Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
כל האייקונים ב-Tray ליד השעון נעלמו. לא מופיע שם שום דבר,הדלקתי את המחשב מחדש והבעיה נשארה. איך אני מחזיר אותם??
-
- 6 תגובות
- 723 צפיות
-
-
לפני כמה דקות, בזמן עבודה רגילה במחשב, לחצתי בהיסח הדעת על צירוף מקשים כלשהו (מקש חלונות + אחד מ-F1-F4, נדמה לי) והמחשב הוציא אותי מחלונות XP וכיבה את המסך. מאז איני יכול להיכנס לחלונות שכן בזמן האתחול, אחרי הלוגו, המסך נכבה. כשאני מדליק אותו אני רואה את אות ה-RGB ואחרי כמה דקות הוא נכבה שוב וחוזר חלילה. קרה לי דבר דומה פעם במחשב אחר ושם נעזרתי ב-SYSTEM RESTORE במצב בטוח (שבו אני נמצא כרגע) לחזור למצב תקין. במחשב הנוכחי זה לא אפשרי לצערי. מישהו מכיר את התופעה או יודע איך לפתור אותה? בתודה רבה מראש.
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה מוזרה : כשאני מתחבר ממשתמש מנהל מחשב ומנסה להתקין לו תוכנה כל שהיא הוא כותב לי את הארור הזה:Please rerun installation from the administrator אבל המשתמש אמור להיות עם הרשאות של אדמין כי הוא מנהל מחשב. התוכנה היא ICQ וגם בשאר התוכנות הוא כתב לי שאין לי גישה ל HKEY_CURRENT_USER מה לעשות?רק אתמול פירמטטי.אני עובד בלי עידכונים ביכלל..
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
כתבתי אפליקצית web בשפת ++c המציגה את השעה. קראתי לתכנית בשם t5.cgi והצבתי אותה במחיצה: c:\inetpub\wwwroot\cgi-bin. המחשב שלי הוא win xp. קראתי לתכנית באמצעות ie בכתובת הבאה: http://localhost/cgi-bin/t5.cgi וקיבלתי בדפדפן את הכיתוב הבא: אח"כ העברתי את אותו הקובץ לשרת מארח (win 2003) האמור לתמוך בקבצי cgi וקראתי לקובץ באמצעות הדפדפן וקיבלתי: נכנסתי לשרת האיכסון ולחצתי במקש ימני על שם הקובץ וב properties סימנתי וי ל execute אך התוספת לא התקבלה. מישהו יכול להסביר לי מדוע לא עולה בידי להריץ את קובץ ה cgi ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום לכם, כמו שאתם בטח יודעים, אין כ"כ תמיכה למערכת הזו, אבל מצאתי (אחרי עמל רב ) רשימת עדכונים באתר microsoft update. הבעיה היא שזו רשימה די ארוכה והכל ידני ומסורבל ולא ברור כ"כ אם העדכונים מתאימים ל-98 רגיל או SE . רציתי לדעת האם יש איזושהי דרך אוטומטית או חצי אוטומטית להוריד את העדכונים האלו, או האם אפשר להוריד איזושהי חבילת עדכונים מלאה, אבל כזאת שלא דופקת את המחשב (פעם הורדתי חבילה לא רשמית והיא רק גרמה לי להתקין 98SE מחדש ). תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הורדתי גירסת ביוס יאנו מ-F6 ל-F5 על מנת לקבל אוברקלוק יותר טוב, והמחשב לא עולה נתקע במסך הראשוני וזהו ניסיתי להוציא את הסוללה ולא עוזר בבקשה עיזרו :'( :'(
