Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
היי אני חדש פה, ולא ידעתי בדיוק לאיזה פורום לשלוח את זה.. בכל מקרה יש לי בעיה, אני לא מצליח להיכנס לתגובות בישראבלוג, מומה, וכו'. וגם לא לפתוח משחקים בוואלה כיף, וואלה וואו וכו'.. ואין לי מושג מה הבעיה, אני לוחץ נגיד על לינק לסרטון כלשהו בוואלה וואו וזה לא עושה כלום.. תודה מראש לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי לאחרונה במחשב אינטרנט מהיר. מאז, בכל פעם שאני מריץ תוכנת שיתוף (emule,kazaa) המחשב נכבה ומופעל מחדש ועם עליית הwindows מוצגת הודעת שגיאה חמורה.(המערכת היא windows xp). מה יכולה להיות הבעייה?(וירוס, התנגשות חומרה/תוכנה....) תודה מראש yvkr
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
-
BioShock מגיע מחר ורציתי לדעת אם יש דרישה כל שהיא לVista כדי להנות מDX10. תודה.[br]פורסם בתאריך: 27.08.2007 בשעה 02:00:48 קראתי קצת, ומצאתי שXP לא יתמוך בDX10.בכל אופן, מצאתי את הטלאי הזה בגרסאת אלפא של התוכנה שתגרום למשחקים מבוססי DX10 לעבוד במלוא הפוטנציאל על XP. http://www.technospot.net/blogs/download-directx-10-for-windows-xp-from-alky-project/
-
- 5 תגובות
- 883 צפיות
-
-
לאחרונה המחשב דורש ממני כל פעם שאני מדליק אותו ללחוץ על המשתמש שלי בשביל להכנס... הבעיה שיש לי רק משתמש אחד ובעבר לא הייתי צריך ללחוץ עליו, הווינדוס היה עולה ונטען לבד. היום אני מדליק את המחשב והוא יכול להשאר שעות במסך כניסה מבלי להכנס לווינדוס עד שאני לא לוחץ על המשתמש שלי בכניסה וזה מעצבן.. ניסיתי לשחק עם החשבונות משתמשים בלוח בקרה אבל לא בדיוק הלך לי.. יש פתרונות ?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אני מתכוון לאותם תוכנות כמו שיש ל-XP שמשנה כל מיני ערכים ברגיסטרי וככה המערכת מהירה יותר. תודה.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, ברשותי עותק מקורי וחוקי של Windows XP Home Edition. בכל פעם שאני נכנס לאתר Microsoft Windows Update ומנסה להוריד עידכונים למערכת ההפעלה אני מקבל את ההודעה הבאה (מצורפת תמונת מסך). האם מישהו נתקבל בתופעה הזו? עזרה תתקבל בברכה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
שלום כשאני מאתחל את המחשב או מדליק מחדש הווינדווס 7 אולטימייט מתחיל לעלות מסך שחור עם הפרטים של כרטיס המסך מיד מופיע המסך של לוח האם ושם נתקע למספר שניות וממשיך הלאה- זה מצב טוב או נתקע לכמה דקות או נתקע להרבה זמן אני "משחרר" את זה ע"י איתחול מהכפתור במארז- גם זה לא עובד במכה ראשונה או ע"י קונטרול אלט דליט-כמה פעמים מה קורה כאן? תודה ערן
-
- 11 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי בעיה במחשב. אין לי אפשרות ליצור תיקייה חדשה - לא בשולחן עבודה ולא בכל מיקום אחר בhd שלי. כשאני לוחץ קליל ימני בשולחן העבודה או בכל מיקום אחר בhd. אין לי new או חדש . בנוסף לכך, גם בסייר של האקספלורר שאני לוחץ make new folder אין מענה. לדעתי ההגדרות של זה נמצאות ברגיסטרי,במפתח הזה HKEY_CLASSES_ROOT\Applications\explorer.exe. מישהו יכול להעתיק לי את התכולה של המפתח הזה או למישהו יש פיתרון אחר לתופעה הזאת ?? הוספתי 2 קבצים שתוכלו לראות למה אני מתכוון. תודה, דודו. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום הקובץ כנראה נמחק ולכן לא עולה בבוט והווינדוס רושם לי הודעה עליו אז א.מה תפקיד הקובץ? ב.איך אני ניגש לבוט להוריד אותו? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית יש לי דיסק אם windows vista באנגלית ואני צריך שדרוג לwindows vista מאנגלית לעברית תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי מריץ Win XP, המחשב חדש והותקן לפני כשבוע. במחשב שלי 2 דיסקים קשיחים. הדיסק הקשיח העיקרי מחולק לשני כוננים לוגים - C שמריץ מערכת הפעלה ו D. הדיסק המשני מכיל כונן לוגי אחד (E). כשרק התקנתי את המחשב, הכוננים היו מסודרים אחרת - לכונן D היה שם אחר והדיסק המשני היה מורכב ממספר כוננים לוגיים, שאיחדתי אותם לכונן אחד. את כל השינויים האלה עשיתי באמצעות ה Disk Management tool של Windows XP. עכשיו, יש מספר תוכנות שלא מצליחות לטפל בהרבה מאוד קבצים במחשב שלי. לדוגמה - ב - Irfanview אני לא יכול לשנות שם לקבצים בכונן D ולחלק מהקבצים בכונן E. לדוגמה - ב Burn4free אני לא מצליח להוסיף לפרוייקט צריבה קבצים מסויימים מכונן D. מה שמוזר, זה שלא מצאתי קשר חד משמעי בין הבעיות לכונ…
-
- 3 תגובות
- 901 צפיות
-
-
הסמלים באיקונים של כול האתרים בשולחן העבודה שלי נעלמו, ובימקום יש בכולם את הסמל של INTERNET EXPLORER גם שאני גורר את הכתובת אתר עם הסמל לשולחן העבודה הסמל לא עובר איתו אך אני מחזיר את הסמלים לאיקונים של האתרים בשוחן העבודה ?
