עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by myjunkmail0000,

מישהוא יודע איך אפשר לעשות דואל בין בין וינדוס ויסטה לOSX86? מותקן אצלי עכשיו ויסטה ואני רוצה להתקין בנוסף OSX86 (לצורך תיכנות לאייפון) התקנתי כבר אבל זה הורס את הוינדוס ויסטה... (אז פרמטתי מחדש את כל המחשב והתקנתי ויסטה רגיל) למישהו יש פתרון פשוט ולא ארוך ומסובך כמו שראיתי במספר אתרים... ואיך יותר טוב להתקין בארדיסק 1 שמחולק למספר מחיצות... או ארדיסק נוסף חיצוני שמחובר ב USB... תודה :jump:

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  2. Started by langa,

שלום לכם מאתמול נתקלתי בבעיה מעצבנת.לאחר כ- חמש דקות שהמחשב עובד הוא לא זז ההרדיסק טוחן וב טסק מנג'ר מה שמשך את עיני זה שה EXPLORER.EXE תופס גודל חריג של 80-50 מגה. יש לציין שאני מריץ avg antivirus + zonealarm + adware ועל פי הם אין וירוסים/ רוגלות. לא בלי לפרמט כך שהייתי רוצה לפתור זאת. תודה חברים. ערן.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  3. Started by 3d7,

יש אפשרות בויסטה להגדיר שברירת המחדל של מסך העתקת קבצים יהיה "More Information"?

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  4. אני רוצה שהמחשב יסגר אוטומטית זאת אומרת שאני נותן לו תאריך ושעה שהוא יסגור את עצמו לבד זה אפשרי ב- win xp? אם כן אז איך עושים את זה. זה דחוף כי המחשב באמצע משהו ואני נוסע מחר ואני רוצה שהוא יסגר לבד אז בבקשה עזרה תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  5. אהלן! התקנתי SP1 לא מזמן.. עכשיו מאז שאני עושה ריסטרט ונכנס לויסטה.. אז הוא עושה את הקו הירוק צהוב הזה.. ואז באמצע פתאום מסך כחול לחצי שניה ובום ריסטרט! אני לא מבין למה זה.. חשבתי בגלל ה-OC.. אפסתי את כל ה-CMOS, וזה לא זה! אני פשוט אובד עצות. זה קרה בתכלס אחרי ה-SP1. מה עושים!? בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  6. Started by GaMe-oVeR,

התקנתי , יש לי רק משתמש אחד על מחשב עכשיו זה לא מזהה אותי כ אדמין , כלומר אם אני צריך לעשות אקטוישן בפוטושופ הוא אומר לי שאני יבדוק את גישות האדמין שלי , גם ה PB מעיף אותי בגלל שאני לא אדמין על המחשב . איך אני מסדר את זה ? תודה .

7. אחרי שדרוג מאסיבי, אני עכשיו נמצא עם צ'יפסט של אינטל, 945G, וקונורו. אין לי מושג איך הולך כל הסיפור של הUNIFIED DRIVER PACK של הצ'יפסטים של אינטל (הייתי עם Nforce עד עכשיו) אז הכוונות? (:

8. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. היכן ממוקמים קבצי הרג'יסטרי במערכת הפעלה חלונות 2000? אני חייב להחליף קובץ מסוים בגרסה יותר ישנה וטובה שלו.

• 0 תגובות
    • 695 צפיות
  9. Started by elad-k1,

שלום.. שמעתי שיש אפשרות כזאת לשנות תמהירות מרגע שלוחצים קליק ימני על שולחן עבודה עד שניתפח החלון של מאפיינים וזה. כמו כן שלוחצים על התחל ועד שניפתח ההתחל..! והתכוניות ששם?! איך משנים תמהירות הזאת?! תודה

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  10. שלום, שאלה כזאת - נניח משתמש קנה מחשב חדש ובמקום להתקין מערכת הפעלה (נניח XP) מחדש, פשוט העביר את ההארד דיסק הישן שלו עם מערכת הפעלה של המחשב הישן. בהנחה ש XP זיהה את כל החומרה, האם צפויות בעיות? כמה מהלך כזה חכם בכלל? תודה.

