עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Y.R,

כמו שאתם רואים אני יכול לכתוב בעברית, אבל אם אני מקבל הודעות בעברית בoutlook המחשב מציג את העברית בתור ?????????? יש לי win xp וניסיתי להתקין outlook גירסה 2003 וxp ובשנהם יש את אותה הבעיה ---עריכה--- חחח התכוונתי שבמקום מילים יש סימני שאלה אבל הפורום מציג אותם בתור סמיילים...

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  2. Started by ofir123,

אהלן, היום נפל עליי המסך הזה ורציתי לדעת מה לעשות וממה הוא נגרם

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  3. שבת שלום, ברצוני לדעת האם ניתן ליצור IMAGE של גוסט כאשר מראש אני מכין מערכת הפעלה ואת כל התוכנות שאני רגיל אליהם, ולבטל את כל החסימה של ה-HAL וכך בעצם לא להיות תלוי בצ'יפסט ובמבנה הרכיבים של המכונה. המטרה היא בעצם לעשות DEPLOY לכל מחשב שמישהו נותן לי כדי לבצע לו פירמוט.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by yoniby,

שלום, יש לי בעיה מוזרה מאוד. האייקונים שלי לא מופיעים בשולחן עבודה. ניסיתי להוסיף אייקונים חדשים, וגם אותם זה לא מראה. לאחרונה הותקן אצלי אוטומטית SP2 ואני חושב שהבעיה נובעת מכך. אשמח לתשובות מהירות. יונתן

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  5. Started by אבי11,

יש לי מחשב ועליו WINDOWS XP אני רוצה לפרמט את הדיסק (להביא אותו למצב "בתול" ) ואח"כ להתקין עליו מחדש את הXP אשמח לקבל עצה והנחייה איך לעשות את זה.

6. מדי פעם הסמן שלי משתגע. פתאום באמצע העבודה הוא מתחיל לזוז לי, או שפתאום אני מוצא את הסמן בפינת המסך למרות שהוא היה באמצע. דברים כאלה קוראים לי לעיתים קרובות מישהו יודע מה זה ואיך לטפל בזה? ואין לי שום וירוס ודברים כאלה ( שתי אנטי-וירוסים ), וכן יש לי פיירוול (zone alarm ), ותוכנות ספייוור ( שתי תוכנות ). תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  7. שלום, יש לי Windows 7 Home Premium מקורי בעברית ואני מעוניין לשנות את שפת התצוגה לאנגלית. אני מדגיש - Home Premium ולא Ultimate.

• 1 תגובה
    • 10.4k צפיות
  8. שלום אני הרדתי את התוכנה הזותי ftp://ftp.altera.com/outgoing/download/student102.exe שמה MAX PLUS 2 ומתי שאני מתקין היא אומרת לי שחסר לי קובץ למורת שהוא קיים ונכנסתי דרכו! בעבר התוכנה עבדה לי וגם לא מזמן התקנתי את זה בחדר מחשב בבית הספר וזה עבד טוב מאוד הינה תמונה של הבעיה

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  9. Started by tood,

-------------------------------------------------------------------------------- היי חבריה, לוח אם- אינטל dp35dp מערכת הפעלה win 7 כאשר אני נותן את הפקודה "הפעלה מחדש" המחשב נכבה ועולה מחדש אך נתקע על מסך שחור.הוא נדלק מחדש רק כאשר אני מכבה אותו כיבוי מלא ומדליק אותו. מה הבעיה? ומה הפתרון? תודה, אהוד

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Cereal Killer,

אהלן, אני עובד כמעט תמיד עם 2 מסכים, יש לי שאלה כזאת: ידוע שalt-tab מקפיץ בין ישומים, אבל אני עובד ככה עם 2 מסכים שאף פעם אין לי על אותו מסך 2 דברים שאני אצטרך סימולטנית, האם אני יכול איכשהו (תוכנת צד 3, קומבינה, רג'יסטרי, מוד, פריצה, אקספלויט, לא משנה איך), להצמיד 2 קומבינציות מקשים שונות להקפצת אפליקציות שרצות על מסכים שונים? לדוגמא, alt-tab-1 בשביל מסך אחד ו alt-tab-2 בשביל מסך שני? תודה ושבוע טוב

11. Started by gilp123,

שלום, האם ישנו הבדל בין מערכת הפעלה XP 64bit למערכת הפעלה 32 ביט? האם זה קשור לחומרה של המחשב??? יש לי מחשב עם מעבד 4 ליבות זיכרון 4 ג'יגה . האם עקב החומרה אני צריך 64 ביט על מנת לנצל את המירב מהחומרה??? אשמח לקבל תשובה. גיל

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  12. Started by Natan_Rozen,

שלום, ישנה בעיה במחשב שפתאום קרתה לי ולא ידעתי איך לתקן אותה, המליצו לי לשאול על הפורום הזה. כשאני נכנס למחשב שלי אז מופיעים לי שם כמה כוננים. אחד מהם הוא כונן C והשני הוא כונן D. (כונני דיסקים קשיחים) הבעיה אצלי כרגע היא בכונן D, כשרואים מהמחשב שלי את כונן D הוא לא כמו שאר הכוננים אלא מופיע כקובץ לא מזוהה תמונה להמחשה- כשאני לחצתי עליה לפני כמה ימים זה רשם לי שגיאה ואני הצטרכתי לחפש קובץ של התקנה שהוא בעצם בשם install.exe. וכמובן שלא מצאתי ולא ידעתי איך לפתור את הבעיה. כשהדלקתי היום את המחשב הופיעה לי שגיאה האומרת שאני צריך לעבור ללוח בקרה לשם התקנה וקביעת תצורה של רכיבי המערכת, כדי להראות לכם את השגיאה אז הנה תמונה להמחשה- http://img215.exs.cx/img215/5293/wi…

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  13. יש לאחותי פנטים 3, 734MHZ עם 384MB SDRAM, עכשיו הקנתי עליו XP, ויש לו בעיה כשמכבים את המחשב לוקח לו הרבה זמן ואז הוא רושם: IT IS NOW SAFE TO TURN OFF YOUR COMPUTER או משהו בסגנון הזה, וגם אז לחיצה על הכפתור לא מספיקה, צריך ללחוץ איזה 7 שניות או משהו כזה. נראה לי צריך להגדיר משהו ב BIOS, אבל אני לא יודע מה. למישהו יש מושג?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  14. האם יש צורך להתקין אנטי וירוס ופיירול ב-VISTA? או שהוא מספק כבר את הצרכים להגנה על המחשב? ואם בכל זאת צריך להתקין על מה הייתם ממליצים בשביל הווינדוס הזה?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  15. זו השגיאה שאני מקבל. lsass.exe - application error the instruction at "0x003835b9" referenced memory at "0x000000b8" the memory could not be read חשוב לציין שאני משתמש במחשב הזה עם סוויצ' ל-4GB מאחר ואני מריץ תוכנה כבדה שזקוקה לזה. מדובר במערכת הפעלה XP PRO. 32BIT

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. windows XP PRO - Black Edition או windoes XP pro SP3 או Windows Xp Pro 64Bit

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  17. Started by sahargt,

משום מה עשית הפעלה מחדש למחשב והחשב החלונות לא נכנס ישר לשלחן עבודה אני צריך ללחוץ על המשתמש איך אני מבטל את זה נכנתי ללוח בקרה לחשבונות משתמשים ונסית משם לא ניתן

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  18. Remix OS, מערכת ההפעלה השולחנית אשר מבוססת על אנדרואיד מרשמלו, זמינה כעת לשימוש ישירות מתוך Windows לכתבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by THE CPU,

שלום לכם אנשים יקרים! יש לי בעייה קטנה ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. השאלה היא כזו: יש לי win xp-pro(מחשב נייד), ואני מעוניין לפרמט את המחיצה הראשית (c:),איך אני עושה זאת בצורה הבטוחה ביותר והפשוטה ביותר. אגב,יש לי : partition magic! ואני מעוניין לשמור (לגבות) חלק מהספריות/קבצים שעל מחיצה זו, אנא מכם תפרטו לי מה ואיך עליי לעשות בדיוק,(אני פשוט מפחד לגרום לנזק בלתי-הפיך למחשב... ::'(). בתודה מראש: חנן. נ.ב. אני מאוד שמח וגאה שהצטרפתי לפורום נפלא זה.

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  20. שלום לכל חברי הפורום. ניתקלתי כאן(במחשב של בן-דוד),שיש לו מלא רוגלות טרויינים ומה לא. לא מתאפשר להתקין אצלו תוכנות אנטי-ספאיוור שונות,וחלק מקבצי מערת ההפעלה שלו פגומים אני זוכר שראיתי איפהשהוא שאפשר להריץ שורת פקודה ווהווינדוס מריץ תוכנה שמשחזרת קיבצי מערכת פגומים.אז מי שמכיר וזוכר ש"יעלה מולי". דבר שני בניסיון התקנה של כמעט כל תוכנה קופצת הודעת שגיאה-"MSIEXEC.EXE נתקל בבעיה ועליו להיסגר"-אני חושב שיש לו בעיה בWINDOWS INSTELLER או בNET FRAMEWORK,הבעייה שאפילו את התוכנות האלה אי אפשר להתקין או לעדכן..(בהתקנות של אווירה,ואנטי-ספיוואר) מין הסתם נתצטרך בסוף לפרמט,אבל אני רוצה לראות אם אני יצליח גם בלי.

