עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. הי! יש לי WinMe. מידי פעם אני רואה שהקובץ הנ"ל נטען לזיכרון. כשאני מעיף את ה-Task, לא נראה שזה משפיע על משהו. למישהו יש רמז מה הקובץ הזה עושה? בתודה מראש, TheTech. ???

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. האם אפשר להתקין עברית בwindows vista home premium באנגלית? הwindows הוא באנגלית, יש דרך שהתוכנה עצמה והמקלדת יתמכו בעיברית?

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  3. Started by ma4351,

1. יש גרסאות 64ביט לנוד32 ול-winrar ? 2. גרסאות 32ביט יעבדו על מערכת 64ביט?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. Started by lipa,

יש לי תיקייה ריקה על שולחן העבודה וכל פעם שאני מנסה למחוק אותה ,אני מקבל הודעה "אין אפשרות למצוא את הקובץ שצוין " שאלה שנייה , (בעייה דומה) , בהוספה והסרה של תוכניות , כאשר אני מנסה למחוק תוכנה מסוימת אני מקבל הודעה "פעולה זאת חוקית רק עבור מוצרים המותקנים כעת " בקיצור איך אני מוחק את שני הדברים האלה ?

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  5. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=333325FD-AE52-4E35-B531-508D977D32A6&displaylang=en http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=AB99342F-5D1A-413D-8319-81DA479AB0D7&displaylang=en ויש גם את הגירסה בעברית 231.5MB http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=d0e5dea7-ac26-4ad7-b68c-fe5076bba986&displaylang=he מה להוריד ?

• 1 תגובה
    • 827 צפיות
  6. Started by deathil93,

שלום אני צריך עזרה מאוד דחוף בזה. התקנתי תוכנה אחת, אבל היא הותקנה בלי תקייה בתוך תיקייה ראשית (PROGRAM FILES), אז עשיתי UNINSTALL לה כדי להתקין אותה מחדש בתיקייה מסודרת, אבל אחרי שעשיתי את זה כל מה שהיה לי בתיקייה (סביבות ה-10 תוכנות פלוס 4 משחקים) נעלמו! אין לי מושג מה לעשות, ניסיתי ריסטארט ו-SYSTEM RESTORE ושום דבר לא עזר. אין לי מושג מה לעשות, זה תוכנות שלקח לי סביבות השבוע להתקין... אני חייב עזרה דחוף וגם איזשהו הסבר לבעיה הזאת תודה מראש..

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by rjjb7,

הורדתי את הMUI כדי לשנות את הממשק של המחשב שלי מאנגלית לעברית. כאשר אני מנסה לפתוח את קובץ ההתקנה - MUISETUP, אני מקבל את הודעת השגיאה הבאה: Windows XP Multilingual User Interface Pack cannot be installed on this platform אני עובד על נטבוק של HASEE עם SP3 מהי הבעיה?!

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  8. Started by multicore,

(עדכון אחרון 22/10/2009 ) שלום לכל גולשי פורום Windows, הסטיקי הקודם עלה על גדותיו וכבר לא ראו יער מרוב דובים לכן האשכול הזה ירכז את כל הנושאים החשובים עם קישורים והסברים וכל הדיונים שיפתחו מעתה על מערכת ההפעלה הנ"ל יהיו עצמאיים כדי ליצור סדר בשביל הקוראים והמשתתפים בדיון. בעיות שקשורות למערכת ההפעלה ידונו בדיונים נפרדים וקישורים לבעיות יוספו לנושא הדביק הזה כדי לעזור בלכוון אנשים דומה לFAQ. שאלות נפוצות ותשובות עליהן: מתי יוצאת המערכת סופית? המערכת יצאה להפצה המונית ב22 לאוקטובר 2009. האם כדאי להתקין כבר היום את המערכת כמערכת הפעלה ראשית במחשב? הגרסה הסופית של חלונות 7 כבר שוחררה ליצרנים וזה אומר שכל מי שזכאי לי יכול להתקין אותה. אולם לא בהכרח יהיו דרייברים זמינ…

• 1 תגובה
    • 19.4k צפיות
  9. שלום לכולם. יש לי תוכנה כלשהי (נקראת HOCR, והיא לוקחת תמונה עם כיתוב כלשהו או דף סרוק, ומחזירה דף טקסט וכך אפשר לשנות אותו), בכל אופן, אני צריכה לרשום קוד שידע "להשתלט" על התוכנה. כלומר, להצליח דרך הקוד לפתוח את התוכנה, לעלות אליה מסמך, ולהריץ אותה על המסמך הזה. (אני יודעת בגדול שפת JAVA, אבל גם C זה בסדר) אז - בתקוה שהשאלה שלי מופנית למקום הנכון - יש כאן מישהו שיודע איזה שורות פקודה צריך כדי להריץ אפליקציה כזו? אפשר עזרה, הכוונה בבקשה? מקווה לטוב ותודה מראש לכל המגיבים.... עינת

10. Started by aski,

יש לי מחשב:amd 1.4 ghz לוח:ga-7vtx התקנתי windows xp והבעיה היא שאני לא יכול לכבות את המחשב ,אני לוחץ על turn off ובמקום להתכבות הוא עושה restart. בבקשה תעזרו לי!!!! נ.ב: אין לי את האפשרות amp

11. רכשתי מחשב חדש עם WIN7 והרדיסק 500GB. כשאני מחבר את ההרדיסק הישן בחיבור IDE, המחשב מזהה אותו ואחריו שאני מגדיר אותו במחשב, ומנסה להיכנס לרדיסק הישן, הוינדוס מסקש ממני לבצע פירמוט להרדיסק הישן. לא קיימת אפשרות אחרת. מה לעשות ? תודה!

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  12. Started by lilian,

ברצוני להתקין windows 7 עבור מחשב הנייד כפול ליבה (LG -F1), ובעל המעבד : PROCESSOR_IDENTIFIER: x86 Family 6 Model 14 Stepping 8, GenuineIntel עד עכשיו עבד ב- 32bit XP. לפי חיפוש בטבלה שבקישור הבא מצאתי שהמעבד שלי תומך ב- 64bit. http://en.wikipedia.org/wiki/X86 1. שאלה כללית: האם בגלל שיש לי שתי ליבות זה תומך ב- 64bit ? 2. בהתחשב במעבד שלי, האם גרסת 64bit תהיה הבחירה האופטימלית או שכדאי 32bit ?

• 1 תגובה
    • 865 צפיות
  13. שלום יש לי תוכנה לעריכת וידאו שנקראת פינקל סטודיו 14 והווינדוס שלי הוא sp2 האם אני יוכל להתקין את התוכנה למרות שהתוכנה לפי הוראות יצרן דורשת sp3 תודה מראש למשיבים!

14. Started by freee,

שלום, רציתי לפרמט את המחשב הנייד שלי ולהשים win7. ניסתי לפרמט כמו שאני יודע בwin xp זה לא הלך,אז המשכתי בהתקנת win7 ,ושאני בא להתקין זה עושה לי לבחור אפשרות או של ישר התקנה או של העדפה אישית לחצתי על העדפה אישת,והייתה לי אפשרות למחוק את הכוננים. שמתי לב ש10 גיגה מהמחשב הולך לי על גיבוים של המחשב שאני לא יכול לגעת בזה,זה 2 כוננים של במחשב 0em. נגיד לא התייחסתי ואמרתי נגיד,מחקתי את הכוננים הרגילים עם ה140 גיגה, ושאני יוצר 2 חדשים זה לא יוצר לי בדיוק כמו שביקשתי 70 לאחד ו70 לשני אלא 63-76,ולוקח עוד 100 מ"ב לאבטחה כזו שמירה של המחשב. אמרתי עדיין בסדר נמשיך ושאני מסיים את ההתקנה אני מגלה שאני יכול לראות רק את הכונן של ה76 גיגה שבהתקנה הייה כתבית "מערכת". מישהו יודע מה עלי לעשו…

15. Started by yoo,

היי לכולם : יש לי שאלה כזו: אני רוצה לשנות את תמונת המסך אבל לאחר התקפת סוסטרויאני כאשר אני מנסה לשנות את תמונת המסך אני מצליחה. אני לוחצת במסך במקש הימני על מאפיני ושם לא מופיע לי ההגדרה של שולחן עבודה קיימים שם רק הסימניות לערכות נושא,מראה והגדרות אילך אני יכולה להוסיף את הכרטיסיה שולחן עובדה כדי לשנות את רקע המסך?(שולחן העבודה). בבקשה תעזרו. :

16. Started by redead,

דיברו על זה כולכך מזמן וזה משום מה לא יוצא..

