Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
דבר ראשון ! אין שום קשר בין ההודעה הזאת לזאת שמתחתיה ! מדובר על מחשב אחר עם בעיה אחרת. מדובר על מחשב עליו מותקן XP PRO באנגלית וOFFICE 2003, שניהם חוקים למהדרין. לפני כמה ימים הפסיקה לעבוד החלפת השפה באמצעות ALT+SHIFT, רק באמצעות הקלקה על אפשרויות השפה בשורת המשימות ניתן להחליף את השפה. דבר זה קורה בעיקר ביישומי אופיס (וורד ואאוטלוק), אם נגיד אני בדף חיפש בגוגל, זה עובד. ואפשר לחפש "HOUSE שלי" בלי להשתמש בעכבר. מה שניסיתי לעשות עד כה: 1.התקנה מחדש של האופיס 2.משחק עם הגדרות השפה ב-XP, הסרת העברית והתקנתה מחדש. 3.שינוי צירוף המקשים למשהו אחר מALT+SHIFT. כל אלה לא עזרו.. מי שיפתור לי את זה יזכה לכבוד רב.. בתודה אסף.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד עם מפרט סביר לכל הדעות: I5 3230M 8GB RAM הווינדוס לפעמים מגיב לאט ומקרטע, כבר עשיתי התקנה נקייה מחדש וזה עזר רק באופן חלקי. יש לכם רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב שהחלה היום המקלדת מסרבת לעבוד במנהל ההתקנים היא מופיעה עם שגיאה הסרה והתקנה מחדש לא עוזרת חשוב לציין כי לפני הווינדוס היא כן עובדת עובדה למצב בטוח הוא נכנס... דבר נוסף שיחזור המערכת אצלי מבוטל אשמח לקבל מכם עזרה בדחיפות מותקן XP SP3 עד העידכון האחרון ותוכנות אבטחה המובילות בתחמן תודה מראש יהודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס XP במחשב ישן אינטל 2.8 הווינדוס לא עולה, הביוס עולה והכל ואחרי הטעינה המסך נכבה אבל יש את סאונד ברמקולים כאילו זה נכנס לווינדוס. ניסיתי להפעיל ב Safe Mode ועולה, עשיתי Check Disk והפעלתי מחדש ועכשיו גם ה Safe Mode לא עולה. נתקע בסוף כל הרשומות במסך השחור של ה DOS. ניסיתי גם לעשות Last known... וגם לא עולה מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כשאני עושה מאפיינים על הדיסק שעליו מותקנת הויסטה אני רואה 70 ג'יגה בשימוש, אך כשאני נכנס לכונן ומסמן על זה מגיע רק ל35 ג'יגה.. לאן נעלמו 35 ג'יגה?
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
כשאני מנסה לכבות אותו הוא נתקע על SAVING USER'S SETTINGS ואני נאלץ לכבות אותו ידנית... אני חושש שזה בגלל המודם שלי ALE-130 הוא גם, כמעט תמיד, נתקע כשאני לוחץ על דיסקונקט..ואני זוכר שפעם פתרתי בעיה כזאת וזה היה קשור למודם אבל עכשיו התקנתי דרייברים מעודכנים וזה עדיין אותו חרא.. מישהו יכול להגיד אם זה זה? ואם כן אז בחייייייייייתת שישלח לי לינק לדרייברים שיעבדו תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
השירות הזה גורם לי לבעיות(אני חושב) בזמן הרצת משחק,אז השאלה היא אם אני באמת צריך אותו.הסבר קצר על השירות גם יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 5.2k צפיות
-
-
אני כרגע משתמש בווינדוס 8 (לא 8.1) ושוקל לשדרג לווינדוס עשר, אני מעוניין לדעת האם 10 חפה מבאגים אקוטיים שהופכים אותה ללא שמישה או דברים בסגנון.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להוריד משהו שהוא נגיד מעלה 30 מגה. למשל קבציפ מרפידשר. אז באיזה אחוז מסויים הוא פשוט ניתקע לי.. ולא ממשיך להוריד.. פעם זה לא היה ככה... אני מתוסכל כבר מה לא ניסיתי. ולגבי תוכנות הורדה יש לי אבל איתם אי אפשר להוריד מרפידשר.. יש פיתרון לזה?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
למשל קובץ מוזיקה של WINAMP שיהיה כאייקון ווינאמפ. כי אני רואה אותו כרגיל.
