עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by yostal,

יש לי בעיה שבה המחשב מקפיץ לי מסך שחור ועליו הכיתוב C:\WINDOWS\SYSTEM32\RUNDLL32.EXE בכל הפעלת המחשב או בכל ניסיון שלי בלהיכנס לפריטים בלוח בקרה אפילו בלחיצה על "מאפיינים" בשולחן עבודה . בדקתי את המחשב לוירוסים או רוגלות למיניהם ולא מצאתי ( הבדיקה נעשתה גם במצב בטוח). אשמח לעזרה ולתשובה.

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  2. לא שומע אודיו שאני מחבר את ה HDMI מהלפטופ ל LCD ב windows 7,מה אני צריך להגדיר? קניתי עוד כבל כדי להיות בטוח שהבעיה היא לא בכבל וגם הוא לא עובד.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by dd7,

יש לי xp בכונן c חשבתי להתקין בכונן g ויסטה במהלך ההתקנה של הויסטה לא יודע מה קרה נדפקה חזרתי לxp ואז עשיתי אתחול לכונן g, ושכיביתי והדלקתי היה לי בהתחלה לפני שהxp עולה בחירה בין הויסטה לxp איך אני מוחק את זה שהאקס פי ישר יעלה?

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  4. Started by guyyug,

בנייד שלי הלך הCD הוא ישן ולתקן אותו יעלה יותר ממה שהוא שווה השאלה היא אם אפשר להתקין דרך רשת (ה3.5 עובד )

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  5. Started by mainframe,

היי, התקנתי לפני איזה חודש מע' הפעלה XP ועידכנתי אותה ל SP2 - ויצרתי כמה משתמשים. עכשיו מה שקורה לפעמים, כשאני מחליף (או מנתנק) ממשמתש ועושה לוגין למשמש אחר, המחשב עושה ריסטרט, ובעליה שלו מופיעה הודעה שהייתה בעיה בפרוסס winlogon.exe ובגלל זה הוא נסגר. במקרים אחרים - אני מנסה לעשות החלפת משמתשים או ניתוק ולא מצליח, וכשאני מסתכל על הפרוססים אני רואה שהפרוסס winlogon לוקח 50% מה CPU באופן קבוע. הבעיה לא קורה כל הזמן, רק לפעמים, ודבר שני האנטיוירוס (יש לי NOD 32) - לא זיהה אותו בתור וירוס, ועשיתי לקובץ winlogon בדיקת HASH מול קובץ אחר ויצא זהה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. היה לי xp בהראדיסק 1 בכונן c, התקנתי את הויסטה בהרדיסק 2 בכונן g, שכיבתי את המחשב הווינדוס עלה רק עם הויסטה ולא נתן לי אפשרות בחירה בינו לבין ה-xp, בדקתי בביוס שהבוט של ארדיסק 1 יעלה לפני ארדיסק מס' 2 עדיין אני לא רואה את הxp אני ישמח אם תעזרו לי תודה.

• 6 תגובות
    • 755 צפיות
  7. Started by nivster,

שלום לכולם, אני מתחיל בהתקנת ויסטה, ולאחר כארבעים דקות עבודה הוא מגיע לשלב שבו הוא מבקש דרייבר ל-CD ROM (?!) ומסרב להמשיך בלעדיו... מישהו נתקל בזה? כמו כן ההתקנה איטית בטירוף אם מפעילים אותה ישירות מה-CD, וטיפה יותר מהירה אם מפעילים מתוך XP תודה!

• 0 תגובות
    • 566 צפיות
  8. Started by Xmen,

ב- WIN98 שיעבוד ב- COM2 בזמן שהמודם תופס את COM4 (IRQ9 המודם הוא ON BOARD.

