עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Speed Demon,

כרגע יש לי 2 שאלות שאני רוצה לשאול על המערכת לפני שאני מתקין. אם יהיו עוד אשאל בהמשך. 1.חבר נתן לי את המערכת שאוכל להתקין אותה(Ultimate 64X),כששאלתי באיזו שפה היא הוא אמר עברית אבל הוא התקין אותה על הויסטה בעברית שהייתה לו לפני כן. לי יש עכשיו בכלל XP 32X באנגלית,ואני מתכוון לעשות פורמט מלא ולהתקין מערכת מחדש,האם גרסאת הULTIMATE ניתנת להתקנה בכמה שפות או שיש באמת מצב שהגרסא שהוא נתן לי היא בעברית בלבד? 2.איך אני יכול לבדוק את הגרסא של המערכת שהוא נתן לי? לדוגמא:7600.16385.090713-1255 וכו',אני מקווה שהבנתם למה הכוונה.

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  2. Started by AdiD,

איך אני יכול לעשות גיבוי ל-XP ככה שאם אני רוצה להחזיר מויסטה לXP אז אני מתקין או מכניס דיסק ואז כל מה שהיה על המחשב יחזור כולל כל התוכנות והקבצים? ואם אי אפשר אז איך אני יכול להכין דיסק של XP SP3? ועוד שאלה: נגיד ואני מחליף לויסטה, איך אני מתקין שם דרייברים ? תודה לעונים =]

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  3. Started by Guy950,

יש לי ויסטה פרימיום 64 סיבית שנרכש לפני 3 חודשים עם מחשב חדש, גרסת OEM. אני מעוניין להשתדרג לWIN 7 כשהוא ייצא, אבל הבעיה שעל הויסטה שלי שילמתי 600 ש"ח ואני לא רוצה עכשיו ללכת לחנות ולקנות ב1000 ש"ח את הWIN 7, יש אפשרות שאני אוכל לשדרג את הווינדוס דרך הויסטה? בדרך חוקית כמובן. בווינדוס ויסטה פרימיום יש אפשרות לשדרג לשאר גרסאות הויסטה בסכום מסויים, יהיה אפשר לעשות את זה גם עם הוינדוס 7? מה שכן, אם אני מתקין את הWIN 7 אני חייב למחוק את הויסטה לחלוטין וכל מה שיש בדיסק הקשיח או להתקין את זה וזה פשוט יחליף את הקבצים הנוכחים וככה הכול יהיה מושלם ובסדר? לגבי הויסטה השאלה שלי היא מה החבילה SP2 כוללת?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  4. Started by Guy950,

היי, קיבלתי מחשב חדש והתקינו לי את הויסטה פרימיום 64bit. עכשיו יש לי כמה שאלות לגביו: א. איך אני מפעיל את הממשק AERO? זה של המעבר בין העמודים? ב. איך אני מפעיל את האופציה כאשר אני מניח את העכבר על חלון אחר אז בקטן אני אראה את התוכן של החלון? ג. כשאני פותח חלון אין אני מסדר שהוא בתצוגה יהיה מקטן לגדול? כאילו מתרחב?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  5. Started by steve_morse,

שלום רב, אחרי שימוש רב בחלונות 7 החלטתי להשתדרג צעד אחד קדימה ל-8. אני ממש מתרשם מהמערכת,אבל יש כמה דברים שאני צריך לברר. 1. מסך כניסה: יש אפשרות לבטל את הסיסמה בכניסה למחשב? 2. גופן: הגופן ממש מכוער פה,אני מנסה לכוון ולא מצליח.. אני רוצה שיהיה גופן כמו ב-7 וגם שהשעון יהיה יותר גדול אם זה אפשרי.. (אני לא בטוח שזה קשור לגופן) 3.סקייפ: נניח ואני נמצא בשולחן העבודה ולא באריחים,ומישהו מתקשר לסקייפ זה יופיע לי? 4. כרום: הפונט בכרום ממש גדול,ובשורת הסמניות אני לא מצליח להכניס את כל הסימניות שלי,זה קשור לגופן של המערכת? כי כרגע זה מוגדר בהכי קטן.. 5.אפשר לקבל מספר קיצורי דרך חיונים ושימושים ? 6. האם אפשר לסנכרן את הלוח שנה של GMAIL עם הלוח שנה של הוינדוס,וכנ"ל את הדו…

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אז ככה: 1. האם ניתן לפרמט הרד-דיסק בעל מערכת קבצים NTFS דרך הדוס? אם כן, כיצד? 2. האם ניתן לשנות מערכת קבצים NTFS ל-FAT32? אם כן, כיצד? 3. הרד-דיסק בעל מערכת קבצים FAT32 - ניתן לפמט אותו בעזרת דיסקט אתחול של Windows98 ולאחר מכן להתקין עליו Windows Xp (ללא שינוי של סוג מערכת הקבצים)? 10x

• 8 תגובות
    • 842 צפיות
  7. 1. אני משתמש חדש בויסטה ועברתי אליו מאקס פי, ואני רגיל שבתפריט הכיבוי יש 3 כפתורים של "כיבוי, הפעלה מחדש, מצב שינה" ופה אני צריך לבחור מתפריט מעצבן כזה, אפשר לשנות את זה כמו באקס פי? 2. פה אני כבר לא בטוח שזה קשור למערכת הפעלה כי זה קרה לי גם באקס פי על מחשב בעבודה, אבל משום מה נוסף לי כונן דיסקטים של "1.44 בתוך "Computer" כשבכלל לא מותקן לי רכיב חומרה כזה, איך אפשר להעלים אותו? יש קשר כלשהו להגדרה שאמורה להיות בביוס אולי? 3. איך ניתן לשנות את המיקום של התיקיה שהייתה המסמכים שלי? 4. שאלה שלא ממש קשורה, יש לי דיסק קשיח של טרה, כמה גיגה אתם ממליצים להקצות לכונן C? כרגע הקצתי לו 30GB ואת השאר חילקתי ל2 כוננים נוספים, זה מספיק?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  8. Started by python,

שלום לכולם. אז ככה...יש לי מספר שאלות שאני מקווה שתוכלו לענות לי עליהן: ??? 1 אילו קבצים ה-windows מעלה ב-startup? 2 מהו חשבון ה-guest? 3 מהו ה-kernel? תודה.

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  9. אני מנסה להתרגל לOS אחרי מעבר מ XP ויש מספר שאלות 1.מדוע גם כאשר קיים רק USER אחד שמוגדר כADMIN,ה GUEST הוא DISABLE עדיין בחלק מן הפעולות עדיין יש בעיית הרשאות,לדוגמא אחרי התקנת תוכנה אני רוצה להוסיף SKIN אז קופצת הודעה בדבר הרשאות וכ' איך אפשר לבטל זאת? האם ביטול יוביל למערכת פחות מאובטחת? 2.מה חשיבות של ה UAC ועל איזה מוד אתם ממליצים שזה יהיה? 3.ה ULTIMATE עושה רושם כתוכנה ענקית ואני די בספק אם באמת אני צריך את כל החבילה הזאת,מה אפשר להוריד לשנות בכדי למקסם ביצועים? 4.האם יש תוכנות חילוץ שיודעות לעבוד טוב עם מעבד בעל 4 ליבות?עושה רושם שהביצועים נמוכים משמעותית בויסטה. 5.האם יש אפשרות לשפר את העברת הקבצים או לפחות לקצר את זמן ההודעה שהקובץ יסתיים(יש DELAY משמעותי)? תודה …

