Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
מה ניתן לעשות בנידון? הוספתי לוג HijackThis Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 09:39:10, on 23/05/2005 Platform: Windows XP (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 (6.00.2600.0000) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Documents and Settings\*צונזר*\Desktop\New Folder\HijackThis.exe R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Local Page = R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\To…
-
לא יודע למה , בזמן האחרון המחשב נתקע לי המון בזמן משחקים.. בדקתי ב LOG וראיתי את ה ERROR הבא: SERVICE NAME : NET BT Initialization failed because the driver device could not be created. For more information, see Help and Support Center at http://go.microsoft.com/fwlink/events.asp. מה עושים? עזרה.. =) תודה!
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
הקובץ הנ"ל נמצא בכונן מערכת ההפעלה שלי הוא לוקח כ640 מגה בית. אני עכשיו במבצע פינוי מקום בהרד דיסק כך שאם אפשר לדעת מהו ואיך אפשר לבטל אותו או לדאוג שיקח פחות מקום תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נתקלתי במס' מקומות להוריד בהם את הDX10 לXP. אני יודע שמייקרוסופט התעקשו שרק ויסטה תתמוך בDX10. יכול להיות שזה זיוף או מין קובץ פרוץ\ערוך??
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום מחשב חדש שקניתי באייבורי. כשאני מנסה להתקין win 7 אני מקבל הודעה באמצע ההתקנה שמנהל התקן של כונן תקליטורים לא נמצא, הכנסתי את הדיסק עם הדרייברים של AMD שיש שמה גם את הדרייבר של הsata raid ותוכנית התקנה לא מוצאת שום קובץ התקנה מתאים, היא עושה סריקה ואומרת לי לא נמצא שום קובץ. תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
-
שלום רב יש לי win 7 32 bit , פנטיום 4, 1giga ram . אני מנסה להעתיק קובץ של 2.9 ד'יגה מדיסק dvd למחשב אך המחשב לאחר מספר דקות מפסיק את העתקה. האם יש מיגבלה של גודל קובץ שניתן להעתיק או שהחומרה שלי היא הבעיה?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב השתגע לי. זה התחיל יום חמישי ככה, הדפדפן מודיע לי שלא מותקן לי JAVA והוא לא מציג JAVA ו JS (סקריפטים של זה), למרות שזה מותקן לי. אחר כך זה התחיל לא להריץ שום סקריפטים בתוך המחשב עצמו, כמו חלון שחזור המערכת, מדיה פלייר, וכו' עכשיו אני לא יכול לראות סרטונים, לא לכתוב בטפסים (חוץ מהטופס הזה), ואני לא יודע למה. זה לא וירוס או רוגלה, נכנסתי בסייפמוד וניסיתי לעשות שחזור מערכת - גם החלון הזה לא עולה. מה לעשות? (חוץ מלפרמט)
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
בדרך כלל כשהייתי רוצה להתקין מערכת הפעלה חדשה. הייתי מריץ את הדיסק של XP שלי דרך הBOOT.. ואז היה אפשר למחוק את כונן C. וככה כשהייתי מכניס את הדיסק של ויסטה אחרי זה, הוא היה מתחיל להתקין לי. כעת, אני לא ממש מוצא את הדיסק של XP. לי יש Vista X86 בלי SP. ואני רוצה לשדרג לX64 עם SP2. אבל כמובן, המחשב לא פותח לי את דיסק ההתקנה בווינדוס. ואני צריך למחוק את כל מה שיש בכונן C. ולעשות BOOT דרך הDVD. אבל איך אני יכול למחוק את מה שיש בכונן C בדרך אחרת? מלבד הדיסק של XP.