עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yakar,

שלום לחברי הפורום, יצא MUI עברית לויסטה.. הוא שוקל 142 מגה.. ולהלן התרשמותי ותמונות ממנו: אוקיי , נתחיל ממהתחלה.. ההתקנה פשוטה ביותר, אך לוקחת יותר מידי זמן.. על מנת להפעיל את העברית צריך לעשות ניתוק. העברית פעילה בכל הישומים הכלולים בויסטה והכל מיושר מימין לשמאל כמו שצריך.. לפי דעתי הפונט הנבחר הוא לא יפה , אך אולי זה בגלל שאני לא רגיל אליו תמונות: המסך הבסיסי מסך ה"התחל" מסך המחשב מסך המדיה פלאיר מסך האינטרנט אקספלורר 7 מסך המאפיינים+ציון של המחשב אם יש לכם עוד שאלות או שתרצו עוד תמונות מעוד מקומות תפנו אלי כאן ואני יעלה.. יקיר.

• 20 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by Atlon-Xp,

משום מה בזמן האחרון הווינאמפ נתקע אצלי וזה אבל גיליתי שאני מעביר דברים לכונן זה מראה לי- Data error (cyclic redundancy check) עכשיו שאני בא להיכנס (רק התחיל עכשיו) זה אומר לי שהכונן צריך פירמוט, העם יש דרך לסדר את זה בלי פירמוט או שהדרך היחידה היא פירמוט אבל איך אני ידע שזה לא יחזור על עצמו? תודה.

• 2 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by dw,

היי! התקנתי לפני כמה ימים WINDOWS XP PRO , ורוב הדברים נראים טוב... אבל לא ידעתי בקשר לעובדה שאין יותר DOS ב XP. נראה שאין כמעט שום תמיכה לאפליקציות DOS : 1) שאני מנסה להריץ משחקים ישנים של פלטפורמת DOS, הם עובדים לאט בצורה מחרידה. לשם השוואה בחלונות 98 הם עבדו בצורה טובה מאד. 2) חלק ממשחקי ה DOS מציגים את הודעת השגיאה הבאה: ntvdm cpu has encountered an unhandled exception . ניסיתי למצוא עזרה על זה באתר של מייקרוסופט, אבל נראה לי שהם מתעלמים מהבעיה. בדקתי את הקבצים autoexec.nt ו config.nt ולא מצאתי משהו חריג. 3) התוכנות על בסיס DOS שאמורות להציג פונטים עבריים רגילים מציגות ג"יבריש. אם למישהו יש רעיון לגבי לפחות אחת מהבעיות האלה, אודה לו מאד על כל עזרה, כי יש תוכנות DOS שא…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mz155,

עשיתי איזה טעות דרך מנהל הורדות ואמרתי לו לפתוח קובץ exe כקובץ rar. זה גרם לכל קבצי הexe במחשב להפוך לrar... ועכשיו אני לא יכול לפתוח שום תוכנה.... הוא רושם לי שהארכיון פגום... איך אני מחזיר את המצב למה שהיה קודם? ואני לא יכול לעשות גם סיסטם ריסטור בגלל שזה קובץ exe ... אני נואש וצריך עזרה דחוף בבקשה... מה אני עושה?????? אני מתחרפן פה אנשים

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  5. Started by dududs,

לאחרונה התקנתי את service pack2 . השירות windows firewall לא עובד לי . ( אחת ל5 אתחולי מחשב לגמרי הוא רק עובד ) עקב כך יש לי אי די נמוך באימיול . מישהו מכיר את הבעיה הזאת ???? כל הservices שבמחשב שלי מוגדרים כמופעלים באתחול של המחשב שלי. התקנתי את הפאץ של האימיול שגם לא עזר לי . ( אין לי פיירוול חיצוני או פיירוול תוכנת צד שלישי )

6. Started by naoriko,

התקנתי WIN7 עכשיו אני רוצה שכמו באקספי לעשות הפעלה מהירה בצד על סרגל הכלים ושיהיו 3 סמלים שאני רוצה וכל השאר יהיו בתוך החץ ואי אפשר כל סמל שאני שם תופס לי מקום בסגל הכלים איך אני משנה את זה? וגם שהתקנתי מסנג'ר שאני ממזער אותו הוא לא מופיע לי בצד של השעון הוא ממזער לי אותו רגיל ואני לא רוצה את זה מה עושים?