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  11. אז ככה חיפשתי עם nod ו kaspersky ו avg ומה לא ( אבל לא ביחד , כל אחד התקנתי בנפרד כדי שלא יהיה התנגשות ) תוכנות spy ו reg ומה לא .. ממש הכל ופשוט כלום לא עוזר =[ אם עכשיו אני במחשב אז הכל עובד פשוט יופי , אבל אם עוזבים את המחשב לכמה דקות טובות מתחילים לקפוץ חלונות כחולים ולמה אני לא מעלה לכם תמונה של החלון? כי כל פעם יש שגיאה אחרת .. אף פעם לא אותה שגיאה כל פעם זה כותב משהו אחר .. מה לעשות ? אני כבר מיואש =[

• 4 תגובות
    • 695 צפיות
  12. Started by assaf990,

אני מתקין שוב XP מתוך השולחן עבודה ואני מקבל הודעת שגיאה אודות תוכנות שלכאורה עובדות ולכן ההתקשנה מסתיימת. מה עלי לעשות? (אני רוצה להתקין שוב את XP כי נמחקו לי קבצים מSYSTEM32). מצ"ב 2 קבצים [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  13. שלום רב! יש לי בעייה מעצבנת במחשב! מחיצת C בנפח 5 GB הולכת ומתמלא ע"י כל מיני קבצים שאיני יודע בכלל אם צרכים אותם :s05:. הייתי רוצה לדעת אם ישנה תוכנה או פעולה מסויימת שניתן בעזרתה לאתר קבצים לא הכרחיים במחיצה מוסיימת ובתקייה של הOS בפרט ולמחוקם, על מנת להרוויח מקום נוסף. תודה מראש L.A

• 2 תגובות
    • 695 צפיות
  14. Started by ex_,

היי אולי מישהו יכול לעזור בענין הזה, המחשב עולה המסך welcome של ווינדוס ואז restart ניסיתי safe mode לא עולה נסיתי את האופציה של עליית מערכת לפי קונפיגורציה אחרונה טובה-לא עולה תודה (לא המחשב המופיע במפרט חתימה)

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  15. אני צריך שילמדו אותי לסגור תקייה עם סיסמא ושרק אני ששם את הסיסמא נכנס אל התקייה , זה משהוא עם group דרך regedit בדוס . מישהוא יכול ללמד אותי צריך דחוף ... תודה רבה וחג שמח .

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  16. Started by BusteD,

אני מכיר 3: ~ נערך ע"י מנהל הפורום ~ Windows Vista RC1 Windows Vista RC2 יכולים לתקן / להוסיף לי פה גירסאות לפי סדר העדיפות שלהם בבקשה ?

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  17. הוינדוס שלי עושה ריסט בעצמו, שנכנסים בלוח הבקרה למראה וערכות נושא- תצוגה, הלשוניות היחידות שיש לי הן ערכות נושא, מראה והגדרות שאר הלשוניות נעלמו. כל כמה דקות אם לא נוגעים במחשב יש שומר מסך שמראה על טעינה של וינדוס ואז הוא מגיע למסך כחול שאומר שיש בעית חומרה(זה רק שומר מסך !!). אני די בטוח שהבעיה היא בעצם רוגלה כלשהי, בקשר לריסט שחלונות מבצע עצמאית אני חושב שהמחשב מתחמם קצת יותר מדי וזוהי הגנה כלשהי. יש לציין שבוצעה סריקה בעזרת Hijackthis וחוץ מ2 רוגלות/טרויאנים כל השאר ירד. מה הבעיה של האתחול ומה עושים בנוגע להחזרת הלשוניות כדי שאני אוכל לבטל את השומר מסך ? המחשב הוא: אינטל פנטיום 4, 2.6 ג'יגההרץ, זכרון 256MB RAM יושב על וינדוס XP הום אדישן ללא כל תוספת. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  18. Started by fibola,

