עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך מפעילים את msconfig ב-Windows 2000 Professional? התקנתי במחשב Windows 2000 Professional בדיסק מפורמט (התקנה נקייה). אני רוצה להפעיל את msconfig כדי למנוע מתוכנות מסויימות לעלות ב-startup, אבל אני לא מוצא אותו. על מנת לחסוך בזיכרון בזמן הרצת משחקים כבדים, אני רוצה להסיר מהזכרון, באופן זמני, את כל התוכנות שלא דרושות שעובדות ברקע, לנתק את הכבל של המודם מהכרטיס רשת, ולהסיר זמנית גם את האנטיוירוס (Norton) ואת הפיירוול (ZoneAlarm). יש לי Norton SystemWorks 2005 Premier. כאשר אני מנסה להסיר את הנורטון מהזכרון דרך ה-Task Manager, אני מקבל הודעת שגיאה שהיישום מוגן. מישהו יודע איך ניתן להסיר מהזיכרון באופן זמני את Norton SystemWorks ואת Norton AntiVirus?

• 4 תגובות
    • 768 צפיות
  2. Started by alexrta,

אני מנסה לעשות ERROR CHERCK למחיצה שעליה נמצא ה-WINDOWS ואני לא מצליח. זה מגיע למסך הכחול של הבדיקה ואז ישר יש המחשב מאתחל את עצמו. אני יכול לעשות את הבדיקה בשאר המחיצות זה רק קורה בכונן שעליו מותקן ה-WIN על המחשב מותקן WIN XP SP2 תודה מראש לעוזרים.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. הלוח אם הוא Epox 8kda3j איך אני מתקין את הדריברים של ה USb2, משום מה לא מצאתי איך להתקין את זה :\ וב WIndows Update זה לא מוצא לי כלום בבקשה עזרה, אני נואש

• 4 תגובות
    • 652 צפיות
  4. היי , מכרתי את המחשב הישן שלי למישהו , ואני אמור להתקין לו ווינודס , ואני פשוט לא מצליח זה פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה , בהתקנה הראשונה זה נתקע לי באמצע , ככה פעמיים , בהתקנה השלישית , זה נקתע לי שניה לפני ההפעלה האחרונה עכשיו שסוף סוף הצלחתי להתקין , איך שהווינודס עולה , שניה שתיים והוא קופא , נתקע , מת. אין לי מושגגגגג מה הבעיה , ניסיתי שלוש גירסאות של ווינודס , משלושה דיסקים שונים (ששלושתם עובדים!!) ככה שהדיסק בסדר , הבעיה כנראה במחשב.. זה המחשב amd sempron + mother board gigabyte - פעל אצלי עד לפני שבוע , כמו שצריך בלי שום בעיות , הבעיה לא כאן לדעתי corsair 512mb XMS pc3200 - כנ"ל ספק כוח 300 וואט של הק - כנ"ל ^ Radeon 9600pro - חדש , הגיע באותו יום שהתקנתי א…

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  5. שלום לכולם. לפני שבוע בערך הדלקתי את המחשב הכל עבד חלק והכל, פתאום היה קצר בבית והמחשב עשה לעצמו ריסט. כאשר המחשב עלה הוא רצה לעשות לעצמו את ה- scan disk. הסריקה מיד התבטלה מעצמה מבלי שנגעתי בכלום. עשיתי שוב ריסט למחשב וגם אז ה- scan disk התבטל מעצמו. רק לציין, שבעבר קרה לי דבר כזה ויום אחד פשוט ה- scan disk באמת פעל ולא ראיתי את המסך הכחול של הסריקה הזו. השאלה שלי, מה אפשר לעשות בכדי שיתקיים באמת ה- scan disk, ולא יופיע המסך הכחול הזה כאשר המחשב עולה??? יש לי XP PRO תודה רבה לכל העוזרים. בברכה, מאור. *אם לא שמתי את זה בפורום המתאים אני מצטער.

