עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם מדובר במחשב של אחי ויתכן ואינני מדייק , מקווה שתוכלו לעזור מערכת ההפעלה לא עולה פתאום ( מדובר במחשב פנטיום 4 ) הוא מקבל הודעה על כך שצריך להכניס את הדיסק של מערכת ההפעלה על מנת שהיא תעלה משם זה מחשב ישן שהוא קיבל במתנה והוא לא קיבל איתו את מערכת ההפעלה על דיסק מה ניתן לעשות ? כיצד ניתן להציל את החומר הקיים בדיסק הקשיח האם צריך לפרמט ? האם דיסק של המחשב שלי שבו יש מערכת הפעלה יפתור את העניין ? תודה וכול טוב ערן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by eladh16,

שלום, מערכת הפעלה windows 7 64bit מותקנת במחשב שלי. לעיתים קרובות, ובזמן האחרון זה כמעט תמיד, כאשר אני מפעיל את המחשב, בזמן שמערכת ההפעלה טוענת(הסמל של ה windows), המחשב פשוט נתקע ולא ממשיך את הטעינה. כדי לפתור את הבעיה אני צריך לעשות לו ריסט ואז מערכת ההפעלה עולה כרגיל. השלב בו המערכת הפעלה נתקעת, זה עוד לפני שרואים את הסמל של ה windows זז. כלומר, רואים מסך שחור שבו רשום - windows, אבל אין את הסמל שזז(מה שאומר שהמערכת הפעלה הפסיקה לטעון) והמחשב לא עולה למסך הכניסה. אני חושד שזה קשור להארדיסק. הבעיה התחילה לפני שנה כשהחלפתי את הארדיסק. לפעמים המחשב עולה ממש לאט בלי שיש לו תהליכים כבדים, וגם לפעמים אם אני נכנס לתיקיה במחשב שלי, לעיתים קורה שאני לא רואה את תוכן התיקיה, ויש…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום לכולם, עשיתי משו במחשב ואיכשהו הגעתי למצב שנכנסתי לתיקיית מערכת של חלונות SYSTEM32 ומהתיקייה הזו גזרתי קובץ הנקרא SHELL32.DLL והעברתי אותו לשולחן עבודה על מנת לבדוק משהו עכשיו,כאשר אני בא ליפתוח את המחשב הכל עובד כמו שצריך עד שהוא מגיע למסך של הכנסת סיסמא ושם הוא אומר לי שהקובץ חסר,התקנה חוזרת יכולה ליפתור את זה ואז הוא עושה לי ריסט חשבתי שאולי אוכל ליפתור את הבעיה בכך שאני אכניס את הדיסק של חלונות ואנסה ךעשות תיקון וכדומה בכדי להחזיר את הקובץ למקומו כאשר הכנסתי את הדיסק ורציתי לבצע BOOT המחשב אומר לי שהBOOT לא תקין וניסיתי כבר עם שני דיסקים והוא אומר אותו הדבר רציתי לדעת מה אוכל לעשות בשביל ליפתור את הבעיה? יש מערכת הפעלה XP PRO ויש לי רק חשבון משתמש אחד והוא האדמ…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. היי, יש לי מחשב נייד עם ויסטה והמערכת הפעלה לא עולה. רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יכול להעלות דרך דיסק רגיל או דיסק און קי, וככה אני אוכל להיכנס לתיקיות שיש לי במחשב ולגבות אותן לפני פרמוט. האם יש איזה וינדוס אקס פי שמותקן ויכול לפעול ישירות מדיסק רגיל או דיסק און קי?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yosi2000,

אני עובד עם וינדוס xp ורק היום גיליתי שהמחשב הוא בעצם 64 ביט כדאי להחליף למערכ הפעלה מתאימה ואם כן אז כל התוכנות והמשחקים צריכים להיות מותאמים(אופיס למשל...)

