עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Microsoft Windows XP Profesional SP2 Corporate Edition :s05:

• 7 תגובות
    • 965 צפיות
  2. אני מרכיב מחשב ועדיין לא קיבלתי את כל חלקי המחשב - אחד הרכיבים שקיבלתי זה H.D SSD 80GB של אינטל שעליו אני מעוניין להתקין את מערכת ההפעלה והתוכנות רציתי לחסוך קצת זמן ולהתקין כבר את מערכת ההפעלה ואולי גם תוכנות על ה SSD במחשב הקיים ואחר כך להעביר את ה SSD למחשב בחדש אמורה להיות בעיה עם פעולה כזו ? אני מכיר שכן במיוחד עם דרייברים - אבל אני לא יודע מה קורה עם WIN7 אולי שם זה אחרת אשמח לתשובה

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  3. Started by Axel Foley,

בעבר שסיבבתי תמונות התמונות הסתובבו בלי בעיה, כשאר עלתה הודעה כלשהי לחצתי לא להציג את ההודעה שוב ומאז התמונות של מסתובבות יותר. מישהו יודע איך לאפשר את סיבוב התמונות שוב?

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  4. Started by Black_Citadel,

חבר שלי ביקש ממני לבקש עזרה פה בשבילו אז הנה מה שהוא אמר לי לרשום: "שלום ישלי ויסטה 64 ביט אני מנסה לשים תמונה בתור תמונת תצוגה בתיקייה(FOLDER PICTURE...), אני עושה תתהליך, עושה החל, וכלום לא קורה, כאילו שהוא מתעלם מהבחירה לגמרי. אין שום בעיה עם התיקייה או התמונה, כי העתקתי אותה מהמחשב הישן לי (XP) ששם הייתה תמונה בתיקייה. מה הפתרון? נ.ב התיקייה היא על קריאה בלבד, וגם כשאני מוריד לה את הסימון , עושה החל, ופותח שוב את המאפיינים, היא חוזרת להיות לקריאה בלבד"

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  5. שלום לכולם, בעיה מוזרה - סאונד עובד לי רק במדיה פלייר ולא בשאר האפליקציות - אקספלורר, פיירפוקס, vlc וכו'. מה ההסבר ??? תודה רבה !

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  6. ברגע שאני מחלץ את הקובץ מהRAR אני מקבל הודעת שגיאה מהWINRAR, יש לציין שהקובץ טיפה יותר גדול מ4 ג'יגה. זאת ההודעה: ??אין די שטח פנוי בדיסק. ! Write error: only NTFS file system supports files larger than 4 GB עכשיו הבנתי שהמערכת NTFS לא תומכת מעל 4 ג'יגה, יש פיתרון לזה? זה דיי דחוף תודה.

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by jackhammer,

אני מחפש כלי שיעזור לי לנתח את ה effective permissions של כל יוזר על תיקיות מסוימות. אני יודע שיש כלי כזה מובנה בווינדוס. אבל אני מחפש משהו קצת יותר מתקדם שידע להגיד לי מאיפה מקבל יוזר מסויים הרשאה כזאת או אחרת. כלומר עם תחת תקיה מסויימת יש הרשאה ל50 קבוצות והיוזר שלי חבר ב5 מהם אז יש פה המון "כפילויות" (וכן אני יודע שיכול להיות שההרכב של כל קבוצה שונה והיא נועדה לדברים שונים...) כפילויות שאני רוצה לצמצם. הכלי של ווינדוס לא יודע לעשות את ההבחנה הזאת אשמח להמלצה

• 8 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. Started by htpc,

קניתי מחשב נייד אך אין לי דיסק התקנה, מה אוכל לעשות בכדי להתקין מחדש את WIN7 ז"א מאיזה קובץ באיזה תיקייה יש לציין שיש לי סריאל של ACER בכבוד והערכה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  9. Started by cozmo,

מה הבדל בין windows xp pro and windows xp home מה ההבדל ברמת מתכנת האם יש הגבלת גישות לפורטים וכו' האם לרכוש מחשב חדש עם pro או home תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  10. שלום . לפעמים האייקונים פשוט לא מגיבים אני לוחץ ולא קורא כלום רק שאני עושה CTRL+ALT+DELTE ועושה סיים משימה לIEXPLORE הם עובדים חזרה. מה זה יכול להיות?

