עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! חש ברשותי מערכת 64bit של AMD והשאלה שלי האם שווה לעבור ל-windows 64 או שזה עדיין מוקדם מידי וכדאי לחכות, תודה רבה לכולם

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by Sweet_Tooth,

אם שמתם לב החלון במקס אבל אני עדיין רואה את הגבולות שלו? מה לעשות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by Refaelo,

התקנתי מערכת הפעלה נוספת (windows 64) על מחיצה נפרדת בדיסק,כרגע יש לי שתי מערכות הפעלה ואני מעוניין להסיר אחת מהם ,מישהו יודע איך עושים זאת תודה

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  4. Started by LIOR42,

איך יוצרים דיסק A: של -WINXP?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. רניתי רמקולים למחשב 4.1 עכשיו יש חיבור לרמקולים קדמיים ולאחוריים את הקדמיים חיברתי לחיבור הרגיל לאן אני מחבר את האחוריים?

• 8 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by rorlich,

שלום לכולם חג שמח ברשותי מחשב AMD athalon 64 + win xp home edition עכשיו ברצוני לפרמט את המחשב.... אשמח אם תסבירו לי איך אני עושה את זה... בתודה מראש, שגיא.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. לפני שאני יתחיל לכתוב, אל תקפצו עליי ! אני יודע שזה יכול להתאים גם לפורום חומרה, וגם לכאן. בכל מקרה, בחרתי לשאול זאת כאן. במידה ויש לי מעבד AMD Athlon64, ואני משתמש ב-WinXP רגיל (לא x64) אז המעבד יעבוד כ-64 ביט או 32?! ואם הוא יעבוד כ-32, אז למה בכלל AMD יותר משתלם ?! וגם אם אפשר הסבר מה ההבדלים בין 32 ביט לבין 64 ביט, אני אודה לכם מאוד. בתודה, אלעד.

• 7 תגובות
    • 820 צפיות
  8. Started by Treack,

שלום, קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 64BIT 3200 SOCKET 939 עם לוח אם תואם. דיסק קשיח SATA של WD, הגדרנו הכל, חילקנו ופירמטנו את הדיסק ל-5 מחיצות. קודם ניסנו להתקין Windows XP PRO (צרוב), אך באמצע תהליך ההתקנה אירעו הרבה שגיאות והסידירום לא יכל לקורא הרבה קבצים. אחרכך, שהXP לא הותקן בהצלחה, הפעלנו דרך הBOOT את וינדוס 98 מקורי שיש לי. הכל נטען, הוא עושה SCANDISK אך כשהתקנה עולה - המחשב נתקע, הנורה בסידירום לא דולקת וכנ"ל המחשב.

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  9. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לפתוח את מנהל המשימות (alt+ctrl+del) ומשום מה הווינדווס מעלה לי הודעה מוזרה שאומרת "מנהל המשימות הוגדר כלא זמין ע"י מנהל המערכת שלך" אני הadministrator של המחשב ולא עשיתי כלום שיגרום לזה מישהו יודע איך לסדר? תודה מראש ניר

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by blitz,

אפשר להתקין את SP1 או SP2 לא ע"י WINDOWS UPDATE . אם כן מאיפה אני מוריד ואיך אני מתקין.

• 6 תגובות
    • 794 צפיות
  11. רוב הזמן זה בסדר ולפעמים הוא משתגע ורושם גיבריש וריבועים ריקים כאלה

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  12. http://winsupersite.com/reviews/longhorn_5048_gallery_01.asp http://www.flexbeta.net/main/comments.php?catid=1&shownews=12884

• 6 תגובות
    • 974 צפיות
  13. Started by buuhaa,

היי. באופן משונה התהפכה לי לפתע העברית בכל מערכת ההפעלה (ווינדוס 98 ENABLED HEB). שמות התיקיות, אפילו הכותרת של כל אתר באקספלורר(בשורה הכחולה למעלה). גלישה באתרי בעברית אפשר לראות עברית כתיקנה ! מה עושים ? תודה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  14. Started by gamer-8,

אתרי חומרה יש בשפע. אבל מה עם אתרי תוכנה? איזה נחשבים לגדולים ולמוכרים? יש בהם כבר ביקורת על הווינדוס?

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  15. Started by MBN,

שלום, יש לי במחשב קובץ setup.exe שלא קשור לשום תוכנה, אם אני מנסה לפתוח אותו הוא אומר לי שהוא לא ישום חוקי של WIN32 ואם אני מנסה למחוק הוא אומר שהקובץ נמצא בשימוש... (יש לי ווינדוס XP) חפשתי בתוך כל ה Processes הפעילים במחשב והוא לא מופיע באף אחד מהם... כנ"ל לגבי הרג'סטרי... למישהו יש מושג איך למחוק את זה???

• 4 תגובות
    • 760 צפיות
  16. אתמול בלילה היתה אצלינו הפסקת חשמל והיום כשהדלקתי את המחשב, ה-USER שלי עם כל מה שהיה בשולחן העבודה וכל המסמכים והמועדפים, פשוט נמחק. האם יש דרך לשחזר את הקבצים האלה? אודה לכם אם תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  17. שלום רב, ברשותי זכרון 2*512 של GEIL עם קירור רציתי לדעת מדוע כשאני מגדיר שיהיה PF של 512 מגה, בכל זאת הוא משתמש ב-1.5 ג'יגה של PF ואיך ניתן להגדיר אותו שישתמש ב-PF של 512 מגה תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  18. Started by overload,

יש אפשרות לבטל את הMEMPRY DUMP או להקטין אותו, בהגדרות של הWIN, נכון? אולי באמת פשוט עדיף לבטל אותו לגמרי? או שיש לו איזה תפקיד?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. אני רוצה ליראות אותו ליפני שאני מקבל אותו כי לדוד שלי בחול יש אותו והוא שאל אותי אם אני רוצה הוא עדיין לא התקין אותו אז אני רוצה לדעת אם שווה מישהו יכול להראות לי תמונות מימנו יעני את סרגלי הכלים את הdesktop וזה והאם הוא תומך רק במעבדי amd?

• 9 תגובות
    • 677 צפיות
  20. שלום רב , כאשר אני מנסה להיכנס לתקייה עם תמונות, משום מה ה-Explorer קורס, ניסיתי להחליף את הקובץ מהתיקייה של ה-Windows, אך זה לא עזר . מישהו יודע מדוע זה קורה ? ??? תודה מראש. :-\

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  21. Started by ALE-XtaZi,

היי חברה כפי שראיתי מייקרוסופט תוציא שתיי סוגים של WINDOWS אחד PRO ואחד משהו לשרתים ... אני לא כולכך הבנתי את זה מי שיודע מה מהם מיועד לנו והכי מתאים לנו המשתמשים הבייתים וגיימרים כמו כן מה מספר הבילד של הוינדווס הזה הגירסא הכי אחרונה......

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  22. לכל מי ששאל ורוצה לשדרג (אם כי ה KEY הישן של ה 32 לא יהיה תקף יותר): https://microsoft.productorder.com/clientx64/default.aspx

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  23. Started by blitz,

מישהו יודע אם אפשר להתקין דרייבר ל-USB2 מבלי לעדכן את ה- XP שלי עם SP1 ?

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by RareAvi,

האם להתקין SERVEICE PACK 2 או שלהמנע מכך כרגע יש לי אופציה כי התקנתי ווינדווס מחדש. מה אתם מציעים ולמה ... אני אשמח אם לא יהיו תשובות של : לא , כן אלא משהו יותר מקצועי תודה וחג שמח

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by noam_moshe,

שלום לכולם. אני רוצה להכין דיסק (שיהיה בוטאבל) של WinXp כולל חבילת שירות 2. עכשיו ... המילכוד הוא שאני רוצה להכניס גם הגדרות מותאמות אישית ! כלומר המדריך מספק את הצרכים, אבל אני שהדיסק יהיה כאילו זה Ghost של המערכת. (דוגמה: לינק. אל תשימו לב לזמן ההתקנה והצ'יפסטים. זה לא העיקר). ישנה דרך כזו ? אפילו אם צריך לשחק עם הרג'יסטרי (אני מעדיף שלא..)... אשמח לתשובה, נעם בן-שבת.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים