עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by p_q,

יש לי win98 בעברית... ואני רוצה ליכתוב ברוסית(בתוכנות כמו WORD, POWERPOINET...) מספיק רק להוריד גופנים (אם כן איפה אפשר להוריד גופנים ברוסית)? אם לא מה צריך לעשות?? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. שלוחצים על התחל -> הפעלה מה אני רושם בשביל לראות את הרשימה של התוכנות שעולות כשאני מפעיל את המחשב

• 2 תגובות
    • 838 צפיות
  3. בזמן האחרוןת אין לי מושג למה... כל פעם שהמחשב עולה יש לי הודעת שגיאה....... מי שהוא יודע איך אפשר לסדר את זה???? תודה לכל העוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by MDK,

שלום לכם אני לאחרונה נתקל בבעיה מוזרה של תקיעה אבל לא קפיאה לגמרי אלא רק של חלון או תוכנה נגיד WINDOWS WASHER או אתר כמו LIQUID GENERATION שניהם נתקעים לי בעוד ש הWINAMP עובד וממשיך לעבוד ורק כשאני עושה CTRL ALT DEL ומגיע לTASK MANAGER אני מסוגל לסגור את זה הרצתי בדיקת SPYWARES וזה מצא לי משהו כשניסיתי למחוק אותו זה תקע לי את הANTI SPYWARE : מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  5. בעיה שהחלה לפני כמה ימים. משום מה, אני לא מתליח להיכנס לאתר הזה, ולפעמים לעוד כמה אתרים, אבל שאר האתרים (מאובטחים או לא) אני נכנס ללא בעיה. פשוט מקבל dns error - page cannot be displayed . יש לי ראוטר. אין תוכנת פיירוול ושל הווינדוס מזמן מנוטרל. האם מישהו נתקל בבעיה כזו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ברשותי לוח גיגהבייט 8SQ800 ULTRA עם ביוס מעודכן כרטיס מסך ATI 9500PRO דריברים מעודכנים להיום 512mb memories hunday כרטיס קול וכרטיס רשת מובנה 2 כוננים קשיחים בסך כולל 160 מגה צורב תקליטורים LG WIN XP PRO SP2 מעודכן לפני כמה ימים <<< System Summary >>> -------------------------------------------------------------------------------- Warning 100: Large memory sizes should be made of Registered/Buffered memory. <<< Mainboard Information >>> -------------------------------------------------------------------------------- Warning 2533: Disabled host contr…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by refael1967,

כשאני מנסה לעשות כיבוי המחשב עושה הדלקה מחדש אם יש למישהו רעיון איך מתפטרים מזה

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  8. לצוות הפורום שלום יש לי WIN2000 שעבד כשורה במשך שבועיים רצופים ללא בעיה עד שגיליתי שאני לא יכול לרשום באתרים [ מנועי חיפוש בעיקר עברית] כל פעם שאני מקליד אני רואה גיבריש כמבן שחיפשתי פה במנוע חיפוש של הפורום ולא מצאתי תשובה לבעיה שלי ללכת לREGOINAL OPTIONS ןלמאפינים של הדפדפן ידעתי גם מקודם . אני רוצה לציין שאני רואה עברית יכול להקליד עברית בוורד אקסל ובאתרים מסוימים באינטרנט הבעיה שלי היא רק במנועי חיפוש כמו גוגל וואלה ששם ברגע שאני מקליד עברית אני מקבל גיבריש תודה על המאמץ שלכם

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  9. Started by nehmia,

במשחקים און ליין הטקסט רשום לא ברור ואז אחרי כמה זמן רשום שהקובץ עושה בעיות וצריך לסגור אותו ואז שסוגרים נסגר גם המשחק

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  10. Started by rc_p,

שלום לכולם! האם מישהו מכיר תוכנה כלשהי על מנת לדבר עם המודם, ע"י המיקרופון והאוזניות. עד כמה שזכור לי יש תוסף בתוך הWINXP, אבל אם יש תוכנה חיצונית שעושה את העבודה - גם טוב. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  11. Started by JohnClark,

אני רוצה להתקין Windows 64bit בנוסף לWinXP Home Edition שמותקן אצלי כרגע... אז אני מתקין אותו על פרטישן אחר באותו ההרדיסק של הוינדואוס הראשון. נתקלתי בבעיה כשההתקנה של הוינדואוס ביקשה את הדרייבר של הSATA. הדרייבר שהגיע עם לוח האם ישן מדי ולא פועל עם 64 ביט ניסיתי למצוא את הדרייבר הנכון אבל יש איזה אלף ואנלא יודע מה עובד מה לא עובד ואיך לשים את זה על דיסקט כמו שצריך! אז קיוויתי שתוכלו לעזור לי הצ'יפסט שלי הוא Via K8T800 והצ'יפ שאליו מחובר ההרדיסק הוא Via VT8237. אני מקווה שתוכלו לעזור לי כי אני מאד מבולבל. דרך על מנת למחוק את הוינדואוס אני פשוט מוחק את התיקייה שלו ואז הוא לא עושה ממנו בוט נכון? תודה לעוזרים הערה: ניסיתי לחפש בפורום לא מצאתי כלום :-\

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  12. Started by Posford,

אני רוצה לשמור תמונה אשר מופיעה בדף אינטרנט והקובץ המקורי על השרת הוא פורמט JPG \ GIF וכו'. אבל אני לא יכול לשמור אותם בפורמט המקורי אלה רק בפורמט BMP, והתמונה שוקלת פי כמה וכמה מהקובץ המקורי. איך פותרים בעיה זו? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  13. Started by tuvia,

