עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. איך אני משנה את המראה של הXP ? עם אילו תוכנות אני עושה את זה?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by tomerco,

מה עושים? הוא רושם לי שהוא לא מוצא את הקובץ שביקשתי למחוק עשיתי רג'יסטרי סקאן וזה לא עוזר

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  3. יש לי ווינדוס 98 ואני רוצה למחוק את האפשרות "find" מתפריט התחלה איך אני יכול לעשות את זה?

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  4. המסך שלי חוזר כל הזמן משום מה לקצב ריענון של 60 HZ למרות שמוגדר לו 85 HZ. כאשר אני בודק ב SETTINGS אני רואה שמוגדר עדיין 85, בשביל לתקן את הבעיה אני מעביר לקצב אחר ואז מחזיר ל 85 אך לאחר כל ריסטרט המצב חוזר לקדמותו. הכרטיס מסך שלי הוא FIC RADEON 9600 PRO וההמסך הוא Sampo Alphscan 712. שמתי לב שהמסך שלי באמת מוגדר על Default Monitor ולא על דגם המסך האמיתי, בעבר כאשר באמת היה רשום לי שם הדגם במקום Default Monitor לא נתקלתי בבעיה זו. גירסת הדריברים שלי היא 4.12.

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  5. Started by sxsxservo,

קנתי מחשב חדש עם צורב dvd teac, אני משתמש ב ghost גרסה 2001 בעבר שהייתי מגבה לא היה לי שום בעיה. רציתי לעשות גיבוי על גבי דיסק רגיל וכל הזמן הוא נתקע לי עם אותה הודעת שגיאה application error 12030 error 3 closing cd-r session if this problem persists' contact symantec technical support

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  6. הייתה לחבר שלי בעיה,וכנראה שהאתחול לא התבצע טוב...בכל מקרה XP עושה scan למחיצות D ו E ולא מוצא שום error,כל איתחול הוא מבצע את הסריקה המעצבנת הזו,ניסיתי לעשות סריקה ידנית דרך XP...עדיין לא עוזר. חשבתי להעביר את תכולת D ל E ולבצע פירמוט (כנל את תכולת E ל D)...נראה למישהו שזה יעזור? אני פתוח להצעות אחרות. עריכה: טוב לא משנה,הפירמוט עזר בסוף....קקה windows

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  7. מדריך פשוט משובח, עבד אצלי. http://www.dfi-street.com/forum/showthread.php?t=6907

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  8. שלום המחשב שלי עובד נורא איטי בזמן האחרון ונתקע הרבה בדקתי מה לוקח את כל המשאבים וכתוב שאקספלורר לוקח את כולם וכל הזמן צריכת הזיכרון שלו עולה, היא אפילו מגיעה ל200 מגהבייט. סרקתי וירוסים עם נוד 32 מעודכן, סרקתי בעיות עם ספייבוט מעודכן, והבעיה לא נפתרת, ואני כבר לא יודע מה לעשות. מה יכולה להיות הבעיה? מה אני צריך לעשות? תודה.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  9. לפני הכול אני מצטער על הכותרת המייאשת יש מספר קבצים שרצים אצלי במערכת ורציתי לגביהם פירוט, מה תפקידם, עד כמה הם חשובים,וכמובן אם אפשר לבטל אותם, (או מה הוא הservice האחראי עליהם ) wdfmgr.exe (הבנתי שהוא נוסף בהתקנת WMP 10 ...) Imapi.exe CTFMON.EXE LSASS.EXE SERVICES.EXE WINLOGON.EXE CSRSS.EXE SMSS.EXE נ.ב- אני יודע לחפש בגוגול,אבל מה שאני מוצא מציג פירוט כללי ולא רלוונטי בשבילי, אשמח לפירוט אמיתי מחברי הפורום . יום טוב שיהיה לכם ותודה מראש 8)

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אני רוצה לדעת אילו התקנים חוברו למחשב בעבר, הבנתי ש - Windows שומר את הנתונים של כל מה שחובר כדי שבפעם הבאה שנחבר את זה הוא יזהה את זה כבר בלי בעיות. מישהו יודע איפה זה כתוב ?

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  11. שלום, יש לי HDD ישן של 20 ג'יגה ( seagate) , עכשיו אני פירמטתי אותו כגיל והכל ואז שאני בא להתקין אותו הוא רושם לי NTLDR Is missing press Ctrl+Alt+Del to restart בבקשה תגידו לי מה לעשות, אני חייב להתקין את הווינדוס כמה שיותר מהר! תודה רבה רבה למי שיעזור....

• 8 תגובות
    • 593 צפיות
  12. לחבר שלי היו מותקנים 2 וינסודים, עשיתי לו פורמט והתקנתי מחדש את הוינדוס עדיין המחשב מראה שיש לו 2, אבל אחד מהם לא עובד, נכנסתי ל default operation system ובחרתי את הראשון אבל עדיין אני רוצה למחוק לגמרי את הקודם/המשני. עוד שאלה שיש לי: איפה אני מוצא SERVICE PACK 1a בעברית?

