עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי בדיסק הקשיח 3 מחיצות c,d,e כאשר ב-d אני מאחסן כמות גדולה של קבצי mp3. לאחרונה רציתי להגדיל את השטח ב-e על חשבון השטח ב-c והשתמשתי לצורך כך בתוכנה Paragon Partition Manager. המחשב דרש אתחול והתחיל לבצע את התהליך. באמצע התהליך התברר לי שאני צריך לבדוק משהו דחוף באינטרנט אז ביטלתי את התהליך והפעלתי מחדש. כש-windows עלה ראיתי שאין לי גישה לכונן d. נכנסתי לParagon Partition Manager והשלמתי את התהליך מההתחלה (הפעם הוא לא דרש אתחול כי נלקח שטח מ-c והוא נהפך לא לשטח לא מוקצה בסמוך ל-e). עדיין לא הייתה גישה ל-d אז ביצעתי ריסטרט ואיפשרתי לבדיקה של ה-windows לעלות ולבצע סריקה של d ותיקון שגיאות כמו שהומלץ במסך. הבדיקה הסתיימה וה-windows עלה והייתה גישה לכונן d וחשבתי שהבעייה נ…

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  2. Started by m_k,

בעיה מוזרה ב-XP! אתמול עשיתי ווינדוס UPDATE ומאז השפה משתנה לי רגיל עם ALT+SHIFT אבל כשאני בחלון EXPLORER או במחשב שלי היא לא משתנה לי! מה לעשות?? עם לא הבנתם את הבעיה תכתבו!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by Guy950,

שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש למחשב שלי קטע שהוא מפעיל את עצמו מחדש בלילה כאשר המחשב לא בשימוש, זה היה קורה אחת לכמה ימים וכל המידע שהייתי משאיר פתוח היה נסגר. לפני כמה ימים התעדכנה המערכת לגרסה 2004 ומאז כל יום המחשב מבצע הפעלה חדשה בלילה וכל המידע הפתוח נסגר. אציין שהכל שמור אז אין הפסד במידע, אבל יש הפסד בזמן כדי לחזור לנקודות שבהן הייתי לפני שעזבתי את המחשב. זה מציק ולא יעיל, הייתי שמח לשמוע מכם עצות איך לבטל את התכונה הזאת או להבין מה גורם לכך. המערכת היא אותה המערכת הרשומה בפרופיל שלי, המחשב כבר בן 7 שנים אבל עדיין מתפקד טוב מאוד.

• 1 תגובה
    • 970 צפיות
  4. Started by AVI.S.T,

יש לי בעיה בWindows שלי (אומי דיזן ) פירמטי לפני כמה ימים והתקנתי עם זה סתם את הדבר הזה שעושה לך תמחשב בסקין של Windows VISTA זה לא היא יפה אז מחקתי אז עכשיו בגלל שרק פירמטי אני לא ידע למה קשורה הבעיה שלי הבעיה היא שאני לא יכול לעשות המתנה ועם שאני מכבה תמחשב אז זה עושה לי כעת ניתן לכבות את המחשב וגם במאפיינים של הכרטיס מסך כתוב לי שיש לי IRQ:11 וברגיל (לפני הפירמוט) 16 הנה תמונה:

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. Started by gbars,

במשרדים של החברה שאני עובד בה יש חסימה על הורדת פלאש לדפדפנים, גם בכרום לא עובד הפלאש. אני יודע שיש אפשרות לעשות עריכה ברגסטרי על מנת לאפשר התקנה של פלאש, אם מישהו יוכל להדריך אותי זנ מאוד יוכל לעזור