-
- 2 תגובות
- 598 צפיות
-
-
ברוב טיפשותי לקחתי בעברית... בלי לחשוב על הבעיות שזה יעשה לי (בתכנות למשל) יש לי XP HOME וד"א, מישהו יודע איך קוראים לתוכנה של מייקרוסופט שמשתמשים בה כדי להתקין תוכנות? אני רוצה לעדכן
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
תוכנה מקפיצה לי כול הזמן הודעה שצריך לשלם עברה תקופת הנסיון ואני כן יקנה עוד מאת !!!! אבל בנתיים אני לא מעוניים בהודעה שקופצת לי כול שניה אני יוצא ממנה והיא אחרי30 שניות קופצת שוב מה אני עושה כדי לדחות אותה שלא תיקפוץ לי כול שניה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
מישהו יודע איך קובעים אותו? אם יש לי 320 MB זיכרון אז זה אמור להיות 652 גם במינימום וגם במקסימום?
-
- 11 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן בעל עותק מקורי של וינדוס 7, אני משדרג למחשב חדש וברצוני לדעת האם אני יכול להשתמש באותו עותק של ווינדוס אשר לא ישומש המחשב, או שאני חייב לקנות ווינדוס חדש בשביל המערכת החדשה על מנת שיהיה לי עותק חוקי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ברשותי Windows XP Upgrade מקורי ותהיתי איך ניתן להתקין באמצעותו XP על HD מפורמט ? תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
Hello I got 5 years old PC with windows xp pro sp2 installed on it and freezes every couple hours When i was checking event logs i got this alerts ACPI_ERR_AMLI_ILLEGAL_IO_READ_FATAL Anyone can help me with this here can it be something with motherboard BIOS Regards
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
בSTART MENU יש את הקיצורים שאם שמים את הלחצן עליהם, אז בצד ימין נפתחת רשימה עם כל הקבצים האחרונים שפתחתי . אז לאחרונה זה לא עובד לי, פשוט לא מופיע כלום... לא משנה, הסתדרתי.
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
ברשותי Win Xp Pro .באפשרויות כיבוי יש לי Shotdown,Reset,Stand by ראיתי במחשבים אחרים עם ה xp ,שיש במקום ה stand by - hibbrenet כיצד ניתן לשנות? תודה טל
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שאני משחק FIFA או MOST WANDET פיתאום הוא יוצא לי בלי להגיד כלום בלי שום דבר לחלונות מה אפשר לעשות. זה נכון שזה יכול להיות 1000 דברים אבל בכל זאת למישו יש רעיון? עדכון דריברים לכרטיס עשיתי! טמפרטורות בסדר זה נורטווד! למי יש רעיון מה לעשות?
-
- 6 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם!! (ווידוס sp2 xp מערכת הפעלה עבריתמחשב חדש לפני חודש ) אז ככה:הדלקתי ת'מחשב טוב ויפה מנסה להתקין תוכנה וזה רושם לי ככה: "לא היתה אפשרות גישה אל שירות windows installer זה עלול להתרחש כאשר המחשב פועל במצב בטוח אוו windows installer אינו מותקן כראוי. פנה אל הצוות התמיכה שלך לעזרה." עשיתי הפעלה מחשב מחדש אני מחכה ובסוף שהווינדוס עולה יש תצליל הזה של הפעלת הווידוס פתעום מסך כחול רשום משהו באנגלית בצבע לבן ואז אוטומטי המחשב עושה ריסטרט ואז עולה עוד הפעם והכל טוב ויפה והאם אתה עושה הפעלה מחדש שוב יהיה מסך כחול אני חושב ש.. המחשב מפעיל את עצמו במצב בטוח והאם אתה מנסה לעשות הפעלה מחדש אוו לעשות F8 בתחילת הדלקת המחשב ובוחר שמה ווינודס אק פי נורמל הוא מראה מסך כחול …
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
מחשב נייד אייסר שהגיע עם ויסטה עובד תקין אבל מה לעשות לא רוצה ויסטה . מנסה להתקין על אותו מחשב XP והקשיח לא מזוהה בביוס הוא מזוהה. אפילו בדוס מזוהה
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ב Win 98 זה היה winipcfg, מה זה ב WinXP???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-