עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום חבר'ה יש לי בעיה עם המחשב. אני מפעיל תמחשב הכל פועל טוב ויפה ואז אם אני עושה ריסט או מכבה תמחשב, אני מפעיל תמחשב (או ריסט לא צריך אפילו להדליק) המחשב מגיע לדף טעינה של הוינדוס עם הריבועים הירוקים שרצים על המסך ואז המחשב עושה לעצמו ריסט (לפעמיים מיראה מסך כחול). כדי שאני יוכל להיכנס לוינדוס כרגיל אני צריך להוציא תבטריה מהלוח אם שהמחשב כבוי מחשמל ואז הכל עולה כרגיל. עכשיו יש לי אזהרה כזאת כהמחשב עולה אחרי שאני מוציא תבטריה: http://imgsrv.pic4u.co.il/35adc6e2ff9abd1f7b41509c2da930c0030000.aspx אולי מישו יודע מה הבעיה.? ועוד שאלה, יש איזו תכונה שבודקת את כל הקבצים של הוינדוס טובים? בודקת תוינדוס הכל טוב ויפה בו? תודה רבה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  2. Started by dannygnh,

איך אני מוצא את המספר הסיריאלי המותקן אצלי במחשב xp profesional

• 4 תגובות
    • 895 צפיות
  3. אהלן. יש לי דיסק של וינדוס 2000 שאני רוצה להתקין. השפה שלו היא אנגלית ושאלתי היא: האם כדי לעבוד בעברית אני חייב ווינדוס בעברית (כמו ב-98) ? או שיש תמיכה בעברית גם להתקנה באנגלית (כמו XP ) ? תודה.

• 2 תגובות
    • 828 צפיות
  4. ועכשיו אין לי סאונד העפתי את התוכנה הזאת שהוא התקין והיא לא לגמרי נמחקה כשהוינדוס עולה הוא אומר שהקובץ cmicnfg.pl לא עולה כי הוא נחמק ובadd\remove programs התוכנה הזאת עדיין מופיעה איך אפשר להעיף אותה סופית? כי גם כשהדרייברים הקודמים של הכרטיס קול מותקנים אז אין סאונד כי נראה לי שיש איזו התנגשות בין שתיהם בבקשה עזרה קוראים לתוכנה C-media WDM Audio Driver

• 4 תגובות
    • 736 צפיות
  5. אני פשוט אבוד... הנורטון מסרבר למחוק אותו... חיפשתי בגוגל ולא ממש הבנתי משהו איך להוריד מהאתר של סינמטק\מיקרוסופט... חייב עזרה איך למחוק אותו, הנורטון מקפיץ לי המון הודעות שהמחשב נגוע בזה אבל לא מוחק אותו :\ ומצטער אם זה מתאים יותר לתוכנה מאשר לפה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  6. שלום חברים מה שלומכם? ברשותי לוח אם מסוג ABIT NF7-S וחיברתי לו HD SATA 80 GB ויש לי עוד הרד דיסק נוסף של IDE של 80 GB התקנתי את המערכת ההפעלה מחדש + הדרייברים שנידרשו וברגע שעשיתי ריסט למחשב ה-XP לא עולה הוא רושם DISK BOOT FAILURE PLEASE INSERT SYSTEM DISK מה עליי לעשות? זו הפעם השלישית שאני מפרמט ומקבל את אות ההודעה לאחר התקנת הדרייברים של ה-RAID יכול להיות שאני לא עושה משהו נכון?? בבקשה תעזרו לי! תודה

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  7. Started by Gold shark,

היי אני משתמש windows xp professional SP2 (לא ממש מרוצה אבל לא משנה ) ככה יש לי מספר משחקים מאוד ישנים מתקופת ה windows 95-98 והם מחייבים אותי להשתמש בדוס עכשיו השאלה שלי היא קזו העם חש אפשרות להתקין משהו שיעפשר לו להפעיל רכיבי DOS אל WINDOWS XP ? [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 684 צפיות
  8. עד היום הוא סירב לקבל (מודיע שהקובץ עלול להיות מסוכן ולכן לא ניתן לקבל אותו) ואז הייתי מקבל את הקבצים בצורה אחרת (אי מייל או ICQ) וזה היה מעפן אבל לא נורא עכשיו הוא קיבל לי את הקובץ (שעה הורדה) ורק אחרי שהוא התקבל הוא פתח לי חלון שהקובץ עלול להזיק לי למחשב ולכן נחסמה אליו הגישה (@#$^$%%$#^%!!!!!) ניסיתי לעשות חיפוש אחר הקובץ ולא מצאתי, ניסיתי לראות אם הוא בסל מיחזור והוא לא שם, פעם הבאה אני אבקש לקבל דברים רק בZIP מהמסנג'ר אבל לגבי הקובץ הזה מישהו יודע איפה הוא יכול להיות ואיך אם בכלל אפשר לשנות את "ההגנה" של מייקרוסופט על המחשב שלי מפני מפגעי המוזיקה במסנג'ר ? נ.ב. מידע: XP PRO SP2 גירסאת מסנג'ר : 7.0.0813