9. Started by yuval800,

הם מוכרים רשיון ל win7 pro ב 90$, זה חצי ממה שמצאתי בארץ. http://www.licensekeyshop.com/windows-7-professional-full-version-license-key-p-147.html תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. פרטים בתמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 625 צפיות
  11. Started by lg84,

יום אחד המחשב נכבה אוטומטית ולמחרת לא נכבה ולא מתאתחל יש לי ממזמן sp2 אז זאת לא הבעיה של ה-APM בדקתי תוכניות רצות ברקע ושעולות עם המחשב עשיתי system restore שום דבר לא עובד ב-safe mode דווקא כן נכבה אבל לא זכור לי שהתקנתי תוכנות חדשות או חשודות...אין לי מושג מה הבעיה אשמח לקבל פתרונות

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  12. Started by -JobNick-,

שמה סידרתי הכל הבעיה של הRAM הייתה שלא הגדרתי נכון את ה SWAP עכשיו הכל FIX שיפצתי הכל רוב החומרה הגדרתי והכל טוב עכשיו אני תקועה בלי אינטרנט (נ"ב אני עובד ב KDE הכל הסתדר בסוף) עכשיו עשיתי את הדבר הבה כתבתי שם DMESG |GREP USB (קיצור עם אתה יודע לינוקס אתה אמור לדעת מה זה עושה) והוא הרא לי את כל המידע על המודם והוא אפילו זיהה את השם שלו והכל אבל אני לא מצליח להגדיר לו שישתמש במודם החיבור לאינטרנט ניסיתי לעשות שיחשוב שהמודם זה כרטיס רשת שמחובר לאינטרנט לא הלך כלום שם הדגם המלא של המודם שלי הוא 3COM HOMECONNECT CABLE MODEM EXTERNAL WITH US

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. אמממ טוב זה קצת מוזר האמת. היום הבחנתי בזה שכאשר אני עוזב את המחשב לזמן מה, ואני חוזר, אני שומע את ההארדיסק של המחשב עושה קולות כאלה של כמו כשאני מאחה עם DISKEEPER או משהו כזה ואז כשהזזתי את העכבר ופתחתי את ה TASK MANAGER ראיתי פרוסס בשם משהו כמו DFRGFAT.EXE שמיד נעלם ביחד עם הרעשים. אמממ יש למישהו מושג מה זה ואיך מבטלים את זה?

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  14. Started by 1900GT,

שלום, התקנתי ווינדוס VISTA והכל היה טוב ויפה עד שהתכנתי את התוכנה ALCOHOL 120% ובאמצע ההתקנה הופיע מסך כחול ואז ריסט. יכול להיות שהגירסא שבידי לא מתאימה לVISTA. עכשיו כל פעם שנכנסים לVISTA מופיע מסך כחול עם אותה הודעה ועושה ריסט. זה גם קורה בSAFE MODE. בנוסף לVISTA יש לי גם XP על כונן אחר. ניסתי להסיר את כל מה שקשורה לתוכנה דרך XP בעזרת התוכנה Cleanse Uninstaller אבל זה לא עזר (נראה שלא עשיתי כמו שצריך כי זה להסיר מכונן אחר ). מה אפשר לעשות?

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by DarkLloth,

בקרוב אני רוכש מחשב חדש מחו"ל עם כל הרעש והצלצולים (GTX, Q6600, CORSAIR XMS2) , מכיוון שיוצאים בקרוב משחקים חדשים שיהיו תומכי DX10 ואני רוצה להנות מהם תהיתי האם להתקין VISTA ואם כן איזו גרסה ( X 86, 32 bit) ? שמעתי שיש בעיות עם המערכת הזאת והאם היא בשלה כבר ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 844 צפיות
  16. אהלן אנשים תודה על הרצון לעזור אם הצלחתם וגם אם לא.. יש לי Win XP Pro עם SP2 מחשב P4 2.66 זכרון 256 ודיסק קשיח 80G עם 6G פנויי בכונן C (אני מציין כמה מקום פנויי כי הזכרון וירטואלי זה על המקום פנויי אם אני לא טועה תקנו אותי אם טעיתי) ומלא פעמים שהמחשב בכלל לא כבד..בלי אמיול בלי שום תוכנה כבדה..פתאום מופיע לי שיש לי זכרון וירטואלי נמוך....מה עושים בנידון?? זה מוגדר לי כרגע בצורה כזאת drive C: Intial size 200MB maximum size 1500MB Drive D: אין כלום מישהו יודע למה זה קורה ההודעה הזאת שהזכרון וירטואלי נמוך?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by roee01,

