Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את התוכנה http://www.konfabulator.com/ התקנתי אותה ו ? שום דבר לא השתנה מישהו יודע מה צריך לעשות כדאי שהתוכנה תעבוד...?
-
- 5 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם ברקע רץ לי הקובץ svchost.exe שלוש פעמים וגוזל כוח עיבוד יקר. מהו ואיך ניפתרים ממנו?? ועוד שאלה שאני דיי בטוח שמאוד קשורה. אמר לי מישהו שהקובץ הנ"ל קשור לתהליכים שרצים ברקע. אז רצים לי הרבה תהליכים ברקע... מה מהם להשאיר ומה המחשב ממש לא צריך? יש למישהו איזה מאמר מעניין בנושא?
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לפניי כשבועים שידרגתי את המחשב שלי ממבוסס אינטל למבוסס amd משום מה לא פירמטתי את המחשב לאחר השידרוג והווינדווס לא קרס והמשיך לעבוד גם עם המערכת החדשה.. מה שהפתיע אותי מאד אגב.. בקיצור מאז כל איי סי קיו שאני מתקין מכל גירסה יש לי שגיאת מערכת כזאת: http://img214.exs.cx/img214/7194/asdasd8fb.jpg ממש מציק לי .. ואני לא ממש יודע מה הבעיה פה.. אם מישהו יוכל לעזור אני ממש ישמח.. תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
איך אני מחזיר את האייקון של הסל מיחזור לשולחן העבודה ואת העזרים (ברשימת ה תוכנות - programs)
-
- 7 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום לכם.... יש לי בעיה מוזרה היא מתרחשת בעיקר באמצע התקנות של תוכנות וכד' המחשב עושה ריסטרט ונותן את ההודעה הבאה: אודה לכם אם תוכלו לעזור לי לזהות את מקור הבעיה... בתודה ניר
-
כאשר אני פותח קבצי msi, שאני מגיע לחלק ההתקנה הוא כותב שהייתה בעיה. Internal error 2755. זה קורה עם כל Msi, יש לי xp sp2. עשיתי חיפוש בגוגל וגם בפורום ולא מצאתי. תודה לעוזרים.
-
התקנתי וינדוס xp גרסה באנגלית אבל תומך עברית, כותב בעברית , אבל יש מקרים שקבצים נכתבים בג'בריש כמו במדיה פלייר שאני מריץ שיר אז את שם השיר הוא כותב בג'בריש וגם קבצים של טקסט בלבד שאני מוריד מהאנטרנט ( ניסיתי את כל האפשרויות בencoding ב View אבל זה לא עזר) בעבר היה לי מקרה דומה אבל לאחר כמה זמן החלונות התעדכן לבד. יש לי סרויס פק 1
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
1) אם אני ישנה עכשיו את הסוג של מערכת הקבצים מ NTFS ל FAT32 בעזרת התוכנה Paration Magic, זה יכול לדפוק משהו בווינדוס? 2) איך אני עושה שהחשבון שנקרא Administrator, שאפשר להיכנס אליו רק דרך Safe Mode, יוכל לעבוד גם במצב רגיל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
מנסה לשתף תת-ספריה של program files ב- win-xp-pro, כך שכל משתמשי הרשת יראו את הספריה השתמשתי באופציה שיתוף בעזרת המקש הימני של העכבר, ברשת מחשבים עם win-98 ומחשבים עם win-xp אני לא הצלחתי - איך עושים זאת ?
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
שלום, שמעתי על פקודה שמאפשרת לכבות מחשב באותה הרשת... זאת אומרת יש לי שני מחשבים בבית והייתי מעוניין לכבות מחשב אחד מהמחשב השני. מה הפקודה?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שמתי פה תמונה של התהליכים שרצים לי במחשב, יש כמה שמות שנראים לי קצת מוזרים, ואני לא בטוח למה הם קשורים, אבל הם תחת SYSTEM ואני לא רוצה לגעת סתם. מישהו יכול להגיד לי בבקשה עם הכל בסדר עם כל מה שרץ, או שאפשר להוריד משהו מכל אלה שלא נחוץ או אולי מזיק? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
איך אני יכול לשנות באופן כללי את האייקון של כל התקיות במחשב/כל הכוננים באופן קבוע במקום אייקון ברירת המחדל?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום! זה היה נראה לי הפורום הכי מתאים לשאלה אז כתבתי את זה כאן.. אם זה לא מתאים אז אני מצטער. איך קוראים לפקודה שאני יכול לבחור שם איזה תוכנות יעלו לי בהפעלה של הוינדוס ואיזה לא..תודה. דבר נוסף: מאיפה אני יכול להוריד ווינדוס xp ? עברית או אנגלית.
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
סתם סקר קטן כדי להעביר את הזמן. כמה זמן לוקח למחשב שלכם לעלות? בבקשה,מי שהצביע בסקר שיכתוב תגובה לת'רד , וישים שם את המפרט שלו. המחשב שלי עולה תוך 44 שניות. מפרט אתם יכולים לראות בחתימה.
