Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
במזל טוב קניתי כונן קשיח מקסטור 250 ג'יגה SATA- במחיר שהיה שווה יש לי עוד 2 כוננים קשיחים 80 גיגה ווסטרם דיגיטל ATA 66 - מחולק לשניים ( 35 גיגה סיסטם ו-45 גיגה של משחקים לבן שלי) - ATA 66-FAT32 בן שנתיים 40 גיגה סיגייט בן 3 שנים משמש כגיבוי לקבצים ( לא למערכת הפעלה) והורדות מהאינטרנט- NTFS- ATA33 ברשותי לוח גיגהביט 8SQ800ULTRA שתומך ב-SATA במערכת המחשב משתמשים אני ובני. השימוש העקרי של עבודה מול האינטרנט והורדות מהאינטרנט השימוש של הבן (21) משחקים, סלולרי והורדות מהאינטרנט מערכת ההפעלה עובדת כרגע מהכונן הישן FAT32 ובעתיד יהפוך אותו NTFS אני מתכנן את 250 גיגה לחלק ל- 3: 30 גיגה למערכת ההפעלה חדשה ועוד, לי עוד 102 גיגה וגם לבן שלי 102 גיגה אני יעשה לו הפעלה במחשב …
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
שלום עשיתי חיפוש וראיתי הכל אבל לא יוצא לי! עם הדיסקט ניסיתי והכל ולא עובד, יש לי לוח gigabyte GA-k8nf-9 אני מתאר לעצמי שיש כאן אנשים עם כזה לוח בבקשה עיזרו או תנו את הקובץ שצריך לדחוף על הדיסקט והסבר קצר איך לעשות הכל תודה רבה :-*
-
- 2 תגובות
- 821 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי החליט להאיט את הקצב,הדבר מתחיל עוד בהעלת המערכת ונמשך זמן רב מין הרגיל. רציתי לדעת אם ישנם תוכנות אפשר יכולות לאבחן את המערכת או לחילופין "לשפץ" אותה קלות ? עוד נושא שרציתי תשובה עליו,בתיקיה windows ישנם מלא קבצים בודדים שאינני יודע אם הם שימושיים או לא,איך אני יכול לגלות מה אפשרי למחוק ומה לא ? תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני זוכר פעם מישהו לימד אותי איך מבטלים איזה קובץ בסרביס של הווינדוס וככה זה הרים את מהירות האינטרנט... מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה שוב??
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
אבקש רשימה של פקודות בMSDOS על מנת למחוק קבצים ותקיות בכונן בC. אני נמצא בMSDOS בכונן C.. צריך להגיע לתקיית הPROGRAM FILES ולמחוק את תקיית הווינאמפ.. אני גם צריך להגיע ל SCAN DISK מהMS DOS תודה מראש לעונים.. קובי
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי המון חלקים מתוכנות שלא נמחקו טוב וכל מיני וירוסים שהיו שמחקו לי תוכנות.... מה אני עושה? איך אני מנקה...?
-
- 4 תגובות
- 627 צפיות
-
-
[אני מקווה שזה המקום לשאול] לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו. הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="multipart2" Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1" --------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: base64 DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש דרך לגרום למחשב לכיבוי עוד X זמן? בקיצור איך אני עושה טיימר למי שלא הבין.
-
- 2 תגובות
- 840 צפיות
-
-
כול פעם שאני מפעיל את המשחק AA או שמתקין איזה תוכנה מסויימת אני מקבל את ההודעה הבאה. למישהו יש מושג מה הבעיה ?
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש איזה התקנה של שפה משהו??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נראה לי שפרצו לי למחשב ועשו לי שאני לא יוכל לפתוח את ה Task Manager :'( כל פעם שאני מנסה עולה לי הודעה כזאת Task Manager has been disabled by you adminsitrator. איך אני יכול לסדר את זה???? ויעזור גם אם יגידו לי איך אני סוגר פורטים !!! אבל זה לא כל כך חשוב תודה מראש מי שיעזור לי גדול מהחיים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש איזושהי תוכנה שנועלת Wallpaper שנקבע מראש על הDesktop ולא נותנת לשנות אותו? תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
איך גורמים למשתמש ב XP להכנס אוטומטי למערכת ? נסיתי את הפקודה user controlpasswords2 אך זה לא עזר לי כל פעם שהמערכת עולה ,היא עולה עם administartor user ולא עם ה USER שלי . למשתמש שלי הקמתי סיסמה מכיוון שישנם כמה אפליקציות שצריכות לעבוד בתיזמונים שונים ועבור כך צריך שלמשתמש תיהיה סיסמה .