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישנו תהליך שכפי שהבנתי שייך למיקרוסופט ושמו הוא drwtsn32.exe או בשמו המלא Dr. Watson. עכשיו התהליך הנ"ל בתדירות די תכופה מקפיא לי את שולחן העבודה ואני צריך 'לחסל' את התהליך הנ"ל כל פעם מחדש כדי 'לשחרר' את ההקפא. למישהו יש מושג במה מדובר והאם ניתן למחוק תהליך זה בצורה כזו או אחרת או שמא לטפל בו בצורה כלשהי? תודה מראש לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. אז ככה אני מריץ Windows Vista על המחשב שלי ... הנה המפרט: Intel Core 2 Duo E4500 2.2GHz 2Mb Gigabyte GA-965P-DS3 Intel P965 LGA 775 ATI RADEON X1950PRO 512 mb Dual DVI PCI-E OCZ 1GB DDR2 800 PC2-6400 Platinum Dual Channel CL 4-5-4-15 GEIL 1GB DDR2 800 Dual Channel CL 4-5-4-15 Western Digital 160GB 3.5 7200Rpm 8Mb Buffer SATA II WD1600JS Enermax Liberty 400W Active PFC LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Compucase 6A19 Black Midi Tower No PSU המחשב שלי משתמש כל הזמן בלא פחות מ - 32% מהזכרונות (600 ומשהו מגה מתוך 2045) ... המחשב רץ חלק עם ויסטה אבל אני חושש שהזכרונות ייהרסו בשימוש תמידי של לא פחות מ - 32% ... הנה תמונה: לחץ על התמ…
-
- 7 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום, יש לי ווינדוס אקס פי, ויש לי מספר בעיות כלליות: 1.בעת הפעלת המחשב עד שהוא עולה לוקח המון זמן וזה לא בגלל הסטארטאפ. 2. האקספלורר לא עובד כמו שצריך 3. יש תקיעות 4. לפעמים תוכנות מסויומות לא עולות 5. המחשב שלי - לעיתים לא נפתח הכוונה הוא נפתח וסורק ככה שנה ולא פותח אז צריך להכנס ידני יעני לכתוב c:\e: וכו' רציתי לדעת מהם הדברים שעלי לעשות? חוץ מפרמוט? בבקשה תעזרו לי זה דחוף לי. תודה רבה,
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
היי חברה קניתי home ושמתי לב שלא בא אופסי איתו (חוקי וכשר למהדרין).MS כאלה כלבות? בכל מקרה,אני משתמש כרגע בopen office,מאוד נחמד,אבל רציתי לשאול האם יש תוכנה יותר נוחה (אני צריך בעיקר את הוורד אבל אקסל וPP יכולים לעזור)? תודה רבה. ועוד שאלה קטנה: שחזור המערכת משחזר גם את הרג'יסטרי? תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם ווינדוס 7 STRATER לתדהמתי כאשר פתחתי היום בבוקר את המחשב גיליתי שאין לי אפשרות לכתוב בעברית. לפי סרגל השפה אני אמור לכתוב בעברית אבל איכשהו זה לא קורה. ניסיתי כמובן להדליק מחדש את המחשב ובדקה או שתיים הראשונות יכולתי לכתוב שוב בשפת הקודש אך לאחר מכן הבעיה חזרה עזרה בבקשה עריכה: השתמשתי בפתרון שניתן לבעיה בFAQ אבל הצלחתי רק להגיע לפתרון של צירוף המקשים ALT+SHIFT+1 כדי לשנות לעברית האם יש אפשרות לשנות את זה כך שאצטרך להקיש רק ALT+SHIFT וללא המספר הנוסף?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
היי התקנתי עכשיו WIN XP PRO SP1 על מחשב חדש - AMD XP1800 עם HD די מהיר WD 120GB 8MB לוקח לXP כ-2 דקות לעלות, כאשר התוכנה היחידה שאני מריץ ב STARTUP היא NAV 2004 רוב הזמן המחשב נמצא במסך השחור עם הלוגו של WIN XP והBANNER הרץ למטה מרגע שיש את מסך הLOGIN הכניסה למערכת היא מהירה ה HD במצב DMA יש לי מחשב P4 2400 שמעלה הרבה דברים בSTARTUP והוא עולה בפחות מדקה רעיונות?? תודה
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום יש לי חבר שהתקין ויסטה 32
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לדוגמא באתר CELLCOM ן\או בעוד אתר מסוים (לא חוקי) אנלא יכול לשמוע תרינגטונים ... הוא יעני משמיע אבל אני לא שומע כלום . יש לי בטח בעיה באקספלורר או במשהו אחר . באתר של סלקום פעם הוא היה נותן לי הודעת ארור עכשיו כשאני בא ללחוץ על רינגטון זה תוקע לי תאקספלורר - NOT RESPOONDING ! מה עושים ? תודה רבה :-*
