עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. היה לי windows xp professional. שידרגתי ל SP1, ובמהלך השידרוג המחשב נתקע. עכשיו כשאני בא לחדש את ההתקנה הוא אומר משהו על קיבצי DLL חסרים ו - KERNEL. אז החלתתי לפרמט, אבל אין כונן C !!! המחשב, אומנם, מזהה פיסית את הכונן והכל, אבל אין כונן C. כשנכנסים ל FDISK הוא מזהה את ההרדדיסק והנפח שלו אבל , עוד פעם, אין את האות C,ואי אפשר גם ליצור PARTITON חדש כי הוא אומר שאין מקום. ומשום מה הוא גם כותב שיש לי NTFS. (אולי באמת בשלב השדרוג זה הפך לי ,בלי שרציתי, את ההרדדיסק ל NTFS. צריך עזרה דחוף!!!! זה הרדיסק 40 GB של IBM חדש.

• 1 תגובה
    • 855 צפיות
  2. אהלן, היום לפתע נתקלתי בבעיה. נמחקו לי כל האייקונים+השעה והתוכניות הפועלות משורת המשימות. מה שנשאר גלוי זה רק כפתור ה"התחל". אשמח לעזרה מצורפת תמונת המסך. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by jfkk,

שלום יש לי הודעת שגיאה ראה צילום המחשב היה דלוק כל הלילה .היום בבוק' אני רואה את הודעת השגיאה מערכת הפעלה xp sp. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  4. רכשתי לאחרונה טאבלט שעליו מותקנת מראש מערכת ההפעלה 8 .אני לא מסתדר איתה בשום צורה ובשום מובן .אם היה מדובר במחשב שולחני אז כבר מזמן הייתי מפרמט ומעיף אותה לקיבנימט .העניין הוא שאני תקוע איתה , עקב הצורך בתמיכה המובנית שלה במסכי מגע .שמעתי בעבר על כל מיני תוכנות צד שלישי שמטפלות בחלק מהבעיות של מערכת ההפעלה הדפוקה הזאת , אולם אני מחפש פיתרון כוללני ואמין שממש יסיר לחלוטין את כל האפליקציות הארורות וישנה את כל צורת העבודה והמימשק , כך שאני אוכל לעבוד איתה כמו עם windows 7 . הערה : טעות בכותרת . הכוונה היתה 'להפיכת ' 8 ל- 7 . איך משנים כאן את הכותרת ?

5. Started by STi,

אחרי שאני לוחץ כדי לעשות בוט מהדיסק של הXP יש מסך שחור וכלום לא זז ממש מוזר, אני לחוץ לא מוצא פיתרון, עכשיו הוצאתי סוללה נראה אולי זה יעזור, לא עזר...

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  6. Started by sambusak,

התקנתי אצל חבר WINDOWS2000 PROF - התקנה חדשה על דיסק מפורמט. לאחר מכן התקנתי כרטיס עריכת וידאו. בעת ההתקנה החלפתי לדרייבר חדש יותר. סה"כ, התקנת הכרטיס דרשה מספר ריבוטים (REBOOTS). פתאום, לאחר שאתחלתי את המחשב, הכנסתי שם וסיסמא. קיבלתי הודעה שהשם לא נמצא על הדומיין. המחשב קונפג כחלק מWORKGROUP ולא דומיין. שם המחשב KDSII. ההודעה שהתקבלה דיברה על כך, ששם המשתמש לא קיים על הדומיין KDSII. כזכור, זהו השם של המחשב. ולא הוגדר שום דומיין. בכל מקרה, כעת אי אפשר להכנס למחשב. ניסיתי גם בSAFE MODE והיא רוצה את הדומיין. מישהו יודע מה לעשות? תודה!

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. Started by itaysk,

יש שם במאגר סמיילים כאלה מונפשים למשל זה שבוכה רואים אותו באמת בוכה יש אפשרות שם להוסים סמיילים לאלה שקיימים אז הוספתי כאלה רגילים אבל ניסיתי להוסיף מונפשים ולא הצלחתי לקחתי ANIMATED GIF והוספתי אבל רואים רק את הפריים הראשון וזה לא זז.. מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 729 צפיות
  8. שאני נכנס לדפי אינטרנט מסויימים עולה לי חלון שרשום עליו: "כדי להציג דף זה כראוי עליך להוריד ולהתקין את הרכיבים הבאים java virtual machine" אני חושב שאתם מכירים את זה ואז אתם עושים הורד והכל טוב...אבל אצלי אני עושה הורד ואז עולה לי אתר של מיקרוסופט ורשום לי שם שחסר לי משהו בשביל להתקין (אני חושב) מה עושים?

