Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
זה יספיק כי את כל ההורדת עשיתי לכונן אחר של 100 גיגה אבל בטעות חילקתי לא טוב אז היא לי עומס במחשב אם הווינדוס ניצר ב3 גיגה?יש לי 1.25 פנויים בכונן C
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם כיום, אמא שלי ואחותי משתמשות באותו מחשב. הבעיה היא שאמא שלי משתמשת במחשב לעבודה ואחותי משתמשת בו כדי להתקין כל toolbar, spyware ותוכנה שרק עוברת מול הפרצוץ שלה, ובאופן כללי גורמת אפילו ל-AdAware ו-SpyBot לבקש חופש. כמובן שאחרי זמן קצר מאוד לוקח למחשב בערך 5 דקות לעלות וזמן דומה כדי לכבות את עצמו. האם ניתן להגדיר הפרדה מוחלטת של החשבונות כדי שלא יופיעו בחשבון אחד תוכנות ואייקונים שהותקנו בחשבון אחר, ושחשבון לא יושפע מכל הזבל שיש בחשבון השני ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי אני משתמש windows xp professional SP2 (לא ממש מרוצה אבל לא משנה ) ככה יש לי מספר משחקים מאוד ישנים מתקופת ה windows 95-98 והם מחייבים אותי להשתמש בדוס עכשיו השאלה שלי היא קזו העם חש אפשרות להתקין משהו שיעפשר לו להפעיל רכיבי DOS אל WINDOWS XP ? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
מישהו יודע מה הבעיה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם כול פעם אחרי שאני ריסט למחשב ה-windows עולה לי על רזולוציה נמוכה של 800*600 וההרצים של המסך על 60Haz יש לי winxp וכרטיס מסך של רדון 9800pro דריורים של הכרטיס מסך הם 3.6 האחרונים זה היה בסדר הכול עבד חלק עד אתמול
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום יש לי חלונות 2000 שרת. ויש 2 מחשבים הם פנטיום 4 הוא שרת 2000. והמחשב שני הוא פנטיום 3 מקומי קשת. בפנטיום 3 אני מבצע LON ON. נפתח לי חלון וכותב ADMINISTRATOR, ואח"כ דומיין הוא "בועז". ואז פתאום יש לי הודעה שאומרת לי : Service control manager ----------------------- at least one service or driver failed during system startup. use event viewer to examine the event log for details. אני לא מצליח להיכנס ל- DOMAIN. רגיל. איך פותרים את הבעיה? אגב: אם אני משנה את DNS מספר אחר לא יהיה לי אינטרנט. בתודה מראש בועז
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
תראו... אני פותח קובץ New Text Document או של קובץ אחר בnew חוץ מ folder וכשאני משנה לו את השם ולוחץ enter הוא כותב "if you cange a file name extension, the file may become unsable. are tou sure you want to cange it? ואז כשאני לוחץ YES הוא הופך את הקובץ לבילתי-פעיל (סמל כזה של דף לבן ועליו חלון WINDOWS ובחלון קבצים, נו כמו הקבצים שאתה פותח וזה עושה לך רשימה של קבצי אפשרות פתיחה כי אין לזה תוכנה משלו.....) ואז זה לא פועל... מה לשעות? תודה מראש slim_shady
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
איךמתקנים את WINXP? שהוא יהיה לבד סתומרת לא מותקן על איזה שהוא WIN אלה לבד. בבקשה תאזרו לי!
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום. שמעתי לאחרונה על DOK (disk on key) שמחברים אותו למחשב הוא יוצר לך מעין "ווינדאוס בהתאמה אישית" שאתה רואה את התיקיות שלך והתוכנות וכל זה ישר על הדסקטופ,כאילו זה המחשב שלך רציתי לדעת איך זה פועל והאם אפשר ליצור אחד כזה בעצמי תודה.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתקין את ה SERVICE PACK 1 לWIN XP PRO הוא מודיע לי הודעת ארור וסוגר את ההתקנה למה זה?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
הכול פעם שאני גולש באינטרנט אקספלורר, אחרי שאני גולש לכמה אתרים מופיעה לי הודעת שגיאה ובה כתוב : IEXPLORE caused an invalid page fault in module USER.EXE at 0020:0000306e. Registers: EAX=00000000 CS=16cf EIP=0000306e EFLGS=00000246 EBX=00640008 SS=690f ESP=000087cc EBP=006487fc ECX=0000690f DS=16af ESI=000087fc FS=68cf EDX=00000000 ES=0187 EDI=c0110001 GS=0000 Bytes at CS:EIP: 67 66 26 8b 47 10 66 36 89 44 da 67 26 8b 47 14 Stack dump: 24480c13 0064e80c 01d3b79c bff713e2 0000017f bff741e9 0001bce4 0064e80c 0001bce4 00000000 00040000 16cf2d8c bff714d9 01d6017f 0064e80c 01d60187 ואז התוכנה נסגרת. אני נקווה שתוכלו לעזור לי
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
שלום, אני משתמש חדש יחסית בווינדוס ויסטה ויש לי שאלה לגבי התצוגה. כשאני פותח תיקייה מסויימת אני רואה את הפריטים ב"Groups" , איך אני יכול לבטל את זה? ובצד ימין אני רואה תפריט ניווט מיותר בשבילי, האם יש דרך להסיר אותו? מצרף תמונה לתיאור הבעיה: http://img5.imageshack.us/my.php?image=77858007.jpg (מוקף באדום) תודה!
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קיבלתי נייד HP חדש 6760 והוא מכיל בתוכו מערכת הפעלה VISTA HOME PR 32 ביט יש בנייד 4 גיגה זכרון שלא מנוצלות בגלל מגבלת מערכת ה 32 ביט עכשיו לשאלה : יש לי דיסק VISTA ULTIMATE אורגינל RETAIL עם שתי גרסאות 32 ו 64 האם אני יכול להתקין את גרסת ה 64 ביט של הריתייל ולהכניס לו את הקוד של ה HOME PRO שקיבלתי בנייד ואז יהיה לי מערכת 64 ביט חוקית האם הזנת קוד של HOME PRI בהתקנה בדיסק של ה ULTIMATE יתקין את ה JOME PRO ???
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום אנשים, לצערי לפני כחודש נדפק לי ההארד דיסק... אין לי מושג מה בדיוק נדפק אבל הוא מסרב לעלות כמאסטר אלא רק כסלייב. חיברתי אותי כ-slave למחשב של אחותי והתחלתי לגבות את הקבצים. מחיצת D גובתה ללא בעיה. למחיצה C (מערכת ההפעלה) אין לי גישה בכלל. גם לי וגם לאחותי יש וינדוס XP. אשמח לתשובות. תודה אנשים!
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ועכשיו כשיש תיקיות על הדסקטופ, יש מן צל מאחורי שם התיקיה כלומר אם רשום , משחקים מאחורי המשחקים יש צל של המילה, חיפשתי ב תצוגה אבל לא מצאתי,אתם יודעים איך לבטל זאת?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
בלוח הבקרה שלי נעלמו לי כמה אייקונים משום מה ואני לא מוצא דרך להחזיר אותם. מישהו יודע מה עושים וממה זה יכול להיות?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
-
תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש והווינדווס אמור לפעול הוא מבקש מימני שם משתמש וסיסמא .אני צריך ללחוץ על אישור ואז זה נכנס.אני יודע שזה קורא להרבה אנשים .{ הסיסמא שלי זה כלום ובכל זאת הוא שואל} .משהו יודע איך אני מבטל את זה?? {כשהתקנתי את הווינדווס לא הגדרתי סיסמא}
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows\ShellNoRoam] האם בספריה הזו, במפתח ה-DEFAULT, אני תמיד אמצא את שם המחשב? אני פשוט מחפש מפתח שיהיה כתוב בו את שם המחשב... ולמה, כשאני מייצא את הספריה הנ"ל ואח"כ "עורך" את הקובץ השמור, אני רואה את מפתח ה-DEFAULT בתור @? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אוקי, הרקע לבעיה - היה לי מחשב אנתיקה, עם מערכת הפעלה Xp בעלת שני משתמשים A וb. למשתמש B היתה סיסמא. לפני לא מעט זמן המחשב הפסיק לעבוד וקנינו מחשב חדש. עכשיו, חיברתי את ההארדיסק הישן (שמערכת ההפעלה הישנה מותקנת עליו) (כמובן אחרי שהגדרתי אותו כסלייב) בכדי להעביר את הקבצים הקריטיים למחשב החדש. את הקבצים מהמשתמש A העברתי בלי בעיה, ברוך השם.. אבל - לקבצים שנמצאים על הדסקטופ של המשתמש B אני לא יכול להיכנס, אין גישה פשוט. ניסיתי להגדיר אותה כתקיה שיתוף - לא עובד, ניסיתי להוריד את סמן ה"קריאה בלבד" - לא עובד, ניסיתי לגרום למחשב לעלות ממערכת ההפעלה של ההארדיסק הישן - לא עובד. מה אפשר לעשות בכדי לגבות את הקבצים מהדסקטופ הישן? תודה מראש !
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
והאם על כולם רץ דירקט איקס 10?ואם אפשר פשוט להוריד את הsp1 מהאתר של מיקרוסופט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שמתי לב לאחרונה לאיטיות רצינית במחשב בכללי יש לי מחשב דיי חזק וזאת איטיות חריגה פתאום קלטתי שיש לי מלא פרוססים מיותרים במחשב של sql וכל מיני קטעים הזויים קיצר מחקתי מלא דברים דרך ההוספה הסרה של וינדוס והתקנתי אנטי וירוס חדש ועשיתי בדיקה מקיפה לכל המחשב אנטי וירוס של symntec ( לא הנורטון רק סימנטק) ובכללי ניקיתי אותו כמה שאפשר מקבציים לא קשוריים לחיים עכשיו אחרי שנאי מפעיל את המחשב יש לי 49 פרוססים רצים על ההתחלה הוספתי תמונה... http://i43.tinypic.com/2k54t0.jpg מה שכן התקנתי פיירואל של ZONE ALARM (לא היה לי פיירואל היה לי ראוטר שסידר אותי יופי) ותוך כמה דקות קיבלתי הודעה כזאת http://i40.tinypic.com/3c5c2.jpg השאלה שלי אם זה באמת לא תקין שיש לי 49 פרוססים רצים במקביל כשאנ…
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום. אני יתחיל את הסיפור מהתחלה: רציתי לפרמט והיו לי כמה קבצים שרציתי לגבות. העתקתי את כל הדברים שאני רציתי לשמור מכונן D לכונן C ואז עשיתי Quick format לכונן D לאחר מכן החזרתי את כל הדברים שרציתי לגבות לכונן D ואז נכנסתי דרך הBOOT של הדיסק של הווינדוס ומחקתי את כונן C (אני לא יודע אם עשיתי פורמט או מחקתי לגמרי, אני חושב שעשיתי איזשהי טעות שם) התקנתי את הווינדוס ואיך שאני נכנס לווינדוס אני רואה שקרה זה: כונן D (לפני הפירמוט) הפך להיות כונן C (רק בשם, כל הדברים שגיביתי על כונן D הפכו פשוט להיות בתוך הכונן הזה, רק השם של הכונן השתנה) כונן C הפך להיות כונן F והוא היה מפורמט. הכונן DVD שלי הפך להיות כונן D עכשיו... רציתי לשאול מה עלי לעשות בשביל להחזיר את השמות להיות במצב ה…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-