-
- 4 תגובות
- 590 צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי מכשיר Mio P350 ונתקלתי במספר בעיות שאשמח לקבל את עזרתכם בהם 1. לאחר כמה משחקים עם התפריטים של המכשיר (אתם יודעים איך זה "ניסוי ותהייה") העלמתי בלי כוונה את האופציה של "לוח הבקרה" או כמו שזה נקרא במכשיר Settings , אבקש את עזרתכם במציאת דרך להחזיר את הכפתור הזה אל תפריט ההתחל. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
שלום, יש לי XP חוקי עם SP2 מובנה. לאחרונה ניסיתי להתקין אותו על כונן חדש לשיפור ביצועים (יש לי 3 כוננים לא ב RAID). לצערי לאחר ההתקנה מתגלות תופעות מוזרות ושגיאות מוזרות כמו בעיות תצוגה, חוסר תאימות עם דרייברים, IE קורס וכיו"ב - כל זה ממשיך גם אחרי התקנת SP3 וכלל העדכונים. (פירמטתי והתקנתי כבר 3 פעמים השבוע....\). הרצתי SFC וזה לא ממש עוזר. חשבתי שאולי ישנה בעיה בדיסק ההתקנה אז העתקתי את כל הקבצים על הדיסק וצרבתי (במהירות איטית) על דיסק אחר - הבעיה רק הוחמרה מכיוון שבזמן ההתקנה לפתע המערכת זיהתה כל מיני דרייברים שלא עברו "אישור ואימות" של WIN וההתקנה נעצרת. חשבתי שאולי כדאי לנסות "לקרוע" את SP2 משאר קבצי ההתקנה - לא יודע אם אפשרי.... יש למישהו פתרון? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אם יש למישהו WIN XP עם תפריטים באנגלית אבל הוא תומך בעברית, איך קוראים לגירסה הזאת? כי הבנתי שבXP כבר אין ENABLE אם אני לא טועה.
-
- 3 תגובות
- 773 צפיות
-
-
חברה המחשב נתקע שלי כל הזמן שאני פותח איזה תוכנה ככה סתם.. יש לי ג'יגה זיכרון ומעבד 3 ג'יגה...זה לא היה לי אף פעם רק עכשיו..בבקשה תעזרו לי.. תודה לעוזרים..
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
יש לי כונן חדש שעליו התקנתי את הווינדוס 10 מחדש, חיברתי את הכונן הישן שעשה בעיות בווינדוס רק כדי להעתיק ממנו קבצים, אבל אני לא מצליח להכנס אליו כלל, הכונן מחולק לשני חלקים חלק 1: כונן e שכאשר אני מנסה להכנס אליו רשום לי הגישה נדחתה באנגלית ובעברית אין גישה ל e הכונן השני D שהוא רק 100 מגה אפשר להכנס אליו אבל יש רק קובץ אחד שפותחים אותו הוא גם ריק Recovery.txt השאלה איך אפשר להיכנס לכונן ולהעתיק קבצים? להציל את הווינדוס שעליו פחות מעניין אותי כבר, רק כמה קבצים מהכונן שהייתי רוצה... לא ברור למה הגישה כביכול נחסמה לכונן תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני אבחר מספר טקסטים. אפילו כתובות מיל נגיד. לחיצה על F שאני אגדיר תדביק את המיל. למשל לחיצה על F1 תדביק כתובת מיל one@gmail.com לחיצה על F2 תדביק two@gmail.com לא חייב רק מיל, נגיד לחיצה על F3 תדביק לי טקסט מסוים "XXXXXXXX" איך אני עושה את זה בבקשה, במערכת הפעלה windows 8 ? לא מצאתי תוכנות שיכולות לעשות את זה (אולי לא חיפשתי מספיק טוב) מה שכן מצאתי (מזמן) פסלתי (כי העלאתי את ההתקנה לאתר סריקת וירוסים והקובץ היה נגוע) https://www.virustotal.com היה נפלא אם היה אפשר לבצע את זה עצמאית אפילו, דרך הregedit אולי אפילו? או ליצור קובץ עם פקודות ולשמור אותו בתור קובץ הרצה bat?
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קיבלתי וירוס והמחשב נכבה אחרי 5-30 שניות מרגע שאני מדליק.איך אני יגבה תחומר? אם גם מהSAFE MODE הוא לא עולה מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך אני עושה שיחזור מערכת.. זה מה זה דחוף!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :yelclap: תודה
-
- 2 תגובות
- 564 צפיות
-