור לאיזה ווינדוס להיכנס ? תודה רבה חברים

20. אהלן. ניסתי הערב להתקין את Windows XP על המחשב החדש שלי. המחשב חדש לגמרי, לא היה מותקן אצלו כלום לפני כן. (אני חייב לציין שאני יודע איך לפרמט ולהתקין את ה- Windows XP בקלות, כבר עשיתי את זה בערך 800,000 פעם במחשב הישן אם לא יותר). אז זה מה שעשיתי- הכנסתי את הדיסק של הווינדוס עם הפעלת המחשב, והמחשב עלה דרכו. הגעתי למקום הזה שצריך ליצור מחיצות על ה- unpartiotioned space. יצרתי שתי מחיצות. (עכשיו, ראיתי גם ראיתי שנוצרה כנראה בטעות עוד מחיצה- עם 8 מגה בייט, מישהו יודע איך אני מבטל אותה ומצרף אותה אל אחת משתי המחיצות האחרות?) אבל זה לא הדבר החשוב. בקיצור, אומרים שם אחר כך להעביר את הסמן על המחיצה שאני רוצה להתקין בה את הווינדוס ואז ללחוץ enter. יפה. זה מה שעשיתי. ואז, …

• 23 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by gforce,

אבל מה שחשוב לי זה שיראה כמה היא תופסת ב RAM ואם היא גדולה מידי אז כמה היא תופסת ב pagefile.sys תודה

• 6 תגובות
    • 723 צפיות
  22. פתאום התחיל לכתוב ג'בריש במקום עברית רק באקספלורר הנה עכשיו אני כותב במסמך טקסט ומעתיק לאקספלורר וזה בסדר... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה ? יכול להיות שנגעתי במשהו ? אגב אנגלית הוא כותב בסדר גמור...

• 1 תגובה
    • 736 צפיות
  23. היי, חבר שלי קנה מחשב נייד עם וויסטה הום פרמיום. כל פעם שהוא מדליק את המחשב מופיע CHKDSK... (בדיקת שגיאות בהארדיסק..) מה יש לעשות בנידון? תודה.

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  24. Started by gll,

לאחרונה עולה לי הודעה כזו שאני מנסה לפתוח קבצים בווינדוס 10, לא ברור לי למה מאחר ואני האדמין במחשב האם זה ווירוס או משהו? בכונן שעליו הווינדוס יש 10GB פנויים ב SSD האם זאת יכולה להיות בעיה? תודה

• 7 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. חברים יקרים ,שלום רב.... אני מתקין מערכות הפעלה כבר 5 שנים ,לעולם לא הייתה לי בעייה בהתקנה חדשה (פירמוט והתקנה). עד ש.... נתקלתי לראשונה בהארד דיסק 6 ג'יגה במחשב פנטיום 2 350GH 256 RAM יש לציין שמחשב זה עבד עם XP מצויין כבר שנה.... המחשב התחיל לקפוא לאחרונה ולאחר כמה בדיקות החלטתי לפרמט. משום מה במהלך ההתקנה XP תמיד במסך הויזואלי (שמציין שנותרו עוד 39 דקות לסיום) המחשב פשוט מבצע ריסטרט וחוזר חלילה.... ניסיתי שוב ושוב להתקין (מתהליך הפירמוט והלאה) פעם עם פאט 32 ופעם NTFS החלפתי את דיסק ההתקנה בדיסק XP אחר, בדקתי זיכרון עם MEMTEST בדקתי את ההארד דיסק בכך שפרקתי אותו ובמחשב אחר הרצתי עליו CHECK הכל נראה תקין.... ואז ניסיתי לראות מה קורה אם אני מתקין WIN98. וכן זה הצליח עד…

• 5 תגובות
    • 921 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.