6. אלה שמבינכם שמכירים את MU יודעים שכדי לפתוח שרת של המשחק דרוש כונן שהאות המייצגת שלו היא חייבת להיות D. עכשיו יש בעיות כשהאותיות הן אחרות ויש דרך להפוף את האות ל D דרך לוח בקרה>כלי ניהול>ניהול מחשב>אמצעי אחסון. הבעיה היא שכאשר אני לוחץ כדי לשנות המחשב מזהיר שתוכניות מסוימות עשויות לא לפעול, האם זה ישבש משהו בכונן?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  7. Started by יוליוס,

כשמנסה להתקין מופי לי השגיאות הבאות : http://www.up2me.co.il/images/55231704.jpg

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. כאשר אני מנסה לפתוח כונן דרך הסייר/מחשב שלי אני מקבל את הודאה : CHOOSE PROGREM YOU WANT TO USE TO OPEN THIS FILE אותה ההודאה שמופיעה כאשר מנסים לפתוח קובץ שווינדואז לא יודע איזה תוכנה מפעילה אותו ככה שיוצא שאני לא יכול לגשת בכלל לקבצים , מלבד אלה שנמצאים בDESKTOP

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  9. Started by dbx22,

זה התחיל אצלי אתמול. כשעשיתי משהו במחשב, שמעתי בו מוזיקה, ראיתי סרטים, בפתאומיות הוא עושה לעצמו איתחול. אבל כשהמחשב היה דלוק כל הלילה והוריד מביטורנט לא היה שום איתחול. האיתחול קורה בפתאומוית ורק כשעושים משהו במחשב, וזה קורה לעיתים קרובות מאוד. מה לעשות? ממה זה נובע? לא נגעתי בכלום בחומרה או בתוכנה של המחשב. תודה לכל העוזרים.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  10. Started by d1a1n0,

אהלן, אח שלי הקטן הצליח לדפוק את המחשב הוא הצליח להכניס ווירוס שכל הנראה גם מחק את האנטי ווירוס למה פתאום הוא נעלם, עכשיו אני לא יכול להתקין כלום.. אני מנסה להתקין אנטי ווירוס וזה נתקע, לא עובד, המחשב לא זז ורצות מלא מלא תוכניות שבחיים שלי לא יצא לי להכיר. הוא טוען שהוא הוריד משחק מסויים שלא פעל ומאז זה נדפק (ווירוס), עכשיו יש תוכניות כמו: rtvscan וכדומה, שאני יודע שזה ווירוס או פריצה למחשב. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את זה? איזה תוכנה נגד ריגול אני יכול להפעיל ללא התקנה? עזרה דחופה !

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  11. השאלה שלי איך אני עושה שלא יהיה תפס אני רוצה שהקובץ ירד ישר אני יודע שאפשר לעקוף את זה אם לוחצים על קונטרול אבל אני לא רוצה את זה מלחתכילה..איך אני מבטל מי יודע ? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  12. http://chsalmon.club.fr/index.php?en/Download זה אמור להיות משהו כמו בריל ללינוקס אבל לא מצאתי על זה הרבה מידע ברשת כך שאני חושש להתקין. אופיר

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. יש לי מחשב עם מערכת חלונות 7 32 ביט, למחשב שלי יש מעבד I7920 עם זכרון של 12 גיגהבייט מסוג DDR3 מערכת ההפעלה מזהה את כל ה12 גיגהבייט אך לא נותנת לי להשתמש ביותר מ3 גיגהבייט האם מישהו יודע איך לעזור לי? אגב בשימוש עם חלונות 7 64 ביט הבעייה לא קיימת

14. שלום לכולם.. פירמטתי עכשיו את המחשב הראשי שלי, ואין בwin שהתקנתי תמיכה במקלדת עברית. מה אני צריך לעשות על מנת להוסיף את התמיכה? תודה מראש install

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. Started by menihen16,

שלום לכם.. בזמן שאחי שיחק לו במחשב.. הוא מיזער את המשחק וגילה שכל המראה הפך שחור לבן...וגם המשחק. זה לא משתנה לי.. ואני לא ממש יודע איך לשנות זאת.. יש לי WIN 7 גירסאת RC 7100 מה אני עושה כדי להחזיר את זה?. בינתיים אני עם ה XP שיש לי על ה HDD השני שלי...

• 1 תגובה
    • 850 צפיות
  16. שלום, זה מאוד דחוף אז אני אודה מאוד אם מישהו יוכל לעזור בהקדם. אז ככה, הבעיה היא שפתחתי את המחשב על מצב של Safe Mode (באמצעות F8 כשהמחשב עולה). העניין הוא, שאין לי יוזר מקומי להיכנס איתו. בדר"כ אני מתחבר עם יוזר שמגיע מהרשת (לא ניכנס לנושא עקב בטחון מידע) ניסיתי לחזור למצב שבו הXP עולה לא בSAFE MODE, באמצעות האפשרויות של F8 כשהמחשב עולה- אבל שום דבר לא עזר. בתמיכה של חברת DELL אמרו כי ההמלצה שלהם היא פירמוט. האם ידוע לכם על דרך שבה כן אוכל בכל זאת להעלות את הXP במצב רגיל? יש לי קבצים שאסור שימחקו. ואם לא- אשמח לקבל דרכים לגבות את הקבצים.. יש לציין שאין אפשרות להשתמש בתוכנות וכלים מהרשת, מכיוון שהמחשב נמצא ברשת סגורה ואסור בשום אופן להכניס נתונים ממקור חיצוני (שוב- ביטחון …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  17. Started by shedox,

כל פעם שאני מחבר DOK או הארדיסק חיצוני למחשב, התיקיות שבתוכו מופיעות כקבצי exe (תמונה מצורפת) .. אם אני לוחץ על התיקיות האלה, אז נפתח תהליך בשם הקובץ והוא כל פעם נפתח ונסגר וחוזר ככה בלולאה אינסופית ..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום יש לי בעיה שאני מדליק את המחשב הסרגל למטה (איפה שכפתור של הסטרט והשעון וכו) ניתקע לי ושאני מעביר עליו את העכבר זה מראה לי בעכבר את השעון חול וזה תוקע לי את כל המחשב..(אני כרגע על Safe Mode) מה לעשות? מצטער אם זה לא המקום לנושא הזה אבל לא ידעתי איפה לפתוח דיון

19. המערכת שם קרסה לגמרי בASUS EEE (WINDOWS XP) של חתני וצריך לעשות שיחזור...השאלה איך עושים את זה בדיוק (אני לא כל כך חזק בנטבוקים) וגם מה שהכי חשוב זה שיש לו את כל המידע על המחיצה השניה (כונן D) עם עושים את השיחזור הזה..הכל בD גם נמחק? או רק מחיצת C? כי ניסיתי לעשות לD גיבוי דרך גוסט אבל אני לא מצליח כי הוא לא נותן לי לצרוב משום מה מהכונן USB שאני מפעיל תגוסט ושאני מחבר גם את הצורב USB וגם עוד כונן כדי לגבות עליו אז הוא לא מזהה לי את שניהם הביוס..רק אחד... עם מישהו יכול לעזור בתודה אלי.

• 1 תגובה
    • 725 צפיות
  20. Started by Dx-Triple H,

יש לי את הויטסה פיינל והשאלה שלי איך מתבצעת ההתקנה? זאת אומרת איזה סידי קיי אני צריך להכין לעצמי כי לפי מה שקראתי בקובץ NFO אני צריך את הקוד של ה XP שלי מישהו יכול להסביר לי בקצרה פחות או יותר איך זה ההתקנה שם והכל אני לא רוצה להתקע באמצע בלי שום מערכת הפעלה תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  21. Started by niva401,

בזמן האחרון כשאני מבצע ניתוק של משתמש מסוג מנהל מערכת , ורוצה להכנס כמשתמש מוגבל- סמן העכבר אינו מופיע ב'הקלד את סיסמא', ונדרש לבצע הפעלה מחדש. איך ניתן לתקן בעיה זו?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  22. Started by Odedb52,

אהלן. לאחרונה אחי הגדול הזמין סוללה חלופית למחשב הנייד שברשותינו (Gigabyte W566N). הסוללה הגיעה והתברר כי המחשב לא מזהה אותה (שום חיווי על חיבור סוללה למחשב). לאחרי שיטוט קצר באינטרנט נתקלתי בהצעה לפתרון שכללה העלאת ה- defaults ב- BIOS ושמירתם. שמרתי, הדלקתי את המחשב מחדש, ומאז הוא לא עולה יותר. כשהמחשב עולה מגיעה הודעה booting GRLDR Reseting the boot drive לאחר מכן מופיע הלוגו של הווינדוס, מיד אחריו מגיע מסך כחול, וחוזר חלילה. אותו הדבר קורה גם ב- safe mode. ניסיתי לשנות את סדר העדיפויות לboot בBIOS ולהעלות דיסק התקנה של ווינדוס, אך אין מענה, ולא מגיעה ההודעה press any key to boot from cd" קצת אובד עצות כרגע, אשמח לשמוע עוד רעיונות לגבי איך אני יכול להגיע ל- bo…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Yaniv_Uzan,

אהלן בזמן האחרון כשאני מוריד קבצים ל DESKTOP שלי אני רוצה לעשות להם כפתור ימני בשביל או לפתוח את הכיווץ או להעביר אותם למקום אחר במחשב שלי והתפריט של הכפתור ימני לא מופיע... זה תוקע את המחשב לכמה עשרות שניות ואז עושה ריסט כזה ל DESKTOP. משהו נורא מוזר! הדרך היחידה לגנוב משם את הקובץ זה לעשות חיפוש רגיל ואז מהחלון של החיפוש אני עושה CUT ושם אותו במקום אחר ואז הכל עובד טוב כאילו יש לי BUG בתיקייה של ה DESKTOP שאיאפשר לגשת משם לקבצים. יש ל משהו רעיונות? אה שכחתי את החלק הכי חשוב... אני לא יודע אם זה רק עם קבצים של RAR אבל זה קורה המון עם סוגי קבצים כאלו... ועכשיו ניסיתי להעתיק קבצים מכל הסוגים ל DESKTOP שלי שהיו קיימים כבר במחשב והכל עבד טוב אולי זה רק קבצים שאני מוריד מהאינ…

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  24. Started by eladh16,

שלום תסלחו לי אם זה לא המקום הנכון לרשום בו את הפוסט הזה, כי זה קשור לחלונות. התקנתי עכשיו roller coaster 3 ושיחקתי בו. אחרי זה הלכתי להגדרות גרפיקה והרזלוציה השתנתה לי ל1280/1024. ועכשיו כל פעם שאני נכנס למשחק אז המסך במצב שינה והוא רושם "לנסות רזלוציה אחרת". מסך 17 אינץ. הבעיה עכשיו היא שאני לא יכול לשנות את הרזלוציה בחזרה ל 1024/768, כי כל פעם שאני נכנס למשחק אין לי מסך. ניסתי ללחוץ על קובץ ה exe של המשחק קליק ימני-properties- ואז compatibility ולסמן את האפשרות להפעיל את המשחק על רזלוציה נמכוה. אבל משום מה הוא לא מפעיל אותו על רזלוציה נמוכה והמסך עדיין נכבה ומבקש לשנות רזלוציה לקטנה יותר. מה עוד אפשר לעשות כדי לשנות רזלוציה מחוץ למשחק? תודה

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  25. Started by EVGA-yuvalll22,

היי אני לא מוצא הורדה של DirectX10 לויסטה שלי יש לי במחשב ויסטה אבל אין לו DirectX10 אז אפשר לניק להורדה של DirectX10 בתודה

• 1 תגובה
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.