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by 3583,

:s05: הי, כשאני מדליקה את המחשב אז לפעמים יש הודעה שאין מספיק זכרון לטעון את ווינדוס והמחשב מיד נכבה לפעמים הוא נכבה בלי להודיע כלום ולפעמים הוא פשוט נתקע כשהוא מראה את הסמל של ווינדוס. כשאני מנסה לאתחל ע"י האופציה step by step confirmation המחשב נתקע ב: load all windows drivers יש לי ווינדוס 98. תודה!!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by zoyaniv,

הוא פועל אצלי תחת המשתמש שלי ולוקח אחוזים גבועים מאוד מהשימוש במעבד בין 50 ל 80 ואפילו 100 אחוז לפעמים מישהו יודע על מה הוא אחראי ואיך אפשר להסירו?

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  8. Started by Aviram,

רציתי לדעת אם יש קובץ log או משהו שמתועדים בו תאריכים שהמחשב הודלק ונכבה או משהו דומה. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Sweet_Tooth,

לאחרונה ומבלי לעשות משהו דרסטי עם המחשב כל פעם שאני פותח חלון שהוא מוגדל סופית (עשוי לו MAXIMIZE) אני עדיין רואה את גבולות החלון לא כמו שזה היה קודם מה לעשות? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. Started by hagay21,

יש לי נייד של Lg בן חודש הדרייברים מעודכנים והכל מתפקד ניךלא רק בעייה קטנה............ לעכבר יש קריזות....שאני כותה בוורד מסמך פתאום הוא קופץ לראש הדף והשורה החדשה מתחברת עם השורה הראשונה מישהוא שמע על תופעה זו ואיך ניתן לפתור אותה?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  11. לחלק מהאייקונים שלי נהיה רקע לבן... והאיכות הכללית של האייקונים ירדה (אין וירוסים-טרויאנים-ספייבוטס-וכו') [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by shon,

הוספתי הראד דיסק למחשב שלי- כלומר כרגע יש לי שניים אך משום מה אני לא רואה אותה במחשב שלי למרות שהוא מופיע במנהל ההתקנים ואפילו אני מקבל הודעה שהכל בסדר איתו והוא מותקן כראוי. אשמח לקבל עזרה איך לפתור את הבעיה תודה!!

• 2 תגובות
    • 614 צפיות
  13. מבחינת שאר התוכנות{ אנטי וירוס, אופייס .... } אני מבין את ההבדל בין שני הגרסאות בדרך כלל לגירסת ה PRO יש יותר אפשרויות אבל מה ההבדל בין שני הגרסאות ב WIN והאם הוספת עוד אפשרויות ב PRO הופכת את מערכת ההפעלה ליותר מסיבית וכבדה ואלו אפשרויות נוספות יש ב PRO שאין ב HOME אני יודע שהשאלה היא קצת מוזרה אבל זה משהו ששאלו אותי ולא ידעתי לענות עליו. הודה לכם אם תוכלו אתם לענות לי

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  14. בוינדוס XP איך אני מעלים את ה Documents מתפריט ה"התחל" או לחילופין מוחק את התוכן של אותה תיקיה

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by Black_eagle,

שלום. לידידה שלי התחילה להופיע הודעה של ERROR כשהיא נכנסת לאתר של MSN. יש תמונה מצורפת. מה אפשר לעשות על מנת להעלים את הERROR הזה? תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  16. כשאני מנסה לפתוח קובץ ששמו בעברית מתוך תקיית ''My Documents', למשל קובץ WORD אז תוכנת WORD נפתחת אך הקובץ לא נפתח ומתקבלת הודעת שגיאה שהנתיב לא נמצא וכן שם הקובץ בהודעת השגיאה משתנה לסמני שאלה. אין בעיה כאשר שם הקובץ באנגלית או שפתיחת הקובץ (גם בעברית) מתבצעת מתוך WORD עצמו. מוטי