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  13. אני יודע שאפשר דרך תוכנות TWEAK אבל האחרונה סתם עשתה לי המון בעיות יש איזה פקודה שם ברגיסטרי ??..משהו ?...... תודה

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  14. Started by genia,

/

• 1 תגובה
    • 959 צפיות
  15. Started by lharpaz,

הלינק הבא: http://www.microsoft.com/windowsxp/64bit/default.mspx הוא קישור ל- pre-release trial של Windows XP Professional x64 Edition, כלומר Win XP 64 bit מה ה"קאטצ'" כאן? אני בטוח שמיקרוסופט לא התחילו לחלק את התוכנות שלהם בחינם פתאום... מה דעתכם? שווה להתקין או שמערכת ההפעלה תקרוס כל חצי שעה?

• 6 תגובות
    • 748 צפיות
  16. אז ככה עשיתי הכל לפי המדריך הזה http://www.guides.co.il/windows.php#guide3 בסוף המדריך כתוב איך לחזור לאקספלורר הרגיל להיכנס לתיקיה windows ולקובץ system.ini ולחפש בתוך הקובץ את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe ולשנות אותה ל shell=explorer.exe בשביל שיחזור לקדמותו אבל אני בכלל לא מצאתי את השורה shell=c:\LiteStep\LiteStep.exe אצלי כתוב משהו אחר עוד משהו עכשיו כל פעם שאני מדליק את המחשב יש הודעת שגיאה ורשום: הכותרת היא: מערכת משנה של ms-dos של 16 סיביות c:\windows\ui\biosctl.exe c:\windows\system32\autoexec.nt קובץ המערכת אינו מתאים להפעלת יישומים של ms-dos ושל windows microsoft לחץ על סגור בכדי לסיים את פעולת היישום והקובץ autoexec.nt לא נמצא במחשב …

• 5 תגובות
    • 599 צפיות
  17. שלום לכם, יש לי בעיה... אתמול המחשב שלי החדש פתאום עשה לי רסטרט.... נדלק מחדש עולה לווינדוס, 2- 5 דקות שוב מאתחל וכן הלאה וכן הלאה... מחשב חדש (3 חודשים) ויינדוס אקספי סרביספק 2 המחשב עושה ריסטרט כל 2-4 דקות סרקתי עם: פנדה 2005, נוד32 , קפרסקי , ספיבוט דסטרוי, אדאוור, וספיי סויפר, והעובדה היותר מענינית זה שהתקתי ווינדוס מחדש וזה עדיין אותה הבעיה והמחשב לא מתחמם בדקתי בביוס אגב זה זה קורה גם במצב בטוח נ-ב הספק לא עושה רעש יש לכם אולי מושג מה הבעיה יכולה להיות ?!

• 5 תגובות
    • 927 צפיות
  18. לדוד שלי יש מחשב מאוד ישן (ואני מתכוון מאוד!) ואני רוצה לפרמט אותו ולשים 98 או אקס פי.... הבעיה היא שהוא אפילו לא נכנס לשולחן העבודה ..... לא מצליח לעלות... יש עוד אפשרות לפירמוט בדרך אחרת?

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by Black_eagle,

שלום. יש לי בעיה מאוד מאוד מוזרה במחשב.... על יום בין השעות 21:00 - ל 22:00, המחשב קורס ומן הסתם מופיע מסך כחול, כל פעם זה בעיה אחרת לרב זה BAD POOL CALLER. אחרי שאני מאתחל הוא שולח REPORT ושם זה אומר שיש איזה בעיה עם DRIVER או התקן מסויים והוא לא יודע מה זה בדיוק.. מה יכולה ליהיות הבעיה? אני כבר נואש ממנה.

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by JohnClark,

שלום ראיתי מדריכים שמסבירים איך לשנות את ה"התחל" לכל מיני דברים אחרים אני מחפש מדריכים שמשנים דברים אחרים... למשל את "הוצאת חומרה באופן בטוח" מישהו מכיר מדריך כזה?

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  21. Started by amit887,

שאני מדליק תמחשב והווינדוס עולה אז אני לא רואה את הסמלים של שולחן העבודה ועולה הודעת שגיאה כזאת הנה תמונה: זה בעיה באספלורר נראה לי כי אם אני נכנס לטאסק מנגר ואני עושה פעולה חדשה ורושם שם אקספולרר אז הכל מסתדר איך אני עושה שזה לא יקרה בכלל??

• 6 תגובות
    • 874 צפיות
  22. Started by shimon23,

מרבית הקבצים שאני מקבל במייל מחברים לא מגיעים אלי ובהודעה מופיעה הודעת השגיאה: שם הקובץ OE REMOVED ACCESS TO THE FOLLOWING UNSAFE ATTACHMENTS IN YOUR MAIL. כיצד אני משנה את האופציה הזאת ? בעבר רק מעט מאוד קבצים היו נחסמים לי, ומאז לא נקטתי בשום צעד בכדי לשנות את המצב אז לא ברור לי מה הגורם לבעיה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  23. האם Windows 2000 Professional SP4 תומך באייקונים בפורמט של Windows XP (כולל שקיפות חלקית וצלליות)? אני יודע ש-Windows 98 לא תומך באייקונים כאלה ומציג אותם באופן שגוי.

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  24. יש לי ווינדוס XP PRO עם סיראל מקורי והכל. כשתצא הגרסא החדשה בעוד כשבועיים (64 ביט) אני אוכל להשתמש בסיראל שיש לי או שצריך אחד חדש? אם צריך חדש,כמה יעלה בערך?

• 2 תגובות
    • 889 צפיות
  25. למעלה זה לא עובד

• 2 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים