Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם סיימתי להתקין WIN 7 על ה SSD החדש שלי, ובכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש, אני מקבל הודעה של loading operating system. המערכת כאילו טוענת את עצמה ומספר הנקודות כל פעם גדל, עד שלבסוף המערכת עולה. לא נראה לי שזה תקין...מה יכולה להיות הבעיה? Uploaded with ImageShack.us
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כשאני פותח את הדפדפן כדי לגלוש באינטרנט אני יכול לכתוב בלי בעיה טקסט באנגלית, אבל כשאני מנסה לכתוב בעברית אני רואה על המסך ג'יבריש. לדוגמה: כשאני מנסה לכתוב את המילה "מוסיקה" אני מקבל את הצירוף הבא - ??ב?ח?. ככה בדיוק אני רואה את זה. ניסיתי להסיר את ההתקנה של אקספלורר 7 ולהתקין מחדש, סרקתי לספייוור ולוירוסים, החלפתי אנטי ספיי, החלפתי אנטי וירוס, התקנתי מחדש ווינדוס (אחרי פירמוט לא בדריסה) וכלום לא עזר הבעיה עדיין קיימת. ראוי לציין שהיא מופיעה רק בתיבות טקסט בדפדפן ולא במיילים ולא באופיס (לכן אני מצליח לכתוב את הבעיה בעברית בוורד ועושה העתק-הדבק לתיבה ברשת). אשמח לעצת מומחה או מישהו שמכיר את הבעיה, שמי רועי ותודה מראש לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להציג קבצים נסתרים וקבצי מערכת ברגע שאני מאשר זה מתאפס ושוב פעם א"א לראות את קבצי המערכת והנסתרים למישהו יש מושג איך פותרים את זה? תודה רבה מראש
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אהלן , בקרוב אני רוצה לפרמט את המחשב ההתלבטות שלי אם להתקין win7 32 או 64 יש ברשותי 4 גיגה זכרון (לא אכפת לי לשדרג ל8) האם הביצועים יהיו טובים יותר ? השימושים שלי בעיקר הם גלישה (הרבה טאבים וכו ) , הורדות וצפייה בסרטים HD תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
יש לי WIN VISTA HOME EDITION OEM מקורי והתקנתי אותו על המחשב שלי.. לאחר מספר חודשים מחשב נשרף האם אני יכול להתקין על מחשב חדש או שאני נדפקתי בעינין הזה? תודה השאלה מופנת גם לאותו תופעה עם WIN XP.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי התקנה חוקית של XP - ה CD כבר מכיל את SP2 בתוך ההתקנה, הגרסא היא אנגלית. כאשר אני רוצה להתקין את ה MUI בעברית הוא לא נותן לי ורושם הודעה שהפלטפורמה הזאת אינה תומכת ב MUI. יש לציין שבעבר על כל מיני גרסאות "מעודכנות" של XP לא היתה בעיה - על מערכות עם SP1 או מערכות בלי SP כלשהוא היית מתקין SP2 ולאחר מכן את ה MUI ולא הייתה בעיה. כל המערכות הפעלה האלה הן גם PRO הנוכחית הבעייתית היא HOME, יש למישהו רעיון או שפשוט ה MUI מיועדת רק ל PRO?
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
IE 8 Version 8.0.7100.0 על Windows 7 RC1 Build 7100 64bit בניסיון לגלוש לכתובת המכילה מחרוזת מקודדת, לדוגמא : http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%A9%D7%94 במקום לפתוח את הקישור, הדפדפן לא מזהה אותו נכונה, ומציג את ההודעה הבאה : האם מישהו יודע כיצד ניתן לפתוח את הבעיה ? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 668 צפיות
-
-
גליתי שלרדיו דרום כן יש אתר באינטרנט ואפשר להאזין דרכו לרדיו, כתובות האתר היא : http://www.9697fm.co.il נסיתי להאזין לרדיו ולא הצלחתי, חשוב לציין כי יש לי ווינדוס מדיה פלייאר 9 וכשאני מנסה להאזין לרדיו הוא אומר לי : Windows Media Player cannot play the file. The file either corrupt or the Player does not support the format you are trying to play. מה הוא רוצה לעזעזאל ???
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
איך אני הופך את הלבן הזה לשקוף?? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בטח אני השואל המי יודע כמה ששואל את השאלה הזאת, אבל בכ"מ, האם ביצוע איחוי בתידרות גבוהה(נגיד, אחת לשבוע או יום) עלולה להזיק לדיסק הקשיח? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 986 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 500 גיגה עם 2 כוננים במחשב אחד C ואחד D אני רוצה להקטין את הנפח של כונן C - מערכת הפעלה ווינדוס 7 מבלי לפרמט האם אפשר לעשות את זה? חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 830 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לאחרונה, עם לוח אם של GIGABYTE GA7VTX-H מארז ENERMAX S710 ויש לי ווידנוס XP יש לי בעייה בכיבוי אני עושה כיבוי ובמקום כיבוי הוא עושה לי ריסט !!! ושאני מנסה לסמן APM ב POWER OPTIONS, אין לי בכלל אפשרות כזאת (בכלל לא רשום כלום על APM) בעייה נוספת היא כאשר אני מנסה לעשות שלכל ספריה במסמכים שלי יהיה אייקון שונה, אז אני אמור לעשות כפתור ימני על אחת הספריות ואז לעשות CUSTOMISE (לא יודע איך כותבים את זה) וגם זה לא מופיע לי !! מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
הבעיה הישנה הסתדרה לי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=221313.msg1942386#msg1942386 אבל עכשיו, רק כשאני ב EXPLORER דרוש ללחוץ פעמיים רצוף על ALT+SHIFT בשביל להחליף שפה.. מאוד מעצבן..
