עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. עכשיו... יש לי (Windows XP Pro SP2) רצים לי ברגע כמה דברים חדשים winpserve משהו כזה שזה עלה לי אחרי התקנה של SP2 אני חושב WUCAULT WDFMGR משו כזה... אני חושב שזה בגלל כי אני מוריד אותם מהPROCCESS עכשיו עלו שני דברים מעצבנים שאני מוריד אותם מהMSCONFIG שהם DUMPREP SAVEDUMP... הם משגים אותי סרקתי עם AD WARE החדש וזה לא מצא את זה. יש פתרון או שזה טבעי... תודה

• 7 תגובות
    • 680 צפיות
  2. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. היכן ממוקמים קבצי הרג'יסטרי במערכת הפעלה חלונות 2000? אני חייב להחליף קובץ מסוים בגרסה יותר ישנה וטובה שלו.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  3. Started by thebenjamin,

הכל התחיל כשעלתה הודעה של a disk read error occured מאז המחשב עלה והכל היה בסדר... עזבתי את המחשב וכשחזרתי ראיתי שהוא עשה ריסט.. ניסיתי לפתוח משהו כלום לא מגיב... ניסיתי לעשות שחזור מערכת אבל אני לוחץ על התחל וכלום לא קורה.. לא מגיב והבאר התחתון כל הזמן עם סימן שאלה... ניסיתי את השילוב ctrl+alt+del כלום לא קורה... ניסיתי להעלות בsafe mode והופיע לי מסך כחול עם שגיאה 0x000000F4 איך אני מחזיר את הדברים לשגרה.. עדיף בלי פרמוט כי אני אאבד מידע חשוב

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  4. Started by mados,

היי , קיבלתי היום את הכרטיס מסך 6600 GT חיבור לAGP .... חיברתי את הכרטיס מצויין עד הסוף .. פתחתי את המחשב הכנסתי את הדיסק של הדרייברים ואז התקנתי , הפעלתי מחדש את המחשב . וזה לא השפיע הוא עדיין מתנהג כאילו אין דרייבר . ניסיתי להכניס את הדרייבר דרך אשף החומרה של ווינדוס(הלכתי לפי ההוראות של MANUAL ) עדיין לא קלט והוא אומר לי שיש פרמטר שגוי . מישהו יכול לעזור לי בבקשה ?? נ.ב כתוב במנואל שאני צריך אולי לשנות משהו בביוס אבל לא ממש הבנתי ... יש לי לוח אם msi 865pe Neo2 והביוס שלי הוא AMIbios 3.31 זה מה שכתוב לי במנואל של הכרטיס : Graphics Card Installation skip this step if you are not using this type of mainboard)i ) step 1: it is advised to disable onboard …

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  5. שלום חברים, לאחר חיפושים רבים איני מצליח לאתר את העדכון, רציתי לשאול האם ניתן גם להגדיר חיבור של מעל ל50 חיבורי P2P ברשת. תודה

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  6. שלום, אני משתמש ויסטה טרי (כמה ימים מאז שקיבלתי את המחשב) ונתקלתי בבעיה היום כשניסיתי לשתף תיקיה). אני כבר ארשום שבNetwork and sharing center ביטלתי את הPassword protected sharing המפגר אז זה לא הבעיה. שיתפתי שתי תיקיות במחשב שלי, שתיהם לכל המשתמשים (אחת גם עם זכויות מלאות, כולל כתיבה). ניסיתי להתחבר למחשב שלי דרך שני מחשבים אחרים, שניהם מזהים את המחשב שלי וכשנכנסים אליו מזהים את התיקיות אבל כשאר מנסים להיכנס לתיקיות מקבלים Access is Denied. ניסיון להיכנס ישירות דרך \\yomach\storage (כאשר yomach זה שם המחשב וStorage זה שם התיקיה\שיתוף) הביאו כמובן לאותה תוצאה. בין הדברים הראשונים שעשיתי עם הוינדוס החדש (חוץ מלמחוק את כל השטויות שdell התקינו פה) זה לעבור על מדריכים לעשות כ…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  7. Started by shimon956,

שלום לכולם כול פעם שהוינדוס עולה לי מופיעה לי הודעה שיש בעיה אם Windows Update ראו תמונה

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  8. Started by gargoil,

ערב טוב! ברשותי מחשב עם windows 2000 advanced server ולאחרונה מסך ה logon לא מופיע לאחר ה אתחול של המכונה. בכניסה מרחוק עם terminal servic הכל עובד ואין בעיה רק המסך שחור ולכן ממש לא נוח. אני מחפש תיקון לבעיה הזו בתודה מראש ישראל

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by danielzy,

עברתי לאחרונה ל Vista 64 ומשומה כל פעם שאני תופס את פס הגלילה, או מעביר את העכבר מעל שמות של חברים ב Xfire יש מן זומזום מציק כזה. כמעת בלתי נשמע אבל זה מציק.. מישהוא יודע אולי מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  10. מוזר הופיעו כמה תיקיות בסגנון של השם {c3756e1f-4399-9035-6700a1f4e932} עשיתי להן מוסתר ואני שם לב שעוד מופיעים.. הוספתי תמונה מישהו יודע מאיפה זה נובע? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  11. Started by NuXeR,

היי, הייתה לי נפילה של הויסטה בזמן התקנת דרייבר מסוים. אחרי ריסטרט - הויסטה טוען וכאשר צריך לעלות המסך של ה-Login הוא עושה ריסט. יש לי גם XP מותקן במחיצה אחרת - והוא עובד מצוין. הקבצים נגישים.. ניסיתי SAFE MODE, ניסיתי Last known good configuration , שום דבר לא עוזר.. יצרתי LOG שמצורף כאן, אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  12. שלום.. יש לי זיכרון 512MB ואני רוצה להוסיף זיכרון בגלל הויסטה שדורש הרבה זיכרון ואז נוצרת בעיה עם המשחקים שלא עובדים טוב למשל הפיפה שלא דורש יותר מדיי לא עובד חלק-(דרך אגב ב-XP זה פעל מצויין..) ועכשיו אני לא יודע מה כדאי להוסיף 1G או 2G..כאילו אם יהיה לי 1G זה יספיק לפעיל משחקים מספיק טוב? או שאני יצטרך 2G?? אה ו400 שקל ל-SAMSUNG 1G DDR 400MHZ שווה? תודה רבה לעונים!!

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  13. אני כבר סרקתי אנטי וירוס ,ניקוי מזיק ועוד כלום מה בעיה אינטנרט?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  14. אני לא מפעיל את הIE ובכל זאת הוא מופיעה כפועל (ראה תמונה). בנוסף מופיע לי הודעת סקריפט מדי פעם הוא שואל אם להפסיק את פעולת הסקריפט בגלל שהמחשב יכול לקרוס משו כזה...(אני אצלם את ההודעה ברגע שהיא תופיע שוב). עכשיו אני מנסה לסגור את היישומים שמוסומנים באדום והם חוזרים. מה לעשות? ??? תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  15. היי יש לי את הקובץ הנ'ל בתוך דיסק של וינדוס XP SP2 בעברית, אני חושב שהשתמשתי גם בNLITE אך לא בטוח כי זה היה מזמן. יש לי איתו שתי בעיות: 1. הוא קופץ על שלב הפירמוט ויצירת הכוננים בהארדיסק וישר מתקין את הווינדוס בלי לפרמט את המחשב. ואני לא רוצה שהוא יקפוץ על השלב הזה. 2. בהמשך ההתקנה קופץ חלון שבו רשום שההתקנה ללא התערבות נתקלה בבעיה אני לוחץ על אנתר, הוא נותן לי אפשרות לרשום יוזר אדמינסטרטור וססמא, אני סתם לוחץ אנטר והוא עובר את השלב הזה וכל השאר אוטומטי. השאלה איך מתקנים את זה ואם אני רק אשנה פרטים בקובץ הנ'ל זה יוכל לפתור את הבעיות הללו?. (בעיקר את הראשונה) ואלה פרטי הקובץ winnt.sif הנמצא בדיסק ההתקנה: ;SetupMgrTag [Data] AutoPartition=1 MsDosInitiated="0" Unatten…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by FromHell,