בהמשך להודעה הזו שפירסמתי לפני כמה ימים , אני שב ופונה לעזרתכם האדיבה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386321.0 לאחר התלבטויות , החלטתי שלא ללכת על אופציית התיקון וללכת על פירמוט והתקנה חדשה של מערכת ההפעלה. ואכן לאחר שסיימתי את ההתקנה המחשב חזר לעצמו וכל פעולות ה DECRYPTER, REMUX, DEMUX חזרו להיות פעולות של מספר דקות בודדות, המחשב חזר לביצועים מושלמים וכל זה עד אתמול כאשר עוד פעם פעולות אלא נמשכות ונמשכות אל מעבר לעשרות דקות גלישה בדפדפני האינטרנט מלווה ב FREEZE לא מעטים במיוחד כאשר פותחים כמה חלונות. שוב עשיתי SYSTEM RESTORE למועד סמוך לאחר הפירמוט והבעיה נפתרה, אך השאלה לכמה זמן ומה ל****ל גורם לזה, מה גם שאומנם כרגע לא נראה שיש בעייה של איטיות, אך ה…

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by Swed,

שלום לכולם... יש לי מחשב בבית שהלוח אם הלך החלפתי לוח אם ללוח אחר (EP45C-DS3) ולא פירמטתי תמחשב.. עכשיו, התקנתי דרייברים הכל ובשום דרך לא עובד מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעוזרים !

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by fuck off,

לפני יומיים התקנתי אתה הWIN הנ"ל. יש כמה בעיות פה ושם אבל זה משו שמזיז לי. הבעיה היחידה שאני לא יכול לפתור היא התקנת המדפסת. אני הורדתי את הדרייבר. התחלתי להתקין, במקום כלשהוא בהתקנה אני צריך לבחור אם זה LPT או USB. כשאני בוחר USB זה אומר שאני צריך לחבר את המדפסת. אני מחבר אותה והוא פשוט לא רואה אותה. קודם לכן הוא ראה אותה. איך אני יכול לגרום לו לראות אותה שוב? כי למשל ב"דוויס מנג'ר" אין אותה בכלל, וב"אד ניו הרדוייר" יש. דיי דחוף. תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 695 צפיות
  21. Started by evy,

עם הפעלת המחשב הופיעה לי השגיאה הזאתPפרשתי אותה): [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  22. אני שוקל להחליף את הויסטה 32 שלי בויסטה 64 זה המחשב העיקרי בבית ולכן אני עושה איתו הכל ובעיקר משחקים (חוץ מסרטים-בשביל זה יש לי מחשב אחר) ספרו לי בבקשה על בעיות שנתקלתם בהם בהפעלת ויסטה 64 -תוכנות בעיתיות -משחקים שלא עובדים או הביצועים יורדים -דריברים שלא נתמכים וכו... תודה מראש לכל העונים

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  23. תמיד שאני מפעיל את המחשב מחדש והווינדווס אמור לפעול הוא מבקש מימני שם משתמש וסיסמא .אני צריך ללחוץ על אישור ואז זה נכנס.אני יודע שזה קורא להרבה אנשים .{ הסיסמא שלי זה כלום ובכל זאת הוא שואל} .משהו יודע איך אני מבטל את זה?? {כשהתקנתי את הווינדווס לא הגדרתי סיסמא}

• 7 תגובות
    • 694 צפיות
  24. Started by HaEsrimVeArba,

כל פעם ש WINDOWS נידלק הוא מזיין לי את השכל על איזה משהו\RAID דריור

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  25. אחרי שאחי הקטן שיחק לי במחשב המקלדת הפסיקה לעבוד עשיתי שחזור מערכת והיא חזרה לעבוד היא הייתה דולקת והכל אני בטוח שזה משהו בהגדרה אחרי שעשיתי שחזור מערכת היא עבדה אבל זה מבאס להחזיר את המחשב חודשיים אחורה יש למישהו מושג באיזה הגדרה זה היה שהוא שינה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.