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  6. אני קונה מחשב חדש, להלן המפרט: 80% מהזמן המחשב הולך לשמש לגיימינג, ושאר הזמן לשמוע מוזיקה, לגלוש באינטרנט ולעיתים נדירות להתעסק קצת עם תוכנות עריכה בשביל הכיף. איזו מערכת הפעלה תהיה הכי טובה לגיימר? לפי מה שקראתי באינטרנט, Windows 8 עושה הרבה בעיות, במיוחד עם World of Warcraft (המשחק העיקרי שאשחק בו). יש לציין שללא ספק אתקין רק גירסת 64bit, ושיכול להיות שבעתיד אקנה עוד סטיק של 8gb (משמע, אגיע ל-16gb זיכרון סה"כ). בנוגע ל-SSD, הכי מומלץ להתקין עליו רק את מערכת ההפעלה ואת World of Warcraft, נכון? כאילו... עדיף לא לפוצץ אותו סתם בדברים, לא? כי הכי קריטי לי ש-WoW יפעל כמה שיותר מהר, וכמובן שאם מערכת ההפעלה תפעל מהר יותר זה יהיה נוח, אבל מעבר לזה לא באמת אכפת לי כמה מהר דברים…

• 10 תגובות
    • 4.1k צפיות
  7. Started by tzahi97531,

שלום לכולם היום קיבלתי את המחשב החדש שהזמנתי לפי דעתכם איזה מערכת הפעלה אני צריך להתקין ? תודה על העזרה [TABLE=class: cms_table] [TR] [TD]קטגוריות[/TD] [TD=width: 35%]מוצרים[/TD] [TD=width: 10%]כמות[/TD] [TD=width: 10%]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Core i5 4440 3.1Ghz (3.3Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪880[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד[/TD] [TD=width: 35%]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪126[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם[/TD] [TD=width: 35%]Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150[/TD] [TD=width: 10%]1[/TD] [TD=width: 10%]₪403[/TD] [/TR] [TR] …

8. Started by B166ER,

אני לא בטוח שזה הפורום הנכון, אולי הפורום של לינוקס יותר מתאים. בכל אופן השאלה שלי היא: יש לי מחשב ישן, פנטיום 3 (לא זוכר בדיוק כמה MHZ ואני לא יכול לבדוק כי נשרף לו הספק כוח ועדיין לא קניתי חדש), 160MB RAM השאלה שלי היא: איזו מערכת הפעלה כדאי להתקין על מחשב כזה? השימושים הם גלישה באינטרנט ושימוש משרדי (וורד וכו')? ווינדוס 98? XP ? או אולי איזו הפצה של לינוקס? יש לציין שאין לי ממש ניסיון עם לינוקס, הרצתי לינוקס רק פעמים ספורות מדיסק, ללא התקנה. תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by RomaDev,

היי חברה, יש לי מחשב ישן מישנת 88 של חברת : American Technologhi Association מחשב: PC-AT ויש לו 2 כוננים של דיסקטים ענקיים כאלה(5 אינץ') אז לא יודע איזה מערכת הפעלה צריך בישביל המחשב! ??? בבקשה תעזרו לי! :'(

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Pentium 4 1600mhz עם 256MB זכרון. מהי מערכת ההפעלה שתוציא את המיטב ממנו? אני משתמש בו רק בבסיס כדי לראות פה ושם סרטים, אבל כרגע הוא עם XP והוא איטי מאוד, אני בטוח שאחרי פירמוט הוא יהיה הרבה יותר מהיר, אבל אני רוצה לדעת מה האופציה הכי טובה.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by niv0us,

יש ברשות לאפטופ יש מדגם dell latitude c800, עם מעבד intel PIII 850 וזיכרון של 256, ויתכן 512... אני מעונים לאתחל אותו. המחשב מיועד למטרות עבודה בלבד, תכנות וכו'... המערכת הפעלה שיושבת עכשיו על המחשב היא windows 2000 pro. השאלה שלי איזה מערכת הפעלה כדי להתקין על מחשב כזה, האם ניתן להתקין וינדוס אקס פי. ומה הדרישות המומלצות למחשב שהייה כדאי להתקין עליו מערכת הפעלה xp. בתודה מראש ניב

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  12. Started by Dimer,

קניתי מחשב חדש ATHLON64 3200 DFI NF4 ULTRA X800GTO2 1 GB RAM SAEGATE 160GB SATA במחשב הקודם שלי היה לי DUAL BOOT של 2000 ו-XP כשב -XP היו כל התוכנות וב- 2000 היו משחקים בלבד כדי להוציא בהם את מקסימום הביצועים. כעט אני מתלבט האם להתקין DUAL BOOT של XP או להישאר עם DUAL BOOT של 2000+XP. מצד אחד ברור ש-2000 לוקח פחות RAM מה- XP , אבל מצד שני XP מנהל את הזיכרון יותר טוב, נותן ביצועים טיפה יותר טובים, יש לו תמיכה טובה יותר של מייקרוסופט (התמיכה ל -2000 תיגמר ככל הניראה עוד שנה או משהו כזה...) אבל כאמור יותר כבד. מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  13. Started by tmpusr,

בהמשך לדיון כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/562360-%D7%9E%D7%A4%D7%A8%D7%98-%D7%9C%D7%97%D7%99%D7%A9%D7%95%D7%91%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%AA%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9D-%D7%9B%D7%91%D7%93%D7%99%D7%9D-%D7%A2%D7%93-10000-%D7%A9-%D7%97/page2?p=5042103&viewfull=1#post5042103 האם יש גרסת WIN שמתאימה יותר לישומי REAL TIME ולהפעלה במקביל של כמה ת'רדים בלתי תלויים?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. שלום חברים יש לי חבר שיש לו פנטיום 4 מהירות 1700 עם 256 מגה זיכרון והוא רוצה לפרמט את המחשב ומתלבט איזה מערכת הפעלה הכי כדאי להתקין האם XP לא יהיה כבד מידי או איטי מידי האם עדיף 2000 או 98 כרגע יש לו ME והוא בגדול מרוצה חוץ משזה עושה לו בעיה עכשיו והוא הולך לפרמט אשמח לשמוע תשובות בהקדם בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by xtract1,

MS הודיעה על מערכת ההפעלה שלה לרובוטים שמיועדת ככל הנראה לרובוטים תעשייתיים. המערכת,שתקרא "Microsoft Robotics Studio" מבוססת על פלטפורמת ה-Windows ונועדה להקל על מלאכת התיכנות של הרובוטים. רישיון שימוש יעלה 399$. בנוסף ל-MS ישנן עוד כ-30 חברות שהצטרפו אליה במטרה לעודד מפתחים ויצרנים שונים לתמוך בעניין. למקור

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by Gliding,

היי, אני יודע שדיין לא יצאה מערכת ייעודית ל-64, אך איזו מערכת תמליצו להשתמש...XP או 2000? ולמה? תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. יש לי מחשב נטבוק ואני רוצה לדעת מהי מערכת ההפעלה שתעבוד עליו הכי טוב. השימושים הם וורד, מצגות אינטרנט וכד'. מפרט: Intel Atom N270 2GB DDR2 120HDD 5400RPM תודה דובי

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by DAN,

מצורפת תמונה של מערכת הפעלה חדשה ומדהימה היא עדיין BETA מתוצרת (פתחו את התמונה ותיראו). דן

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by nandrut,

מותקנת לי על המחשב מערכת הפעלה VISTA אתמול התקנתי אחת נוספת במחיצה נפרדת ומשום מה אין לי אפשרות לבחור BOOT ממערכת ספציפית. למעשה כרגע הXP היא היחידה שעולה. ניסיתי לבדוק ב CONTROL PANEL-SYSTEM- הפעלה ושיחזור ומופיע לי רק מערכת הXP מה אני עושה ???? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by Ido.G,

