Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
נשבע לכם פעם ראשונה אני רואה קבצים כאלה ועוד הכתוב בהם בכחול, מה זה בכלל?! הנה תמונה : מישהו יודע אולי מה זה הקבצים האלה?
-
טוב אני ממש לא ידעתי איפה לשים את זה וזאת גם בעיה קטנה מאוד כי היא לא ממש מפריעה לתפקוד אבל אני מצליח לתקן אותה רק אם אני מפעיל מחדש את המחשב.. וגם אין לי מושג איך היא קוראת.. פתאום אני בודק שם וזה מה שרואים.. בהתחלה זה בסדר. הנה תיאור בתמונה: הסמן היה על הווינאמפ.. מישהו יודע איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה!
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי 2 הארדיסקים על המחשב 1 דרך ממשק SATA שהוא המאסטר השני דרך ממשק IDE שהוא ה " סלייב " וישנה תופעה מוזרה - המחשב מזהה את 2 הכוננים רק כל הפעלה שניה של המחשב באופן סיסטמתי. במילים אחרות : המחשב מזהה את שני הכוננים פעם כן ופעם לא. תמיד הוא מזהה את הכונן המאסטר. ואת הסלייב הוא מזהה רק פעם כן ופעם לא. מדוע זה כך? יש פתרון? לוח אם ASUS P5Q PRO מעבד E8400
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היום פתחתי את החשבון שלי בווינדוס והופתעתי לגלות שכל הגופן השתנה לי לגופן אחר בכל התפריטים של הווינדוס וגם בדפדפן. האם למישהו יש מושג איך אני משנה בחזרה למה שהיה לי?
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
-
שלום... יש לי בעיה שמופיע כל פעם הודעת השגיאה הזו ואחרי זה המחשב נתקע לאיזה שעה פירמטתי את המחשב וזה חזר ואין לי מושג מה לעשות. חשוב לציין שיש לי XP SP2
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה בקשר להרצת משחקים בויסטה אני רוצה כניראה לשדרג את המערכת שלי לווינדוס ויסטה השאלה היא האם משחקים של אקספי ירוצו עליה אני מתכוון למשחקים כמו command and conquer 3 the sims 2 rollercoaster tycoon 3 counter strike half life 2-1 ועוד... תודה
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה מסס'נגר ויש לי שני כתובת אחת שלי אחת של אחותי אפשר לפתוח את התוכנה פעמיםם ? זה אפשרי
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
הבעייה הזאת כבר משגעת אותי שנה... כל תוכנה\משחק שאני יוצא ממנו הוינדווס עושה ריסטרט אני כרגע על וינדווס 2000 pro בלי עידכונים(sp) וזה לא עושה ריסטרט אחריי כל תוכנה שאני יוצא כשאני מעדכן את הוינדווס זה כן קורה. ב xp ללא עידכונים זה גם עושה לי ריסטרט ורק ב 2000 בלי עידכונים זה לא מפרט:128mg sdram hd:wd 80gb פורמט ntfs gf4 440mx 64mg מעבד 1500 מגהרץ של אינטל אוליי זה בגלל הזכרון?