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  11. Started by Variety,

שאלה... האם Win 2000 יעבוד טוב על מחשב P350 עם 128 Ram? אני לא משחק כל מיני משחקים. זה מחשב רק לאינטרנט ולעבודות ואני לא אוהב את Win98 כי היא דפוק ובא לי כל הזמן לירות במחשב. :AR15:

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  12. Started by davidcohen,

היי אנשים, ה-windows לא עולה לי בגלל איזה קובץ reg פגום שהרצתי, ואני רוצה לעשות תיקון דרך ה-recovery console , השאלה שלי אם התיקיות הקיימות כמו MY DOCUMENTS למשל יימחקו תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by LIOR42,

היתה לי לא מזמן נפילה של הווינדוס והייתי צריך לפרמט ולהתקין את הווינדוס מחדש אחרי שהתקנתי הכל נתבקשתי ע"י התוכנה להיתקשר למספר כל שהוא ולקבל מזהה ותקנה ומישום מה אני רושם הכל כמו שצריך אבל הוא אומר לי "מזהה ההתקנה לא התיקבל" מה אני עושה כדי לקבל את מזהה ההתקנה

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  14. Started by llime,

הכוונה לכך שאם אני מפנה לקישור מסויים אני לא צריך לכתוב את כל הכתובת . לדוגמה במקום לכתוב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=322527.0 אני אוכל לכתוב ליחצו כאן,או לחץ עלי וזה יעביר אותי לקישור שאני רוצה....

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  15. לפני כמה חודשים התקנתי מחשב עם Windows Home Server בבית. בתחילה הייתי מאוד מרוצה מההמצאה (היות ויש לי מאות ג'יגות של מידע שהייתי מעוניין לחלוק עם כל המחשבים בבית). הוא מחובר ברשת Gigabit לשאר המחשבים בבית. יש לי עליו 2500GB בכמה כוננים קשיחים שהיו ברשותי (500GB, 320GB, 400GB וכו'). הוא מריץ כל הזמן eMule ו-uTorrent ולפיכך נושא בעומס של ההורדות במקום המחשבים הביתיים שלי. שמתי עליו VNC ואני מתחבר אליו בקלות מכל המחשבים בבית. באופן כללי - יופי טופי של דבר. מאידך, לאחרונה החלו כמה בעיות 1. יש לו בעיות מהירות. לעתים המחשבים עובדים מולו בעשרות MB לשניה ולעתים המהירות יורדת בצורה מגוכחת (כמה עשרות KB לשניה). 2. לפיכך, אם צופים מולו בסרטים או במוזיקה, לעתים יש תקיעות פת…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. אחרי יותר מ30 שנה, וויליאם ה. גייטס השלישי מודיע על התאריך בו יעזוב את החברה אותה הקים ביולי 2008. אמנם הוא ישאר כיו"ר לגבי עניינים ספציפיים אך לא יעבוד שם יורת על בסיס יום יומי. פתחתי דיון בו נוכל לדון על "האיש ופועלו". http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=2885 אתם מוזמנים להגיב.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. האם המחשב הזה מספיק טוב ל-Microsoft.Windows.Vista.Ultimate.X86 הוא יריץ לי אותו חלק בלי להיתקע?... תודה רבה!! INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX GIGABYTE GA-965P-DS3 REV3.3 LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 TWINMOS 2048MB (1024X2) DDR2 800MHz CL5

