עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by HaEsrimVeArba,

כל פעם ש WINDOWS נידלק הוא מזיין לי את השכל על איזה משהו\RAID דריור

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. התקנתי XP לאחר שהסרתי את Vista. כמובן שלא היתי יכול להתקין את הXP לפני שביטלתי את הגדרות הדיסק הקשיח מSATA ל IDE בביוס. לאחר ההתקנה שהכל הלך חלק ... ניסתי להחזיר את ההגדרות לקדמותם שהדיסק הקשיח ל יעבוד על שיטת הIDE אלא שיעבוד על שיטת ה SATA. עשיתי ריסט והופיע לי מסך כחול ..... ושהחזרתי שוב את ההגדרות הקודמות חIDE הווינדוס כן פעל . איך אני יכול לבצע שאני יוכל להפעיל את Windows XP תחת הגדרות ביוס של Sata? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  3. Started by J.Dog-Christ,

יש לי בעיה הזויה לחלוטין, יש לי 13GB [בחשבון של 1BYTE = 1024 BITS] של קבצים על כונן C, ו25.4GB בכללי, 25.4 מינוס 13 = 12.6, עד כאן יפה, נכון? אבל יש לי רק 5.4GB מקום פנויף איפה שאר ה6GB? תודה למי שעוזר,, -ג'ו

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  4. Started by israchamp,

מה המצב אנשים. ניסיתי להתקין את הWINDOWS 7 RC ואני פשוט לא מצליח נתחיל : עשיתי בוט מהDVD והתחילה ההתקנה ההתקנה רצה סבבה והגיעה לשלב של עוד 10 שניות יבוצע ריסט שאני חוזר מהריסט כתוב שהוא מעדכן רגסטרי ועוד שטויות. ואז מגיע לשלב האחרון של ההתקנה comleting installasion שזה מגיע לזה . אחרי כמה שניות המחשב נכבה. ברגע שהוא עולה מחדש זה לא חוזר להתקנה אלא למצב של בחירה בין מצב בטוח last known good stat windows כמובן ששום דבר לא מעלה את הWINDOWS ניסיתי עם או בלי עכבר USB ניסיתי עם או בלי פירמוט הPARTISION ניסיתי גיסרת 32 וגם 64 ביט שום דבר ! אפילו עידכנתי את הביוס ! מה עושים ?? התקנתי את המערכת על המחשב נייד והלך בלי בעיה ! חוץ מעניינים של דרייברים הכול עבד טוב והדרייברים זה לא מה…

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. היי כולם רכשתי מחשב נייד עם ויסטה המצויינת למעלה בגרסאת 64 ביט ואני לא יכול להתקין איתה דריבר לחומרה שאני חייב אז אני צריך לעבוד עם 32 ביט השאלה היא האם הרשיון של ה 64 יעבוד על 32??? ואם כבר אז האם ניתן לעשות דואל בוט ככה שברגיל אני יעבוד עם 64 ביט וכאשר ארצה אפעיל את ה 32 ביט לשימוש בחומרה שאני צריך. קו המחשבה שלי אומר שמבחינת אקטיוציה זה אותו מחשב עם אותה חומרה אז לא צריכה להיות בעיה אבל מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  6. פירמטתי היום את המחשב והעברתי את שתי המחיצות (C ו-D) מ-FAT32 ל-NTFS. עשיתי CONVERT לכונן D, ואז העלתי את הדיסק התקנה של XP PRO, מחקתי את המחיצה הראשית ©, פירמטתי חדשה כ-NTFS ועשיתי התקנה של חלונות מחדש. מה שראיתי אחרי ההתקנה, זה שחלק מקבצי ה-BOOT יושבים בכלל על D באופן מוזר... אני מדבר על הקבצים: boot.ini ntldr NTDETECT.COM VIRTPART.DAT הקבצים האלה נמצאים רק בכונן D ולא נמצאים ב-C. עד כמה שידוע לי זה אמור להיות ההיפך (רק ב-C). אני מפחד למחוק אותם ולגלות אח"כ שהמחשב לא עולה... מצד שני, אני כזה פרפקציוניסט ופדנט שאני לא יכול לראות קבצי BOOT שוכבים ב-D... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  7. Started by chenc,

שלום! ברשותי מחשב חדש, עליו התקנתי Win2000+SP4. הבעיה: בעת הפעלת Task Manager וגם MSConifg, היישום עצמו נכבה לאחר שניות מספר... כך שנאי לא מצליח לקנפג ולהשתמש בעצם באחד היישומים הללו... מישהו נתקל בזה פעם? והאם זה יכול להיות תהליך "רשע" שעושה זאת?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by myjunkmail0000,

מישהוא יודע איך אפשר לעשות דואל בין בין וינדוס ויסטה לOSX86? מותקן אצלי עכשיו ויסטה ואני רוצה להתקין בנוסף OSX86 (לצורך תיכנות לאייפון) התקנתי כבר אבל זה הורס את הוינדוס ויסטה... (אז פרמטתי מחדש את כל המחשב והתקנתי ויסטה רגיל) למישהו יש פתרון פשוט ולא ארוך ומסובך כמו שראיתי במספר אתרים... ואיך יותר טוב להתקין בארדיסק 1 שמחולק למספר מחיצות... או ארדיסק נוסף חיצוני שמחובר ב USB... תודה :jump:

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. Started by lioryb,

התקנתי את ה-RC על מחשב שהיה בו עד אמש ה-BETA. במחיצה שלא נמחקה, נשארו כל הקבצים והספריות הישנות, אבל כל נסיון גישה אליהן, נתקל בסירוב של WINDOWS, שאין לי הרשאה. אני משתמש בחשבון יחיד, אבל אני לא בטוח שזה אותו שם שהיה בגרסת ה-BETA. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? (ניסיתי לבצע השתלטות על OWNERSHIP, אבל זה לא פתר את הבעיה).

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  10. Started by 12w23e,

שלום רב, כבר חודש שהמחשב הנייד שלי נתקע כאשר אני אומר מכבה אותו, ואז אני מכבה ידנית וכאשר הוא עולה הוא מתחיל בסריקות איחוי וכדומה. כנ"ל כאשר הוא נכנס ל-stand by , הוא פשוט תקוע על המסך "נכנס ל-stand by" ושוב אותו סיפור. מכיוון שזה קרה לי ולעוד אנשים גם בעבר עם מחשבים שונים , חשבתי אולי יש תיקון או תוכנה שמתקנת את זה. כי ממש אין לי כוח להתקין מחדש את ה-windows. תודה לכולכם מראש.

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by pavlo,

שלום לכל חברי הפורום. הבעיה שלי היא שהמחשב לא מסיים את התהליכים של התוכנות לדוגמא: אם אני יפעיל את EMULE ואז יסיים לעבוד עם התוכנה התהליך ימשיך לפעול ב TASK MANAGER ואז מה שקורה שאם אני ירצה שוב להפעיל את EMULE התוכנה לא תעבוד עד שאני יבצע הפעלה מחדש. את האמת אין לי מושג מה מקור הבעיה ואני מקווה שתוכלו לפתור לי אותה. עוד דבר ששכחתי לציין, את התהליכים אני לא יכול לסיים גם דרך ה TASK MANAGER. בזמן שחיפשתי כל מיני בעיות במחשב מצאתי בעיה אחת ב"מנהל ההתקנים" (תמונה) הייתי שמח אם תוכלו להסביר לי מה בדיוק הבעיה גם כאן ואיך לטפל בה. בתקווה שתפתרו את בעיותיי... תודה גדולה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  12. Started by Nikiller,

שלום! הייתי אצל לקוח היום והוא התלונן שהוא לא יכול להשתמש בדיסק און קי,ניסיתי לחבר לו את הדיסק און קי שלי (TEAM Fusion Plus 8Gb) והויסטה קפצה שזוהתה חומרה חדשה, היא קראה לו USB ואז היא ניגשה לוינדוז UPDATE וניסתה להוריד דריבר משם.. היא ניסטה כמה שניות ואז היא הקפיצה הודעה "לא ניתן למצוא דריבר מתאים" ולמטה היה כפתור "אין לי את הדיסק הצג לי אפשרויות נוספות".. ניסיתי לחבר את המצלמה שלו וגם לא קרה כלום,חשבתי אולי הבקר USB לא טוב התקנתי מחדש את הדריברים של הלוח..ולא עזר הלקוח אמר שזה התחיל אחרי שהוא התקין את הSP1 של הויסטה.. אבל לא רציתי למחוק אותו כי הוא מתקן המון באגים.. הבטחתי לו שאני אברר לו מה אפשר לעשות..אבל כבר מאוחר להתקשר לתמיכה של מיקרוסופט והשאלה הזאת לא נותנת לי לנ…

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  13. Started by ShahafH,

http://img172.imageshack.us/img172/6097/porbmic9.jpg משום מה נעלמו לי השמות של מי שמפעיל אותם... איך אני מסדר את זה? עריכה: אני יודע שזה מהתוכנה Advanced WindowsCare v2.3.0.738 Professional אבל אני לא מצליח להחזיר את זה... בבקשה.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  14. שאני מתקין את ווינדוס אני צרייך קודם להגדיר את SATA אם לא הוא לא מזהה את זה אז איך עושים קודם מתקנים תווינדוס או תדיסקט של כונן הSATA שאין ווינדוס משיהו יכול להסביר תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  15. Started by omrij,

גירסת ULTIMATE אפשרי? תודה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  16. תסתכלו בתמונה.. הוא משתמש ב322 מגה זכרון... איך אני מסדר את זה?

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  17. איך אני מסיר תכתובת שנשמרה שם מימי הבניים ? כל הסריקות של התוכנות של הרג'יסטרי ושל קבצי הזבל שמחשב לא מחקו את זה...וגם שאני מסמן את זה ולוחץ DELETE ונראה כאילו זה נשמחק זה חוזר ולא נמחק...אותו דבר דבר בשורה של ה"חיפוש" של הווינדוס .. שמסמנים ולוחצים דיליט זה מוחק אבל כמפעילים תחיפוש שוב זה חוזר...מישהו יודע איך מוחקים את 2 השדות ? ואם יש תוכנה שמוחקת את כל האלה... (וזה לא AUTO COMPLETE של האינטרנט אקספלורר) עריכה: ואם אנחנו בפורום ווינדוס: מישהו יודע איך אני משחזר את גודלם של החלונות של הווינדוס כמו שבאו בדיפולט?? גם של המיי קומפיוטר והתקיות וגם של האינטרנט אקספלורר .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  18. ממצב אנשים ?! אז ככה פירמטתי את המחשב הכל יצא כמו שצריך ... עכשיו נשאר לי את כונן D ... אז פירמטתי גם אותו ... אבל יש בעיה ... הוא כותב לי שבכונן D יש 65 מגה תפוסים ... וזה קרה לי בעבר כשהיה לי Fat32 ולא NTFS כמו עכשיו אז סידרתי את זה דרך הדוס ... עכשיו איך אני מסדר את זה ? יענו יש לי בכונן (D) 19.0 ג'יגה פנוי מתוך 19.1 גי'גה אפילו שזה קצת (65 מגה) זה מעצבן לדעת את זה ... איך אני מסדר את זה ??? תודה מראש, משה

• 7 תגובות
    • 681 צפיות
  19. אני צריך שילמדו אותי לסגור תקייה עם סיסמא ושרק אני ששם את הסיסמא נכנס אל התקייה , זה משהוא עם group דרך regedit בדוס . מישהוא יכול ללמד אותי צריך דחוף ... תודה רבה וחג שמח .

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  20. Started by assaf990,

מישהו כנראה התקין לי כל מיני תוכנות מוזרות.שאני לוחץ על עכבר ימני על לינק כלשהו מופיעות בתפריט המהיר שנפתח כל מיני שורות לא רצויות. איך אני מסיר אותם?

• 5 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by עידןאופיר,

קודם כל תמחקו לי את כל הנושאים שפתחתי כי אמרו לי לפתוח תנושא פה ושפה יכולים לעזור לי אני משחק כמה שעות במחשב והכל טוב ואז זה לא מחליף לי לאנגלית לאותיות קטנות זה מחליף רק לאותיות גדולות באנגלית מה אני צריך לעשות?צריך כל פעם להפעיל מחדש תמחשב שזה קורה תעזרו לי הכל מסודר בהגדרות כבר עשיתי הכל ואין זה פשוט לא מחליף לי לאותיות קטנות באנגלית אני חייב שתעזרו לי הבעיה הזאת משגעת אותי יש לי וונידוס 7 בבקשה תעזרו לי תמיד שזה קורה גם הלוח מקשים נעלם ואין אפשרות להחזיר אותו חשבתי זה בעיה מהמקלדת אז החלפתי אותה וזה קרה עוד פעם תודה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  22. שמתי לב בזמן האחרון שהXP ושה לי בעיות ולא בא לי לפרמט את המחשב רציתי לדעת אם אני עושה ריפייר למערכת הפעלה צריך לגבות את החומר או שהוא מתייחס רק לתוכנה ? תודה

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  23. שלום. בכל פעם שאני פותל את האקפלורר או את האאוטלוק אקספרס מופיעה חלון שגיאה (מופיע בתמונות) ניסיתי גם להתקין MAXTHON אבל מופיעה הודעת שגיאה גם כן, וגם באימיול. הדפדפן היחיד שעובד הוא פיירפוקס מערכת ההפעלה היא WIN2000 תמונות: http://briefcase.walla.co.il/natim90

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  24. מאז הפירמוט האחרון, ווינדוז כל הזמן עולה אוטומאטית על האדמיניסטראטור, אפילו שהוא מוגדר עם סיסמה, הווינדוז מתעלם ממנה ופשוט נכנס, ואני צריך לעשות Logout ידנית ולהיכנס ליוזר שלי. מדובר על Windows XP SP2. למישהו יש מושג מה צריך לעשות?

25. Started by Couthzoe,

שלום לכם, הצלחתי להתקין לפני שבועיים Win7 על גבי WinXP (שניהם 32bit), והיום הייתי צריך להתקין אותו מחדש בגלל ספייוור שמצאתי ולא עזב אותי לנפשי. החלטתי, בטיפשותי, להפעיל גיבוי של WinXP על ידי Norton Ghost ולאחר מכן להתקין ווינדוס 7, אבל לצערי הDOS של גוסט לא עלה וכנ"ל לגבי הBOOT של הווינדוס שנתקע. בכל מקרה, הצלחתי להתקין ווינדוס XP מדיסק אבל כשאני מנסה להתקין 7 על אחד הPartitions, ההתקנה כותבת שאין לי מספיק מקום כשבבירור כתוב שיש לי 335 ג'יגה פנויים, וגם מסוג NTFS. הנה הPartitions שנמצאים כרגע: D:\) NTFS 335.46GB (G:\) NTFS 129.23GB (C:\) FAT 8MB - זהו ה Partition לStartup של גוסט ועוד 1.06GB שלא הוקצאו זה בלאגן... ניסיתי גם להריץ liveUSB ו liveCD של Gparted ולפרמט הכל אבל…

• 1 תגובה
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.