Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מחשב amd 2500 barton, 80gb, 512mb ddr400 ובזמן האחרון המחשב איטי מאוד ולוקח ליישומים להיפתח הרבה זמן ודברים נתקעים וזה לא היה פעם ככה. נגיד לדוגמא אני שומע מוזיקה במחשב ואני מפעיל אינטרנט אז פתאום המוזיקה שאני שומע איטית ונתקעת.. חיפשתי וירוסים, חיפשתי ספייוור, אין כלום. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום,חבר העלה לאתר מסוים שמאפשר רק לעלות קבצי EXE קובץ טקסט גדול במיוחד. הוא שינה את הקובץ מDOC לEXE איך אני הופך את זה חזרה למצב הנורמלי?
-
- 1 תגובה
- 979 צפיות
-
-
שלום חברים מה אומר המסך הכחול כאשר מפעילים את WIN 7, ומצליחים לעבוד רק דרך SAFE MODE? מה עושים שלב שלב? תודה! זה מה שמופיע על המסך:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני פותח את המחשב שלי יש לי את הכוננים שלי, יש אפשרות שמתחת לכוננים יהיה רשום כמה מקום יש לי? כאילו פירוט של המקום הפנוי. תודה!
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
האם אני חייב את ה-SP1 בשביל שה-USB2 יעבוד..? תודה עריכת המודר: כ"כ קשה לסיים את השאלה בכותרת בשביל שתהייה נורמלית?...
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
רציתי לנסות את ווינדוס 8 אז חבר התקין לי עותק לא חוקי של ווינדוס ופרץ אותו למרות שלא רציתי עכשיו החלטתי לעשות מעבר רישמי לווינדוס 8 יש דרך להוריד את הפרציה ולקנות סריאל ולהכניס אותו במקום ככה שהמערכת המותקנת תיהיה מקורית?
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
אני תקוע בבעיה מרגיזה ??? מערכת הפעלה WIN8 בגרסת 64 סיביות - ולא מצליח להדפיס למדפסת לייזר ש/ל מיסוג XEROX PHASER 3150 מערכת ההפעלה מזהה את המדפסת בשמה הנכון כהתקן USB+ היא עובדת במערכת הפעלה מקבילית מיסוג XP 1. ניסיתי דרייברים שעבדו ב XP ( אני דילגתי על WIN7 אז לא הפעלתי אותה שם ) - לא מצליח 2. כמובן חיפשתי באתר של XEROX = אין! 3. ניסתי דרייברים עם מספרים קרובים....לא עוזר 4. אין דרייברים "קרובים" ל WIN7 אני מאמין כי פתרון שיעבוד עם WIN7 - אמור לעבוד גם עם WIN 8 מי עוזר לי למצוא פתרון ?בבקשה ? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 983 צפיות
-
-
הסתבכתי קצת. אני מתקין ויסטה במחשב חדש. ניסיתי לחלק את הדיסק לשני כוננים בהתאם להוראות במדריך. בהתחלה כל הדיסק הופיע כ- unallocated, במצב זה התאפשר רק לעשות new. בלתי אפשרי לעשות פורמט. לחצתי על new ובקשתי 120 ג'יגה (הדיסק 250). לאחר ביצוע הפעולה קיבלתי prtition בגודל של 117 ונשאר unallocated של 116. בשלב זה אפשרי היה לפרמט רק את ה-partition כמו כן ניתן היה לבצע עליו Extend. ל-unallocated לא ניתן היה לבצע פורמט ו-Extend. ניסיתי לבצע extend ל-partition והוא הסכים לבצע רק לגודל של כל ה-partiotion +1M כלומר 120001. לא הצלחתי להבין מזה אין אני מגיע למצב שיהיה לי C ו-D כאשר כל אחד בגודל של כ-120. לאחר שבצעתי התקנה מלאה של ויסטה הגודל של C הוא 117. אין לי גישה לכל הדיסק…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
כשאני נכנס לתיקיה עם קבצים בכונן חיצוני , התיקיה נתקעת. בשיוט בתיקיות אחרות- הכל בסדר. זה ככה רק בכונן החיצוני. נראה לי שהוא נדבק במשהו. למישהו יש מושג כיצד לסדר זאת? אשמח לעזרה פשוט, אין לי כרגע גישה לשום קובץ בכונן
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב. התקנתי על אחד מהמחשבים בחברה אצלי את הXP מחדש לאחר פרמוט, משום מה הדיסק שהיה משויך למחשב היה גרסא עברית של הXP PRO. לגבי מעבר מאנגלית לעברית אני יודע שיש את MUI. אין בעיה. מה לגבי המצב ההפוך ? שבו אני רוצה לעבור מעברית חזרה לאנגלית(ההתקנה הייתה בשפה העברית). בתודה, אסף.
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
הלפטופ של אמא שלי לא מזהה שום USB שמחברים עליו לא משנה באיזה פורט... אבל עובר בUSB זרם כי כשמחברים תעכבר אז יש לו אור כנ"ל לגבי עוד חיבורים... הם מקבלים חשמל אבל המחשב אפילו לא אומר שיש התקן לא מזוהה או משהו כזה... פשוט לא אדיש לזה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
אני צריך ליצור BOOT דיסקט ויש לי וינדוס XP האם זה אפשרי ואם כן אז איך ???
