עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by zilbermm,

הרצתי windows update, kaspersky ו adaware וזה עדיין קורה הצילו!!!!! בבקשה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nir_varon,

קניתי מחשב חדש וכשאני מנסה להתקין את הWINDOWS מופיעה לי ההודעה הבאה: "invalid system disk" "replace the disk, and then..." ראיתי שקיימות כבר בפורום הודעות על הנושא אבל אין שם שום תשובה רצינית. ניסיתי לשחק עם הBIOS ללא הצלחה. הCD מוגדר ראשון ברצף ההפעלה. אם מישהו יוכל לעזור, או אם ניתקלתם כבר באותה בעיה אני אשמח לתגובות ממכם...

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  3. Started by Bose,

מסתבר שהיום בזמן שלא הייתי בבית אחי הקטן נגע לי במחשב כנראה שהוא שיחק ב-NFSU2. עכשיו הדלקתי את המחשב ואני רואה רזולוציה של 480X640 ! סידרתי אותה ל-1024X768 ורואים נורמלי אך אין לי סמן התחל ושאני פותח דפי אינטרנט אז אני לא יכול לדפדף ביניהם. איך אני מחזיר את הסמן??

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by creek,

סיימתי להתקין מחדש את הווינדוס שלי (באנגלית, xppro) ויש לי קצת בעיות עם העיברית. כשאני כותב כאן זה בסדר, אבל כשאני כותב סתם לדוגמא משהו בעיברית בשורת הכתובות, זה כותב את זה הפוך, וגם כל האתרים עם הכותרות בעיברית כתובות בהפוך, או בכלל בריבועים. ניסיתי לשנות כמה דברים ב-data, time, language and regional options אבל זה לא עוזר יש לי מחר לכתוב עבודה גדולה לבצפר, תעשו טובה תענו לי מהר

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  5. לפעמים פתאום הוא הופך לממש איטי, לא יודע לאחרונה שאני לוחץ נגיד להפעיל סרט אז הוא פתאום ניהיה איטי טילים, אני עושה קונטרול אלט דיליט והוא עולה אחרי כמה דקות ואז אני רואה שה Explorer לוקח את כל ה CPU זה על 99 בערך.... מה עושים? זה קורה לי לאחרונה כל הזמן

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. שלום אני עובד ב win xp המותקן אצלי במחיצה e. ברצוני להתקין web server שיריץ קבצי cgi. הבנתי שיש להכנס לתיקייה inetpub\wwwroot וליצור תיקיית cgi-bin ואח"כ להכנס דרך control panel-iis ל cgi-bin ולתת הרשאת הרצת קבצים. מה שעשיתי לא עזר. אני קורא בדפדפן ל www.localhost\cgi-bin\mycgi.cgi ומקבל הודעה שאין קובץ כזה או בקשה לרשום מי כתב את הקובץ ובאיזו שפה. מישהו יכול לפרט לי ברחל בתך הקטנה כיצד בונים מחיצת cgi-bin, כיצד נותנים לה הרשאות, כיצד מציבים שם קבצי cgi ואיך מעלים אותם ע"י הדפדפן ? תודה.

• 3 תגובות
    • 783 צפיות
  7. Started by hatem_abed,

רבותיי. איך אני יכול להשכיל תמונה כל שהיא בתוך חלון מאפייני מערכת _ כללי? אם אתם יודעים תגיבו? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  8. Started by master af,

הי, יש לי WIN98-SE מותקן בעיברית. והדפדפן של האינטרנט שודרג לגרסה 6 (אנגלית) הבעיה היא שאני לא יודע איך משנים את הדפדפן לעברית, (סרגלי כלים, תפריטים...) תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Dilbert Marker,

לפני שנה וחצי בערך כשקניתי את המחשב הנוכחי זיבלו לנו קצת את השכל ואמרו שבשביל שהרשת הביתית תפעל עם שיתוף והכל, את מערכת ההפעלה של המחשב הישן צריך להחליף מ98 ל98SE (לא יודע אם זה נכון אבל בואו לא נכנס לזה עכשיו). בכל מקרה, דיסק של Win 98SE לא נתנו לנו ואני רוצה לפרמט את המחשב עכשיו אז השאלה הקצת טיפשית שלי היא: 98SE זאת התקנה נפרדת לחלוטין מ98 נכון? כלומר ל98SE יש דיסק התקנה נפרד שאותו אני מפעיל אחרי שאני מפרמט, וזה לא שאני מתקין 98 רגיל (שיש לי את הדיסק שלו) ועליו מעדכן איכשהו לSE. נכון? וחוץ מזה, בתור אדם שלא פירמט בעצמו Win 98 בחיים, האם המדריך הזה מדוייק? בקצרה כתוב בו לעשות boot disk, לכתוב "format c:", לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  10. http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=178777&sid=10

• 6 תגובות
    • 615 צפיות
  11. Windows Update has encountered an error and cannot display the requested page. You may find the following resources helpful in resolving the problem: [Error number: 0x80096001] [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  12. יש לי וינדוס אקספי . ושאני מכבה תמחשב אז יש לי מסך כזה שכתוב נא לכבות את המחשב ואז אני לוחץ 5 שניות והוא נכבה.. פעם זה היה נכבה לבד בלי לחיצה! למה עכשיו זה כבר לא ככה? לפני שבועיים התקנתי לינוקס והלינוקס סגר את המחשב לבד. בלי לחיצה. מה אני אמור לעשות שזה יסגר לבד? תודה לעוזרים

13. Started by splify,

I have a problem with my mp3 dir, i've messed around with the owner tab and now i can only run 2 folders from the vast amount of mp3 i have stored there, now the problem is when i log on under the"administrator" nick name they ALL work, but when i log on with my user name which has administrator capabilities, i can open and read the files but can't run them, media player tells me i don't have permission over them. Winamp opens them but immediately stops playing , doesn't even start. Any suggestions?

• 0 תגובות
    • 772 צפיות
  14. שלום בכל פעם כשאני פותח את תיקיית הסרטים שלי זה נותן לי את ההודעה הזאת שאני צריך לבחור אם לשלוח או לא לשלוח הודעה על הבאג הזה. וזה עושה לי מין מיני ריסט כזה. שזה רק יוצא שנייה מהווינדוס וחוזר אליו ועדיין כל הדברים נשארים פתוחים חוץ מהתיקייה של הסרטים מה הבעיה?!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by ben007,

שלום, אתמול הפעלתי Ad Aware אצל חבר לאחר שראיתי שהמחשב לא זז עם המון רוגלה וCPU על 100. הוא מצא 550 ומחק אותם. לאחר מכן עשיתי ריסטרט וכשהווינוז הגיע למסך בחירת משתמש ( יש רק משתמש אחד ) הוא התחבר והתנתק אוטומטית. עם כל לחיצה על ה-USER לשם כניסה, הוא מתחיל להכנס ומייד יוצא חזרה למסך בחירת משתמש. עשיתי ריסטרט ואז הוא נתקע שעות על הבוט עוד ריסטרט, והמחשב אומר ( ברגע שהוא מגיע לקריאה מכונן קשיח ) :" operation system failure " וכך הוא נשאר. מה גורם לכך? פירמוט ניתן לביצוע, אך הקבצים בכונן חשובים, האם הם ניזוקו והאם יש דרך להציל אותם ( על ידי תיקון ווינדוס מהדיסק או משהו בסגנון ) ? תודה מראש, בן.

• 4 תגובות
    • 646 צפיות
  16. Started by bh1811,

התחילה לקפוץ לי הודעה די מעצבת שמופיעה כל 20 דקות בערך... היא נראית כמו הודעה פנימית של המחשב ואומרת לי שהמחשב שלי נגוע בספיוורס ושואל אותי אם אני רוצה להתקין תוכנה שתוציא לי את הספיווארס מהמחשב. אתם יודעים אולי איך להוציא את ההודעה המרגיזה במחשב שלי? האם כדאי להתקין את התוכנה שההודעה מציעה? צילמתי את המסך כדי שיהיה לכם יותק קל לעזור לי: דרך אגב-בתמונה של המסך שלי הצטלמתי בקניון בהרצליה עם השחקנים של אירלנד:רוי קין ועוד אחד שלא מכיר אותו

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  17. שלום לחברי הפורום ופורים שמח!!! יש לי בעיה במחשב ( win 98 se) כשאני מדליק אותו הוא נדלק על דוס בפרומפט הבא : c:\windows\ ואני צריך להקיש win ואז עולה מערכת ההפעלה . אני לא מבין מה גרם לזה ? אולי משהו יודע כיצד ניתן להחזיר את המצב לקדמותו??? תודה

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  18. Started by bh1811,

השגתי את הדיסק התקנה של הוינדוס xp ואני רוצה לפרמט את המחשב.לכן אני מחפש מדריך מפורט כיצד לפרמט את המחשב ולהתקין את הוינדוס מחדש. ואם יש למשהו מדריך כיצד לפצל כוננים אשמח שיביא לי קישור.