ההודעה הייתה תחילה בפורום תוכנה(כי לא שמתי לב שקיים פורום לווינדוס),אך מכוון שהיא לא הועברה ומכוון שהעניין דחוף לי החלטתי לפתוח הודעה חדשה. אהלן,עקב הדחיפות אני לא יתחיל לברבר. יש לי שתי בעיות עיקריות שתקפו את המחשב שלי,אחת בעיקר באשמתי אחת קרתה סתם(ואני הפכתי אותה ליותר חמורה). 1. שהווינדוס מתחיל לעלות הוא אומר לי שהקובץ windows\system32\config\system פגום ויש לתקן אותו דרך windows repair(מהדיסק), שנכנסתי לווינדס repair לא הבנתי איך לתקן אותו,שיחקתי עם הדברים ודי חירבשתי שם כמה דברים שהובילו אותי לבעיה 2,כמו כן בגלל העקשנות שלי גם מחקתי את הקובץ הפגום אבל אין לי מושג אין לתקן\לשחזר\להשיב ועוד שטויות רבות שבאמת יעזרו. 2. שיחקתי עם bootcfg ובטעות הוספתי עוד boot ,זאת אומרת…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by fibola,

בהמשך להודעה הזו שפירסמתי לפני כמה ימים , אני שב ופונה לעזרתכם האדיבה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386321.0 לאחר התלבטויות , החלטתי שלא ללכת על אופציית התיקון וללכת על פירמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה. ואכן לאחר שסיימתי את ההתקנה המחשב חזר לעצמו וכל פעולות ה DECRYPTER, REMUX, DEMUX חזרו להיות פעולות של מספר דקות בודדות, המחשב חזר לביצועים מושלמים וכל זה עד אתמול כאשר עוד פעם פעולות אלא נמשכות ונמשכות אל מעבר לעשרות דקות גלישה בדפדפני האינטרנט מלווה ב FREEZE לא מעטים במיוחד כאשר פותחים כמה חלונות. שוב עשיתי SYSTEM RESTORE למועד סמוך לאחר הפירמוט והבעיה נפתרה, אך השאלה לכמה זמן ומה ל****ל גורם לזה, מה גם שאומנם כרגע לא נראה שיש בעייה של איטיות, אך ה…

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  18. xp home edition בעברית

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  19. אוקי .. החלונות בוויסטה שקופים , נכון ? הבעיה שפעם אחת שהדלקתי את המחשב זה השתנה (אלוקים יודע איך ) אז מה שאני כן יודע , שיש הגדרה שתחזיר את זה ליהיות שקוף שוב .. איפה נמצאת ההגדרה הזאת ?? אני תקוע עם חלונות מכוערים

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  20. שלום לכולם היום הופיע לי הודעת שגיאה מעצבנת באתר של WWW.99ESC.CO.IL וזה לא מראה לי את המצעד של השירים להודעה קוראים Microsoft VBScript runtime error '800a01f4 מישהו יודע מה זה האם זה בעיה באתר או בעיה בווינדוס? אם כן איך מסדרים את זה? תודה רבה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  21. Started by Shiker,

היי חברים אין ספק ה- RC1 רץ כמו מטורף..ואין מאושר ממני איך אני מגדיל את הזכרון של ה- WIN XP MODE[br]פורסם בתאריך: 11.05.2009 בשעה 14:31:25 אם יש לי כל כך הרבה צפיות אני אוסיף שאלה, אני משתמש בתוכנה ששמה AVAYA IP זו תוכנה שאני עובד איתה כחלק מהעבודה מהבית, לצערי היא לא עובדת בצורה חלקה ב- WIN 7 ולכן אני משתמש בה ב- WIN XP MODE אך יש בעייה, אין דרייבר של קול..ניסיתי להשתמש בדיסק שקיבלתי עם המחשב של כל הדרייברים אך לשווא..וגם אין עדכונים בנושא ב- WIN UPDATE רעיונות ?

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  22. ולדפוק אותם כאילו אין מחר? תודה

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by evy,

עם הפעלת המחשב הופיעה לי השגיאה הזאתPפרשתי אותה): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  24. מקודם היה לי מסך כחול ל XP וזה מאוד מעצבן זה פעם שנייה שזה קורה לי ואני לא יודע איך להיפתר מזה ???....

• 4 תגובות
    • 679 צפיות
  25. Started by htpc,

באמצעות מודם פקס, כמו שהיה בXP, וא"כ היכן החלון. בכבוד htpc

• 3 תגובות
    • 679 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.