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^, ב-TASK MENEGER כתוב שיש שימוש ב-SWAP FILE ובהגדרות כתוב שאין, מה אתם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הדיסק הוא לא BOOT לכן הוא לא עולה ישר. אחרי שהפלתי את הדיסק אתחול, מה אני צריך לעשות?? נסתי את הפקודה הבאה: CD I386 --> WINNT אבל זה לא עובד. תודה
-
- 8 תגובות
- 831 צפיות
-
-
ערב טוב לכל הפורם. טוב אז ככה יש לי פה מחשב שאני כבר כמה זמן מנסה להתקין עליו ווידוס החל מ98 עד לאיקס פי. הבעיה שתמיד בהתקנה הראשונית הוא לא מצליח להעתיק את כל הקבצים ואז הוא לא ממשיך את ההתקנה. המפרט של המחשב הוא DURON 750 GIGABYTE GA-7IXE4 196 SDRAM RIVA TNT2 ושני הרדיסקים מסריחים של 2 ג'יגה עכשיו אין לי שמץ של מושג למה המחשב לא מצליח להתקין. כמו שאמרתי ניסיתי מלא דיסקים ככה שזה לא הדיסקים בטוח. ההרדיסקים גם בדקתי וכן הצלחתי להתקין עליהם, היום גם לקחת את ההרדיסק מהמחשב השני והוא גם לא רצה להתקין עליו. מישהו פה יכול אולי לעזור לי למה הוא לא מתקין? תגידו לי אני מוכן לנסות הכל אני כבר משתגע מזה. תודה מראש CM
-
- 15 תגובות
- 941 צפיות
-
-
WINDOWS XP.. מחשב חדש מטורף אבל פתאום השבוע כול דבר נתקע לי בו.. אני פותח חלון של "המחשב שלי " והוא מחליט להיתקע..וזה יקרה אחרי ש10 פעמיים לפני זה הכול היה נקי וחלק.. ואותו הדבר לגבי הדפדפן אינטרנט ועוד חלונות שאני יפתח.. על כול כמה פעמיים שהכול עובר חלק וטוב פתאום זה נתקע בלי להודיע כלום.. ממש ממש מוזר בחיים שלי לא נתקלתי בכזה דבר ועוד שזה קרה לי אחרי שממש לא עשיתי כלום .. מישהו יודע מה לעשות?????
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אני אומנם משתמש בthemes U וכל מיני שטויות אבל זה תופס 200 מגה מהזיכרון??? זה לא מוגזם? עשיתי חישוב וה"פ התמונה אמור להיות להיתפס רק 130 מגה זיכרון בערך. איך זה יכול להיות? וזה מוזר כי בהתחלה שאני פותח את המחשב המערכת לוקח רק איזה 220 מגה גג. ואחרי חצי שעה זה פתאום קופץ ל-400 ומשהו... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 920 צפיות
-
-
C:\Documents and Settings\Administrator\Local Settings\Temp אפשר למחוק את תוכן התיקייה הזאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי שאלות: 1.יש לי שני משתמשים במחשב,במשתמש שלי נכון יש למטה פס כחול ויש בו quick launch שהיה בו סימן של אינטרנט ועוד סימן של show desktot אז זהו הוא נעלם,איך אני מחזירה אותו? 2.שאלה שניה היא במשתמש השני נעלם לגמרי הפס הכחול אין אפילו start מה אני אמורה לעשות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 970 צפיות
-
-
לחלק מהאתרים שאני נכנס אליהם , הדפדפן (גם explorer וגם firefox) פשוט נסגר אני מכניס את הכתובת והדפדפן נסגר , למה זה קורה?
-
- 4 תגובות
- 569 צפיות
-
-
איך מנטרלים את ה-Messenger ב-Windows 2000 Professional SP4? אני לא מתכוון לתוכנת המסרים המיידיים, אלא לתוכנה המיועדת להעברת מסרים ברשת מקומית ומשתמש בייתי לא צריך אותה. אני מבין שהתוכנה הזאת מהווה פרצת אבטחה שמאפשרת לחדור למחשב, ופרסומות שונות עושות בה שימוש להצגת פרסומות ש-Ad-Blockers לא חוסמים.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה בבקשה לדעת איך משנים את שמות הכוננים בוינדוס XP לדוגמה: כונן E שזה דיוידי שיהיה כתוב שם אחר כמו סרטים או משוה אחר.... כונן F שזה הצורב שאוכל לכתוב צורב ... איך אני עושה את זה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
תראו התקנתי ווינדוס XP PRO .. ועכשיו אני לא רואה בהכל עברית.. הווינדוס עצמו באנגלית אבל עשיתי שיהיה לי תמיכה בעברית אבל .. אם נגיד אני מתקין תוכנה שכתוב שם בעברית זה כותב לי בגבגיר משהו כזה - קיצר לא בעברית או למשל אני כותב במירק בעברית (עשיתי שהפונט יהיה בעברית) ועדין אני כותב משהו באנגלית זה רושם לי סמני שאלה ?? ?? ????? ??? בבקשה איך אפשר לסדר את זה?
-
- 3 תגובות
- 747 צפיות
-
-
האם קיים Patch או Tweak ל-Windows 2000 Professional SP4 שמאפשר תמיכה מלאה באייקונים בפורמט Windows XP? אני מתכוון לאייקונים עם צלליות ושקיפות חלקית. Windows 98 ו-Windows 2000 מציגים אייקונים כאלה בצורה מעוותת עם כתמים שחורים במקום צלליות.
-
- 1 תגובה
- 597 צפיות
-
-
שלום אחרי פורמט הופיע לי הדבר הזה ---> מה זה?! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 596 צפיות
-
-
איך אני מעיף את הסל מיחזור מהדסקטופ? (ימח שמו לעולם ועד)
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ממש מעצבנת עם הדיסק צ'ק, כאשר המחשב עולה אחרי טעינת הוינדוס מופיע חלון תכלת ומתחיל לעשות דיסק צ'ק , מגיע לשלב של וריפאינג משהו ונתקע, כדי להפעיל את המחשב אני צריך לבטל אותו, ניסיתי להפעיל בוינדוס, זה מתחיל וזהו נתקע מה חעשות?! בבקשה עזרו. תודה אלי.
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי בקושי זז בבוט הוא מנסה לעשות צ'ק דיסק ונתקע בוינדוס אני מנסה לעשות לא הולך היום לי כל מיני שגיאות אחרות תיקנתי אותם עם תוכנות ניקוי, המחשב מרגיש יותר טוב אבל אני לא יכול לאחות את הדיסק או לעשות צ'ק דיסק בבקשה עזרו , תודה אלי.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה שעות הסמן של העכבר התחיל לזוז לי לבד למחשב שלי ואז הוא יצא מזה אז הדלקתי מהר את המחשב מחדש והוצאתי את המודם מהשקע ואז לא יכולתי להזיז את העכבר כי הוא פשוט זז לו לבד לצדו העליון של המסך והצלחתי רק דרך מצב בטוח להיכנס.... עשיתי בדיקת וורוסים עם קספרסקי - לא מצא כלום! בדיקת ספייווארים- מצא ומחק את הספייווארים שהיו ספייבוט-מצא 3 רוגלה ומחק אותם איידיאוור מצא קובץ 1-מחק גם אותו אני לא יודע כבר מזה יכול להיות ...... וכל מקום רשום לי Paradox שגם אני לא יודע מה זה...... למשל שתי תיקיות בC של Paradox ניסיתי למחוק ובסוף הצלחתי רק במצב בטוח וכשאני מתחבר לאינטרנט אני מרגיש שהמחשב איטי רצח......זה לא היה ככה בבוקר!! מה נשאר לי לעשות עוד? הנה הלוג של HijackThis v1.99.1 *****…
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עכשיו ככה...נגיד דרייבר של כרטיסי מסך...כרטיסי רשת...SATA וכל השטויות הקטנות האלה...מאיפה אני משיג כאלה ל64 ביט?? יש איזה גירסה של eMule שהיא ל64 ביט?? איזה תוכנה לקידוד SVCD ל64 ביט?? Visual Basic 6.0 יעבוד טוב על 64 ביט??.או שהוא חייב 32???
-
- 5 תגובות
- 848 צפיות
-