עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by noamc,

בזמן האחרון יש לי רעשים מוזרים במחשב כמו רדיו או שירים .לפני שבועיים חשבתי שתיקנתי את זה כאשר מחקתי איזה שהיא תוכנה אבל היום פתאום זה חזר שוב.יש פתרון לבעיה זאת?

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  2. Started by galCool,

שלום, רציתי לדעת אם יש איזה שהן סכנות או דברים שיפריעו לי אם אני אעדכן לservice pack 3 תודה!

• 1 תגובה
    • 666 צפיות
  3. Started by RobiNooB,

לעצלניי התקנות כמוני ...(well...NOBODY likes CHANGES ...) אני מחוייב לעבור ל WIN7 לצערי האם יש דרך מעבר קלה ככה שכל התוכנות וההתקנות והמראה והכל , יעבור כמו שהוא לאחר המעבר ל WINDOWS 7 או שאין סוג של UPDATE שכזה ? ? תודה !

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  4. שלום יש לי בעיה כבר די הרבה זמן... יש משחקים/תוכנות שאני פותח אותם ואז אני מקבל הודעת 'דונט סנד' אני מתקין משחק, משחק ואז אני יוצא ונכנס שוב ורק אז אני מקבל הודעה ואני לא יכול להכנס שוב זה קורה לי בתוכנה דה אול סיאינג איי (למעלה) בET, AA ועוד... חשבתי שזה בעיה בווינדואס אז אתמול פירמטתי וזה שוב קרה, ואז פירמטתי עם דיסק של חבר וזה שוב קרה יכול להיות שיש לי בעיה בחומרה? ד"א לא מצאתי פתרון בחיפוש

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  5. שלום לכם!!! יש לי מערכת הפעלה xp בעברית pro. אחי גולש באתרים של כדורגל וכל מיני אתרים אחרים. לפני בערך חצי שנה חסמתי לו את זה דרך הwindows עצמו יש איזה קובץ טקטס שאני רושם שם אתרים ושומר , ואחרי זה אפשר להכנס אליהם. אני לא זוכר איפה נמצא הקובץ הזה. אם תוכלו לעזור לי בעיניין הזה אני מאוד יודה לכם. בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  6. Started by mrraz,

כשאני מכניס עברית בתוך חלון מתקבל ג'יבריש כזה ?ז??? ??? ??ז??? ??? בשורת הכתובות אין בעיה, רק בתוך חלונות, תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  7. הכתב במקרים מסוימים לא מספיק שחור ועבה, מה עושים? אני מדבר לא רק על החלונות אלא יותר על הדפדפן למשל פיירפוקס

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  8. יש דרך לבטל ריסטארט / כיבוי לאחר לחיצה יזומה של המשתמש ?

• 1 תגובה
    • 911 צפיות
  9. Vista 32 *מפרט בחתימה* בקיצור עידכנתי ביוס מF3 ל F5 ואחרי הריסטרט המחשב עולה עד לחלון שאני מקליד את הססמת משתמש שלי ואז יש מסך כחול וכל פעם הקוד שם שונה, פעם לא מצליח לקרוא registry hive פעם page fault in non page area משהו כזה כל פעם שגיאה אחרת. ניסיתי להחזיר את הביוס הישן F3 ואת הביוס בטה F6 אבל או שהוא קורא את הקובץ של הביוס ולפני שהוא מתקין המחשב נתקע או שהוא אומר לי שהקובץ ביוס invalid. נכון לעכשיו יש לי ביוס F6d שאני פשוט לא יכול לצרוב עליו אף גרסא אחרת של ביוס. הווינדוס עולה אבל כלום לא עובד בו... כ זה נראה כאילו כל ה services מכובים... אני לא יכול להתחבר לאינטרנט והאנטיוירוס לא פעיל ורשום בservices שהוא בתהליכי הפעלה של השירותים שלו אבל זה לא זז. כמובן ניסיתי את ה…

• 1 תגובה
    • 656 צפיות
  10. Started by srulikg,

האם אחרי התקנת ווינדוס 10 צריך להתקין מחדש את כל התוכנות? האם התוכנות שמותקנות עכשיו בווינדוס 7 יעבדו בווינדוס 10? למשל, Nero. אם מדובר בשדרוג חינמי.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. אין לי מה להוסיף

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  12. Started by udih,

לאחר אתחול מדיסק ההתקנה מחקתי ויצרתי 2 מחיצות והרצתי את ההתקנה. הכל עובד בסדר אבל לאחר האתחול הראשון ההתקנה עוברת לשלב :" משלים התקנה" ונתקעת שם שעות.... ניסיתי להריץ קובץ אימאג' שיש לי , לאחר הGHOST באתחול המחשב היתה הודעת שגיאה "MBR.. איך מאפסים את הדיסק הקשיח למצב נקי? פעם השתמשתי בZAP

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. Started by 00Amir,

במחשב נייד דל התקנתי חלונות xp , בעקבות בעייה בכונן הקשיח נאלצתי לעשות ריבטרט למחשב כמה פעמים, לאחר כשבסוף הצלחתי להתקין בהפעלת המחשב הוא נותן לי מולטי בוט עם 3 אופציות של כניסה לחלונות, אני משתמש רק בראשון, איך אני מעלים את 2 ההפעלות האחרות?

14. Started by Second Edition,

היי, אני מתחיל להתקרב לנקודה שבה לא נשאר לי שטח בדיסק (C), אבל ב D, יש לי המון שטח פנוי. זה מחשב נייד ואני די בטוח ששתיהן יושבות על אותו הדיסק הקשיח. קראתי קצת על האפשרות לשנות את נפחי המחיצות, כאן : https://www.howtogeek.com/howto/windows-vista/resize-a-partition-for-free-in-windows-vista/ מישהו ניסה לעשות את זה ? זה לא מקור לבעיות אינסופיות ? תדה,

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by yan_ymar,

האם שינוי ב POWER SCHEME בXP יכול לעשות שינוי בביצועים כמן ב ויסטא? כמו ה POWER OPTION ב ויסטא נגיד שאתה בוחר MAX PREFORMANCE בויסטא האם בXP יש דבר כזה ב POWER SCHEME? :s05:

16. לאחרונה קרה לי דבר מוזר בזמן עבודה על המחשב פתאום הכל קפא עשיתי ריסטרט המחשב התחיל לעלות ואז איך שזה מגיע לקטע של ה "WELCOM" המסך נכנס לתרדמת ואין כלום! אז החלטתי לעשות ריפייר ואז זה התחיל לעשות סט אפ למחשב ואז נתקע בשלב מסוים עכשיו מה שקורה איך שאני מעלה את המחשב הוא עושה לי setup is restarting כאילו רוצה להמשיך מהנקודה שנתקע ואז נכנס למצב עם מסך שחור ורואים רק את הסמן(חץ) של העכבר ואין שום תגובה מת לנסות להחיות את מערכת ההפעלה אודה לכל מי שנתקל בזה ויכול לעזור אני מקווה שיש פתרון תודה מראש לכולם ויום טוב נ.ב התקנתי וינדוס בארד דיסק אחר הכל עובד פיקס ויש לי גישה להארד דיסק עם המערכת הפגומה איך לעזעזל אני מחיה אותה! אולי אפשר ב" ריקוברי קונסול" איך שהוא יש לי גישה מ…

17. Started by AmitT,

אני צריך להגביל כמה דברים באמצעות gpedit אבל אני לא רוצה שההגבלות יחולו על כל המשתמשים אלא רק על קבוצה מסוימת או על משתמש מסויים. איך אפשר לעשות את זה?

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  18. Started by Holography,

שיחקתי קצת עם ההרשאות לדיסק הקשיח והגעתי למצב מוזר, למרות שרשום שיש גישה למשתמש היחיד שיש במחשב (admin אחד ועוד משתמש אורח אחד) הוא מונע ממני גישה אליו. אני רוצה לפתוח את הגישה לadmin לכונן ולנעול מבחינת משתמש אורח (guest). בsafe mode הוא דוקא כן נותן גישה למשתמש admin אובד עצות, יש למשהו פתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  19. Started by EagleX2,

"אפשרות עריכת הרישום בוטלה על ידי מנהל המערכת שלך." זאת ההודעה שאני מקבל כאשר אני מנסה להתקין משהו, או להכנס לעורך הרישום (regedit) זה התחיל לפני כשבועיים בערך... אני משתמש ב Windows XP pro sp 1. אני המשתמש היחידי במחשב ואני גם ה Admin. אשמח לעזרה....

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  20. כבר הרבה זמן זה ככה אף פעם אני לא מצליח לסדר את זה ואז אני עושה שיחזור מערכת.. הפעם אני מקווה שתעזרו לי.. בקשה. http://planet.nana.co.il/alonzur/look.JPG זה הקישור לתמונה.. יש פס כזה באמצע לא יודע למה ואני לא מצליח לסדר אותו.. ועכשיו גם הכיתוב של הסמלים לא שקוף.. תודה לעוזרים..

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  21. קראתי איפשהו שwindows 10 תומך בremote desktop רק בגירסת הPRO ולא בHome. זה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. אהלן חברה, אני מאמין שלא מזמן נכנס לי איזה טרויין או תוכנה זדונית אחרת למחשב, מאז כדי לבצע כל פעולה שדורשת Administrator Privileges אני חייב להפעיל את התוכנה כAdministrator (ז"א כפתור ימני וRun as Administrator) למרות שיש הרשאת Admin לUser שלי (שהוא גם היחידי). הדבר הזה מאוד מציק לי, מישהו יודע את הסיבה לזה ואיך אפשר לטפל בזה ? בתודה מראש, מייק.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  23. Started by Green,

שלום רציתי לדעת מה ההבדלים בין הXP PRO לבין הזה שמתאים לHTPC המדייה סנטר והאם על הגרסה של המדייה סנטר אפשר להפעיל הכל רגיל (משחקים,אינטרנט,אופיס וכו..) תודה

24. Started by assaf990,

יש לי ווינדווס אקס פי פרו + SP1 ניסיתי להתקין לו עברית ולכן התקנתי את ווינדוס XP מחדש רק מדיסק HEBREW עשיתי איתחול למחשב עם דיסק ההתקנה, הגיע המסך הכחול כרגיל אבל לפני ההתקנה ממש, עצרתי הכל על ידי F3 ועשיתי איתחול כדי לחזור לווינדווס המקורי שלי. מתברר שלאחר האיתחול המחשב נותן לי 2 אופצציות לאיתחול. 1 - הווינדווס הרגיל. 2 - setup windows/ ובנוסף נדמה לי שהוספה לי תקיית $WIN_NT$.~BT בכונן C. איך אני מסיר את האופציה שנייה באיתתחול? האם התקייה הזו קשורה לSETUP? האם ניתן למחוק אותה?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  25. Started by Sweet_Tooth,

בבקשה אני צריך עזרה אני לא יודע למה אבל לאחרונה הדלקתי את המחשב ואחרי שהוידוס טון מוביע מסך כחול במהירות ואני לא מספיק לקרוא מה יש שם אבל ה Safe mode עובד מצויין מה לעשות ??

• 1 תגובה
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.