בוקר טוב. כל תיקיה שאני פותח או מנסה לפתוח אני מקבל שגיאה... שאני מנסה להכנס ל"מחשב שלי", "לוח בקרה" או כל תיקיה רגילה אחרת זה מבי יל את השגיאה הזאת: שגיאת מערכת-explorer.exe ההוראה ה0x03e60065" ביצעה פנייה לזיכרון ב0x00000000 לזכרון לא הייתה אפשרות להיות written. לחץ אישור כדי לסיים את פעולת התוכנית. מה עושים?! יש לי windows xp sp2 2200+ amd xp

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. זה כותב לי שאני ילחץ על מקש כלשהו כדי להמשיך אחרי שאני לוחץ על מקש כלשהו זה מתחיל ליכתוב לי הרבה G מה לעשות מישהו? אני לא מצליח כלום

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  15. Started by Tommy,

אני מעוניין להתקין שיהיה לי שתי מערכות הפעלה גם את הXP PRO הרגיל וגם את ה 64BIT איך אני מוחק את ה64 ביט אחרי זה?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  16. Started by Zipi-2,

אהלן רציתי לדעת אם יש הבדל כולשהו בית התקנה של ווינדוס על מחשב שכבר היה עליו ווינדוס לבין מחשב חדש שרק עכשיו נקנה . אני התקנתי ווינדוס בעבר במחשב שלי אבל אני לא יודע אם יש הבדל כולשהו כאשר מתקינים במחשב חדש. אם יש הסבירו בבקשה מה צריך לעשות.

17. http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/evaluation/upgrade.mspx הגרסה היא חינמית, כמובן שצויין שזו גרסת ניסיון , יש 2 אפשרויות: 1. להNין CD ואז לשלם על המשלוח 2. להוריד קובץ ISO ולצרוב אותו (450 מגה) כמו כן הגרסה היא גרסת נסיון ל360 יום... (שנה פחות חמישה ימים שזה מעולה כי באמת אפשר להתנסות איתה (ולא כמו גרסאות נסיון אחרות שנגמרות אחרי חודש שאז כואב הלב בכלל להתקין אותן כי יודעים שעוד חודש צריך לחזור על כל ההתקנה של המחשב) בכל אופן התחלתי את ההורדה, עכשיו האם כדאי לי להתקין? יש מישהו שכבר התקין שיכול להביא רשמים?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by omerha,

אני יודע שמריצים התקנה של ה XP ובוחרים REPAIR ואז שכחתי את הפקודה FIX משהו לא זוכר ....

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  19. אני יודע שכדי להתקין וינדוס בהרדיסק sata צריך להוריד דיסקת כי במהלך ההתקנה הווינדוס מבקש דיסקת, אבך שנכנסתי לאתר של גיגהביט אין שם שם דבר לsata הלוח הוא k8nf

20. Started by orlupo,

אני מנסה לעשות ALT+SHIFT והשפות לא מתחלפות לי... מישהו יודע אולי למה? מדובר בווינדוס XP בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  21. מאז שהתקנתי את התוכנה Diskeeper לאיחוי חד פעמי (שכבר עשיתי, ואת התוכנה כבר העפתי), החלון פתאום הופיע. עצות? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  22. Started by tsahi10,

אהלן, מחפש אתר או מדריך לשיפור XP עם SP2. הכוונה למקום עם הוראות של איזה שרותים לכבות, איזה להשאיר וכו' בכדי שהמערכת תהיה מהירה ובטוחה. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  23. שלום לכולם כל פעם שאני נכנס לGOOGLE או לאתרים אחרים עם מנוע חיפוש ומקליד עברית אני מקבל גיבריש וכל מיני אותיות מוזרות שמתיREGIONAL SETTINgSאת כל ההגדרות על עברית וזה עדין קורה אשמח עם תעזרו לי

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by omnius,

יש לי לוח ABIT KV8 PRO - 3rd eye. כשאני בא להתקין לו ווינדוז, ואני אומר לו להתקין דרייברים מצד שלישי, הוא מוצא בדיסקט 4 דרייברים. ניסיתי כל אחד מהם, ועם אף אחד מהם הוא לא מזהה את ההרדיסק. ניסיתי להוריד מהאתר של ABIT, ובהתקנה היה כתוב שחסר לו איזה קובץ על הדיסקט. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 853 צפיות
  25. פירמטתי היום את המחשב והעברתי את שתי המחיצות (C ו-D) מ-FAT32 ל-NTFS. עשיתי CONVERT לכונן D, ואז העלתי את הדיסק התקנה של XP PRO, מחקתי את המחיצה הראשית ©, פירמטתי חדשה כ-NTFS ועשיתי התקנה של חלונות מחדש. מה שראיתי אחרי ההתקנה, זה שחלק מקבצי ה-BOOT יושבים בכלל על D באופן מוזר... אני מדבר על הקבצים: boot.ini ntldr NTDETECT.COM VIRTPART.DAT הקבצים האלה נמצאים רק בכונן D ולא נמצאים ב-C. עד כמה שידוע לי זה אמור להיות ההיפך (רק ב-C). אני מפחד למחוק אותם ולגלות אח"כ שהמחשב לא עולה... מצד שני, אני כזה פרפקציוניסט ופדנט שאני לא יכול לראות קבצי BOOT שוכבים ב-D... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים