Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
תודה למי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
לא בטוח שקשור לכאן, אבל הכי היה נראה לי מתאים פה.... שהייתי עם XP עברי שלחצתי CTRL+ENTER כשכתבתי כתובת של אתר בשורת הכתובת התווסף לי אוטומטית http://www.XXX.co.il.... עכשיו על ויסטה בעברית זה מוסיף לי COM במקום CO.IL.... איך אני יכול לשנות את זה ?? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני זקוק לעזרה דחופה - יש לי תקלה בקובץ שמאוד מאוד חשוב לי. בטעות מחקתי קובץ והוא הגיע לסל מיחזור. עשיתי RESTORE והוא החזיר לי את הקובץ אבל כקובץ MDI והוא פותח לי אותו ע"י IMAGE FILE. אני חייב עזרה - איך אני מחזיר את הקובץ להיות וורד??? ניסיתי לשנות את שם הקובץ ואת הסיומת וזה לא עזר. הוא פתח לי את הקובץ בוורד אבל עם אלף עמודים ובג'יבריש. תודה למי שיודע לעזור...
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
טוב אז יש לי מסך CRT של LG דגם: FLATRONez T710SH והקצב רענון אצלי הוא 60! ובCRT 60 זה לא משהו... המסך מסוגל להגיע לקצב של 85 אבל כשאני עושה את זה יש לי הודעת שגיאה. עכשיו חיפשתי למה ההודעה ושמתי לב שהווינדוס בכלל לא זיהה את המסך שלי, הוא זיהה דגם ישן יותר שלא תומך בקצב רענון גבוה יותר. אני חייב דרייבר למסך ואני לא מוצא בשום מקום בגוגל. אפשר עזרה?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, מסיבות מסוימות אני רוצה ליצור מחשב וירטואלי בתוך הויסטה, באמצעות VPC. התקנתי את התכנה והגדרתי מחשב וירטואלי, והכל טוב ויפה. הבעיה מתחילה כשאני מנסה להתקין את XP Pro. אני לא מצליח לגרום ל-VPC לקלוט את הדיסק, גם אם אני משתמש בדיסק הפיזי עצמו (שנמצא בכונן DVD) וגם אם אני מריץ אימג' שלו שיצרתי. בכל פעם אני מקבל את ההודעה הבאה: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device מיותר לציין ששיניתי את ה-boot sequence כך שהוא ינסה להריץ קודם את הכונן DVD הוירטואלי. אם אין לזה פתרון, זה אומר שאני צריך לזרוק עכשיו הרבה כסף כדי לשדרג את הויסטה לאולטימייט (כרגע יש לי הום פרימיום), וממש לא בא לי לעשות את זה.
-
- 2 תגובות
- 701 צפיות
-
-
שלום, היה פה פעם הסבר איך אני מוחק או מסתיר את המשתמש ADMINISTRATOR שלא יופיע לי במסך של החלפת משתמשים. היה צריך להיכנס לREGEDIT דרך הפעלה... תודה לעוזרים! עריכה: סודר! יש לי שאלה חדשה, האם כשאני בתוך המשתמש, אני יכול לראות מהי הסיסמא שלי? דרך הREGEDIT או כל דרך אחרת? תודה!
-
- 5 תגובות
- 709 צפיות
-
-
היי אני משתמש windows xp professional SP2 (לא ממש מרוצה אבל לא משנה ) ככה יש לי מספר משחקים מאוד ישנים מתקופת ה windows 95-98 והם מחייבים אותי להשתמש בדוס עכשיו השאלה שלי היא קזו העם חש אפשרות להתקין משהו שיעפשר לו להפעיל רכיבי DOS אל WINDOWS XP ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
*כותרת* הסריאל נאמבר עדיין יהיה טוב לא? *בגרסת HOME.
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני ווינדוסים אחד בכונן c ואחד ב d....עכשיו רציתי לדעת איך אני מוחק את הווינדוס בכונן d ואם יש דרך למחוק את הווינדוס בלי כול שאר הדברים שיש באותו כונן..... תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ראיתי פעם מדריך, לא יודע איפה, שכתוב בו איזה סרויסים [sercives] אפשר להוריד ב XP בלי חשש. אשמח לקבל את רשימת הסרויסים האלו\לינק למדריך. ועוד משהו, היה עוד מדריך, בפורום אחר, להרכבת מחשב, אשמח לקבל גם לינק אליו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 810 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה כבר המון זמן ואני חושב שכבר פתחתי בעבר נושא ולא קיבלתי מענה אך אנשים נוספים אמרו שזה קורה להם הבעיה שאחרי שהמחשב יוצא ממצב שינה יש מסך כחול והמחשב נתקע, זה דיי מציק כי אני משאיר ככה את המחשב דולק סתם... הווינדוס הוא Win 7x64 enterprise כ.מסך: HD4850 מעבד: q9450 לוח אם: gigabyte EP45-DS3 ספק: PCP 500W תודה מראש
-
- 24 תגובות
- 5k צפיות
-
-
טכנאי בחנות מחשבים הראה לי שיש אפשרות בווינדוס לראות לוח שנה כזה ששם אני רואה את כל ההתקנות שביצעתי במחשב. מישהו יודע איך אני נכנס לזה?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה מציקה מאוד, אני רוצה לחבר עכשיו 3 הארדיסקים של 250 ולבצע RAID עליהם, חוץ מזה קיימים אצלי עוד 2 של 250 ואחד של 160 שאותם אני רוצה להשאיר כמו שהם.. למעשה - פשוט... אבל לא עם WIN7, כמובן שברגע שאני מעביר את הבקר של הICH10R למצב RAID הזיהוי שלו במערכת ההפעלה משתנה.. אז עם XP אפשר פשוט לעשות REPAIR פשוט כאשר טענת את הדרייברים של הבקר RAID בתחילת ההתקנה על ידי לחיצה על F6 ואז REPAIR רגיל שלוקח חצי שעה והXP נשאר בידיוק כמו שהוא היה לפני שהעברנו למצב RAID בביוס. אבל לא עם WIN7... בWIN7 שנכנסים למצב RAID הוא מזהה את הבוט, אבל לא עולה.. אז נכון - אין לו את הדרייברים של הבקר כי המערכת הותקנה כרגיל ולא במצב RAID.. אז צריך לטעון לו דרייברים של הRAID בהתקנה... אז ניסיתי לעשו…
-
- 5 תגובות
- 843 צפיות
-
-
כל 3 רסטים או הפעלות המחשב מריץ scan disk, אני לא חושב שהארדיסק פגום או משהו כי הוא פועל מצויין, והכיבויים תקינים אבל משום מה הוא מפעיל את הסקן דיסק בלי קשר.. בוא נגיד 2 הפעלות נורמליות השלישית עולה עם סקן דיסק.. בקיצור הכיצד ניתן לבטל אותו<?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי XP ולא יודע מה קרה אבל משום מה התחילו להופיע לי פואפים גם כאשר הדפדפן סגור. השתשתי בכמה תוכנות של אנטי פופאפ אבל זה לא עזר. אני עושה סריקה כל כמה זמן בעזרת SPYBOT אבל גם הוא לא מצליח להפטר מהם. בבקשהב אני צריך עזרה אני כבר מיואש ??? תודה מראש L.A
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש וברצוני להתקין עליו ויסטה, הבנתי שיש שתי גרסאות של 64 ו-32 ביט. מה ההבדלים ביניהם ואיזה אני צריך להתקין על המחשב שלי כשהמעבד הוא Q8200, כרטיס מסך: geforce 9500GT זכרון 2048MB DDR II 800Mhz תודה!
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עובד בחנות מחשבים, ובאחד המחשבים שלנו (עם וינדוס 8) אחד הלקוחות שם סיסמה, כך שכרגע המחשב מושבת לשימוש. האם יש דרך לפתור את הבעיה הזו? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי לא עבד טוב כבר זמן מה והחלטתי לפרמט אותו. (חשוב לציין שאין לי ידע בזה אבל אמרתי כבר כמה קשה זה יכול להיות?) אז פירמטתי את המחשב, התקנתי ווינדוס, התקנתי דרייברים של הכרטיס מסך, כרטיס קול ואינטרנט ואז נכנסתי לאתר של מייקרוסופט בשביל להוריד עדכונים. אחרי כל מיני עדכונים הורדתי דרך האתר שלהם את SP2 ואחרי שזה סיים להוריד ולהתקין המחשב עשה ריסט ואז כשהו התחיל לעלות פתאום באמצע הוא התרסק, המסך נכבה וישר נדלק והוא היה בכל מיני צבעים מוזרים ולא עלה.. אחרי שכיביתי את המחשב והדקלתי קרה אותו דבר. הווינדוס יותר לא עלה. (חשוב לציין שכשהמחשב עשה ריסט לאחר כל הדרייברים אז לא קרה כלום והמחשב עלה כרגיל). והנה שאלותיי: 1. האם מישהו מודע ומכיר את התקלה הנ"ל? 2. למה זה קורה? …
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש אני מנסה להתקין XP אבל ללא הצלחה, אחרי שהוא מסיים את ההתקנה הפשוטה (שוכללת את הכנת המחיצות) הוא אמור לעשות ריסט ואז להמשיך עם הגראפית אבל אצלי הוא עושה ריסט ואז חוזר להתקנה הפשוטה ככה בלי סוף, נסיתי לבטל את הבוט מהCD ולא עזר לא עלה כלום.. מדובר על XP PRO + SP 2 בעברית הגירסא של CROW למי שמכיר אין לי מושג מה לעשות :\ הנה המפרט של המחשב: Athlon 64 3000+ GIGABYTE K8NF-9 512Mb 400MHz AData MSI X600-XT 128MB DVI, PCI-E WESTERN DIGITAL 80GB SATA 7200 8MB WD800JD
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לי קבצי תמונה שכל אחד מהם עם שם אחר ואני מעוניין שכולם יהיו בשם זהה עם סדר עולה, למשל תמונה 1, תמונה 2, תמונה 3... אפשר לעשות את זה מבלי לעבור ולשנות כל קובץ בנפרד?
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש בעיה במחשב והוא לא עולה כמו שצריך. בתור התחלה, אני אתקין את מערכת ההפעלה מחדש כדי לוודא שאין בעיית חומרה. מערכת ההפעלה היא WIN XP הבעיה: אני רוצה לגבות את הקבצים של המשתמשים, אבל לא יודע איך. כשמחברים את ה-הארד דיסק למחשב אחר, אי אפשר לגשת לקבצים בלוגינים של המשתמשים. למישהו יש רעיון איך כן אפשר לגבות את הקבצים האלו? זה די דחוף כי זה מעכב את הפירמוט של ההארד דיסק. תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש ברשותי עכשיו XP וגם Vista על מחשב אחד. יש לי כמה שאלות/בעיות ואשמח אם תוכלו לעזור לי. איך אפשר לשנות את הטקסט של ה-BOOT.. שיהיה כתוב מה שאני רוצה.. וכמה זמן להמתנה.. ואיך אפשר לעשות שזה יהיה בברירת מחדל ל-XP ולא לויסטה. בויסטה רציתי להשתמש בקבצים שנמצאים במסמכים שלי של ה-XP. אבל הוא ביקש שאני יגדיר הרשאות בשביל זה... אז הגדרתי הרשאות.. מתוצאה של זה, דרך ה-XP אי אפשר להכנס לתיקיות הללו. האם יש פתרון ככלי בשביל זה? בינתיים אלו השאלות.. תודה לכם
-
- 5 תגובות
- 770 צפיות
-
-
על כמה מחשבים ניתן להתקין ווינדוס עם אותו הסידיקי? ומה קורה אם התקנתי בטעות על יותר מידי?
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי win 8 מקורי וביומיים האחרונים התחלתי להתקל בבעיה של מסך כחול פתאומי שבו כתובה השגיאה :"critical structure corruption". חיפשתי באינטרנט את השגיאה הזאת אבל לא ממש הצלחתי להבין איך צריך לתקן את זה. אחרי המסך הכחול שהמחשב שוב עולה מופיע הדו"ח הבא (בקובץ המצורף). אשמח אם תוכלו לסייע לי לפתור את הבעיה, כי מדובר במחשב חדש וממש לא צפיתי לבעיות כאלה בו.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי Windows 7 Ultimate. לאחרונה יצא ה-SP1 לחלונות 7, אולם אינני יודע האם כדי לי להתקין אותו מבלי לגרום נזק למערכת ההפעלה שלי. טכנאי מחשבים שלי אמר לי, לפני שה-SP1 יצא, כי הוא לא ממליץ לי להוריד אותו מחשש לבעיות במערכת ההפעלה. אז עכשיו מומלץ לי כבר להתקין אותו, או שזה מסוכן?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-