Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
איך אני עושה את זה? Win 7 ultimate 64bit
-
- 1 תגובה
- 767 צפיות
-
-
היי! התקנתי ווינדוס 98 SE וכאשר המערכת העולה קיימת הודעה זו ולאחר מכן אני אמור ללחוץ אינטר ואז היא עולה ,הנה תוכן ההודעה: cannot find adevice file that maybe needed to ran windows or a windows application/ the windows registry or system INI file nefers to this device file bat the device file no longer exists if you deleted this file on purpose try unistalling the associated application using its uninstall or setup program . if you still want to use the application associated wite this device file try reinstalling that application to replace the missing file vnetbios.vxd press any key to continue תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 497 צפיות
-
-
Couple monthes ago i saw a guide that tells you exactly what is the meaninhg of each service and if it safe to disable it, can someone please tell me where is it ? Thank you very much !
-
- 1 תגובה
- 781 צפיות
-
-
אני ממיר מחשב נייד שהיה בו ויסטה ל xp המחשב hp G60-414CA יש לו לחצן של wifi שנותן לכבות את ה wifi. הוא מחליף צבעים כחול כשיש wifi וכתום כשאין באקספי הלחצן תמיד מראה כתום ולא משתנה. התוכנה של ה wifi מראה תמיד שה wifi מכובה התקנתי את זה ועדיין זה לא עובד
-
- 1 תגובה
- 4k צפיות
-
-
היי, התקנתי את וינדוס 7 בכונן C ועכשיו אני רוצה להתקין אותו בכונן E ולמחוק את הראשון שנמצא בגונן C. איך אני מוחק אותו? למחוק אחרי שאני מתקין או לפני?
-
- 1 תגובה
- 936 צפיות
-
-
-
יש לי קשיח של 4 גיגה יכנס בפנים ?? ווינדוס 2000 SP3 ועוד שתיים של 20 ו16
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה - אתמול פתאום ווינדוס הפסיק להראות קבצי וידאו בתור תמונות ממוזערות (thumbnails) ומראה אותם בתור סתם אייקון. תמונות הוא עדיין מראה בתור thumbnails. אם מעבירים למצב "filmstrip" אז כשעומדים על סרט הוא כותב "no preview available", אבל תמונות הוא מראה כמו שצריך. למישהו יש רעיון מה לעשות? איך לשלוט על זה?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
יש לי כרגע שני מחיצות לארדיסק 500GB ואני מריץ ויסטה64. אני רוצה לעבור לווינדוס 7. יש לי שני כוננים: C , D. אני רוצה לפרמט רק את C (ויסטה)ולגבות הכל על כונן D. יש לי פחד שכאשר אני אפעיל את וינדוס 7 (על כונן C אחרי הפרמוט) אז המחשב יבקש לפרמט את כונן D ולא יתן לי גישה אליו. אני כמעט בטוח שזה אפשרי. הייתי עושה כך בתקופת וינדוס 98 ועכשיו אני מפחד שזה השתנה. רוצה רק שמישהו יגיד לי שאין בעיה שאני אעשה את מה שאני רוצה. תודה!
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
והאם זה מומלץ ?