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש ברשותי 3 דיסקים, כאשר כל דיסק הוא 500GB, ואני רוצה ליצור RAID5 דרך "ניהול דיסקים" בווינודס 7 אולטימייט. לצערי, הוא נותן לי את כל האפשרויות הבאות- SPANNED,STRIPED וכו' , אבל RAID5 חסום (בצע אפור כזה) חשוב לי לציין ששמתי את כולם על DYNAMIC ובכל זאת , זה עדיין לא הולך... אשמח מאוד אם מישהו יוכל להסביר לי כיצד ניתן להפעיל את האפשרות.. בברכה, תומר. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הורדתי חבילת סקינים( launchy משו כזה ) אין מיישם אותה ב וינדוס ? זה תיקיות עם תמונות מה שהורדתי כמו כן האם יש תוכנה ששנה רקע של מחשב רנדומלי כלומר אני מכניס לה כמה תמונות והיא משנה את זה כל X ימים
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
איך אפשר לבטל פעולות של תיקיות, ז"א כשאני פותח תיקיה איזה פעולה תהיה לי???
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
איך אני מוחק איקונים מחלון ה Welcome Center ב Win Vista. :s05:
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
קיבלתי היום מחשב חדש... משהו טוף :] אבל יש לי איתו רק בעיה אחת - הוא מחו"ל והווינדוס הוא לא באנגלית או עברית (שפת המערכת). אין אפשרות לשנות את שפת המערכת לכן אני צריך MUI,אם מישהו יודע מאיפה אפשר להשיג - בבקשה שיגיד. תודה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
איך אני משנה למשל קובץ שנשמר כ- File.jpg ל- file.zip? כשאני עושה RENAME אז זה הופך ל- file.jpg.zip למה זה? יש פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
אני לוחץ על המחשב שלי לחצן ימני ואז ל manage ומופיעה לי ההודעה הזאת: http://imageshack.us/photo/my-images/707/22074323.png זה קורה מאז שהתקנתי כמה עידכונים לווינדוס (7)... משהו מוזר לאללה. פירמטתי, הורדתי עידכונים ושוב זה חזר.... מישהו? תודה, שחר.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש לי XP וWIN7 מותקנים על דיסק קשיח 80GB IDE ועובדים בDual boot זה מותקן ככה כבר כמעט שנה בלי בעיות...מדליק א המחשב, יש לי אפשרות לXP או 7, בוחר 7 והכל בסדר... אתמול הדלקתי את המחשב,, כרגיל מופיע אפשרות לבחור XP או 7, בוחר 7 ו..ERR אני מקבל את השגיאה הבאה: file:/windows/system32/winload.exe status: 0xc0000428 info: Windows cannot verify the digital signiture for this file כל הלילה ישבתי מול המחשב כשגוגל לידי על הנייד בניסיון לפתור את זה הכנסתי Recovery disk של WIN7 לצערי אין נקודות שיחזור (אל תשאלו אותי למה) נכנסתי לCMD, כתבתי bootrec וניסיתי שם את כל האפשרויות (כולל בטעות למחוק את הBOOT לXP, אבל את זה אני חושב שזה לא בעיה לתקן) הBOOT לXP עבד מעולה (עד שכאמור …
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום לכולם בימים הקרובים אני מתכנן לפרמט את המחשב שלי ולתקין מחדש את windows 7 ultimate עד כו' היה מותקנת אצלי גרסת ה 32 ביט הייתי רוצה לדעת האם כדאי לי להתקין את גרסת ה 64 להלן מפרט המחשב: לוח אם elitegroups A780GM-A מעבד AMD Phenom II triple core 2600MHz כרטיס מסך ATI Radeon 4830HD ספק כוח 500W זכרון kingston 2x1gb +1x2gb 800MHz דיסק קשיח WD 320GB- SATA 2 יעוד המחשב הוא בעיקר לגיימינג (משחקים חדשים וכבדים ומשחקי אונליין) תודה ליועצים
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי לאחר ש"שדרגתי" את המדיה פלייר מגירסא 9 לגירסא 10 כל הסרטים שאני מנגן בו ובנגנים אחרים מופיעים כאילו תחת פילטר צהוב לבן מזעזע (כמו צילום ספייה למי שמכיר) ניסיתי לבצע חזרה לאחור עם הסיסטם ריסטור + חזרה לגירסא 9 - אך ללא הועיל. כמו כן, התקנתי שוב את כל הקודקים האפשריים וכן שוב את הנגנים האחרים אך ללא הועיל הבעייה לא נפתרת. פרט לבעייה זו השמע וכל אופציות המסך האחרות עובדות נפלא. עזרה בבקשה רותם
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב לפני כחודש בערך. בכל פעם שאני מכבה/ מפעילה את המחשב הוא מעדכן לי את מערכת ההפעלה. העדכונים האלו משגעים אותי. איך אני מגדירה במחשב שיותר לא יעדכו את ה- WIN כל הזמן. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 973 צפיות
-
-
שלום, היום עברתי לויסטה (אחרי שקיבלתי את המחשב החדש) ויש לי כמה שאלות: 1) איך ניתן לבטל את הבקשות לאישור לפני כל פעולה שאני מבצע (למשל לפני התקנת תוכנה)? 2)האם הפיירוול המובנה בויסטה (SP1) מספק הגנה מספקת מפני האינטרנט? עד היום השתמשתי ב-zone alarm (ב-XP) וגיליתי שהוא לא עובד בויסטה. 3)אם הפיירוול המובנה לא מספק הגנה טובה, אפשר המלצות לפיירוולים טובים שעובדים בוויסטה (64 ביט)?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-