Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
היי, שידרגתי את המחשב שלי מוידנוס 8 ל10 בהתקנה נקייה לגמרי. אני זוכר שבוינדוס 8 היה לי ניהול צריכה חכם. למה אני מתכוון? כאשר המחשב היה מחובר למטען היה עובר אוטומטית לפרופיל של 'ביצועים גבוהים' וכאשר הייתי מנתק מהמטען היה עובר אוטומטית למצב 'מאוזן'.. איך מגדירים את זה? תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם קיימת דרך מהירה לנווט בRegistry? כלומר לנווט לתקייה/קובץ בלי לפתוח ידני את התקיות? לדו': אני מעוניין להגיע לכתובת הבאה: HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer בלי להתחיל לפתוח את כל הכתובת באופן הידני המעייף והמתיש. קיימת אפשרות לשמור את השינויים שאני מעוניין להכניס בקובץ *REG ואז פשוט להפעיל את הקובץ, זו גם אפשרות מקובלת,אך כמובן אעדיף לקבל תשובה בשני הדרכים. תודה מראש 8)
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום (לא סתם התאור הבא, מתאר מה שקורה במשרד בהגדלה) יצרתי קובץ עם בלוק דינמי הכפלתי אותו אלפי פעמים, שמירה לוקחת חצי דקה, ניטרתי את הזכרון, מעבד, כונן, כרטיס מסך,כולם לא מתאמצים, יש עוד משהו שכדאי לנטר? מה המחשב עושה בחצי דקה הזאת, המטרה לבדוק מה אפשר לשפר בשביל להקטין את זמן השמירה הקובץ נמצא בקשיח
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך מנטרלים את ה-Messenger ב-Windows 2000 Professional SP4? אני לא מתכוון לתוכנת המסרים המיידיים, אלא לתוכנה המיועדת להעברת מסרים ברשת מקומית ומשתמש בייתי לא צריך אותה. אני מבין שהתוכנה הזאת מהווה פרצת אבטחה שמאפשרת לחדור למחשב, ופרסומות שונות עושות בה שימוש להצגת פרסומות ש-Ad-Blockers לא חוסמים.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אפשרי לנטרל את הרענון האוטומטי לתיקיות/המחשב שלי/סל המיחזור בWindows 7 ?
-
- 6 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי חברה אני צריך עזרה בניטרול כפתור CTRL בXP.עדיף דרך רג'סטרי.הסיבה היא פשוט חסימה של אפשרות CTRL+C וCTRL+V . תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 879 צפיות
-
-
איך אפשר לנטרל את הפלאג&פליי בוינדוס אקס.פי פרו באופן חד פעמי?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
וכן אני יודע שבמערכת 32 ביט לא מנוצלים כל ה4 ג'יגה, אבל אני יודע שזה צריך להיות 3.2. הכרטיס מסך הוא לא מובנה (Geforce 130M עם ג'יגה זיכרון משלו). יכול להיות שבכל זאת הוא משתמש בזכרון מהמערכת? אשמח לעזרה. נ.ב: אם הנושא שייך יותר לניידים, אבקש שתעבירו. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מחשב נקנה בחו"ל עם WIN 7 עליו (לא יודע איזה גרסא שלו) מאיפה ניתן להוריד קובץ עברית ? או דרך אחרת להוספת עברית ? תודה . . .
-
- 1 תגובה
- 940 צפיות
-
-
בשעה טובה התקנתי וינדוס 2000 אבל כשאני מנסה לעשות אפדייט הוא עדיין מסרב (כמו הוינדוס 98 הסורר) מה אפשר לעשות בקשר לזה?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אממממ בשבוע האחרון ניתקלתי בבעיה מוזרה שאני מרגיש שהווינדוס פשוט עובד יותר לאט.. יש לי את ה64 ביט... זה מתבטא בEXTRACT של קבצים.. בהתקנות של דברים.... וביכלל בהפעלה של הרבה תוכנות בבת אחת ביחד... כשבהתחלה איך שהתקנתי אותו עבד לי כמו סוס... מה מומלץ לעשות?
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי ויסטה חוקית עם רישיון שקניתי בחו"ל אבל באנגלית אני רוצה להתקין MUI בעיברית, הורדתי את ה-MUI באופן חוקי וזאת ההודעה שקיבלתי התקנתי SP1 בויסטה דרך העידכונים יכול להיות שזאת הבעייה? מה יקרה אם אני יסיר את ה-SP1? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
מבחינת הפורום אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לחומרה, אז מנהלים תעשו את השיקולים שלכם. משהו ביקש מימני להתקין לו (לפרמט) על מחשב ישן XP. הוא הביא לי את המחשב, הכנסתי את הדיסק לצורב ואז שמעתי רעשים חזקים מהצורב (כמו ששורטים לוח אם גיר)! הוצתי מהר את הדיסק וכולו היה שרוט. בדקתי לפני שהכנסתי אותו (את הדיסק) שהוא במקום הנכון, כך שזו לא יכולה להיות הבעיה. אחרי זה ניסיתי סתם להכניס דיסק וראיתי זה עושה את אותו הדבר... עכשיו הדיסק לא שלי אלא שלו, אז אני קצת בבעיה (אין לי XP להביא לו) ויש לי קצת בעיית תקציב בזמן האחרון אז אין לי איך להביא לו מערכת אחרת. השאלה היא אם יש דרך לסדר את הבעיה או שאתם יכולים לחשוב על סיבה שבגללה זה יכול לקרות שאני יסביר לו. אשמח לעזרה (זה ממש חשוב לי, ב…
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
וינדוס אקס פי פרו חדש (אחרי פורמט) NOD32 אנטיוירוס + סיגייט פיירוואל ללא SP, לא ניתן להתקין ( : ) ה NOD על ההתחלה (איך שיצרתי חיבור לאינטרנט (כבלים עם חייגן)) התחיל לשלוח הודעות על ניסיון חדירה של וירוסים, בעיקר תיקיית system32 (כל מיני קבצים כמו msn7.exe וכאלה). רק הדפדפן אינטרנט פתוח (פיירפוקס, נגיד בנענע). אין לי מושג מאיפה הם יכולים לנסות להכנס.. זה לא מחשב שלי, אז אין לי יותר מידי זמן לשבת עליו מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
כשאני מפעיל את המחשב מחדש אין אפשרות לעשות BOOT FROMCD כדי להתקין מחדש 'WIN XP SP1. מה לעשות כדי לקבל את האפשרות הזאת והאם אפששר לפרמט בלי זה. ניסיתי דרך המחשב שלי עצמו אך הבעיה שם היא שהגרסא של הווינדוס על הכונן היא SP2 ולכן הוא לא מרשה לי לפרמט אשמח לקבל עזרה דחוף מאוד Aviko
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי, יש לי פלאפון שנפל למים ונהרס לו המסך. הטאצ' עדיין עובד, ואפשרי לפתוח אותו והוא מגיב למגע. אני מנסה להציל את התמונות שיש בו, אז חיברתי אותו למחשב - אבל המחשב מזהה אותו כמטען ולא כהתקן USB. אתם מכירים דרך לקרוא את המידע שיש במכשיר גם אם אני לא יכול לשנות במכשיר עצמו את ההגדרה של אופן קריאת המכשיר מהמחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי ב EVENT VIEWER הרבה ניסיונות כניסה לחשבון ADMINISTRATOR (ניסיונות שנכשלו כי הוא מוגן באמצאות סיסמא), ואני יודע בוודאות שאף אחד לא ניסה להיכנס. יכול להיות שזה איזה וירוס או איזה סקריפט שמנסה להפעיל משהו בחשבון ה ADMIN שלי. אם כן אני יכול לדעת מה מנסה?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לעשות upgrate למערכת ההפעלה שלי,ולהתקין עותק חדש יותר אך בתחילת ההתקנה,הוא מראה לי שגיאה זאת: http://img139.imageshack.us/img139/4779/untitled1sj7.jpg (סליחה על הרזולוציה הגדולה) אף פעם זה לא קרה לי אולי אם אני אעשה boot from cd ואפעיל דרך ככה זה יתסדר?
-
- 3 תגובות
- 737 צפיות
-
-
היי משהו יודע אייך אני מחזיר את היוזר למצב הקודם שלו
-
- 8 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אבל 15GB יצאו משימוש כאשר חילקתי את המחיצות במחשב (ויסטה), לא תכננתי נכון וטעיתי בחלוקת הגודל, כאשר רציתי לשנות את החלוקה (להעביר מכונן E 15GB לכונן D) לחצתי מקש ימני על המחשב שלי => MANAGE => גDISK MANAGMENT = > מקש ימני על כונן E ו SHRINK VOLUME, ישבתי שלאחר שהקצבתי 15GB המחשב ישאל לאן אני רוצה להקצות אותם, אבל פשוט עכשיו במסך הזה רואים את הכוננים שלי, את כונן E שקטן ב15 ג'יגה, וכונן UNALLOCATED בגודל של 15 ג'יגה.. (רואים אותו רק במסך הזה, לא במחשב שלי) אשמח לעזרה ולהסבר מה לעשות.. תודה ושנה טובה!
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום , קניתי לא משמן מחשב חדש יש לי אקס פי ואלף זיכרון. רציתי לדעת אם יש סיכוי שהמחשב שלי לא מנצל את כל הזכרון ואם כן איך אני משנה את זה שהוא כן ינצל, תודה! (יש לי אקס פי אם אס פי 1 וכל העידכונים הקימים)
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד לקנות מחשב חדש.. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257994.0 עכשיו שמעתי שהXP 32 BIT לא יודע לנצל מחשבים חזקים האם זה נכון? ומה לגבי הויסטה שווה לשים אותה או שעדיין יש יותר מדי בעיות? תודה לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 5.05.2007 בשעה 15:04:44 :s05:
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היי! מקווה שזה פורום הנכון, אם לא תכוונו אותי לפורום הנכון התחדשתי במחשב חדש i7 920 לוח asus p6t זיכרון 6 גיגה כ.מסך quadro fx 580 התקנתי עליו וינדואוס 7 64 ביט חוץ מזה שנתקלתי עם הבעיות של דרייברים בוינדואוס 7 (בדיסק שקיבלתי לא היו דריברים מתאימים והורדתי אותם אחד אחד מאינטרנט) בזמן הרנדר בתוכנת סטודיו מקס הוא לא מנצל את כל הזיכרון, רק 25 או 30 אחוז סימנתי בהגדרות no paging file, אבל עדין לא מנצל את כל הזיכרון יש למישהו פתרון? תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-