Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
איך יכול להיות שהצלחתי להתקין XP על HD SATA מבלי להכניס לו דיסקט של הדרייברים של ה-SATA בהתחלה? המחשב עובד כמו שצריך.
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום שאני גולש בחלק מהאתרים או אפילו בתוצאות חיפוש של כמה תוכנות אני מקבל כתב גיבריש במקום אנגלית איך אני יכול לסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 774 צפיות
-
-
-
יש לי כונן גדול עם הרבה מידע שאני רוצה להמיר את המחיצה שלו מ-FAT32 ל-NTFS ע"י פקודת CONVERT של חלונות (XP PRO). האם צפויות בעיות? העניין הוא שאין לי איך לגבות את כל המידע...
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
כמו שכתוב הכותרת... יש אתרים שמציגים גרפים שנגזרים בהתאם למה שלוחצים (לא תמונה של גרף) - כמו למשל תוצאות של סקרים וכו'. את הגרפים האלה אני לא מצליח לראות - ואני מקבל X אדום בפניה העליונה של המסגרת של הגרף. אני משתמש ב-WIN XP PRO SP2. יש לכם רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
קניתי לאפטופ של Dell מותקנת בו מערכת הפעלה WINDOWS XP HOME E עשיתי לו עדכונים כמה שאפשר אבל מאיזו סיבה הוא לא נכנס לי לאתרים מסויימים שיש בהם JAVA ו FLASH וכו... וכותב לי "שגיאה בדף" או שגיאה בהצגת הדף. מה אני צריך לעשות כדי שיפעלו לי האתרים האלה (כמו בנק דיסקונט,NETEX ו כו...), לא ניתקלתי בבעיה זו בעבר מישהו יכול לעזור ???? ראיתי שעוד מישהו עם אותה בעיה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=4c880abc267057d8086497aed9ff28fa&topic=107887.0 בבקשה עזרה.... :-\ תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום, השאלה בכותרת. בהתקנה הראשונית של התוכנה FLASHGET נורטון הקפיץ לי חלון, בטעות עשיתי בלוק לפני שהספקתי לקרוא, מעין רפלקס כזה... עכשיו אני לא יכול להרויד כלום כשהפירוול מופעל, אז איך אני מאשר בפירוול את התוכנה ? עם אפשר בבקשה תמונה איפה זה נמצא כי די הסתבכתי עם כל העניין. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
התקנתי עותק חדש של וינדוס וסל המחזור ניהיה ממש ממש איטי גם שזורקים אליו דברים גם שמשחזרים וגם שמנסים להיכנס ל properties יש למישהוא פיתרון מה לעשות או ידע איך מסירים את הפח ומתקינים אותו מחדש? מישהוא שמע פעם על תופעה כזו?
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אז ניסיתי לפתוח את הפורט שאני צריך 6881 וגם לא הצליח הווינדוס מגיעה עם תוכנת פיירוואל כזאתי שהיא גם חוסמת פופ אפים ועוד כל מיני שטויות בקיצור אני רוצה למחוק את התוכנה זאתי של ווינדוס או פשוט לסגור את הפייראוול תודה.
-
- 4 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני לא צוחק הוא פעול ללא כל רצוני אני אפילו לא רואה אותו פועל ברקע ואני וזה נכנס לי למסנ'גר למשתמש והכל דרך המס'נגר של ה windows העפתי אותו כבר אלף פעם מה msconfig לא עוזר ... הוא מופיע לי פועל בה מנהל מישמות וכל פעם שמתחילים מחדש את המחשב צריך לצאת ממנו
-
- 10 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה ואני מקווה שזהו הפורם המתאים שיוכל לפתור לי אותה יש לי כונן משני אשר מחובר בRAID כאשר פתאום לאחר שהייתה הפסקת חשמל ישנה תיקייה של 40 GB שהווינדוס פשוט לא מזהה אותה אבל בקיבלות הכונן רואים שישנם 40 GB כלומר זה מראה רק 7GB קבצים אבל בתחולת הכונן זה מראה שהוא 50GB וישנם רק 3GB פנויים. איך אוכל לשחזר את הקבצים?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
?? ?? י??ט?? י?א? ?אב? ??ך?? זה מה שרואים שאני מנסה לכתוב בעברית... לךא יודע למה ואיך יש לציין שאי סי קיו אני יכול לכתוב וגם בצא'טים ובכתבן ל ווינדוס... משום מה השפה פתאום נעלמה לי מה הבעיה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אז ככה...איזה וינדווס עדיף...XP או XP Media Center... למחשב עם יומיומית כאלה...לראות סרטים, אינטרנט, משחקים..קידודים אז ללכת על הXP MC או XP PRO??..(הXP HOME לא בא בחשבון אני צריך את ה-IIS)
-
- 8 תגובות
- 813 צפיות
-
-
הכוונה לטקסט "מעוגל"/חלק ולא מין מרובע כזה...?
-
- 2 תגובות
- 624 צפיות
-
-
אנשים הרכבתי תמחשב והכול התקנתי את מערכת הפעלה,והוא קולט לי רק כונן אחד במקום שתיים. ניכנסתי למערכת בלוח בקרה ומראה לי שתיי כוננים,אבל במחשב שלי יש רק אחד,מה עושים??? יש מצב שביגלל שלא עשיתו לו פירמוט איך שקיבלתי אותו?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
ogfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 23:53:25, on 11/02/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccSetMgr.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\SNDSrvc.exe C:\Program Files\Common Files\Symantec Shared\ccEvtMgr.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMTray.exe C:\WINDOWS\htpatch.exe C:\W…
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
משהו יודע מה זה הדבר המוזר הזה? הוא כל הזמן תוקע לי את המחשב@!! אני מנסה להכנס לcontrol panel או mycomputer זה לא נכנס ואז מציג שגיאה של התוכנה המסוית הזאת dr warson
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם.. כשאני רוצה לשנות את הדרך שבה משתמשים נכנסים למחשב (כניסה לדרך הוואלקאם סקרין) מופיעה לי ההודעה הבאה: client services for netWAre has disabled the wellcome screen and fast user switching.to restore this features you must uninstall client services for netware. הבנתי מזה אומר אבל לא הבנתי מאיפה אני מוצא את מה שאני צריך להסיר... תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש לי בעיה מסויימת, אני מנסה להתקין כל מיני תוכנות כמו TurboPascal, MS InterDev, Visual Studio... בקיצור כל אלו נותנות לי את אותה הודעת שגיאה בשלב מסויים בהתקנה או בתחילתה... השגיאה מפורטת בתמונה המצורפת. אשמח אם מישהו יוכל לעזור בבעיה, מתן. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
איך אני אוהב תשחור לשקוף שלא יפריע לרקע אם אפשר? (ואם אפשר אז אפשר להפוך תכתב לשחור?) [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
זה משום מה התחיל אתמול, אחרי שעשיתי אוברקלוק ל3.5 ואז החזרתי בחזרה ל3.4 כי המחשב לא היה יציב.... קיצר מאז קופצת לי ההודעה הזאת כל פעם שהמחשב עולה: מצאתי מה הקובץ שגורם לבעיה אבל הוא נמצא ב Local settings וקוראים לקובץ sysdata.xml ולא רציתי להיות פזיז ולמחוק את הקובץ.... למישהו יש פתרום ? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לעשות קיצור במקלדת נגיד: ctrl+alt+h , שיפתח לי דף אינטרנט וישר יעלה בו www.hwzone.co.il , או כל אתר אחר שאני החליט, איך אני עושה את זה? הדבר היחידי שהצלחתי זה לעשות קיצורים למה שיש במועדפים אבל אז אני צריך לפתוח חלון ורק אז ללחוץ על הקיצור שבחרתי, אני רוצה שהחלון של האקספלורר יפתח ויפתח דף מסויים ישר שאני מקיש את הקיצור שבחרתי... תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 829 צפיות
-
-
שלום כבר זמן מה שאני נתקל בבעיה בהחלפה בין השפות במקדלת שלי. לפעמים המקלדת שלי נתקעת על שפה אחת ורק לאחר שאני הופך את השפה השנייה לשפת ברירת מחדל במקלדת השפה משתנת. זה קורה לאחר בערך חצי שעה של שימוש במחשב (לאחר הדלקתו) ומאז השפה לא מתחלפת, יש תוכנות מסויימות שבהן כן השפה מתחלפת ויש אחרות שהיא לא מתחפלת לגמרי (בעיקר בחלונות ובאקספלורר). אני משתמש ב-WINDOWS XP PRO המקלדת -MICROSOFT Multimedia Keyboard נ.ב פירמטתי לאחרונה והתופעה חזרה לכן אני חושב שיכול להיות שזה בעיה בדרייברים של המקלדת או בזיהוי שלה ע"י ווינדוס. מקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הבעיה שלי היא שמהרגע שני מדליק את המחשב לוכח 8 דקות לעלות. גם אחרי שהמחשב עולה יש לי תקיעות קטנות וגדולות כל הזמן!!! המחשב אחרי פירמוט והתקנה חדשה של ווינדוס . בדקתי שכל הדריברים מעודכנים . גם הביוס מעודכן. מה ל ע ש ו ת ? ? ? ? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה חודשים החלפתי כרטיס מסך מג'יפה 4 MX440 לראדון 9700. בעיקרון שמתי לב לדבר שדי מפריע לי רק עכשיו אחרי כמה חודשים, הכתב בדרייברים של NVIDIA הרבה יותר יפה ובדרייברים של ATI הכתב נראה שבור מגעיל ולא חד כזה, ושמתי לב לזה במיוחד אתמול כי בדקתי במסך שלי מחשב של דוד שלי עם כרטיס ג'יפה 4 MX440 ובאמת ראו עם הכרטיס שלו הרבה יותר יפה, השאלה שלי איך אני יכול לעשות את זה עם דרייברים של ATI אולי יש אפשרות כזאת או איזשהו טלאי שאפשר לשנות בעזרתו את הגופן כי כרגע הוא ממש מגעיל ואני ממש רוצה לשנות אותו לזה של NVIDIA, והחלפת כרטיס לא באה בחשבון . תודה לעוזרים, דודי.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-