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
באמצע התקנת דביאן הפסקתי(בשלב שבו הוא מבקש מאיזה אתר מראה להוריד קבצים) ופשוט אני עושה בוט והוא רושם לי press key to reboot עשיתי fixmbr עם הדיסק של הוינדוס אבל לא יודע מה לעשות זה לא עזר אגב כשעשיתי fixmbr הוא הראה לי שעדיין יש לי את הוינדוס מותקן וכל הכוננים מותקנים כרגיל מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה פתאום זה קרה אני חושב אחרי auto updates שהוינדוס התקין... יש איזה 5-6 הודעות שגיאה אחד אחרי השני זה הראשון: could not load or run "'c:\documents' specified in the registry. make sure the file exists on your computer or remove the reference to it in the registry וזה השני: could not load or run "'and' specified in the registry. make sure the file exists on your computer or remove the reference to it in the registry ויש עוד כמה כאלה ניסיתי system restore ניסיתי ccleaner, registry clean expert כלום לא עוזר רק שלשום עשיתי פורמט למחשב :\
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום רב, כשאני מפעיל את המחשב,אני מקבל במסך הפתיחה בחירה של משתמש או אדמין,וכאשר אני לוחץ על אחד מהם,הוינדוס מתחיל לטעון אתההגדרות ואז מייד מתנתק,וחוזר לתפריט בחירת משתמש. ניסיתי להיכנס למצב בטוח ,אבל אני מקבל אותה תוצאה. ניסיתי לחזור LAST GOOD CONFIGRATION ללא תוצאה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדריך שיסביר איך מפרמטים מחשב,האם מישהוא יכול לתת לי קישור? יכול להיות גם באנגלית. תודה.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לפי המפרט שלי בחתימה אני אוכל להשתמש גם בלוגרהון וגם בוויננדוס 64 ביט.... מה יהיה עדיף? האם יהיה לוגרהון של 64 ביט? משהו מוכן להסביר לי ? כי עומד לצאת 2 ווינדוסים ואני לא יודע מה לעשות ...
-
- 4 תגובות
- 735 צפיות
-
-
יש לי כרגע מחשב נייח עם 2 HDD אחד 40GB שעליו מאוכסנים הWINDOWS ותוכנות כמו NORTON OFFICE וכו' וכונן נוסף 120GB חדש יחסית שעליו מאוכסנים כל הסרטים שירים משחקים קבצים.יש לי בעיה עם הכונן של הWINDOWS 40GB הוא די ישן 6 שנים ואני שוקל להחליף אותו בכונן 320GB השאלה היא כידוע דיסק קשיח חדש לא מגיע מפורמט,אם אני יחליף את כונן 40GB בכונן חדש 320GB (ולהשאיר את ה120GB) האם כאשר אני ירצה להתקין WINDOWS האם המחשב יזהה לי את הדיסק קשיח החדש שאוכל להתקין עליו WINDOWS ?הדיסק קשיח בחיבור IDE תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אם הנושא שייך לפורום אחר , אני אשמח אם תעבירו למקום הנכון אני קונה מחשב חדש אפשר לקרוא הכל על המחשב החדש כאן (פורום מפרטים) בעקרון, השדרוג מתבצע מפנטיום 3 ל AMD 64 אני מחליף כמעט הכל, כולל כרטיס מסך וזכרונות, אבל משאיר את הדיסקים הקשיחים שלי, ואיתם את מערכת ההפעלה. איך WINDOWS תתנהג כשהיא תגלה שהיא על מחשב חדש לגמרי ? האם היא תפעל בכלל ? האם כדאי לי להתקין מחדש על מחיצה נקייה על המחשב החדש את מערכת ההפעלה ? פרטים נוספים : XP-SP2 , שלא נקנתה בחנות, אם זה משנה משהו. כרגע יש לי שני כוננים - 200, 250 , מחוברים בתצורת ATA רגילה. אף אחד מהם לא מחולק למחיצות. פשוט כונן C וכונן D אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי בעיה במחשב, הווינדוס עולה רגיל, אני מנסה להתחבר לאינטרנט או ללחוץ על משהו וכלום לא קורה ואין שום תגובה זה ככה כמה דקות עד שזה עובר והמחשב עובד רגיל . משהו אמר לי שזה אולי משהו בהגדרות של הכרטיס מסך..(FX5200 אם נחוץ) אני לא יודע אם זה קשור אבל אודה לכם אם תוכלו לעזור לי תודה.
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים! כאשר אני נכנס למס' תיקיות במחשב שלי (למשל התמונות שלי, או הסרטים שלי שנמצאים ב-MY DOCUMENTS), אני נתקל בהודעת שגיאה של ה-EXPLORER, שמשתקת לי את המחשב. את אותה ההודעה אני מקבל גם כשאני פותח קבצי וידאו (גם במדיה פלייר וגם ב-BSPLAYER). אפשר לדעת מה הבעיה? מישהו יודע? תודה מראש, תומר מצורפת תמונה להמחשה.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום, ה- windows שלי מתעלמת בהפגנתיות מהחלפת דיסקים בכוננים. יש לי שני כוננים CD Reader של ASUSx52 וצורב DVD של סוני DRU-510. מה שקורה זה שאם אני מוציא דיסק, ומכניס דיסק אחר במקומו, הקבצים של הדיסק הישן עדיין מופיעים כאילו הדיסק בפנים. זה גם קורה אם אני לוחץ על eject ולא מכניס שום דיסק אחר. יותר מזה, הדרך היחידה לעקוף את הבעיה, היא ללחוץ כפתור ימני על הכונן, לבחור eject, ללחוץ F5 ואז מופיעה הודעה please insert disk ואז להכניס את הדיסק החדש. לרוע המזל גם הדרך הזו לא מבטיחה הצלחה של מאה אחוז. רעיונות?
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
PCI Slot 6 (PCI bus 5, device 0, function 1) אין ממש מידע שם אבל מצאתי את השורה הזאת PCI\VEN_1002&DEV_AA30&SUBSYS_AA30174B&REV_00\4&243D7BD0&0&0170
-
- 9 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש ב windows xp home edition sp2. גרסה אנגלית. כבר פעמיים קרה לי שבזמן עבודה מע' ההפעלה קורסת בצורה פתאומית - המסך הופך שחור, ההארד דיסק מכבה את עצמו והמחשב עושה restart. כש windows עולה שוב אני מקבל: the system has recovered from a serious error Error Signature: BCCode : 7f BCP1 : 00000000 BCP2 : 00000000 BCP3 : 00000000 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 0_0 Product : 768_1 מה הבעיה?? ???
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים כשאני מנסה לעלות את המחשב בכל מצב לפעמים הוא עולה ולפעמים לא וגם עם הוא עולה זה רק עם דיסק של XP בפנים ניסיתי לעשות CHKDSK אבל כשאני נכנס לBOOT דרך הדיסק זה אומר לי שחסר איזה קובץ באחד הכוננים לא הבנתי מה הקשר בכלל בין המידע שיש על הכונן לעובדה שאני עושה BOOT מדיסק גם כשהצלחתי לעשות CHKDSK זה עשה רק 71% ואמר שהוא לא הצליח לחדש הכל
-
- 3 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שתי בעיות שונות אחת: יש לי לפטופ עם מעבד L7300 עם 1 ג'יגה זיכרון כרגע מפעיל XP גרסא 32ביט, כדאי לי לעשות מעבר לווינדוס 7 64ביט או 32 ביט? על המחשב הביתי ראיתי שדרוג מהותי במערכת ההפעלה בין ה XP ל-7, אז גם על הלפטופ אני מאמין שיהיה שדרוג משמעותי, רק מה שמדאיג אותי זה שאין מספיק זיכרון לצורך פעילות תקינה של ה-7 שתיים: על המחשב הביתי יש לוח אם של אסוס M2N-E באתר החברה אין דרייברים לווינדוס 7, אז בלית ברירה אני מתקין את הדרייברים שווינדוס 7 מספק, והכל מעודכן ומתואם חוץ ממודול ACPI של הלוח אם לא מצאתי דרייברים באתר של ASUS, לא מצאתי מידע על זה ב GOOGLE אולי מישהו נתקל בזה ויודע לתת לזה פיתרון ייתכן שקשור או לא, אבל מדי פעם, כאשר המחשב נכנס למצב שינה, הוא לא מצליח לצאת, רק כיבו…
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, בכל פעם שאני עושה RESTART או מכבה את המחשב מופיעה ההודעה: CL RC Engine3 Dummy Window: QPService.exe The instructions at 0x0066c3f9 referenced memory at 0x2e5f1801 the memory could not be read יש לי מחשב נייד של HP - חשוב לציין כי גם לפני ההתקנה של הWINDOWS7 התבקשתי להסיר את תוכנת הHP QUICK PLAY, משהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-