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  21. המחשב שלי: Intel core 2 due 6300 לוח אם astrock g41 זיכרונות: 2 זיכרונות של 1 גיגה כל אחד. ספק כוח : 230 V אני אעדכן אחרך כך בנוגע לדגם שלו כרטיס מסך מובנה על הלוח אם דיסק קשח HITACHI 500 GB קיבלתי את המחשב שלי מתיקון מטכנאי,הוא מכיל את מערכת ההפעלה הישנה שלי על הדיסק קשיח הישן(SAMSUNG),ומערכת הפעלה החדשה שטכנאי התקין על הדיסק קשיח החדש(HITACHI) המחשב שקיבלתי לא עובד טוב הוא קורס בצורה המתוארת בכחול למטה(בפסקה הבאה) כל כמה דקות מרגע הפעלתו(5-15 דקות) לאחר שקיבלתי את המחשב ,ביצעתי גיבוי למערכת הפעלה החדשה בדיסק קשיח החדש מחשב באמצעות תוכנה NORTON GHOST,התוכנה עשתה כרגיל את תהליך כיבוי המחשב הפעלתו מחדש וכניסה דרך הדוס בשביל לגבות את המערכת לקובץ. ברגע שתוכנת הדוס(של הגוס…

• 1 תגובה
    • 910 צפיות
  22. Started by gogi,

לקחתי את הכונן קשיח של חבר שלי והתקנתי אותו אצלי כדי לעשות לו פורמט ולהתקין את הוינדוס מחדש. אחרי שהתקנתי את הוינדוס כשהמחשב היה עושה בוט היה מופיע לי שני וינדוסים שאני יכול לבחור באחד מהם כשכל וינדוס מותקן על כונן אחר. הבעיה היא כשניתקתי את הכונן של חבר שלי עדיין המשיך להופיע לי שני וינדוסים למרות שהכונן השני לא מחובר. איך אני מחזיר את זה שכשאני מדליק את המחשב הוא ישר ייכנס לי לוינדוס.

23. Started by LevyVista,

מה קורה חברים? התקנתי לחבר שלי וינדואס XP באנגלית, עכשיו התקנתי MUI עברית, ולא כל התפריטים במחשב השתנו, כשזה קורה, אני יודע שאמורים למחוק את העידכון "KB943460" הלכתי להוספה והסרה, סימנתי בוי שיציג את העידכונים, והעידכון לא נמצא =/.. מה עושים? תודה מראש, רון.

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  24. Started by sagioto,

שלום רב! קניתי מחשב חדש עם WinXP, ניסיתי להתקין את המצלמה שלי (sony DSC-T1) כשהיא הייתה מחוברת בעזרת USB למחשב מסתבר שהיה כתוב שזה עלול לגרום לתקה אם מתקינים תוך כדי שהמצלמה מחוברת. עכשיו כל פעם שאני מנסה לחבר את המצלמה המחשב מודיע לי שהייתה תקלה בהתקנה והמצלמה לא תפעל כראוי. התוכנות לא מגיבות אליה. ניסיתי כבר עשרות פעם להסיר את המצלמה ואת הדרייברים ולהתקין מחדש ודבר לא עזר. היו כמה פעמים שמנהל ההתקנים פעל או אשף הוספת חומרה פעל שכן הצלחתי לבצע העברת נתונים אך פרט לזה אני אבוד. אני מודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  25. Started by Noooa,

שלום, על המחשב שלי היה win 98, ורציתי להתקין 2000, אז התקנתי 2000 על מחיצה נפרדת כי לא רציתי להתקין על אותה המחיצה ולדפוק בטעות דברים חשובים שיש לי על המחיצה הזאת.... בקיצור, סידרתי את הWIN 2000 עם כל הדברים שרציתי שיהיו בו, איך אני מוחקת את האפשרות לבחור באיזה WINDOWS אני רוצה לעבוד - אני יודעת שזה קשור בקובץ boot.ini אבל אני לא מוצאת אותו..... (בכל מקרה, אני רוצה שתשאר עדיין המחיצה עם הwin98 אבל אני לא רוצה שישאל אותי כל פעם שאני מדליקה את המחשב...) תודה....

• 1 תגובה
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.