• 6 תגובות
    • 882 צפיות
  7. Started by guy 12,

איזה וינדוס כדאי לי בשביל המחשב החדש שלי אני חשבתי בכיוון 98 או xp השימושים יהיו בעיקר למשחקים אז איזה הכי לא מעמיס על המערכת ובלי הרבה באגים?

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. לפני איזה שבוע פתחתי יוזר אדמין חדש כי שכחתי את הסיסמא של השני, אבל לאחר מכן נזכרתי בה וחזרתי ליוזר הרגיל בלי למחוק את זה שפתחתי. אתמול עשיתי ריסטארט למחשב (כל הזמן הזה המחשב היה דלוק..), ובאפשרות בחירה של היוזרים במסך הפתיחה של הוינדוס היה רק יוזר אחד (זה שפתחתי ולא הרגיל). עכשיו הבעיה היא שכל המסמכים והסיסמאות מאוחסנות על היוזר הרגיל שנעלם, וכשאני נכנס לחשבונות משתמשים המחשב נתקע ובעצם מראה רק לבן בחלון של החשבונות. למישהו יש מושג איך אני פותר את הבעיה? תודה.

• 8 תגובות
    • 866 צפיות
  9. זה פשוט משגע אותי אפילו להעתיק קבצים או למחוק אותם אי אפשר איך אני מבטל את זה?

• 5 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by giliboy,

מישהו יכול להגיד לי מאיפה אני מוריד את התוסף שהופך את xp לעיברית? :-\

• 16 תגובות
    • 3.5k צפיות
  11. Started by DOR_2911,

האקספלורר התחיל היום בבוקר לדרוש 60% מהמעבד ושוב דבר לא עוזר עשיתי סריקות, ניקויים וריסטרטים... מה לעשות?

12. Started by Ewingum,

בהפעלת המחשב, זמן קצר ביותר אחרי התחלת הטעינה של הWINDOWS XP, מופיעה הודעת השגיאה הבאה: ואז הוא אומר להכניס את תקליטור ההתקנה ומשם להפעיל את הRECOVERY דרך האות r. הלכתי באמת למצב RECOVER ועשיתי chkdsk /r, אך לצערי הדבר לא סידר את הבעיה. רעיונות? הערות? הארות? מחר או מחרתיים אני אנסה לעבוד על זה עם כלי שחזור, אך שווה בכלל לנסות? (כי בדקתי דרך הRECOVERY CONSOLE והקובץ קיים.... קיים גם system.sav) כמו כן, כל זאת לאור שקרו לי בזמן האחרון עוד מקרים כמו זה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=23;action=display;threadid=19382;start=0;boardseen=1 האם כדאי לבדוק ברצינות בעיות פיזיות עם אותו כונן (SEAGATE ברקודה 4) שאולי גורמים לבעיות תכופות כאלה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום באג ב-XP לא מוצא איפה - גורם לקיפאון ולאחר מכן למסך כחול וריסטארט אוטומטי ? האם מישהו ניתקל בתופעה ?

• 6 תגובות
    • 729 צפיות
  14. Started by eranir,

בחודש האחרון יש לי בעיה שבאה והולכת: הסאונד משתולל, המחשבון נפתח כל הזמן ועוד דברים דומים, ולפעמים בחלו הנוכחי נכתבות אותיות סתמיות. נראה שמשהו מדמה לחיצות על מקשים במקלדת (קיימים לחצנים עבור סאונד ומחשבון במקלדת) ובכל פעם שאני מנתק את המקלדת התופעה מפסיקה מייד. התדירות ממש משתנה - לפעמים שבוע אין כלום ולפעמים הדבר לא מפסיק במשך שעה רצוף, וגם איתחול המחשב לא משפע. אני מריץ גם adaware וגם spybot כמעט כל יום ומוחק כל דבר שנראה חשוד. אני סוגר כל יישום שאני לא מכיר, ושומדבר לא מזיז לזה. יש למישהו רעיון? קודם כל מה זה יכול להיות, ואז איך לטפל בזה? תוכנה שאני לא מכיר שסורקת יותר טוב? יכול להיות שאשכרה יש תקלה במקלדת (הדבר קרה לי גם במחשב הקודם, הנוכחי מלפני חודשיים, למרות שלא ס…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by juve12,

הגיע לי אימייל עם קובץ WORD אבל ברגע שאני שאני פותח אותו הכול כתוב בג'יברייש במחשב אחר שאני פותח את הקובץ אין בעיה במחשב בעושה בעיות אני מחובר ברשת כך שיש הגנה במחשב השני גם יש הגנה אבל הוא לא באותה רשת שאלתי היא כזאת האם יכול להיות שאנטיוירוס של חברת 012 פוגע בקובץ אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 998 צפיות
  16. Started by co11,

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=502911 זה נכון?

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  17. יש לי Windows Vista Ultimate SP1. איך ניתן לחסום תיקיות ספציפיות בעזרת סיסמה ? כל פעם שינסו להיכנס אליה תופיע סיסמה... ולא בעזרת USER אחר ב- Windows... (משתמש תמיד ב- Administrator) עדיפות לא לתוכנות צד שלישי - אלא מהווינדוס עצמו...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by cateye,

היי כל האיקונים שיש לי במחשב הם שונים מברירת המחדל, יש דרך להחזיר את כולם למצב ברירת מחדל?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by es88,

Windows 7 64BIT Asus P5B, Sound Max Driver Beta For Windows 7 אז ככה, מאז שהתקנתי את ווינדוס 7, אני מוצא שבמשחקים יש לי בעיות עם סאונד, אם לדייק נשמע כאילו חסר כמה צלילים, חוסר איזון בסאונד. . לדוגמא במשחק PES, אני שומע מאוד חזק את השדרן, אבל את המגרש עצמו (מסירות, בעיטות, כלל לא שומעים) דבר שעבד מצויין ב-XP דרך אגב. ניסיתי להתקין כרטיס קול נוסף של Creative, אותה בעיה. בשביל לשמוע רעשי רקע אני צריך להגביר מאוד חזק, אבל את הרעשים שהם כביכול לא רקע כבר שומעים יותר מידי חזק, בווינדוס זה פחות מורגש, בעיקר במשחקים. למישהו יש רעיון ?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. אז ככה: לכל תוכנית מלבד כמה תוכניות מסוימות אני פשוט לא יכול להיכנס כאילו אני לוחץ על תוכנית מסוימת ואני מקבל הודעה שווינדוס לא יכול להפעיל את הקובץ ואז אני נשאל אם אני רוצה להעזר באינטרנט ככלי עזר או לבחור תוכנית שבעזרת אני אפתח את הקובץ כמובן זה לא עוזר זה מאוד מעצבן כי אני כמעט ולא יכול לעשול כלום במחשב וחיפשתי בחיפוש אנא עיזרו לי :s05:

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  21. אהלן,רציתי לדעת איפה תיקיית הרקעים במחשב נמצאת? יש לי כמה ערכות נושא שהגיעו ביחד עם הWINDOWS 7 ורציתי לדעת איפה הרקעים עצמם נמצאים? תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  22. Started by Wunderbar,

היי, אני מעוניין לדעת איזה win מתאים להתקין למחשב זה: http://ksp.co.il/?uin=23247 בנוסף, איך אפשר להתקין ווינדוס על מחשב שאין לו כונן דיסקים?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by tomerhas,

האם אפשרי לבצע restore points במצב dos? כמו ב 98 שאפשר היה לשחזר registry ב dos עם scanreg?? יש לי XP עם בעייה רצינית ואין לי אפשרות לבצע restore מתוך המערכת.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by קייזרמן,

שלום לכולם קניתי לפ טופ חדש עם XP פרו חוקי ומחמד. הבעיה היא שהוא לא מכיר בשפה העברית. בדקתי בקונטרול פאנל ומופיעות שם המון שפות נוספות לאנגלית, אך עברית- אין. על המקלדת חרוטה עברית (המחשב נקנה בארץ.) כשמעתיקים אליו קבצים בעברית- האותיות משנות את הסדר מהסוף להתחלה. מה עושים? אליעזר בן יהודה מתהפך בקברו... תודה לעונים...

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כל פעם שאני מוריד קובץ המחשב נותן לי אזהרת אבטחה- איך מבטלים? יש לי SP 2 XP. תודה מראש. .swg

• 4 תגובות
    • 761 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.