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by פרמייר,

צריך עזרה בבעיה עם חשבונות משתמשים בWINDOWS XP יש לי מחשב אישי שמשתמשים בו גם ילדי למשחקים וסרטים. מכיוון שיש לי דברם אישיים במחשב ווגם לא רציתי שיהרסו לי את המחשב ע"י התקנת משחקים ותוכנות ללא בקרה החלטתי לפתוח חשבונות ושהילדים השתמשו רק בחשבונות מוגבלים. הבעיה היא שבתור משתמשים בחשבון מוגבל, לאחר שהילדים משחקים במחשחקי המחשב ורוצים לבצע שמירה, המחשב לא נותן להמ, יש לי גם תוכנה ללימוד שיטה עיוורת שלכל ילד יש כמו חשבון שלו והמחשב שומר לו את השלב שבו הוא נמצא בלימוד, וגם את זה כעת המחשב לא נותן לשמור. מערכת הקבצים של המחשב היא NTFS השאלה שלי האם זה ניתן לפיתרון שמצד אחד יהיה לילדים חשבון מוגבל שלא יוכלו להתקין תוכנות ושיהיו מוגבלים מלראות את הקבצים האישיים שלי ושמצד שני במש…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  20. Started by Time_Is_Money,

שלום, אני מעוניין להתקין Server, הכולל: FTP, שיתוף קבצים. DHCP, חלוקת IP . POP3, פרוטוקול דואר. ובעתיד הלא רחוק אתר ניסיוני שישב על השרת. אם יש למישהו נסיון ממשי שיצור קשר פה או במייל: eladangel@hotmail.com יש כבר microsoft server 2003 מותקן על השרת. ואין בעייה עם ה- FTP, המחשבים מזהים את הספריות, וה- DHCP מחלק כתובות כמו שצריך. הבעייה היא שהמחשבים שמחוברים לשרת לא מסוגלים לגלוש (למרות שיש שיתוף קבצים וזיהוי). צריך מישהו שידריך אותי כמו שצריך או שיש לו מדריך טוב או ספר שהוא רוצה למכור... תודה. אלעד

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  21. אחרי שאני עושה תBOOT" אני מקבל בחירה בין שתי מערכות מיכוון שהמחשב עבר פירמוט יש על מחיצה אחת של ההרד דיסק התקנה של וינדוס ועל המחיצה השניה כלום זאת אומרת שאם אני בוחר "בגירסה" הראשונה הוינדוס עולה כמו שצריך ואם אני בוחר בגירסה השניה הוא נותן לי ERROR איך אני מוחק את הגירסה השניה?

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  22. אני רוצה ליצור ב-XP PRO שני משתמשים נפרדים לחלוטין. הכוונה שלי היא שלא יקרה מצב שבו אני מתקין תוכנה אצל משתמש אחד והיא תופיע אצל משתמש אחר. הסיבה לכך היא שאני רוצה ליצור USER שישמש לעריכת סאונד, ואני לא רוצה שיהיה מותקן אצלו כלום פרט לתוכנות העריכה. לא גישה לאינטרנט, לא אופיס כלום. ממש כאליו והיה מדובר במחשב נפרד. האם הדבר אפשרי?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by RVD,

ישנם 2 תהליכי IEXPLORE.EXE שהופיעו לי לאחרונה ב task manager וכשאני מנסה לסגור אותם הם חוזרים.. =\ הנה לוג מצורף מתוכנת hijackthis : Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 11:32:32, on 26/03/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\Program Files\Kaspersky Lab\Kaspers…

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  24. Started by Master of puppets,

שאני מפעיל את המחשב מחדש ועולה הווינדוס עטחה רק הרקע של המחשב שלי ושום דבר לא עולה איתו ( אייקונים, שורת ההתחל וכד') הדרך היחידה להפעיל את הכל היא להיכנס לשורת המשימות וליצור משימה חדשה בשם explorer והכל חוזר להיות רגיל . זוהי בעייה ספציפית שיש לה פתרון ? או אולי איזושהי תוכנת ריגול גרמה לזה ? ???

• 3 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים