עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yossibra,

שלום לכולם! התקנתי ווינדוס XP מחדש לפני בערך חודש ומאז תמיד המעבד עובד על 100% גם כשהמחשב לא מבצע שום פעולה חשבתי בהתחלה שזה יכול אוליי להיות איזה וירוס שרץ ברקע אז עשיתי סריקת וירוסים אך ללא שום תוצאה וניראה לי שזה אוליי איזה שהיא הגדרה בווינדוס מישהו יכול אוליי לומר לי למה התופעה הזאת ואיך אני ניפתר ממנה תודה רבה

• 7 תגובות
    • 890 צפיות
  2. כאשר אני מפעיל תוכניות DOS תחת WIN2K SP3 המעבד מתחיל לרוץ על 100% , למשהו יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 769 צפיות
  3. Started by Sygnus,

שלום פירמטטתי את המחשב לפני מס' ימים, וירוס בשם W32/pariteB הצליח כבר לפגוע במחשב מחקתי אותו בעזרת כמה תוכנות אנטיוירוס אך לפי מה שהבנתי הוא פוגע קשות במערכת הזיכרון ובקבצי הפעלה, בנוסף כל קבצי התקנת התוכנה כבר לא ניתנים ללהפעלה האם אפשר לסדר זאת ? והודעת של ווינדוס קובצת כל כמה זמן : windows virtual memory too low איך אפשר לסדר זאת ? ומספיק שאני אפתח 2-3 חלונות של אינטרנט אקספלורר ואתחיל לגלוש המחשב נהיה ממש איטי, והשימוש במעבד מגיע בין 95-100 אחוז כך שהוא לא זז. מה עושים ?? מדובר על פנטיום 3 1000 128 מגה זיכרון כרטיס מסך 32 מגה נוידיה כ 2 ג'יגה פנויים בכונן מערכת ההפעלה תודה על כל עזרה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. https://www.fudzilla.com/news/pc-hardware/53660-amd-ryzen-cpus-get-a-performance-hit-in-windows-11-os עוד סיבה לוותר על הדור הנוכחי במעבדים מערכת הפעלה ווינדוס 11 מתקשה להגיע לכדאיות עבודה עם מעבדי AMD כל פעם שמערכת ווינדוס חדשה מגיעה , התוצאות עגומות . לא מספק מחירים בשמיים כבר קניתם מחשב והמערכת ווינדוס 11 גורמת להנחתה בביצועים . לא מובן לי איך מערכת ווינדוס 11 שטוענים שיותר מכילה קוסמטיקה של תוכנה מאשר תוכנה חדשה והצליחו להרוס את הביצועים ?

5. Started by AmitT,

אני מעוניין להעביר את המשתמש לאחר מספר דקות ללא שימוש, אל מסך הפתיחה של חלונות. שומר מסך יכול להיות פתרון טוב, אבל הוא צורך המון משאבים. האם יש למישהו שומר מסך "לייט" שחור לגמרי או פתרון הולם שיעביר את המשתמש אל מסך הפתיחה?

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  6. Started by guyby,

שלום, יש לי VISTA בכונן C ו-WIN7 ב G אני רוצה למחוק את הויסטה, לפרמט את המחיצה ולאחד אותה עם מחיצה G האם זה אפשרי? אני פשוט דואג שהתוכנו כגון אנטי וירוס לא תעלה לי יותר כי ברג'יסטרי היא רשומה על G ולא על C, או שאין בעיה לאחד מחיצות וש-G ישאר כמחיצה ראשית רק גדולה יותר ואני אוכל להמשיך לעבוד ככה.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by shab669,

אהלן, אני מקווה שכאן זה המקום לשאול את השאלה....here goes.... אני מכין מצגת חשובה ב Power Point XP , ונודע לי שעל המחשב שהמצגת תוצג עליו מותקן Power Point 2000. אם אני שומר את המצגת כקובץ pps, אז היא תפעל בלי בעיות ? (כולל אפקטים ורקעים ) , אם אני אמיר גרסא (שמור בשם->...) ואשמור את הקובץ כמצגת של 2000 אז כל האפקטים והרקעים של XP יעלמו. מה עושים ? ? ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  8. אפשרי להפעיל משהו כזה על ווינדוס? מעבר מהיר בין שולחנות עבודה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by gilke85,

האם יש דרך להחליף בין מערכות הפעלה מבלי לעשות ריסטרט רגיל? מעבר בין XP ל-7

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463713.msg3962500#msg3962500 פשוט סיוט... לא היה ניתן לפרמט/למחוק את ויסטה דרך ניהול דיסקים של ווינדוס 7 עקב קובץ/יישום DUMB או DUMP (לא זוכר בדיוק). לכן הכנסתי את דיסק התקנה של 7 משם מחקתי את המחיצה הזו ואיחדתי אותה עם מחיצה G. הפעלתי מחדש ואז היה לי: Bootmgr is missing press ctrl+alt+del to restart. עשיתי תיקון ואז בא לי: NTLDR is missing press ctrl+alt+del to restart. ואז אחרי תיקונים רבים שלא עזרו כמעט התיאשתי, אבל הכנסתי את הדיסק של ויסטה ומשם ביצעתי תיקון וזה עבד. יש לי עכשיו מחיצה גדולה אבל של ווינדוס 7 רק בכונן G ולא ניתן לשנות בכלל ל C מה שקרה פשוט... הווינדוס ויסטה שהיה פעיל, ובעקבות השידרוג הפך גם את 7 לפעיל, פתאום …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום, יש לי ווינדוס 10,לא עשיתי שום שינוי לאחרונה. משום מה שאני מחליף בין משתמשים פתאום יש מסך שחור לבערך חצי דקה, עד שזה עובר למשתמש המבוקש.

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  12. Started by yambtz,

לאחרונה הגיע אליי מסך 15" שהיה צריך בית חם. כמובן שבתור אדם טוב לב לא השארתי אותו בחוץ בקור ובגשם של החורף האילתי העז. חיברתי אותו למחשב שלי בנוסף למסך הקיים. הוא עובד יופי. מה שאני רוצה לדעת זה אם יש דרך לעבור לחלון שנמצא בו בלי למזער את המשחק שרץ במסך הראשי. ככה נגיד כשאני מחכה לסיבוב הבא או משהו כזה, לגלוש בינתיים או לצ'וטט. יש איזשהו hotkey או משהו כזה? אם זה חשוב: P4 2.8 533 1gig DDR266 Gigabyte Radeon 9600 Pro Asus P4G8X deluxe WinXP SP1 והמחשב מריץ את astonshell. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום. אני לא אוהב את ה Ctrl+Shift כדי להעביר בין הקלדה בעברית לאנגלית. האם אפשר לשנות כך שיהיה בלחיצה אחת? להקצות איזה כפתור (key) למטרה זאת? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by spinchicken,

איזה דברים כדאי להתקין במחשב 64 ביט? XP רגילה תדע להפיק את היתרונות שלו?

• 0 תגובות
    • 722 צפיות
  15. Started by yamo19,

שלום, ברשותי המפרט הבא: מעבד: intel core 2 dou e8400 1333MH זיכרון: g. skill 2048x2 (4g לוח אם: abit ip 35 -e . בתקופה האחרונה 'vista 64' עשתה בעיות, ולכן חשבתי לחזור ל xp. אני מתלבט בין ה xp32 ל 64, אני מבקש שתמליצו לי על אחד מהם, ותפרטו את ההבדלים המהותיים. תודה מראש.

16. שלום התקנתי ווינדוס 10, וכעת יש לי בעיה מחיבור לרחוק לעבודה דרך הדפדפן החדש EDGE. האם יש דרך לחזור להתקנה של אקספלורר ישן יותר?

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by tzr84,

שלום לכולם, המפרט שלי בצד... אני עובד היום עם ויסטה אולטימייט 32BIT SP1. חשבתי לעבור ל64BIT אבל אחרי שקראתי את האשכול בנעוץ אני מתלבט ולא מצליח להחליט... מה אתם אומרים?

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  18. Started by LIgor86,

שלום, אני כרגע משתמש בלפטופ בלינוקס- אובונטו אבל נאלץ לעבור חזרה ל WINDOWS עקב חוסר התאמה באופן אופיס לעומת האופיס של מיקרוסופט. הנני רוצה להתייעץ עימכם: יש לי מחשב נייד עם מעבד סלרון M520 1.6 GHZ, 2 GB זיכרון ו 120 ג'יגה הארד. ופה באה השאלה איזו גירסה של חלונות 7 עדיף לי להתקין???

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by felixb,

שלום, החל משלב כלשהו במהלך היום המחשב התחיל להגיב בצורה איטית יותר. בעת הסתכלות ב TASK MANAGER, שמתי לב שבכרטיסייטת ה PERFORMANCE במקום לראות את ה MEMORY שבשימוש אני רואה את ה PF USAGE. גם אחרי RESTART וכיבוי והדלקה ה TASK MANAGER עדיין ממשיך להציג את ה PF USAGE. מה יכולה להיות הסיבה לכך? (מאילו סיבות ה TASK MANAGER מתחיל להראות PF USAGE במקום ה MEMORY?)

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שלום, התקנתי לא מזמן את Internet Explorer 7 ואני רוצה לחזור חזרה ל Internet Explorer 6 איך אני עושה את זה? משהו יכול לעזור לי?!?

• 3 תגובות
    • 931 צפיות
  21. Started by davidreznic,

אני רוצה לחזור לויסטה. אני יודע שיש את ה WINDOWS EASY TRANSFER. השאלה אם זה יעבוד מ WINDOWS 7 ל VISTA מישהו יכול לשפוך אור על העניין?

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  22. Started by DrDeath,

יש לי Athlon 64 ועד היום לא ממש ניצלתי אותו כי בזמנו WinXP 64 היה מלא בעיות תאימות וכו'. 1. האם כבר כדאי להתקין את גירסת ה-64bit כיום, אחרי שכבר יצאה SP2 2. האם יש אפשרות לשדרג את XP32 ל-64 (בלי לפרמט ולהתקין הכל מההתחלה)?

• 3 תגובות
    • 906 צפיות
  23. Started by firefly,

היי חבר'ה אני רוצה לעבור ממחשב שמותקן עליו XP הום אדיישן 32 ביט לוינדוס 7 פרימיום של 64 ביט (המחשב תומך ב64 ביט מבחינת מעבד) הכל חוקי כמובן האם זה אפשרי? אני יודע על ההבדל בין "שדרוג" להתקנה נקייה ואני צריך לעשות התקנה נקייה אבל השאלה היא , אם יתאפשר לי בכלל להתקין את 7 על המערכת הקיימת... תודה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מנסה לפרמט את המחשב ולהתקין WINDOWS 2000 PRO SP4, אבל אני נתקל בבעיה שכל מחיצה או הארד דיסק אחר שפורמט ע"י XP פשוט לא מזוהה עם WINDOWS 2000... האם יש אפשרות לסדר את זה לפני או אחרי הפירומט וההתקה או שזה סרט ?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  25. אז ככה אני עכשיו נמצא על Windows 7 Ultimate 32-Bit אני רוצה לעבור לווינדוס 64 ביט. יש לי כרגע דיסק שהכל טוב ויפה,ניסיתי להתקין אותו דרך ה-BOOT,ההתקנה עולה אבל שזה מגיע למצב של:Setup is starting זה פתאום מראה לי שגיאה כזאת על משהו Driver not found וכל מיני דברים כאלה. כאילו שזה לא נותן לי לבחור את הכונן שבו אני יתקין את המערכת הפעלה. מה אפשר לעשות? *קראתי קצת בגוגל והבנתי שאי אפשר לשדרג מ32 ביט ל-64 אלא רק להתקין התקנה חדשה ונקייה איך אני עושה את זה?אני לא מגיע לעמוד של הבחירה בין COSTUM ל-UPGRADE.

• 16 תגובות
    • 4.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.