• 1 תגובה
    • 677 צפיות
  9. Started by WarMachine,

במחשב החדש שקניתי יש 4GB של זכרון, אני יודע שגרסת ה-32 של ויסטה תומכת רק ב-3 גיגה בעוד גרסת ה64 תומכת ב-4. השאלה היא איזו גרסא כדאי להתקין במחשב החדש, מצד אחד גרסת ה32 לא תנצל את מלוא הזכרון(אבל נראה לי ש-3 גיגה יהיו מספיקים בהחלט) בעוד אני יודע שגרסת ה-64 תנצל את כל הכמות אך יש לגרסא זו הרבה בעיות מבחינת תמיכה של תוכנות שונות,דרייברים ובעיות תאימות שונות ומגוונות כך שיהיו לי הרבה כאבי ראש ועצבים עם הגרסא הזו. אז השאלה שלי היא מה כדאי להתקין עם כמות זכרון שכזו?(ושאלה נוספת היא בכמה תומך XP PRO)

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. לאחר התקנת העידכונים לחלונות 10 ששוחררו אתמול ה 13 ליוני, נקוי הדיסק מפנה כ 2 גיגה בייט מהקשיח. שווה לבצע נקוי לאחר העידכון הזה.

11. שלום לכם. יש לי xp pro עם sp2 והתקנתי עליו תוספת של עברית. כשאני מנסה להתקין את הקובץ של סקייפ איך שאני מפעיל את קובץ הוא כותב שגיאה : ?????? ??????????? ????????,???????? משהו כזה... נכנסתי מאדמיניסטרטור ושם הוא גם ישר עשה שגיאה וכתב file name folder or syntex error. אני חושב שזה בעייה בוינדוס כי הורדתי שוב את הקובץ ושוב הוא עשה אותה הודעה... במחשבים אחרים הוא התקין לי. ויש מצב שהוא עושה את זה בעוד תוכנות שאני מנסה להתקין... בינתיים התקנתי רק וורד ומסנגר אבל שם הוא התקין... אולי זה משהו עם תמיכה בעברית או משהו? לא יודע אם אתם מכירים איזה פאץ או משהו שמיקרוסופט הוציאו לבעייה או שהבעיה מווכרת לכם תגידו לי בבקשה מה אני עושה?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  12. יש לי Windows Vista Ultimate x64 וכרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150. כמעט בכל פעם שהWindows מתקין עדכונים חדשים, המדיה סנטר שלי מתחיל לגמגם (תמונה וסאונד קופאים/קופצים), ואני צריך להתקין את הדרייבר של הכרטיס טלוויזיה מחדש ולאתחל, כד שזה יסתדר. למה זה?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  13. Started by Aviv C,

איך אני יכול להפעיל תוכניות מתוך דוס? בעזרת איזו פקודה?

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  14. Started by yakir8,

שלום כאשר חבר שלי מדפיס עברית בVISTA הוא מדפיס לו הפוך כלומר במקום שלום הוא רושם םולש. הוא מדפיס לו גם בWORD וגם במסך טקסט בגלל זה אני חושב שזה בעיה בהגדרות אבל אני לא מכיר את VISTA משהו אולי יודע מה צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Ferrari599,

כאשר אני לוחץ install באתר של מיקרוסופט, לא קורה כלום. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  16. כולנו מכירים את הפרסומות האלה שכבר קשה למצוא אתרים בלעדיהם. קופצות, רעשניות, מעצבנות בעיניים, יש כאלה שאפילו נפתחות בחלון חדש, ובמקרים הגרועים ביותר, כאלה שקשה לסגור אותן! פשוט הופך את הגלישה לדבר מעצבן.. אז כולנו מכירים את הפיתרון הרגיל: להתקין תוכנת Pop-Up Killer שתמנע מהם לקפוץ. פיתרון נחמד. אבל אני לא כ"כ אוהב אותו מכמה סיבות. דבר ראשון, תוכנה שעושה את זה יכולה לחסום דברים שאנחנו לא רוצים שהיא תחסום (כמו קריאה של מפרטים פה באתר, או תגובות ב-Ynet למשל). מה שמוביל אותי לנקודה הבאה: לא תמיד יש לנו שליטה על כל מה שהתוכנה עושה, ולכן אנחנו לא יכולים לגרום לה לחסום רק את מה שצריך לחסום. בנוסף, אני לא אוהב ממש תוכנות שאני צריך להריץ ברקע, או בכלל להיות תלוי בתוכנה שתעשה לי את…

• 1 תגובה
    • 6.7k צפיות
  17. Started by erezo,

יש דיווחים סותרים לגבי WINDOWS 10 על מחשבים פיראטיים, אומנם הצלחתי להתקין והוא ביצע אקטיבציה מלאה, אבל מה יקרה באמת לאחר שנה? האם מיקרוסופט יחסמו אותי או לא? האם לא אוכל להשתמש בה יותר לאחר שנה? תודה.