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  17. Started by iMeash,

אהלן, אז ככה, רכשתי מחשב חדש שהגיע עם Windows 11 pro. אני הולך להתקין על המחשב הזה לינוקס ומעוניין להעביר את הרשיון למחשב אחר. אין product key והרשיון קשור עם חשבון ה microsoft שלי. השתמשתי בפקודה slmgr -rearm בכדי לבטל את הרשיון במחשב הנוכחי. האם התקנת חלונות 11 במחשב השני והתחברות לחשבון מיקרוסופט יעשה לי אקטיבציה אוטומטית?

18. Started by Idan-h,

היום נכנסתי לאיזה אתר [פורום], והאוונט הביא הודעה ואז כל התפריטים של האוונט הפכו לג'יבריש. מה לעשות? ניסיתי להתקין מחדש, לסרוק ספיי וניקוי הרג'סטרי. בקדתי בהגדרות אזור ושפה - הכל עברית/ישראל. שום דבר לא פעל, עדיין ג'יבריש. מצורפת תמונה ואל תגידו לי לעבור למקסטון, אני מעדיף את האוונט. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  19. Started by dindawn,

אני משתמש ב - windows XP ושמתי לב לאחרונה שחלק משמות הקבצי (מכל הסוגים) נצבעים בכחול. באותה תיקיה ניתן לראות שחלק משמות הקבצים כחולים וחלק נשארו שחורים. מישהו יודע למה זה קורה ולמה זה טוב?

• 1 תגובה
    • 864 צפיות
  20. Started by Dimka,

שלום כולם, יש תופעה מוזרה שמטרידה אותי וזה קורה בד"כ עם קשיח נייד שמחובר דרך USB. כאשר אני מסיים לעבוד איתו (גם אם ממתין אחר כך), חלונות לא מאפשר לי לנתק אותו בצורה "בטוחה". הדבר קורה כמעט תמיד, אך פחות נפוץ עם Flash (אולי רק הרגשה כזו). מישהו יודע למה זה קורה ואיך להפסיק את זה?

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  21. אלוהים איזה עצבים בBIOS הוא רואה שמדובר ב AMD X2 וגם במחשב יש לי על מנהל התקנים ->CPU גם כתוב AMD X2 אבל כשאני מפעיל את ה CPUID או עושה CTRL ALT DEL אני לא רואה שני מעבדים ?! :'( :'( מה לעשות!!!.... חוץ מזה יש לי עוד מספר דברים במנהל התקנים שלא מותקנים האחד זה "בקר אפיק SM" "והשני "בקר זיכרון PCI " אתם יודעים מה זה ?!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכם, קניתי חלונות 7 גירסת שדרוג. כידוע מקבלים שני דיסקים, 32 ביט ו64 ביט. השתמשתי ב64, ונתתי לחבר שלי, שקנה מחשב נייד עם חלונות 7 32 ביט(מגיע עם סריאל אבל בלי דיסק, כידוע), את הדיסק השני, כדי שיוכל לפרמט אם ירצה. היות וזו גירסת שדרוג, האם תהיה לו בעיה לעשות עם הדיסק התקנה רגילה (אני שואל כיון שכשהתקנתי היתה אפשרות להתקנה רגילה)?

23. Started by __MIKO__,

בעת כיבוי המחשב מופיע לי הודעה זו. OS=XP תוכן ההודעה- the appliction.....because the program is closing/ (משהו בסגנון . אני לא מספיק לקרוא את ההודעה כי המחשב נכבה. אם למישהו יש מושג ....

• 1 תגובה
    • 823 צפיות
  24. Started by alonpartuk,

כשאני רוצהלהכנס להגדרות שלה הוינדואז רושם לי שגיאה" SMART UL 32-bits gateway error " Can't load SMARTUL libary(code 126) The specified module could not be found ניסיתי להתקין מחדש את המדפסת דרך הדיסק התקנה ההתקנה לא מתחילה (הדיסק טוב.) ודרך הוינדואז ניסיתי ושוב הוא נותן לי את אותה השגיאה! מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  25. Started by yurek,

שלום המחשב לא נותן לי לבצע את הפעולה ע"י לחיצה על alt+ctrl and delete אלא מפנה אותי לאדמיין אבל אני האדמיין איך אני משחזר את איפשור ביצוע הפעולה הזו בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 666 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.