שלום, מישהי שעברה לת"א ביקשה ממני לסדר לה את החיבור לאינטרנט (בכבלים)- שלא עובד. אחרי בדיקה של כל ההגדרות ו 2 שיחות עם התמיכה הטכנית של 015 המסקנה היא שהבעיה היא איפשהו במערכת ההפעלה. מכיוון שלמצוא את הבעיה זה פחות או יותר בלתי אפשרי ובנוסף אין לי תקליטור זמין של 98SE- אני כנראה אפרמט לה את המחשב ואתקין מערכת הפעלה אחרת. האפשרויות- ME, 2000 ו XP. כמובן ש XP הטובה ביותר, 2000 גם לא רעה ו ME לא משהו. מצד שני לפי מה שאני יודע ME דורשת הכי פחות משאבים. XP הכי הרבה. כלומר ההתיעצות שלי היא- איזה מערכת מהן אפשר בכלל לדעתכם להתקין על מחשב עם 128מגה זיכרון. (האם לדוגמה XP בלי כל האפשרויות המתקדמות, תתפוס זיכרון בערך כמו ME?) תודה

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by benking,

בקרוב אני קונה מחשב חדש בלי מערכת הפעלה ויש לי כמה שאלות: 1) אם יש לי דיסק של מערכת הפעלה, אני יכול להתקין את זה לבד בלי כל מיני התקנות של דרייברים? 2) יש לי דיסק מקורי של XP ועוד לא החלטתי אם להתקין VISTA. איך המחשב (4GB RAM, GTX260, PHENOM II X4 QUAD 940) יעבוד על XP? תודה

• 5 תגובות
    • 661 צפיות
  22. לאחרונה התעוררה בעיית קריסה מסיבה לא ברורה. המערכת נופלת ספונטנית ומאתחלת את עצמה מחדש. זה התחיל לפני כשבוע, עם מערכת הפעלה WIN2000, ללא סיבה ברורה. כאשר עד כה (בחצי שנה אחרונה) המערכת הייתה יציבה למדי וללא תופעות מהסוג הזה. הקריסה היא רנדומלית ויכולה לקרות בכל עת ומצב עבודה. בין ובעת גלישה או עבודה, שמיעת מוזיקה או צפייה בסרט. היא יכולה להופיע ברציפות מספר פעמים או להופיע לאחר עבודה רציפה של יום ללא הפסקה. הבדיקות שנעשו כללו בדיקת וירוסים, רכיבי חומרה כמו זכרונות, כוננים וכרטיסים. נעשתה גם התקנה חדשה על כונן אחר והתופעה חזרה על עצמה. נעשתה גם התקנה של WINXP על שני כוננים נפרדים והתופעה חזרה על עצמה גם כאשר היה מדובר בהתקנה טרייה ללא התקנות נוספות אבל לאחר ביצוע עדכוני אב…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. טוב, יש לי כמה שאלות: 1) האם המעבד 64 ביט של AMD (או זה של אינטל שיצא בקרוב), ינצל את אופציית 64 ביט שיש לו במערכת הפעלה של 32 ביט? 2) האם במערכת הפעלה של 64 ביט, מעבד של 64 ביט יעבוד יותר מהר ויותר טוב? 3) האם במערכת הפעלה של 64 ביט יהיה אפשר להפעיל אפליקציות של 32 ביט, בלי מצב מיוחד (לא בצורה גרועה שה XP מציע...), ובלי להגדיר הגדרות מיוחדות? (במערכת הפעלה של 32 ביט אפליקציות של 16 ביט לא עובדות היטב). 4) מה עדיף: הטכנולגיה של Intel - Hyper Threading , או הטכנולוגיה של AMD - Hyper Transport? למה?(אני יודע מה הם עושים, אני רק רוצה לדעת מה עדיף) תודה.

• 1 תגובה
    • 769 צפיות
  24. Started by puyol,

שלום לכולם אני לא בטוח שזה המקום אבל בכל זאת.... אני מתלבט איזו מערכת הפעלה להתקין על הHTPC החדש שלי מעבד I5 750 לוח אם GIGABYTE h55m usb3 כרטיס מסך HD4350 4GB זכרון 1600 של G SKILL דיסק קשיח 1TB Samsung ישמש בעיקר לסרטים אבל גם לגיימינג קל! 64 ביט תנצל יותר טוב את הזכרון מה דעתכם???

• 6 תגובות
    • 899 צפיות
  25. מערכת הקבצים בxp היא NTFS מהי בויסטה?

• 3 תגובות
    • 717 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.