-
- 1 תגובה
- 773 צפיות
-
-
במחשב מרסטרט לי כבר פעמיים אתמול. XP מצורף קובץ minidump לעזרתכם אודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 902 צפיות
-
-
כל הסיטואציה מתרחשת על מחשב בודד מקומי. במחשב מסוים יש שני משתמשים מקומיים. אחד Administrator עם סיסמא, והשני X שהוא user רגיל בעל הרשאות מוגבלות. אני צריך שלמשתמש X יהיו הרשאות גישה והרשאות מנהל על תוכנה מסויימת. איך אני מגדיר את משתמש X , כך שבעת ההפעלה של התוכנה המסויימת הוא יפעיל אותה עם הרשאות של Administrator ולבטל את הצורך בלהקליד את סיסמת ה- Admin בזמן הרצת התוכנה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט הוא: 1 x כונן DVD LG 16/48 Bulk (GDR8163B) = ¤150.34 1 x Microsoft Optical Mouse USB+PS2 OEM (MOusbps2) = ¤55.67 1 x מסך 17' LG Flat T710BH 0.20 mm 1280x1024 (T710BH) = ¤695.94 1 x מארז Thermaltake SOPRANO SILVER + WINDOW DUAL 12mm FAN, PSU 400W Thermaltake VB1400SWSI (VB1400SWSI) = ¤640.26 1 x זיכרון A-DATA DDR 512Mb 400Mhz (32*8) CL 2.5-3-3-8 AD512M400 (AD512M400) = ¤334.04 2 x Cooler 8 cm (Fan8) = ¤105.80 1 x מעבד AMD Athlon 64 3000+ Socket 939 Venice Tray (A6430TVBP) = ¤762.74 1 x לוח אם Gigabyte GA-K8NMF-9 nForce4 4x, Socket 939, Dual DDR, PCIX, SATA (GA-K8NMF-9) = ¤489.92 1 x דיסק קשיח Western Digital 80 gb 7200 ATA 100 SATA (WD800JD) = ¤356.…
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
אהלן, קודם כל יש לציין שאני נוב גמור בVISTA. אני משתמש בה כ3 שבועות, ועדין לא מצליח להתרגל אליה אחרי 7 שנות XP. ראיתי כמה תמונות של שולחן העבודה בVISTA של אנשים שונים, ויש להם מן פס לבן עם אייקונים של תוכנות. תהיתי אם תוכלו לומר לי כיצד אוכל לגרום לזה להופיע גם אצלי. דוגמאות לפס: http://img104.imageshack.us/my.php?image=20698635lu2.png http://img98.imageshack.us/my.php?image=picture006gp8.jpg (המסך רק בחלק קטן מהתמונה, אבל רואים בבירור את הפס). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
באוטלוק אקספרס חסר לי את האופציה "פריטים שנשלחו" איך מוסיפים אותו.
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
תראו יש לי מחשב E8400 4GIGA RAM CLR4 HD4870 P43DS3L עכשיו מה שאני רוצה לדעת התקנתי WINDOWS XP PRO 1.9 היום 4.9 עשיתי שחזור מערכת לתאריך 1.9 מתי שהתקנתי ת WINDOWS. והחזרתי בחזרה להיום. רציתי לשאול אם שחזור מערכת פוגע בביצועים של המחשב מאט אותו בבקשה אל תענו סתם אלא אם אתם באמת יודעים תודה
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
שלום אתמול באחה"צ המחשב עבד יופי. הלכתי לי לראות טלוויזיה וכשחזרתי, ניסיתי להפעיל את דפדפן המקסטון והוא דרש ממני התחברות. (למסקטון יש התחברות מכיוון שהוא שומר את כל הגדרות הדפדפן על השרתים שלהם כולל המועדפים וכו'). לחצתי התחבר והוא טען במשך דקה או שתיים ואז אמר שישנה שגיאת התחברות. ניסיתי להתחבר למסנג'ר. קודם כל ברגע שנכנסתי לתוכנה הצבע של המסנג'ר לא היה בצבע שאני בחרתי שהוא יהיה והתמונת תצוגה שלי לא הופיעה (אני מדבר על המסך התחברות). וגם שם, הוא לא התחבר. לאחר מכן ניסיתי להחבר לתוכנה של נגן MP3 שיש לי, שצריך להתחבר לאיזה חשבון בשביל לקבל פונקציות נוספות וגם את זה הוא לא הצליח לעשות. מה שלא דורש התחברות עובד השאר לא. ועשיתי כמה פעמים כבר ריסטרט. מה עושים?!
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום. לא יודע אם זה הפורום המתאים. קראתי פעם באחד הפורומים, כי עדיף להתקין את CS3 (ופרמייר בפרט) בדיסק אחר מאשר מערכת ההפעלה. אשמח אם מישהו ידע לענות לי: 1. זה נכון ? 2. למה? 3. האם זה צריך להיות דיסק פיזי אחר? או מספיק PARTITION אחר?
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול, עד איזה כמות כדאי להגדיל את הזיכרון הווירטואלי במחשב שלי? ולמה? TODA רבה לעוזרים...
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגראסאות הבאות של WIN XP PRO? Microsoft Windows XP Professional N Corporate SP2 Integrated February 2007-ETH0 Microsoft Windows XP Professional Corporate SP2 Integrated February 2007-ETH0 ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 757 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה קשה ומרגיזה בעליה של win xp . בכל פעם שאני מדליק את המחשב הוא מתחיל לעלות ומגיע למסך אם הריבוע הכחול שרץ ונתקע של בערך ל דקה ומשהו ! בעבר לא היתה לי בעיה כזואת.... לוכח למחשב לעלת לגמרי משהוא כמו 3 דקות שזה המון!! המחשב חדש כמעט בלי כלום עליו.... אין בכלל זבל במחשב!! בבקשה עזרו לי ליפני שאני משתגע מפרט המחשב הוא: P4 3Ghz ht 1 ג'יגה זיכרון 400 Mhz דיסק 80 ג'יגה 8 קאש דיסק 120 ג'יגה sata לוח אינטל rocklake 865perl כרטיס מסך ג'יפורס 5500 תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
אני בד"כ עובד עם חשבון מנהל (Admin), תחת XP ועכשיו אני רוצה לפתוח חשבון חדש מוגבל, מה אני צריך לעשות כדי להעביר אל החשבון החדש את כל ההגדרות שהיו לי בחשבון המנהל (שיהיה הכל אותו הדבר)? תודה
-
- 1 תגובה
- 892 צפיות
-
-
בכמה ימים אחרונים יש לי את הודעות הבאות והדפדפן לא ממש עובד טוב התקנתי WINFIX אבל זה לא ממש שינה משהו
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
פתחתי את הדיון הזה כי הדיון הקודם(איזה תוכנות רצות לכם על 7) לא נראה לי פרקטי.. תנו תוכנות או משחקים שללא רצים לכם ואני יוסיף את זה לפה אז קדימה אנשים FIRE AWAY!
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
התוכנה סירבה להיות מוסרת אז השתמשתי בPerfect Uninstaller כדי להעיף אותה ועכשיו היא עדיין מופיעה לי בADD/REMOVE ... יש דרך להעיף את זה משם גם?
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-