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by slim_shady,

היום אני וחבר שלי מתווכחים על משהו והזכרתי את הטכנולוגיה הזאת, עכשיו אני לא יודע ממש במה מדובר חוץ מזה שעליה מבוסס וינדוס 2000 וה-XP. תודה מראש ובבקשה אל תפנו אותי לאתרים אני רוצה הסבר שאני יבין ולא משהו כמו אנציקלופדיה ואפשר לחפש בגוגל, ובבקשה אם כבר אז כבר בעברית. slim_shady

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by assaf990,

פירמטתי HD ואז התקנתי XP ומשום מה הוא נותן לי אופציה לבחור בין XP נוכחי לבין מע' הפעלה קודמת. איך מבטלים בלי להשאיר שאריות של קבצים מיותרים במחשב? להלן קובץהגדרות [boot loader] timeout=3 default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS [operating systems] multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINDOWS="Microsoft Windows XP Professional" /noexecute=optin /fastdetect C:\="Previous Operating System on C:"

• 9 תגובות
    • 932 צפיות
  20. Started by avivlevy,

כשאני מחבר מצלמה/MP3 בUSB1/2 אז הWIN מזאה אותם אבל אם אני נכנס למחשב שלי אין כונן וירטואלי(כונן וירטואלי- התקיה שקשורה לחומרה שחיברתי) מה הבעיה????

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  21. http://img18.imageshack.us/img18/9632/operatingsystemfiles.png זה יהרוס או ימחוק את הקבצים שעל הכונן ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  22. Started by etay34,

שלום יש לי דיסק של וינדוס XP ואני מנסה להפעיל אותו דרך הBOOT כלומר שאני עושה ריסט אז אני רוצה שהוא יפעיל לי את ההתקנה שאני אוכל לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש הבעיה היא שלמרות שעידכנתי בביוס שיזהה את הדיסק ראשון הוא מנסה לקרוא ממנו אבל מעלה לי את הוינדוס הקיים מבלי להפעיל את שלבי ההתקנה. מישהו יכול לעזור לי ??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 733 צפיות
  23. שלום רב. האם אפשרי להגדיר לכל משתמש ב - VISTA הגדרות רזולוציה משלו? ניסיתי להגדיר למשתמש אחד הגדרה מסויימת של רוזולוציה וכאשר נכנסתי למשתמש אחר הופיע אותו רזולוציה גם אצלו (בלי שהגדרתי אצלו) האם ישנה דרך שכן אפשר להגדיר רזולוציה יחודית לכל משתמש ? אם כן, מה היא הדרך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  24. כשהיה לי חייגן כל מה שהיה צריך זה להתנתק ולהתחבר שוב... עכשיו משום מה כל מה שניסיתי לא עוזר... מישהו ?< תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by redersh,

היום (יום שלישי) ניסיתי לפתוח דרך ''המחשב שלי'' את הכוננים שלי (כולם) והמחשב רשם ש"הגישה נדחתה" עכשיו לקיצורי דרך שנימצאים על השולחן עבודה אני יכול לגשת וכמו כן גם לאינטרנט ולסאב תיקיות על הכוננים וקבצים בודדים אך לא ניתן לגשת לקבצים דרך המחשב שלי (בצורה ישירה) בראשונה בדקתי האם הבעיה קשורה לווינדוס חיברתי את הכונן למחשב אחר( גם בכדי לגבות מידע) וגם שם הגישה לא התאפשרה מה הבעיה??? אני במבויי סתום כמובן שלא ניסיתי לפרמט את הכננים כיוון שיש עליהם מידע אשר אין באפשרותי לחלץ ולשמור- כונן C הוא הכי פחות חשוב אבל לא מצאתי טעם לפרמט אותו כיוון שזה לא יפתור את הבעיה בD&F עוד נקודה תכנית ישנם שני כוננים פיזיים (200G (C&D ן120G :F עזרה בבקשה עומר

• 2 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.