האם אפשר להתקין ubunto ו win7 על אותו מחשב ככה שהמחשב עולה אני בוחר לאיזה מערכת הפעלה לעלות? אם כן כיצד? תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Jar with me,

???? ????????

• 2 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by pergola,

אני נכנס לביוס ובא לשנות שהמחשב יופעל ע"י הכונן דיסקים במקום הארד דיסק.. אבל כשאני לוחץ על הprimery זה מביא לי רק אפשרות של auto וuser ולא כמו במשחב החדש שלי שיש גם אפשרות של cdrom בsecondry זה מביא לי את הcdrom אבל אם אני מנסה שיתחיל מהsecondry ולא מהprimery הוא מביא לי הודעת שגיאה שאין hard disk פעיל או משהו כזה.. בכל מקרה איך אפשר לשנות שהמחשב יעלה את עצמו מהsecondry ולא מהprimery או לשנות שהprimery יהיה הcdrom למרות שאפשרויות היחידות הם auto או user..\ אז מה אפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  20. שלום יש לי חלונות 10 פרו שפה עברית. אני גולש תמיד בדפדפן של Microsoft Edge כרומיום חדש. יום אחד היה לי הפסקה חשמל בבית פעם שנייה. ופתאום חלונות 10 לא עולה זה קרס לי. בעלייה רואים כל הזמן מתקן את חלונות 10. ולא עולה. אני החלטתי להתקין מחדש חלונות 10. לפני שאני מתקין מחדש. אני רוצה לגבות חומר חשוב ורק דבר אחד רוצה לגבות מועדפים. באיזה תיקייה נימצאת מועדפים של דפדפן Microsoft Edge כרומיום. איפה זה נימצא תיקייה הזה ? אחרי שאגבה תיקייה מועדפים של דפדפן Microsoft Edge כרומיום איך מחזירים תיקייה מועדפים לדפדפן Microsoft Edge? בתודה תראש!

21. Started by ofeky1,

השאלה למעלה^^ תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  22. Started by shirNoshe,

או שצריך להוריד עידכונים? יש לי מקורי כמובן,והשאלה היא האם DX9C מתעדכן או שצריך/עדיף לעדכן אותו?

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. יש לי מערכת חדשה שקניתי ויש לי דיסק 4 TB אני לא יודע איך להתקין WIN8 על הדיסק בלי לחלק מה צריך לעשות???? בבקשה דחוף תודה לכולם

24. אנשים טובים. אני צריך עזרה עם אחד המחשבים שלי. פתאם המחשב עולה אבל אחרי login למערכת המסך נשאר כחול בהיר ,העכבר יכול לזוז, אני מסוגל לפתוח taskmanager אבל חוצמזה כלום. אין כלום על המסך, לא תפריט,לא התחל,לא דסקטופ לא כלום ולאחר זמן קצר אני שומע את צליל הכניסה למערכת של windows. שמתי לב ב - taskmanager ש Explorer.exe אינו עובד אז נסיתי להפעילו דרך ה - Taskmanager אבל לא קרה כלום. לא הודעת שגיאה ולא כלום והמצב נשאר כקדמותו וה-GUI של ה - WIN אינו עולה. אני פשוט יושב מול מסך ריק אבל המחשב אינו תקוע. מדובר על WIN XP PRO SP2. למשהו יש רעיון? מה אני יכול לעשות? האם התקנה דורסת? לא רוצה לאבד את - WIN והדברים המותקנים יש אפשרות לשחזר? אולי לשחזר Registry. אשמח אם תעזרו לי פה. זה ד…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.