-
- 21 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
חברה אני רוצה לדעת אילו קיצורים טובים ויעילים יש לווינדוס? יש את המקש הזה שבין הCRTL ל ALT אני לא יודע איך קוראים לו אבל אני יודע שיש כל מיני קיצורים שיכולים להקל עליי מאד את החיים, אני מכיר : מקש מיוחד + D מעלה את הדסקטופ ולחיצה נוספת מעלה את כל החלונות שהיו פתוחות לםני הלחיצה הראשונה. מקש מיוחד + L זה עושה החלף משתמש. מקש מיוחד + R זה RUN וזהו זה כל מה שאני יודע אתם יכולים להוסיף לי עוד?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב התקנתי דריברים וכל מה שצריך באתי להתקין דימון טולס ומתישהו בהתקנה זרק לי מסך כחול (כנראה התנגשות כלשהיא), לא עלה הווינדוס ניסיתי כמה דברים לא הלך... פירמטתי מחדש שוב התקנתי כל מה שצריך ולפני ההתקנה של הדימון בדקתי אם יש משהו שמזכיר את דימון ומסתבר שכן בתיקייה של הווינדוס יש קובץ שקוראים לו sdaemon ואי אפשר למחוק אותו. אז עצתכם מה לעשות... תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
"חלונות קורסת כל הזמן", "חלונות איטית אחרי כמה ימים". קצת יותר מ25 יום, בלי שום בעיה, בלי שום האטה, בלי שום חוסר במשאבים. שום קריסה, שום בעיה, שום איטיות. במחשב הספציפי מתבצעת עבודה יום יומית של עיבוד תמלילים, קידוד קבצי אודיו, צריבת DVD, עבודה עם קיובייס וסתם גלישה ברשת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 21 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
טוב אין לי FLOPPY ויש לי את הלוח NF7-S ובהתקנה הוא אומר לי שאין לי HD איך אני מתכן את זה כדי שאוכל להתקין את ה-WIN סוף סוף ?? ואפילו תגידו לי אם יש איזושהי דרך להיפטר מה-SATA (לשנות חיבור על הלוח או משהו גם זה יעזור ) תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 871 צפיות
-
-
שלום לכולם... רציתי לדעת, האם מחשב עם נתונים כאילה, מסוגל לפעול עם windows xp home ? - מעבד פנטיום3 - 500mhz. - זכרון - 64sdram. ???
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שאלה כמו ששאלתי לפני שבוע וחצי כיצד להגיע לadress בעזרת המקלדת ... אמרו לי f4 עכשיו יש יש לי עוד שאלה ברשותכם אפשר לתפוח תיקיה בעזרת?ליחצה על משהו מהמקלדת? ועוד קיצור שיעזור לי המון אני אוהב רכבים הגדלתי תמונה נמשל והתמונה גדולה . אז שאני בקישור של התמונה במקום ללחוץ ימני בעכבר ואז ''שמירה תמונה בשם '' יש לזה ? איזה קיצורים בעזרת המקשים .. תודה רבה לכולם
-
- 8 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה לשפר את המראה של האייקונים במחשב ישן שלי. מותקנת על המחשב מערכת ההפעלה Windows 98SE. יש לי חבילת אייקונים (קבצי ico) מקצועית ברמה גבוהה בפורמט של Windows XP, עם צלליות ושקיפות חלקית. באמצעות tweak, שיניתי את גודל האייקונים במחשב מ-32X32 ל-48X48. החלפתי את האייקונים הישנים במחשב באייקונים החדשים, אבל הבעיה היא ש-Windows 98 לא יודע להציג צלליות ושקיפות חלקית כמו Windows XP (מישהו יודע אם Window 2000 יודע?), כך שחלק מהאייקונים נראים בצורה משובשת (רקע שחור במקום שקיפות חלקית), ואייקונים אחרים (בגודל של 48X48) משתבשים כאשר לוחצים עליהם עם העכבר. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת ל-Windows 98SE ול-Windows 2000 Professional SP4 להציג אייקונים כמו Windows XP? שאלה נוספת: לפעמים ה…
-
- 2 תגובות
- 996 צפיות
-
-
אפשר בבקשה את שמותיהם (ואם אפשר גם את ההורדה) של כל גרסאות Style XP ? אני פשוט רואה משתמשים שעושים סקרין שוט של הדסקטופ שלהם,ואני לא מוצא ב Style XP הקיים שלי,את הסקין הזה. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בסיסטם טריי (ליד השעון) מופיעים לי שני מחשבים כאלה שמודיעים על חיבור לרשת אחד מהם כחול ורגיל והשני שחור עם סימן קריאה וכשעומדים עליו הוא מראה "הקישוריות לחיבור זה מוגבלת או חסרה" .כשניסיתי להסיר ולהתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת פשוט נוצרו לי local area connectuon 2 3 4 ..... מה אני עושה כדי שיהיה לי חיבור אחד לאינטרנט?? בתודה מראש!!
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-