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  9. כל פעם שאני מפעיל מחדש את ווינדאוס ומגיע לשולחן העבודה, שתי הודעות מרגיזות מופיעות לי אחת אחרי השנייה. צירפתי תמונות. איך אני יכול להעלים את זה? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  10. Started by RayZ,

ישנם דפי אינטרנט שאני רואה כל הזמן בג'יבריש ואני צריך להעביר את הקידוד לעיברית מחדש. מה אני עושה עם זה? נמאס בכל פעם לשנות קידוד..

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by brum,

שלום. ניסיתי לעזור לחבר להתקין את הווינדוס מחדש אבל למרות שבביוס הכל הוגדר נכון הדיסק לא איתחל את המחשב. מה שהביא אותי לשאול: איך אני יכול (ע"י סיור בתוך קבצי הדיסק) לזהות שהוא BOOTABLE ? בטח יש שם קובץ שנקרא BOOT או משהו דומה , לא ? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  12. שלום אני משתמש בחלונות 2003 שרת. יש לי בעיה אני מנסה לשתף ברשת. ולראות 2 מחשבים שלי. אבל התוכנה הגנה Firewall של חלונות 2003 חוסמת לי גישה לראות 2 מחשבים בשיתוף. ונסיתי ליבדוק פקודה בדוס Ping ולראות אם יש חיבורים בשיתוף בשכנים ברשת למחשבים. וזה לא נותן לראות אחד השני. איך מגיעים הגדרות שם.ניגשים ללוח בקרה --> Security Center --> Windows firewall -- > Advanced מתחת : Network Connection Settings בוחרים : Local Area Connection ולוחצים : SeetingS... ניגשים לתפריט ICMP, למטה רואים טבלה רשימה הרשאות לבחור אחד מיהם או לבחור כולם. אני לא יודע מה אני מסמן שם. האם לסמן את כולם או לבחור אחד מהם, מה אני צריך לעשות כדי Firewall יתן לי גישה בשיתוף שכנים ברשת ל-2 מחשבים שלי? ו…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  13. Started by beeper,

יש לי XP Pro ואני רוצה להפוך את שפת הווינדוס לאנגלית (שתהיה תמיכה בעברית, אבל שהתפריטים יהיו באנגלית וה-Taskbar והכל קיצר...) איך אני עושה את זה? תודה לעוזרים. ;D

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  14. Started by beeper,

יש לי XP Pro ואני רוצה ממשק באנגלית (עם תמיכה בעברית). איך? תודה ;D

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. שלום, לפני כמה ימים ראיתי שיש לנו בבית רמקולים של מערכת,אז לקחתי אותם וחיברת למחשב... הרמקולים מצויינים ועובדים טוב אך הבעיה ששהסמל משורת המשימות ירד ואני לא מצליח להחזיר אותו,נכנסתי ל-control panel וניסיתי להחזיר אותו אך ללא הצלחה... כאשר ניסיתי להחזיר אותו הוא מבקש את הדיסק של סרביספאק 2 ואין לי אותו,מישהו יודע אם אפשר להוריד אותו בחינם? ום כן אז תוכלו להגיד לי מאיפה? תודה רבה רבה וחג שבועות שמח (לפחות לכם)... חח..

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  16. Started by kipi25,

שלום אני מעוניין להוסיף באופן ידני תוכנה מסויימת, כך שתעלה יחד עם הווינדוס. הדבר לא קיים בתפריט של התוכנה עצמה. איך אפשר לעשות את זה? תודה מראש 8)

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  17. Started by fuichtva,

1. מחשב P4 כשאני נותן הוראה לכיבוי הוא סוגר את המחשב אך בסופו של דבר הוא לא כבה אלא מתחיל להעלות את מע' ההפעלה מחדש. 2. מחשב P3 700MH כשאני נותן הורא הלכיבוי הוא סוגר את מע' ההפעלה אך לא מכבה את המחשב אלא נותן הודעה "עכשיו ניתן לכבות את המחשב" ורק ע"י לחיצה ממושכת בכפתור הכיבוי המחשב נכבה. האם משהו יודע מה ניתן לעשות?

