Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיות במחשב יחסית חדש מופיעה לי כל פעם הודעת שגיאה ואני לא יודע מה הבעיה אשמח אם תעזרו לי. בנוסף אני לא יכול לשמוע כלום במחשב יש גם הודעת שגיאה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום,תשמעו אחרי שהסרתי איזושהי תוכנה התחילו לקפוץ לי מלא אזהרות כאלה! עכשיו עשיתי ריסט ומאז הווינדוס לא עולה יעני הוא טוען את הכל וזה שהוא מגיע לדף הפתיחה יש שחור ויש כמה שגיאות איזה 6 שגיאות אחר כך הוא עושה שגיאה שאני חייב לעשות ריסטרט וזה תמיד ככה כל פעם ! מה עושים הוא אמר לי בסוף משהו עם DLL איפשר לעשות כלום אני מתרחפן הוא אמר לי להכנס ל ADMINSTARTOR משהו כזה אני לא יודע איך נכנסים אפשר בכלל להכנס ?( בבקשה עזרה אני לא מצליח אפילו להכנס לווינדוס אני מדבר מהמחשב של אחי תעזרו לי בבקשה..
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
עם הפעלת המחשב הופיעה לי השגיאה הזאתPפרשתי אותה): [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שאני מפעיל תפריט ,בין אם באמצעות מקש ימני או לחיצה על שורת התפריטים , אני רואה רק את המסגרת , התוכן מופיע רק שאני עובר עם הסמן ראו תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי הודעה כאשר אני מזמין משהו לשחק במשחקי המסנג'ר כמו דמקה אסק עיגול כל מה שקשור ActiveX Objects Missing 2 Messenger games require ActiveX objects in order to play. Please verify that you have the ability to install ActiveX objects on this machine and relaunch your game מישהו יכול לתת לי לניק לדבר הזה + הסבר איך אני מתקין? בעבר לא הצתרכתי את הדבר הזה כדי לשחק יכול להיות שהוא נימחק מן המחשב שלי? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
הביאו לי דיסק של WINXP. כאשר עולה המסך הראשון רשום, WINDOWS XP PRE SP2. מה זה גרסת PRE? תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1.7GHZ סטיק אחד של זכרון 512 SDRAM ו.. השאר לא חשוב יש לי הארד דיסק שמותקן עליו WIN XP עכשיו כל פעם שהוא שהוא מגיע לקו הטעינה של הווינדאוס הוא חושב ומופיע מסך כחול לשניה (ככה שאין מצב לקרוא מה כתוב) וריסט אחריו. אין לי מושג אם זה בעיית ווינדאוס או חומרה,ניסיתי לבדוק כמה דברים במחשב כמו ספק כוח כרטיס מסך.. פשוט השאר אין לי איך לבדוק. ניסיתי גם להגיע דרך סייף מוד אבל גם כשהוא קורא את הקבצים כדי להגיע למצב הזה הוא מגיע לאיזה קובץ שהוא חושב וחושב מופיע שוב מסך כחול לשניה וריסט אחריו. אם למישהו יש רעיון התקבל בברכה. נ.ב אולי זה קשור.. התקנתי את הווינדאוס על ההארד דיסק דרך המחשב החדש שיש לי בבית ה AMD בגלל שהפנטיום עשה לי בעיות,לא רצה לקרוא את ההארד דיסק למרות…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כאשר מדובר ב WIN XP פשוט אחי נכנס כאן לאתרי סקס וכל פעם מחדש דופק לי את המחשב :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: !!! ... אני רוצה לנעול אותו ?!?! כמו ב WINDOWS 2000
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
טוב אנשים יש לי הארד דיסק 80 גיגה ועכשיו קניתי עוד הארד דיסק של 320 גיגה עכשיו איך אני מפרמט את ההאר דיסק של ה80 גיגה אך ללא התקנת הWINDOWS כמו שקונים הארד דיסק חדש ואין על כלום איך אני מגיע למצב הזה שהוא כמו חדש ולא מותקן כלום ללא הWINDOWS פשוט ריק. הקבצים של ההאר דיסק הם NTFS תודה לעוזרים נ.ב אתם יכולים לתאר את כל השלבים.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מותקן אצלי WinXP עם Sp2 ויש לי בעיה שמתחלקת לשניים: לפעמים אני מנסה להפעיל תוכנה או משחק כלשהו והם לא מתחילים לפעול, אני נכנס למסך Windows task manager ולא רואה את התוכנה ב Applications אני רואה אותה במסך Processes ואני גם רואה שהיא משתמשת במשאבי מערכת, אני מנסה לסיים את התהליך אך הוא אינו נסגר, ולא ניתן להפעיל את אותה התוכנה והפיתרון היחיד הוא לאתחל את המחשב מחדש. הבעיה השניה היא בכיבוי הוינדוז, אם אני מפעיל את המחשב מחדש ואז אנסה לכבות אותו או להפעיל שוב רוב הסיכויים שהתהליך יתבצע כרגיל אבל אם אני מנסה לכבות או להפעיל את המחשב מחדש אחרי שהוא עבד פרק זמן מסוים תהליך הכיבוי יקח מספר דקות ארוכות ( לרוב כ5 דק') שזה לא מצב רגיל למחשב שלי שבעבר גם אחרי עבודה רצופה של שבוע היה…
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
מה זה ההודעה הזאת :s05: http://img230.imageshack.us/img230/6061/wor0rk.png
-
- 9 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום השארתי את המחשב פתוח והורדתי מאימיול כמה דברים. בבוקר פתאום אני רואה שיש קובץ חדש בשולחן העבודה שאני לא יצרתי: badframes.stt יש לי אנטיוירוס וזה לא וירוס..... וגם יש לי פיירוול... מישו יודע מה זה??
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Windows XP. אני מעוניין לעשות לשומר המסך שלי סיסמה. כלומר, כאשר שומר המסך מופיע, כדי לחזור לשולחן העבודה יהיה צורך להקיש סיסמה. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
כל פעם שאני מבקש לפתוח את לוח הבקרה בחלונות 2000 פר (מעודכן עם חבילה 4 ) אני מקבל הודעת שגיעה : explorer.exe has generated erros and will be closed by windos חוץ מזה הכל פועל תקין ואין בעיות. התקלה בת יומיים בלבד. איך יוצאים ממנה ?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב ובטעות הגדרתי כונן חדש של 3 ג'יגה בלבד והגודל המקורי של הכונן הוא 40 ג'יגה וכבר התקנתי ווינדוס ואינטרנט כי הייתי צריך משהו דחוף באינטרנט יש אפשרות שאני יוכל ליצור כונן חדש עם ה37 ג'יגה הנותרים או להרחיב את הקיים?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
קניתי מודם רשת + כרטיס רשת והרכבתי אותם למחשב שמותקן עליו WIN98 כאשר יש בו כבר חיבור לרשת מקומית [יש לי 2 מחשבים], ואני לא מצליח לחבר בין המחשב החוצה [לאינטרנט] אלא רק בין שני המחשבים. ניסיתי את כל האפשרויות, ולא הלך לי כלום. הבעיה היא לא שהמחשב לא מצליח להתחבר לאינטרנט, אלא שהוא בכלל לא מזהה את המודם, (ניסיתי לעשות PING לIP של המודם, לפי מה שאמרו לי בבזק). אם מישהו נתקל פעם בבעיה כזו - ויש לו תשובה שיעזור לי דחוף. אין לי אפשרות להגר לסביבת NT/2000/XP מאחר שיש לי תוכנה שעובדת רק על WIN98. ההרגשה שלי היא שאחרי שיש לי כרטיס רשת אחד (לרשת המקומית) הWindows לא יודע שהכרטיס השני מיועד לרשת האינטרנט, ושיקבל מהמודם IP לכרטיס רשת.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
פירמטתי היום את המחשב והעברתי את שתי המחיצות (C ו-D) מ-FAT32 ל-NTFS. עשיתי CONVERT לכונן D, ואז העלתי את הדיסק התקנה של XP PRO, מחקתי את המחיצה הראשית ©, פירמטתי חדשה כ-NTFS ועשיתי התקנה של חלונות מחדש. מה שראיתי אחרי ההתקנה, זה שחלק מקבצי ה-BOOT יושבים בכלל על D באופן מוזר... אני מדבר על הקבצים: boot.ini ntldr NTDETECT.COM VIRTPART.DAT הקבצים האלה נמצאים רק בכונן D ולא נמצאים ב-C. עד כמה שידוע לי זה אמור להיות ההיפך (רק ב-C). אני מפחד למחוק אותם ולגלות אח"כ שהמחשב לא עולה... מצד שני, אני כזה פרפקציוניסט ופדנט שאני לא יכול לראות קבצי BOOT שוכבים ב-D... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
נתקלתי את בזה כמה פעמים ולא הצלחתי לעקוב אחרי התוכנה שגורמת לזה, כרגע אני עושה COPY או CUT אבל כשאני עושה PASTE זה לא מעתיק או מעביר, אין לי גם את היכולת לגרור דברים עם העכבר, אשמח לטיפ בעיניין. נ.ב. זה רק בווינדוס, פה למשל יכולתי לעשות את הפעולות הנ"ל.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה ... בכל פעם שאני גולש באינטרנט אני נזרק החוצה לשולחן עבודה מישהו יכול לעזור לי???
-
לא הכרטיס מסך ולא הכרטיס קול, שניהם לא פועלים, הווינדוס מתקין את הדרייברים אבל לא מעדכן את זה במערכת וכשאני מנסה ידני הוא נותן לי ארור הורדתי את הדרייברים הנכונים(ל-32 ביט) המפרט בצד מישהו יש לו מושג מה לעשות? הנה תמונה של הבעיה בכרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי SP2 והוא תמיד מקפיץ לי חלון שהמחשב שלי לא מוגן כי לא שמתי עידכון WIN אוטו'. וזה מציק. איך מסירים? וגם בתפריט "התחל" אז יש את התוכניות האחרונות ומעל זה (לפני שם המשתמש שבא בכחול) יש עוד רשימת תוכניות קבועות כאלה. ורשימה זו נעלמה לי. איך מחזירים אותה?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לפי הנושא כבר הבנתם את השאלה שלי.. אז מה זה בדיוק תכונת הדיבור הזאת ?? רק לפני 10 דקות מצאתי את זה סתם משעמום וחיטוט בווינדוס.. די הצחיק אותי האמת לכתוב שם משפטים מטומטמים ולשמוע את SAM הזה חוזר אחריהם (אפילו העלה לי כבר כמה רעיונות להסתלבט בטלפון על חברים..) אבל מה זה נותן חוץ מזה? למה הדבר משמש בפועל? נראה לי דווקא דבר סוף הדרך אם המחשב יתקשר איתי בדיבור במקום בכתב וההפך שאני אדבר איתו כדי להפעיל דברים.. בכל מקרה , למי שמבין בזה - אם אפשר לשפוך על זה קצת אור.. תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איך אני יכול לצרוב דיסק אשר מכיל כל מיני תיקיות אשר שמתי להם איקונים אבל כשאני צורב את התיקיות הללו לדיסק האיקונים לא יעלמו במחשב אחר (מן הסתם בגלל שזה הגדרות של ווינדוס כך שבמחשב אחר הן לא קימות) איך אני יכול לשים איקונים לתיקיות שישארו גם במחשבים אחרים ? אני זוכר שהצלחתי לעשות את זה פעם יכול להיות שזה היה בעזרת תוכנה מסויימת אבל אני לא זוכר איזו... למישהו יש מושג ?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום! אני לא מצליח להפעיל את התוכנה מפני שאני מקבל שגיאת Microsoft Visual C++ Runtime Library Runtime Error מה עליי לעשות? לפני יומיים התוכנה עבדה. לא עזר גם פירמוט אם זה לא קשור לווינדוס אז תעבירו בבקשה. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
MS הודיעה על מערכת ההפעלה שלה לרובוטים שמיועדת ככל הנראה לרובוטים תעשייתיים. המערכת,שתקרא "Microsoft Robotics Studio" מבוססת על פלטפורמת ה-Windows ונועדה להקל על מלאכת התיכנות של הרובוטים. רישיון שימוש יעלה 399$. בנוסף ל-MS ישנן עוד כ-30 חברות שהצטרפו אליה במטרה לעודד מפתחים ויצרנים שונים לתמוך בעניין. למקור
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-