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברצוני לדעת עם יש אפשרות כזאת להתקין ווינדוס 7 מקורי על שתי מחשבים? עם לא.. יש אפשרות להעיף / למחוק תווינדוס ממחשב ישן ולהתקין אותו על חדש? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
-
האם ידוע אם ווינדוס 8 64 עוזר ,משפר ביצועים ל- SSD או RAID ??? האם יש יתרונות כלשהם מבחינת ביצועים או איכות תמונה עם WIN 8 ??? כל זה מול ווינדוס 7 64
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה שכשאני לוחץ על לינק במסנג'ר או משהו כזה, יפתח לי maxthon ולא אקספלורר. (כל אחד והסטיות שלו... ) איך עושים את זה? הערה: הרצתי חיפוש, ולא מצאתי תשובה
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
קניתי כ. קשיח חדש והתקנתי עליו את המערכת הפעלה (כי הוא SATA והשאר IDE), הבעיה היא שהשם שלו הוא F, איך אני מעביר את השם שלו לC?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
עד לפני כחודש עבדתי עם 2 כוננים קשיחים בXP. התקנתי ויסטה בכונן שלישי כשהקודמים מנותקים (לא הייתה אפשרות אחרת). איך עכשיו ניתן לאפשר שהמערכת תעלה גם מXP (כלומר לפי בחירה שלי ממערת הפעלה זו או החדשה יותר)?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים ותודה מראש נכנסתי באינטרנט לאיזורים אשורים ומשום מה כל האיקונים בשולחן העבודה כול הקיצורי דרך למינהם הפכו ללבן כזה מה עלי לעשות על מנת שיחזרו הסמלים??
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
אני צריך מדריך לפירמוט המחשב והתקנת ווינדוס xp מפורט מאוד (אם אפשר גם תמונות).
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
רצים אצלי במחשב יותר מדי תהליכים.. זה מגיע ל-45 ממוצע.. אני לא יודע בדיוק מה להוריד ומה לא. אני יביא תמונה של כל התהליכים שלי.. ותגידו לי מה להסיר ואיך בדיוק? כי ניקיתי רוגלות ווירוסים והכל !! תודה רבה לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 932 צפיות
-
-
אני מרגיש כאילו זה חלונות 3.11 זה גם אשכרה נראה כמוהו עם כל האריחים שלהם 8.1 עלק אפילו שם אין לזה מרוב שזה בדיחה רעה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מנסה לגשת למשחב שקיים ברשת שלי דרך שם שיתוף אני מקבל חלון על יוזר וסיסמה אבל בשורה של היוזר מופיע באפור GEUST איזה הגדרות GPO אני צריך לשנות ככה שאני יוכל להיכנס עם כול יוזר ?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
א. לגבי הפרוססור - אין לי נורטון אנטי וירוס, והפרוססור הזה עולה לי כל איתחול ואינו מופיע ב- CONFIG. מצ"ב תמונה היכן ה nvsvc32.exe במחשב. ב. איך מוחקים ת'רשימה של כל פרטי האיתחול שהועלו אי פעם..מעיק... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב של חבר עם XP פרו היה תמיד יוזר אחד על שמו והוא היה נכנס אליו אוטומטית עם עליית חלונות. לאחרונה פתאום נוסף מסך שביקש סיסמה והיה צורך ללחוץ על ENTER כדי להיכנס. ניסיתי להיפטר מהנודניק ונכנסנו לצרה יותר גדולה. לפתע הכניסה לחלונות היא לחשבון מנהל (ADMINISTRATOR) שנוצר משום מה ולא היה קיים קודם ולא לחשבון של חברי. ניסיתי למחוק את החשבון הזה מהחשבון של חברי שהוא גם בעל הרשאת מנהל, ללא הצלחה. כשעושים LOGOFF מקבלים שוב את האייקון של החשבון הרצוי בלבד ואפשר להיכנס אליו אבל בכל אתחול מלא חלונות נכנסת שוב אוטומטית לחשבון המנהל. מה ניתן לעשות כדי שהכניסה למערכת תהיה אוטומטית מהחשבון הרצוי? בתודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
נראה לי עברתי בכל החנויות האפשריות, אני מחפש גרסת שדרוג אנגלית להום פרימיום ולא מוצא... מישהו מצא??
-
- 1 תגובה
- 880 צפיות
-
-
שלום, כחלק ממאמציי לפנות מקום על הדיסק הקשיח, מצאתי תיקייה הנקראת SoftwareDistribution בתוך תיקיית Windows. הווינדוס הוא כמובן XP PRO. התיקייה שוקלת 530 מ"ב! ומעולם לא נתקלתי בה...האם היא חיונית? תודה!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-