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום! התקנתי ווינדוס ועשיתי את הדבר הזה עם המחיצות, עשיתי שתהיה לי מחיצה של 40 ג'יגה, ומחיצה של 120(כל השאר) התקנתי את הווינדוס על המחיצה של ה-40 ג'יגה. עכשיו נכנסתי לווינדוס, ואין את המחיצה השנייה במחשב שלי! מה זה? איך מתקנים? אמאלה! תודה.
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
מצאתי מחשב P2 ( ) ואני מתכוון לשים עליו חלונות98 ולקחת אותו לפנימיה (לכתוב עבודות, תוכנות קצת מוזיקה) השאלה היא מאיפה אני יכול להוריד את כל העידכונים? וגם , האם הUnofficial Windows 98 SE Service Pack הוא בעצם השילוב של כל העידכונים בחבילה אחת?
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
הי, כמעט כל פעם שאני מדליק את המחשב או יוצא ממשחק האייקונים על השולחן עבודה משנים מקום בלי שאי נוגע בהם... זה ממש מעצבן כי אני צריך לחפש אותם כל פעם מחדש! איך אפשר לסדר את זה?? תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הנורטון הודיע לי על וירוס שנקרא CMD32.EXE וקראתי עכשיו שאם אני אמחק אותו זה יעלה הודעות שגיאה וכל זה אז רציתי לבקש עזרה. נ.ב קראתי שזה גם קובץ טרויאני אז אם יש לי ZONEALARM זה יכול להגן עלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם ... יש לי ווינדוס 7 ובאמצע צפייה ביו טיוב הופיעה לי ההודעה הזאת "display driver nvlddmkm stopped responding and has successfully recovered " מה זה אומר?ומה עליי לעשות? ניסיתי קצת לחפש בגוגל אבל לא כל כך הבנתי..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
רציתי לדעת מה הם ההבדלים בין windows ce ל windows mobile והאם מה שאפשר להתקין באחד אפשר להתקין בשני.. אני שואל כי רכשתי מכשיר cowon שמריץ windows ce 5 ורציתי לדעת איזה תוכנות אתם יודעים שאולי פועלים בwindows הזה וגם תשובה לשאלתי הראשונה.
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
פירמטתי את ה-Windows XP שלי והכל עובד תקין חוץ מהאינטרנט, נתחיל בזה ששתי המחשבים הקטנים האלה שאמורים להופיע ב-System Try, בכלל לא מופיעים. בכניסה לאקספלורר הוא שואל אותי אם להתחבר או להמשיך לעבוד Offline, אנילוחץ להתחבר ואז הוא אומר שאי-אפשר, ניתן רק לעבוד Offline. אם זה עוזר או משנה, יש לי רשת ביתית וכל שאר המחשבים מחוברים לאינטרנט והכל עובד, איך אני מגדיר את הגדרות האינטרנט והרשת מחדש? תודה רבה לעזרים!
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
http://net.nana.co.il/Article/?ArticleID=392717&sid=127
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
הבעיה צצה פתאום . .כך שאני לא יודע ממה זה יכול להיות . פירמטטתי את המחשב והבעיה ממשיכה אין לי מושג מזה אבל הוא לא פותח לי קבצי EXE והוא דפק לי כמה קבצים למשל : פיתאום יש סרטים שלא שומעים עכשיו .. אבל בעבר שמעו קיצר הינה תמונה אני מאוד יעריך עזרה :
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
יצרתי אימ'ג בghost הפלתי אותי על מחשבים בדיוק אותו הדבר מבחינת החומרה מה שקרה כל המחשבים שהפלתי עליהם את האימג מגיעים עד המסך של הברוך הבא אני לוחץ אינטר מאשר להם להיכנס למערכת זה נכנס וישר מתנתק וחוזר עוד פעם למסך ברוך הבא ניסיתי כמה פעמים להיכנס והבעיה חוזרת על עצמה בכל המחשבים שהפלתי עליהם את האימ'ג מדובר במערכת הפעלה win xp sp3 pro
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
יש כזאת אופציה בהגדרות .. שאם הסוללה נטענת עד הסוף שהווינדוס יפסיק או יעצור את הטעינה.. הלכה לי הסוללה במחשב ואמרו לי שיש הגדרה שצריך לעשות .. השאלה שלי איפה זה אני משתמש בוינדוס 7 .
-
- 1 תגובה
- 771 צפיות
-
-
הי קניתי מחשב נייד חדש שבה עם מערכת הפעלה windows 7 home premium 32 bit. כשאני מנסה להתקין nod32 הוא לא מצליח לפתוח את קובץ ההתקנה (תמונה מצורפת). באתר היה רשום שקובץ ההתקנה תואם גם ל windows 7 . במחשב אחר קובץ ההתקנה כן עבד (win xp ) איך אני פותר את הבעיה ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 893 צפיות
-