• 2 תגובות
    • 731 צפיות
  10. אממ אוקיי אז ככה לאחרונה ידשתי את האינטרנט לאחר תקופת הקפאה ממושכת ושמתי לב שעם חיבור האינטרנט הופיע לי מספר תהליכים.. אשר לוקחים לי הרבה משאבים מן המערכת כדוגמא: isafe.exe vsmon.exe וה internet explorer התחיל להשתמש בכ120 מגה ראם.. פתאם ה svhost מופיע לי כ10 פעמים וכל, מישהו יודע איך אני יכול להגבי תוכנות אלה בכמות המשאבים וכל'? בתודה מראש, דור [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  11. שלום לחברי הפורום, אני מקווה שאני מפרסם את זה בפורום הנכון. אם לא שהמנהלים יעבירו בבקשה. בשבוע האחרון אני חווה מספר תופעות מוזרות. למשל: 1. לא רואה את עמוד הבית של YNET בעברית. את שאר העמודים כן, בעמוד הבית בעברית אני לא רואה כלום (גם FF וגם IE). את עמוד הבית באנגלית אני כן רואה. 2. נסיון לגשת לסריקות וירוסים אונליין לא מצליח. חלק מהאתרים מבקשים סיסמאות (WTF) וחלק פשוט מחזירים שגיאות כאילו הם לא קיימים. 3. כל נסיון לפתוח notepad נגמר בקריסה והפעלת VS debugger. מזל שיש NPP. 4. לא מצליח להפעיל את איחוי הדיסק - disk defragmenter could not start 5. שלל תופעות מוזרות אחרות. מה עשיתי עד עכשיו: 1. העליתי את המחשב עם bartPE CD. לא מצאתי וירוסים. מחקתי את כל ספריות וקבצי הTEMP השו…

• 8 תגובות
    • 873 צפיות
  12. הממשק יפייפה גראפית זה אני יכול לומר לכם בבדאות אבל העבודה על המערכת ? עוד לא ניסיתי אבל לא נראה לי ממש שונה מ XP חוץ מעיצוב משובח ומה יותר טוב ממספר תמונות משובחות ?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by daido,

היי ושלום. נתקבלי במספר תקלות בויסטה, אשמח לקב עזרה: 1. הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה שיש איקס על הרמקול, כלומר אין סאונד. כשאני מנסה להכנס למנהל החומרה הוא לא מאפשר לי ורושם לי הודעת שגיאה כפי שרואים בתמונה sound 2. כשאני מנסה להכנס לקבץ service.msc הוא רושם לי את הודעת השגיאה כפי שאפשר לראות בתמונה service 3. אני לא יודע אם הדבר קשור...יש גם בעיה עם הקובץ hosts שהוא נחסם כאשר אני מנסה לשמור לוג בתוכנה hijackthis אני לא מצליח לתקן את הקובץ. אשמח לקבל הכוונה בעניין תודה רבה דיידו [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  14. לאחרונה הויסטה לא הפסיקה לעשות בעיות החלטתי שאני מפרט אותה. עכשיו אחרי הפרמוט אני מקבל תוצאה נהדרת לכרטיס מסך: 4.4 ו4.0 ואמרתי לעצמי בטח אני יעדכן דרייברים זה יעלה עדכנתי דרייברים חדשים ופתאום התוצאה ירדה ל: 2.6 ו3.4 משהו פה ממש מוזר אגב העלתי עוד את הOC שלי לכרטיס מסך בזכות זה התוצאה הגבוהות . (יחסית לכרטיס readon 9550 128mb)

• 5 תגובות
    • 971 צפיות
  15. Started by Frequency,

מה ההבדל העיקרי בין גרסאת הprofessional לבין הhome? מה ההבדל בין משתמש שהוא אדמין לבין משתמש רגיל? תודה (:

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  16. Started by kobibo,

לאחרונה יש לי בעיה דיי מעצבנת,מע' ההפעלה XP לעיתיים מסרבת לעלות ונתקעת כשסרגל ה XP הכחול נע לצדדים.לאחר פעם או פעמיים RESET המחשב עולה ומתפקד מצויין. בדקתי זיכרונות בדקתי את הדיסק והכל נראה תקין,כמו כן נסיתי לעלות אימג' ישן יותר וגם שם הבעיה לעיתים מתרחשת. אודה לעזרתכם.

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  17. Started by dmkiller1,

שלום רב, האם מע' ההפעלה WIN 10 תהיה שדרוג כמו WIN 7 ,או שתהיה מע' הפעלה בפני עצמה ? והאם ניתן יהיה לרכוש את הדיסק המקורי מבלי לרכוש מחשב כלשהו ? במידה ותשובתכם תהיה שלילית לגבי שאלתי ,ניתן יהיה לשנות לשפה העברית בדיסק שכולו באנגלית, כלומר רכישה בחו"ל תהיה התשובה ל"בעייתי" ? כמו כן , אתם מסכימים לכך שהמע' הנ"ל תהיה המע' הכי טובה בכל הזמנים? תודה לעוזרים, דרור.

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  18. Started by lharpaz,

יש לי שאלה לגבי השפה של מע' ההפעלה. מה הקטע של הגרסה העברית? במה היא שונה מהאנגלית? האם זה רק בתפריטים / קבצי help ? או שיש גם משהו בקשר לתמיכה בשפות וכו' ? אני רוצה מע' הפעלה עם תפריטים והכל באנגלית, אבל כמובן שאני חייב תמיכה בעברית. פעם היו גרסאות באנגלית עם Hebrew enabled או משהו כזה, אבל לא שמעתי על זה ב-XP. אשמח להסברים בנושא. למה אני שואל? אני שוקל לקנות winXP נוסף בשביל מחשב נוסף, אז חשוב לדעת שאני קונה את המוצר הנכון. וגם, בקרוב (חצי שנה?) תצא ה-Vista, אז רציתי לדעם האם לרוץ ולקנות אותה איך שהיא יוצאת, או שצריך לחכות מלא זמן עד לגרסה העברית. שאלה נוספת - בקשר ליישומי office (אופיס) - אם זה לא המקום, אז תגידו לי איפה לשאול למעשה זו בדיוק אותה השאלה... יש לי גרסה אנ…

• 5 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by ward,

יש לי XP PRO SP1 והמעבד תמיד על 100% זה לא זז משם (שאני לוחץ CTRL +ALT+ DE) זה מראה שהמעבד פועל ב 100% תמייייייייייד ! מה לעשות ?

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  20. Started by tzahi16,

שלום... ריציתי לשאול האם ניתן להתקין מערכת הפעלה 32 ביט במחשב שיש מעבד 64 ביט???

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  21. Started by Haflo,

יש לי מחשב עם מעבד AMD שהתקנתי עליו עכשיו התקנה חדשה של WinME, וישנה בעיה שחוזרת על עצמה, המחשב לא מצליח לבצע Restart?! הוא פשוט נתקע על מסך שחור עם הסמן של Dos למעלה וזהו....! מישהו נתקל בבעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  22. Started by עילי,

שלום, רציתי לדעת האם יש הבדל בביצועים בין XP HOME ו XP PRO עבור E6750 CORE 2 DUO (דו ליבות) ו Q6600 (4 ליבות) תודה

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  23. המעבד הוא CORE 2 DUO E6750 לא אמור להיות איתו בעיה בהפעלת הווידוס ויש לו מין תקיעות פעם ב.. מנהל המשימות מראה לי שאחת מפעולות ה svchost נע בין 40 ל80 % קבועה התיאור שלו הוא host process for windows services א אני ושה בטל משימה המעבד צונח ל 6-1 % אין לי מושג מה זה אבל זה לא היה לפני כן , כמו כן כל הפעלה מחדש של הוינדוס מפעילה אותו שוב. הוינדוס הוא 7 אולטימת32 ביט (X86). יש לי 4G ראם וX600 ati לא אמור להיות בעיה בבקשה לעזור

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by dragson,

שלום וחג שמח אנשים לא ידעתי אם לפתוח כאן אשכול או בתמיכה טכנית,לבסוף החלטתי לפתוח כאן כי זה נראה לי מתאים יותר לבעיה במעבד יש לי בעיה במעבד,הוא תמיד נמצא על 100 אחוז(במצב בטוח זה לא קורה) [ATTACH=CONFIG]9652[/ATTACH]

• 7 תגובות
    • 8k צפיות
  25. Started by 1900GT,

שלום, התקנתי WINDOWS VISTA ULTIMATE 64BIT SP1 ולפעמים המעבד עובד על מאה אחוז על דברים יחסית פשוטים כמו העברת קובץ קטן של כמה מגות בין תקיות או כניסה לדפדפן ואני לא מבין למה זה. המפרט שלי הוא: לוח אם- ASUS M2N-E מעבד - AMD AM2 3800X2 זכרונות TWINMOS 667MHZ 512MB X4 ספק ENIMRAX LIBERTY 400W ארדיסק WD SATA2 160GB מה אפשר לעשות?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.