• 2 תגובות
    • 730 צפיות
  18. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי איזה קובץ וידאו במחשב ששוט מסרב להימחק גם בסייפ מוד כל נסיון לשנות לו שם לעשות CUT למקום אחר לא הולך הוא טוען שהתוכנה נמצאת בשימוש מה שלא נכון גם בבדיקה בסייפ מוד אותו הדבר גם אלט קונטרול דיליט לא מגלה איזו תוכנה אם בכלל משתמשת בקובץ מה אפשר לעשות יצוין שהתוכנה היחידה שמצליחה להריץ את הסרט היא ריל פלייר וכל תוכנה אחרת נתקעת וזה לא בעיה של קודקים אני מעודכן בחבילות אחרונות?

• 1 תגובה
    • 773 צפיות
  19. יש לי XP Pro sp2. עכשיו יש לי שתי בעיות: 1. יש לי חמש svchost שפועלים במחשב ואחד מהם לוקח 19,416k. בדקתי עם avg וקאספרסקי והם לא מצאו שום וירוס... מה יכולה להיות הבעיה? 2. אני לא יכול לפתוח את אותו אתר בשתי חלונות של IE כי אז הם נתקעים כזה. במיוחד HWzone שאז זה כמעט ולא זז. עשיתי סריקות על המחשב ממש עכשיו עם תוכנות מעודכנות: Kaspersky AV, AVG AV, Webroot Spysweeper, Microsoft Antispyware והבעיות נמשכות... בבקשה תעזרו!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. הנה הלוג: Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 20:19:39, on 11/06/2005 Platform: Windows XP SP2 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.2900.2180) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\SMax4PNP.exe C:\Program Files\Analog Devices\SoundMAX\Smax4.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgcc.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVG7\avgemc.exe C:\Program Files\NetLimiter\NetLimiter.exe C:\Program Files\Hewlet…

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by brum,

אהלן. קיבלתי במתנה את הדיסק של ווידוס 2000 בעברית ואני רוצה להתקין אותו במקום ה-98. מכיוון שאין לי נסיון עם המערכת הזו הייתי רוצה לשאול: 1. האם יש משהו מיוחד באופן ההתקנה שלה או שצריך לפרמט כמו ב- 98 ואז להתקין ? 2. אם כן - האם צריך דיסקט בוט מיוחד ? 3. ידוע לי שיש מספר SP - כמה ? והאם הם קריטיים וצריך למהר להוריד אותם או שאפשר להתמהמה...? 4. האם גיבוי הדרייברים (יש במחשב כרגע 98) יעזור או שיש ל- 2000 דרייברים שונים ? 5. אשמח לכל טיפ ועצה לפני ההתקנה !!! תודה רבה מראש.

• 8 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by Dr.K2,

שלום רב, התוכנות לא מוצגות ב-Taskbar, כאשר הן פעילות וכאשר הן בminimized, והדרך לעבור בין התוכנות היא ע"י Tab. כיצד ניתן לחזור ולראות את התוכנות? תודה.

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  23. Started by domuzy,

1. אני עובד עם הפקס של XP והכל בסדר, רק שמשום מה, למרות שאני מגדיר לו תיקייה מסויימת אליה יקבל את הפקסים, הוא מקבל לתיקייה הזו ולתיקיית TEMP בלוקל סטינגז לסירוגין. יותר גרוע מזה, הוא מקבל לסירוגין גם לפקס האמיתי של HP שיש לי, ולפעמים למחשב. בלי סיבות שברורות לי. 2. האם אני יכול להשאיר את המחשב כבוי, כשהוא עדיין מוגדר לקבל, ואז הפקסים יתקבלו במכשיר הפקס (האמיתי) שיש לי? 3. חיפשתי אם מישהו כבר שאל על זה אך לא מצאתי. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by tuvia,

בוקר טוב. אני בזמן האחרון מקבל שגיאה כשהמחשב מגיעה לוינדוס, שגיאה שקשורה לדבר הזה. משהו יודע מה זה? יש לי sp1.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  25. שמתי לב שאחרי כמה שעות המחשב על דעת עצמו נכנס למצב המתנה, או שבעצם אני לא בטוח שזה מצב המתנה. אחרי כמה זמן יתכן שהמחשב מאתחל את עצמו ואז אני רואה את מסך הלוגין. למשל אתמול בלילה השתמשתי באזוראוס, קמתי בבוקר יש לי את מסך הלוגין אני לוחץ על שם המשתמש שלי ואין זכר לאזוראוס, כאילו המחשב עשה ריסטרט והוא טוען את כל התוכניות מחדש כמו בהפעלה רגילה. מה לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים