Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
-
שלום התחילה לי היום בעיה שאני לא מוצא פיתרון אליה ,במחשב שאני מדליק אותו עולה עד שולחן העבודה ופשוט קופא העכבר זז אבל אי אפשר להיכנס לשום דבר ניסיתי גם במצב בטוח גם אותה בעיה. כל החומרה עובדת המאוורים עובדים המחשב כאילו עובד אבל תקוע. יש לי ווינדוס ויסטה 64BIT עם 4GB זכרון של G.SKILL מעבד E8400 כרטיס מסך PALIT 4850HD 512 דיסק קשיח של WD 500 ספק 500W של SEASONIC ולוחם אם של GIGABYTE מה אפשר לעשות האם הפתרון היחיד הוא לפרמט?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כשהמחשב עלה הווינדוס הודיעה על הבעיה הזאת: a problem is preventing windows from accurately checking the license for this computer, Error code: 0x0004005 והווינדוס לא נפתח בכלל עקב התקלה. פירמטתי ועכשיו הכל בסדר, אבל מה זאת הבעיה הזו ומה אפשר לעשות בפעם הבאה?
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
היי. השארתי את המחשב הנייד דלוק, כשחזרתי היה לי דיווח על crash של מערכת הפעלה Windows7 Ultimate. התוכנות שפעלו ברקע: Steam, Visual Studio 2010, Rift client downloader כלומר לא היו איזהן תוכנות כבדות שיכלו לגרום לבעיות. אני רוצה לבדוק אם זה בעיה בחומרה או בתוכנה. יש לי עדיין אחריות ואם הבעיה אכן בחומרה אני רוצה לתקן לפני שהאחריות נגמרת בעוד מספר חודשים. הנה הreport: Version=1 EventType=BlueScreen EventTime=129433856133857076 ReportType=4 Consent=1 UploadTime=129433856652398925 ReportIdentifier=29918e4b-435b-11e0-8d15-00262d9ae160 IntegratorReportIdentifier=022811-24788-01 Response.Str=http:////wer.microsoft.com//responses//resredir.aspx?sid=3319&Bucket=X64_0x3B_atikmda…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברי פורום חלונות לפני יומיים חיפשתי סקינים למדייה פלייר 10 והיגעתי לאתר הזה.. http://theskinsfactory.com/skinsfactory/?page=portfolio_view&portfolio=3 האתר מרכז סקינים תלת מימדיים מדהימים.הורדתי את החבילה של Alienware וזה שינה לגמרי את המראה המשעמם של חלונות (חשוב לציין זה תומך רק XP ) הסקין נותן תחושה של מחשב אחר ואפילו מפעיל יותר בקלות את המערכת הפעלה.למדייה פלייר התקנתי סקין שהוא ניראה כמו חללית. http://theskinsfactory.com/skinsfactory/?page=view&portID=6&portPage=1 הנה התמונות העיגול הגדול שניראה כמו פקמן זה המדייה פלייר...... בהחלט מומלץ לכל מי שרוצה קצת קוסמטיקה למערכת הפעלה. :smile1: :xyxthumbs:
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
מהן התוכנות העדכניות המומלצות למשתמש הרגיל? ועד כמה זה מומלץ?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
במחשב של חבר שלי היו מלא וירוסים, ניסיתי לתקן בהתקנה מתקנת של הWINXP (ריפייר) ועדיין זה נתקע החלטתי לפרמט ולהתקין הכל מחדש, אבל כשאני מנסה לאתחל את המחשב בעזרת דיסקט דוס (הגרסא של WIN98) המחשב שלו לא מעלה בכלל את הדיסקט (אצלי במחשב על WIN2K הוא עולה בלי בעיה) ואין ספק שאין לו בעיה בפלופי (כי בתוך הXP הוא מצליח לקורא מה יש בדיסק), אז בכל זאת אני מפרמט את הכונן שמכיל את הוינדוז?
-
- 4 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הביאו לי דיסק של WINXP. כאשר עולה המסך הראשון רשום, WINDOWS XP PRE SP2. מה זה גרסת PRE? תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
what is better..? the defragment of the xp or a special program for better results ?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לא מצליח לפתוח את ה- TASK MANAGER כנראה וירוס ,המחשב איטי.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להתקין חלונות XP PRO , אך לא ניתן. המחשב כותב לי שגיאה חמורה SXS.DLL ו....I386\....GDIPLUS.MAN שורה 4. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להוריד את האייקונים אבל שהתוכנה תמשיך לרוץ כרגיל (מהטולבר בצד שמאל למטה שמראה איזה תוכנות פעילות עכשיו)
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כיצד ניתן היום לעדכן את WINDOWS 98 HEBREW ENABLED? לא ניתן יותר לעשות עידכון אוטומטי באתר של MICROSOFT?
-
- 3 תגובות
- 852 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם היתקנתי לפני מס' שבועות ויסטה 32 ביט וגם שמתי במחשב 2 גיגה זיכרון (2* 1 גיגה זיכרון), ואת המחשב קניתי לצורך לימודים ולכן אחרי הרבה מחשבה הבנתי שאני רוצה להגדיל את הזיכרון כי אני רוצה לילמוד גרפיקה ולכן אמרתי לעצמי שאני אקנה עוד 2 גיגה זיכרון אבל בסופו של דבר קניתי 2*2 גיגה זיכרון והוצתי את ה2 גיגה. אחרי בדיקה ראיתי שהויסטה שלי מזהה שיש לי 4 גיגה ולא 3 ומשהו גיגה כמו שהבנתי שהויסטה 32 ביט תומך, אבל לא סיימתי כאן אלה הוספתי את ה2 גיגה שהיו לי כבר ואחרי הדלקה של המחשב אז אני רואה שיש לי 6 גיגה במחשב. אז לשאלתי: למה אני רואה שיש לי 6 גיגה אם יש לי ויסטה אולטימט 32 ביט וכמו שהבנתי מזהה 3 וקצת גיגה או שאני לא הבנתי וזה רק מראה לי שיש לי 6 גיגה ובאמת מערכת ההפעלה …
-
- 4 תגובות
- 852 צפיות
-
-
יש לי כרגע 98. מה שאני עושה זה אני הולך להתקין את 98 על כונן D, ורוצה להתקין את השידרוג שיש לי של XP על כונן C. רציתי לשאול אם בXP זה כמו בשאר המערכות שגם בגירסת השידרוג אפשר להתקין על תיקיה אחרת, או שבXP הוא מתקין עצמו עצמו (בשידרוג) רק באותה תיקיה שבה נמצאת מערכת ההפעלה הקיימת ? כי ב98 דרך דוס אפשר לקבוע להתקין אותו בתיקיה אחרת חוץ מהסטנדרט, אבל בwindows לא נראה לי שהוא שואל... בקיצר: בXP שידרוג, אם יש לי כרגע 98 אני אוכל להגיד לXP להיות מותקנת בתיקיה אחרת מwindows או שהוא לא יישאל אותי? דרך אגב, כדי להפעיל את ההתקנה של XP מדוס יש דברים מיוחדים שצריך לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, התקנתי פונטים חדשים אך הם עשו לי בעיות עם הפוטו שופ וכל מיני. אני יודה מאוד אם מישהו יוכל בבקשה להביא לי קישור להורדה של הפונטים הסטנדרטיים של וינדוס 7, כי מה לעשות בטעות מחקתי אותם עם שאר הפונטים הלא תקינים. תודה רבה מראש, מקווה שהיה לכם צום קל.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז ככה כל תיקיה שאני פותח אז היא נפתחת לי ככה: תמונה: טוב הבעיה היא ככה שאני עושה מקש ימני על תיקיה כלשהי זה מודגש על "חיפוש..." וזה אמור להיות שלישי (כאילו קודם "פתח" ואז "סייר" ואז צריך להיות "חיפוש..."!!!) ושאני עושה מקש ימני על "המחשב שלי","המסמכים שלי" אז זה מודגש על "פתח"! אני צריך איך שהו לעשות שה"פתח" יהיה מודגש ואין לי מושג איך!!!!!!!! :'( :'( תודה לעוזרים!!!! :)
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ככה שעל הדרך אני קונה את WIN7 OEM HOME PREMIUM כמובן כשתגיע לארץ. א. כמה עולה גרסאת HOME PREMIUM X64 OEM? ב. מישו מכיר אתר אמין של מבחני ביצועים במשחקים WINXP VS WIN 7 ? חיפשתי בכל מקום ומצאתי רק מבחנים על 7 VS ויסטה
-
- 1 תגובה
- 742 צפיות
-
-
כשאני גולש באינטרנט ופותח את חלון הדפדפן אוו שאני לוחץ על אחד הקישורים שבדפי האינטרנט אז זה נפתח לי בגדול כמו שאני רוצה אבל עים אני לוחץ עים הכפתור הימני של העכבר על אחד הקישורים ונותן הוראה פתח בחלון חדש אז הוא פותח לי את הדף בגודל קטן ולא על כל המסך מי שיודע איך אפשר לגרום שתמיד יפתח בגדול אודה לו מאוד נא לא להגיב להודעותי ביום שבת תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכל המנהלים אני מציע לעשות אשכול סטיקי של "האם המחשב שלי יריץ WINDOWS VISTA" כי כבר כל הפורום מתבזבז על מיליוני אשכולות כאלה... כמו כן אפשר לציין שיש את הWINDOWS UPGRADE ADVISOR שיכול להגיד האם המחשב יריץ את ויסטה ובאיזה גירסאות...
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם עכשיו שרצתי להפעיל את הregedit אני מקבל מסך כזה לשניה וזה לא עושה כלום יש פיתרון? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 993 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי באמצע הורדת מנהלי התקן מהאתר של HP שפתאום ראיתי שהאייקון של תיקיית ההורדות השתנה יש איזה דרך להחזיר את זה בחזרה?
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כשמכניסים סידי למחשב תמיד עולה חלון של איזו פעולה ברצוננו לבצע. איך משנים את הפעולות? יש לי שם אופציה לצריבה עם alcohol 120% שכבר מזמן מחקתי מהמחשב בנוסף קניתי צורב חדש ומופיעות שם אופציות שהנרו 7 התקין (מהדיסק שהגיע עם הצורב). כשאני בוחר אחת מהאופציות האלה שום דבר לא קורה. תודה עריכה: יש לי ווינדוס XP sp 2
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היום לא עוד שירשור טכני. היום פורום Windows אמור להיות מקושט יותר מבכל שאר הימים השיגרתיים. http://www.talniri.co.il/marketnews/article.asp?id=17896 http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3793773,00.html :alcoholic: :ylsuper: נחכה לביקורות... אני דיי אופטימי הפעם.
-
- 78 תגובות
- 6.6k צפיות
-
-
התקנתי ווינדוז 7 ולאחר מכן ראיתי שהווינדוז XP קיים גם במחשב! עכשיו, אין לי מושג איך למחוק את המערכת הפעלה XP ! אמרו שצריך דיסקט- אין לי בכלל כונן תקליטורים, איך אני מוחק את הווינדוז XP? מצידי למחוק גם את ה7 איתו ולהתקין מחדש את 7!! אודה לכם אם תעזרו לי@@@
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-