18. אז ככה.. מערכת הפעלה 7 64BIT . התקנתי היום כרטיס מסך חדש שרכשתי (ASUS 7850ׂ ) . לאחר שהתקנתי אותו לפתע הבחנתי שאין חיבור אינטרנט. כניסה למנהל ההתקנים יש סימן קריאה על כרטיס הרשת (REALTEK מחובר דרך PCI) כניסה למאפיינים יש שגיאה "אין מספיק משאבים להתקן זה קוד 12" לאחר עשרות ניסיונות של התקנת דרייברים חדשים (כרטיס מסך...כרטיס רשת...ציפסיט..) לא עזר כלום. נכנסתי לביוס...ומה ראיתי שם? ה 1 IRQ אוטומטי אבלל יש 2 התקנים על זה וזה רשום ככה: בקר כרטיס רשת : פנקשיין: o כרטיס מולטימדיה: פנקשיין : 1 אז הבנתי שיש כנראה התנגשות כאן... ניסיתי לשנות ידנית IRQ למשהו פנוי ...14..15....וכל מיני מספרים. לא עזר. אני לא יודע מזה כרטיס מולטימדיה יש 3 סלוטים שאחד מהם PCI E שעליו יש כרטיס מס…

19. אני מצרף כאן צילום מסך לא בכל האתרים הוא רושם לי הודאת שגיאה רושם לי למשל בספורט 5

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  20. Started by hagayben,

אני מפרמט את המחשב שלי ואחרי שאני מאתחל את המחיצה ומתקין עליה את הווינדוס הוא מתחיל להתקין ואז נתקע עם מסך שחור. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה? ועוד שאלה אם אני יתקין את מערכת ההפעלה על מחיצה אחרת שיש עליה קבצים המערכת תמחק אותם ותתקין את עצמה או תשאיר אותם ותתקין את עצמה? תודה מראש חגי.

21. בכל פעם שאני מדליק ת'מחשב עולה לי המסך פתיחה עם ה-USER ואז צריך ללחוץ עליו בשביל להיכנס לווינדוס אם אני יבטל את האפשרות "השתמש במסך הפתיחה" אז המחשב יהיה בסיכון מבחינת ווירוסים וכו' או שזה בכלל לא קשור ??

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  22. Started by proevo4ever,

היי, קיבלתי לפטופ Lenovo x260. קראתי ביקורות באינטרנט שהסוללה אמורה להספיק ל-15 שעות... כרגע מותקן אצלי וינדוס 7 PRO ולא מתקרב ל-15 שעות מקסימום 8 בלחץ. יש סיכוי ש WINDOWS 10 יחסוך לי בזמן הסוללה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. שלום המחשב כבר לא עובד כל כך טוב והגיע זמן להתקין חלונות מחדש חשבתי לי אם כבר, אז בהזדמנות לשדרג לחלונות 8. אני רוצה להתקין שוב את 7 ואז ישר לשדרג ל8 השאלה שלי , אם אני אקנה את הגרסה הזאת, זה בדיוק מה שאני צריך ? אני כרגע על 7 עם 64 ביט http://ksp.co.il/?uin=17364 מה דעתכם? ובכלל זה גרסה טובה או שזה משהו הכי פשוט שקיים? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. היי לא כלכך מצאתי איך ליצור DOK שברגע שהמחשב יבקש סיסמת כניסה הכנסת ה-DOK תגרום לפתיחה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. יש לי בעיות עם הקראק של ווינדווס 7 ואני רוצה להתקין גירסא אחרת של ווינדווס 7 שרוב הסיכוים תפתור לי את הבעיה. יש אפשרות לעשות התקנה מחדש לווינדווס מבלי למחוק את כל התוכן שבדיסק הקשיח? אם צריך לדעת אז יש לי רק כונן אחד © ווינדווס 7 x64. תודה מראש לכל העוזרים.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.