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  17. וינדוס XP/SP1/SP2 פירמתתי את המחשב מחדש,עבד בסדר יום ולאחר מכן זה מה שמופיעה עשיתי סריקה אם AD AWARE /נורטון אנטי וירוס /קידוד דרך האקספלוררר ולא עזר כלום האם יש פטרון לזה ? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  18. נתקלתי את בזה כמה פעמים ולא הצלחתי לעקוב אחרי התוכנה שגורמת לזה, כרגע אני עושה COPY או CUT אבל כשאני עושה PASTE זה לא מעתיק או מעביר, אין לי גם את היכולת לגרור דברים עם העכבר, אשמח לטיפ בעיניין. נ.ב. זה רק בווינדוס, פה למשל יכולתי לעשות את הפעולות הנ"ל.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  19. טוב שיחקתי ב- regedit.exe והרסתי דברים יש איזושהי רך שאני יכול להחזיר אותו ל??DEFULT

• 7 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by dannygnh,

כשהמחשב דלוק ואני לא משתמש בו,מספר שעות. אני מקבל הודעה להכניס סיסמה עם הכניסה , וכאשר אני מבצע זאת . אני מקבל הודעה , שהסיסמה לא נכונה למרות שהגדרות הסיסמא נכונות. נ.ב (xp profesional).

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  21. Started by Stanly,

כמה תהליכים רצים לכם במנהל המשימות של WIN? לי רצים 42.. יש כאלה שאתם יודעים שאפשר למחוק?! כיוון שניראה לי שיש הרבה תהליכים שאני חושב שאנ לא ממש משתמש בהם...

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  22. Started by fofo66,

צצות לי בעיות חדשות בווינדוס xp home אני מנסה להכנס לשחזור מערכת בחלונות נפתח לי דף חלק ואין לי אפשרויות בו וגם בעידכון הווינדוס נפתח לי חלון העידכונים אבל כשאני מנסה ללחוץ על הלינק של עידכונים מומלצים אין תגובה פשוט נישאר באותו חלון וגם באתריי אינטרנט שיש תגובה של צופים { לדוגמא : ynet ,walla } אני לא מצליח לראות את התגובות כאילו לא לחצתי על כלום סרקתי את המחשב אם כול התוכנות האפשריות + אנטי וירוס וללא הצלחה אולי מישהו יכול לעזור לי בבעיה המציקה הזאת אני מאוד השמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  23. אני מחקתי את כונן C ואני מכניס את דיסק הבוט של וינדוס אקס פי הוא שואל איזה כונן להתקין אני עושה C ואז שזה מתחיל את התקנה הוא מפעיל מחדש את המחשב ואז אתם יודעים הוא מתחיל להתקין את הווינדוס בעברית שהוא מראה בצד 39 דקות לסיום וכו' אז מה שקרה שתמיד נתקעת לי ההתקנה בדקה ה- 34 העכבר קפוא וגם ההתקנה וניסיתי מיליון פעם ולא עובד מישהו יודע מה התקלה ודרך אגב זה קרה לי לפני חודשיים ובסוף הצלחתי בפוקס פתאום זה המשיך להתקין? תעזרו לי זה וונדוס אקס פי SP2

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  24. Started by TimoTy,

טוב יש לי בעיה שהולכת ככה : 1) המחשב לא מזהה את הכונן של הדיסקים שזה מונע ממני לפרמט אותו 2) אני לא יכול ליצור כונן וירטואלי..... נ ניראה לי שזו בעיה ברגיסטי ...... מישהו יכול לעזור בבקשה ??

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  25. יש לי 2 דפדפנים, אישתי משתמשת באקספלורר ואני באוונט. כרגע האקספלורר הוא ברירת המחדל, אולם אני מעוניין שכאשר אני מתחבר לרשת שלא יעלה לי אף דפדפן אלא שכל משתמש יבחר ע"י הקלקה על הדפדפן המועדף עליו. האם ישנה אפשרות כזו תודה למי שמנסה

• 2 תגובות
    • 614 צפיות

דיונים חדשים בפורומים