עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכם!! רציתי לדעת מה ההבדל בין מערכת הפעלה win xp 32bit ל- win xp 64bit? האם 64 ביט תומך ב- 4GB , אוו ששניהם תומכים בזה? מה ההבדל ביניהם , מה יותר טוב.?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  2. כאשר אני מחבר את המצלמה Canon PowerShot SX150 IS שלי למחשב ומדליק אותה, בכניסה למאפייני המצלמה שלי גיליתי שחלונות 7 מציגה גם את רמת הסוללה שלה. אלא מה, כל הזמן זה נמצא על 100%, גם כאשר הסוללה חלשה (ראו תמונה מצורפת). מה הגורם לבעייה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום יש לי בעיה , אני מפעיל תמחשב , יש לי windows xp pro hebrew ואחרי מספר שניות זה פשוט נתקע יש לי amd 64 5600 x2 asus m2n-e 2x1024 memory GEFORCE 8800gts 640mb מסך L.G L1953TR תודה מראש לפעמים גם מספר שניות אחריי שהוא נתקע ,עולה מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט חשוב לציין שהכרטיס מסך הוחלף לאחר ההתקנה של המערכת הפעלה , כי הקודם פשוט נשרף , ובעצם הכרטיס החדש עובד על מערכת הפעלה חדשה ללא FORMAT

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by RoBiN_HooD,

how do i update my windows?

• 4 תגובות
    • 870 צפיות
  5. Started by shlomom,

המחשב עולה וטוען ל Inconsistency על דיסק D ומתחיל לסרוק. זה קורה פעמים רבות לאחרונה. המחשב מכובה בצורה תקינה דרך תפריט הכיבוי. איך אפשר לתקן את הבעיה? הרצתי scan disk עם אופציית תיקון וזה עדיין לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 678 צפיות
  6. שלום אני עובד עם XP שאני פותח יישום משום מה הוא לא מופיע למטה בשורת משימות ושממזערים אותו הוא פשוט נעלם ולא מופיע ואפשר לחזור אליו שוב רק עם המנהל משימות או ALT TAB

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by nightmaretm,

אהלן. רציתי לשאול, אם מישהו השיג את ה-IP שלי, האם הוא יכול להתחבר למחשב שלי ע"י Remote Desktop בלי הרבה בעיה? ואם כן, איך אפשר לזהות ולחסום אותו?

• 11 תגובות
    • 769 צפיות
  8. Started by Art Tatum,

מחיפוש בגוגל מסתבר שהתופעה נפוצה מאוד, ולרוב נגרמת מכמה סיבות עיקריות. הבעיה: החלון טוען בלי סוף וההתקנים לא מופיעים. בSAFE MODE זה עולה, ומופיעים בו רק כמה התקנים פשוטים מיקרוסופט. כל הדריוורים עודכנו. ניסיתי מספר פתרונות שמצאתי בגוגל ללא הצלחה. כולל הפעלת הSERVICE של הBLUETOOTH. ניסיתי לנתק את כל ההתקנים הלא הכרחיים. הגורם עדיין לא ידוע. מקלל את מיקרוסופט.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  9. Started by ZiV PerRy,

אז ככה התחלתי לפרמט תמחשב ובטעות בהתקנה ששאל אותי איזה שפה אני רוצה סימנתי גם את האפשרות של east languages אחרי שזה מגיע לקטע שזה מתקין את הווינדוס קופצץ לי הודעה שמחפשת את הFILE ניסיתי לחפש אותו בדיסק בתיקייה i386 ולא מצאתי את הFiLE שהם ביקשו וזה גם לא נותן לי להמשיך את ההתקנה בלי זה , וכשאני מנסה לעשות ריסט זה חוזר לי להתקנה . אז חברה מישהו יכול בבקשה לעזור לי ולהגיד לי איך אני יוצא מההתקנה בכלל וכשאני יעשה ריסט זה לא יחזור לי להתקנה?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. Started by yed.k77,

אני רוצה לפרמט את המחשב יש לי דיסק של ווינדוס 7 ואני מגיע לboot menu כדי שמחשב יעבוד דרך הדיסק אבל ברגע שאני מגיע לחלון של boot menu שום דבר לא זז אי אפשר לרדת למטה למעלה או לצאת או כל דבר אחר אני חייב לעשות כיבוי למחשב כדי להחזיר אותו לחיים אני צריך לציין שבכל מצב אחר הכל עובד רגיל ותקין יש למישהו רעיון מה אני יכול לעשות כדי שאני אוכל לפרמט את המחשב?

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות
  11. יש לי WinXp HOME חוק שמותקן כרגע על המחשב הישן שלי.. וקניתי מחשב חדש בלי מערכת הפעלה האם אני יכול להתקין את הוינדוס החוקי גם במחשב החדש וגם במחשב הישן ולהשתמש בשניהם בו זמנית(שניהם יהיו מחוברים לאינטרנט- דרך נתב כמובן..) בלי בעיות של עדכונים ממיקרוסופט,והודעה שהווידוס לא חוקי.. ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by guyyug,

כאשר אני מנסה להתקין מדפסת אני מקבל הודעה ששרת RPC לא זמין בדקתי בשרותים הוא זמין ופועל מה הבעיה

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  13. התקנתי SP2 לפני כשבוע, אחרי ההתקנה הוא התקין לי איזה עדכון לתוכנה של ה360 במחשב ומאז הוא מסרב בתוקף לזהות את השלט (יש לי אלחוטי דרך אגב). ניסיתי להסיר את הXBOX 360 ACCESSORIES 1.1 להורידו מהאתר של MS ולהתקינו מחדש וכלום!! אנא עזרה אני כבר שבוע בלי השלט ולא מצליח לפתור זאת.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. שלום! יש לי מחשב נייד ישן עם מעבד T4400 שיש עליו DDR2 GB 3 זיכרון ללא כרטיס מסך אני משתמש עם זה בתור מחשב גיבוי לגרפיקה, ברצוני להתקין עליו מחדש מערכת הפעלה WIN10 נקיה שאלתי היא האם שווה להגדיל את הזיכרון ל4GB ולהתקין גירסא של 64 BIT או להתקין 32 ובזה כמה יתן לי להוסיף עוד 1 GB RAM תודה מראש

15. זה הוירוס בלאסטר?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  16. Started by mz155,

אז ככה... במחשב הקודם שלי (היה על xp) היה רשום אחרי כל שם של קובץ את הסוג שלו.. דוגמא: Superman Returnes.avi עכשיו במחשב החדש יש לי ויסטה ואני לא יודע איך לעשות שיראו את הסיומות גם בו.. עזרה בבקשה..

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  17. שמעתי שיש דבר כזה כדי לא לאבד מהמעבד והכ. מסך, אז איך מפעילים את זה בדיוק (win vista ultimate)?? :s05: תודה.

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  18. Started by Cynicoren,

שלום, לאחרונה המחשב שלי עושה בעיות - לעיתים לאחר מספר שעות עבודה (משאירים אותו דולק,מחובר לאינטרנט ויוצאים) פשוט קופא (מסך שחור והמחשב תקוע). בדקתי אותו עם GLARY UTILITIES BIT DEFENDER Norton windoctor ועם PC-Tune up וכן עם COMBOFIX מה לדעתכם קורה לו שם ? מה ניתן לעשות ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. קניתי מחשב נייד חדש והותקן עליו ויסטה. כשאני מנסה לשמור קבצים לכונן C (הכונן הראשי) או להעתיק אליו קבצים אני מקבל שגיאה שאין לי הרשאות לעשות את הפעולה הזו. אני רץ כאדמין ככה שקשה לי להבין למה אין לי את ההרשאות לעשות את הכל. ניסיתי להוסיף הרשאות תחת הטאב אבטחה במאפיינים של הכונן, אבל חוץ מלקבל רשימה של קבצים שבשימוש או שהגישה אליהם נדחתה זה לא עזר לי בשום דבר. לתקין תוכנות דווקא הצלחתי (למשל VLC). איך אני מסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. איך אני מפרמט לפטופ? הרי לפטופ לא בא עם דיסק התקנה, אלא רק עם המדבקה של הקוד של הוינדוס על המחשב

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  21. Started by avimorp,

טוב אז ככה אני פרמטתי את המחשב ועכשיו אני לא מצליח להתקין את הווידוס XP לעומת זאת אני כן מצליח להתקין את WIN98 ואני לא רוצה את הווינדוס הזה ואני גם לא מצליח לעשות רפיר(תיקון) לXP ולא מצליח לשדרג אז מה אפשר לעשות במצב כזה בבקשה תעזרו לי אני בלי מחשב וזה משגע אותי!!!???

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  22. שלום לכולם רציתי לדעת כמה דברים לגבי ויסטה עם אקספי ורק ויסטה. 1)ויסטה ultimate זה 32 ביט או 64? [או שיש גם וגם] 2)לא הצלחתי לבדוק עם המחשב שלי מריץ את הויסטה טוב(מפרט בצד) [עם התוכנה Windows Vista Upgrade Advisor זה עשה לי שגיאה כזאת וביקש לנסות שוב לבדוק] הצלחתי לבדוק בבדיקה נוספת אז השאלה פתורה 3)האם זה אפשרי להתקין אותה במקביל לXP? 4)האם זה בכלל כדאי? או לחכות עוד איזה חצי שנה ולהתקין אותה במקום XP? 5)כמה זיכרון בערך המערכת דורשת? 6)דעות אישיות? השתמשתם כבר? תודה מראש שאלה נוספת לאחר הבדיקה: הוא כותב לי משהו על החומרה ועל האנטי ווירוס וכאלה זה נותן טבלה וכתוב בצד ככה: There is no compatibility data available for this device. For more information, go to the…

• 10 תגובות
    • 925 צפיות
  23. Started by etaiso,

שאלה קצת מוזרה אבל יש לי על המחשב את ההתקנה של ויסטה ששוקל 2.43 ג'יגה. עכשיו שאלתי היא אם זה שדרוג מויינדוס XP לויסטה (והאם יש אפשרות חזרה ל-XP).

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  24. ברגע שאני נכנס לתיקיה מסוימת , וקובע שאני רוצה לראות את התוכן שמופיע בה כתמונות ממוזערות , ולאחר מכן אני יוצא שוב וחוזר חזרה לאותה תיקיה אז אני נוכח לדעת שמאפייני התצוגה חוזרים לעצמם שוב ושוב למרות שאני משנה אותם , במילים אחרות המאפיינים לא נשמרים ! כנ"ל לגבי סידור קיצורי הדרך בשורת המשימות בד"כ אני אוהב לסדר את זה בסדר מסוים , בכל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אז הסדר משתנה שוב ושוב יש למישהו מושג מה זה ?? יש לי אנטי וירוס + פיירוול + אנטי ספיוור .. :s05: ישבתי על זה כמה דקות , הגעתי למצבים שחשבתי על פורמט אפילו שיחזורי המערכת לא עזרו .. בקיצור חפרתי קצת באפשרויות של הנורטון סיסטם וורקס ומצאתי שם תכונה שנקראת SYSTEM OPTIMIZER והיה מסומן שם DONT…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  25. Started by ohadbx,

לפעמים אחרי 5 שניות, לפעמים אחרי 3 דקות (בד"כ לא נתקע במהלך הצגת סרטונים אלא רק כשיש חלק פעיל- למשל תפריט או המשחק עצמו). התקנתי מחדש דרייבר לכרטיס קול, לכרטיס מסך (GF4 Ti 4200, ניסיתי גם דרייבר מוקדם יותר), דיירקט איקס, ואפילו התקנה מחדש של ווינדוס (XP). שום דבר לא עוזר. הטמפ' של המחשב נמצאות בתחום ה 30+, ככה שלא נראה לי שזו הסיבה לתקיעה. יש עיצות?

• 4 תגובות
    • 665 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.