-
- 3 תגובות
- 938 צפיות
-
-
יש לי דיסקט איתחול של WIN98. אני רוצה שאחרי שהמחשב שואל אם אני רוצה תמיכה בכונן הCD יהיה אותה טבלה עם שלוש אפשרויות שאני קובע מה יהיה כתוב באפשרויות ומה כל אפשות תפעיל... תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש XP SP2 והוא הותקן פעמיים, הפעם השניה הוסרה אך עדיין מופיעה הבחירה בהפעלה של המחשב טרם הפעלת הווינדוס. כיצד אני מסיר אחת מהאפשרויות? בעיקרון הייתי מקצר את זמן הבחירה ל0 וזה היה בוחר אוטומטית באופציה הראשונה, אבל למרבה הבאסה האופציה השניה היא מערכת ההפעלה הנוכחית שפועלת. בתודה מראש חבר'ה:]
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי בתקייה של וינדוס איזה קובץ LOG שהוא ממש גדול איזה 60 מגה,וזה קובץ לוג! עכישו שאני עושה איחוי דיסק הוא כל הזמן מוצא מלא פגמים בקובץ הזה, וחשבתי על למחוק אותו, הקטע שאני לא יודע אם זה בטוח כי הוא נמצא בוינדוס..ושעשיתי איחוי מצאתי אותו לפי זה: WINDOWS\Debug\NetSetup.LOG אפשרי למחוק? או לא לגעת?
-
- 5 תגובות
- 618 צפיות
-
-
Hello I just got a new computer , but i have a problem, i can't write Hebrew. I can read Hebrew and everything but i can't write. I tried Alt+Shift and everything but still , it didn't work . and there are Hebrew letters on my keyboard. plz help me
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
איך מסירים את האייקון של יד מ-Shared Resources באמצעות ה-Registry ב-Windows 2000/XP?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב, אתמול כשעמדתי לכבות את הWINXP שלי, הוא אמר לי בחלון של סגירת המחשב(איפה שיש כבה, הפעלה מחדש וניתוק) משהו כמו אנא כבה את מחשבך כדי שהעדכונים יסתיימו. יש לציין שאני התקנתי win installer 3.11 דרך העדכונים. כשלחצתי על כיבוי הוא אמר לי בחלון הזה של הכניסה(איפה שהוא אומר שומר הגדרות) מתקין עדכונים 1/1. האם לעוד מישהו זה קרה? או שיש לי וירוס כלשהו?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי תהליך במחשב שאחראי על המדפסות הוא נקרא spoolsv ובכל פעם שאני מפעיל את המחשב הוא לוקח לי 100% מהcpu של המחשב ורק הוא, ככה שהמחשב לא עובד ובדקתי באנטיוירוס ותוכנות ריגול וטרויאנים ותולעים ואין לי כלום במחשב הכל תקין אבל הוא עדיין לוקח לי את כל הcpu מה אתם חושבים שזה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, פתאום כל האייקונים שלי נהיו מבולגנים כאלו שאני לוחץ על התחל לא מבינים כלום הכל קווים כאלו הכל השתנה והתבלגן! אפילו פרינט סקרין אי אפשר להביא.. זה יוצא מטושטש. מה עושים? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בעיה, יש לי וירוס שחדר למחשב שלי לתיקייה system32 ומשום מה הנורטון שיש לי שזה 2003 מעודכן לא הצליח להסיר אותו. הוא רושם לי הודעת שגיאה כאשר אניט מנהס להוריד אותו, ובו הוא כותב שנורטון לא הצליח להתגבר על הוירוס. כיצד ניתן להסיר את הוירוס הזה? תודה
-
וינדוס אקס פי פרו חדש (אחרי פורמט) NOD32 אנטיוירוס + סיגייט פיירוואל ללא SP, לא ניתן להתקין ( : ) ה NOD על ההתחלה (איך שיצרתי חיבור לאינטרנט (כבלים עם חייגן)) התחיל לשלוח הודעות על ניסיון חדירה של וירוסים, בעיקר תיקיית system32 (כל מיני קבצים כמו msn7.exe וכאלה). רק הדפדפן אינטרנט פתוח (פיירפוקס, נגיד בנענע). אין לי מושג מאיפה הם יכולים לנסות להכנס.. זה לא מחשב שלי, אז אין לי יותר מידי זמן לשבת עליו מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 712 צפיות
-
-
ב-Windows 2000 Professional יש בתקיית My Pictures חלון גדול בצד שמאל למטה שמציג Preview של התמונה המסומנת, ומאפשר לבצע פעולות שונות כמו Zoom. החלון הזה מופיע באופן קבוע בלי קשר לסוג התצוגה של הקבצים. איך מבטלים את החלון הזה באמצעות ה-Registry?
-
- 6 תגובות
- 900 צפיות
-