עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שמתי את הדיסק אחרי שצרבתי אותו הפעלתי מחדש שמתי את הסידי בבוט שיעלה ראשון ... המחשב ממשיך ואז הוא כותב boot from CD וממשיך הלאה ומעלה את הווינדווס כרגיל ... מה אני עושה ? אני ממש בבעיה עם זה ... :kopfpatsch תודה לכולם ... העליתי תמונה של מה שנכתב לי בצד ... אחרי השלב הזה המחשב עולה רגיל משום מה ... [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 846 צפיות
  2. Started by sxsxservo,

בעת התקנת עדכון sp2 מופיע לי הערה sp2 cannot install the product key used to install microsoft windows may not be valid בבקשה איך (פירוט מלא ) ניתן לפתור בעיה זו

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  3. שלום לכולם.... ניסית להתקין מערכת הפעלה XP במחשב P-3 עם מערכת הפעלה WIN98 מבלי לדרוס את מערכת ההפעלה WIN98 (שהיה לי אפשרות לעלות עם WIN98 או XP). לאחר שהמחשב העתיק את הקבצים של מערכת ההפעלה XP והמחשב עשה ריסטרט הוא לא מוצא את הקובץ שמאתחל את המערכת ההפעלה ורושם לי אין שאין קובץ כזה. אני מבקש את עזרתכם להציל את הנתונים שיש על ה-H.D . אני רוצא להחזיר את המצב לקדמותו שהיה לי רק מערכת הפעלה WIN 98. תודה מראש....

• 3 תגובות
    • 816 צפיות
  4. מה שמביאים מהאתר של מייקרוסופט זה הבטא ... למישהו יש את המלא שהוא בטוח שהוא מלא ? תודה אני ממש חייב ...

• 7 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by shtrum,

לפני כמה ימים השתנה לי הפונט המוצג באקפלורר. כל מה שאני בוחר ב=TOOLS, OPTIONS, FONT לא משפיע על הפונט במסך. איך אני פותר את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  6. Started by nehmia,

יש לי אפשרץ כזאת בביוס ומה זה עושה?

• 6 תגובות
    • 847 צפיות
  7. שלום! במהלך עבודה בתוכנת פינקל סטודיו 9 וגם ביוליד 8 קיבלתי מסך כחול ובו כתוב: A problem has been detected end windows has been shut down to prevent damage to your computer. The problem seems to be caused be the following file nv_disp. If this is the first time youve seen this stop error screen restart your computer. If this screen appears again follow these steps:the dvice driver got stuck in an infinite loop. This usually indicates problem with the device itself or with the device driver programming the hardware. Incorrectly please check with your hardware device vendor for any driver updates. Technical information: ***stop:0x000000ea(0x85aeab80,0x86567d580xf7c5ecbc,0…

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. Started by ras81,

שלום כל פעם שאני מאתחל את המחשב משתנה לי הTASK BAR בצורה מאוד לא נוחה, לפעמים הוא שם בלי סיבה (יש בהתחלה) מספר של LANGUE BAR וגם אחרי שאני מסדר אותו, בהפעלה הבאה הוא עוד פעם משנה לצורה לא נוחה ורנדומלית (לפחות לפי מה שראיתי) מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 665 צפיות
  9. מסיבה כלשהי כל האותיות שהווינדוס מציג,החליפו פונט. איך אני משנה אותו בחזרה? הבאתי דוגמה בתמונה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. פירמטתי אתמול את המחשב והתנתקי שוב וינדוס XP רק שהפעם הזמן שלוקח לוינדוס להיטען- כשרואים את הלוגו של וינדוס על רקע שחור ואת הריבועים הירוקים רצים במד הזה, זה לוקח הרבה זמן, איזה דקה. לפני הפירמוט זה היה ממש קצר- משהו כמו 5 שניות. איך אני מסדר את הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by rambo88,

מה המצב חברה תראו יש לי ווינדוס אקס פי פרו ואני מעוניין להתקין מהדורה ביתית עכישו הורדתי ווינדוס ביתי עם סרוויס פאק 1 boot כמובן ושמתי אותו בסידירום לאחר מכן במקום שיעלה לי המסך הכחול כמו שאתם מכירים שמתקינים אקס פי אז הוא קורא מהדיסק והוא מביא אותי לאחר כמה שניות למצב של דוס עכשיו לא הבנתי למה זה אז רשמתי את הפקודות e: שזה הדיסק שלי שם ואז co i386 אינטר ואז winnt ואז הופיע מסך כחול והוא רשם משהו עם could not continue ללחוץ על אינטר בשביל ריסט משהו כזה בקיצור אני לא מצליח ולא יודע למה יש למשהו תשובה תודה נ.ב-יש לי מערכת הפעלה xp pro מותקן

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  12. Started by Armageddon1,

לאחרונה מופיע לי מדי פעם חלון ה"מוות" הכחול הזה ...ורושם לי Beginning Physical dump of memory יש לי XP SP1 עם כל העדכונים האחרונים... מה יכולה להיות הסיבה לכל חלונות המוות האלה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by borg,

אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. יש לי Disk On Key של SanDisk. כאשר אני רוצה לנתק את ה-DOK מהמחשב, אני לוחץ ב-Taskbar על האייקון של ניתוק חומרה ובוחר ב-Stop. לפעמים (עכשיו לדוגמה) כאשר אני בוחר באישור, אני מקבל את ההודעה הבאה: The decice 'Generic volume' cannot be stopped right now. Try stopping the device again later. ה-DOK לא נמצא בשימוש, ונסיון חוזר ונשנה בהפרשים של כמה דקות לא עוזר. מה צריך לעשות במקרה כזה?

• 6 תגובות
    • 809 צפיות
  14. Started by fgyt,

שלום אני משתמש בווינדוס 98 והסרתי איזה קובץ (יש לי אותו על תקליטון) כי חשבתי שהוא מנהל התקן, כעת כשאני רוצה לעלות את הווינדוס, הוא כותב לי שחסר לו הקובץ הזה בתיקיית ווינדוס תת תקיה כך וכך ולכן הוא לא מעלה את הווינדוס.זה כבר קרה לי פעם ואז הבנתי שהקובץ הזה הוא חיוני לויינדוס, אך שכחתי והסרתי אותו עוד פעם, ידוע לי שאפשר באיזה צורה לכתוב למחשב שיקרא את הקובץ מהתקליטון, אך לא ידוע לי על איזה מצב לשים את המחשב,(כרגיל הוא מביא שם מסך אם איזה 5 מצבים לעלות את ויינדוס מצב בטוח וכו)ומה לכתוב לו (ידוע לי גם שצריכים לכתוב למחשב, את המיקום שבו ישים את הקובץ,כמו שהוא מצין בדרישתו תיקיית ווינדוס תת תקיה וכו)אבקש האם מישהו יכול לעזור לי בזה.תודה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. Started by erjerjerj,

אני מחובר כ power user וכאשר אני נכנס לתפריט add\remove programs ע"י run as ושימוש בסיסמת ה administrator אני מקבל הרשאות חלקיות לדעתי, משום שחלק מהתוכנות שלא מאפשרות remove כ power user מאפשרות במצב זה remove, ולעומתם חלק מהתוכנות שדורשות הרשאות admin להסרתם לא מגיבות ללחיצה על כפתור ה remove מדובר ב win2k pro sp4 מישהו מכיר את הבעיה? ממה היא נובעת? איך אפשר להתגבר עליה? (אולי בגישה של run as דרך cmd? איך מגיעים לפקודה שמבצע כפתור ה remove בחלון add/remove programs?) תודה מראש, ערן

• 3 תגובות
    • 855 צפיות
  16. שלום המפרט בחתימהיש לי ג'יגה זיכרון ואני לא יודע כמה זיכרון ווירטואלי לשים... אמרו לי דבר ראשון לשים אותו בכונן שיש בו הכי הרבה מקום (כלומר GB) וזהו כונן C אצלי והגדרתי אותו על 2500 עד 2500 זה טוב? אם לא למה לשנות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. יש לי דיסק קשיח רפטור SATA ולוח אם של ג'יגהבייט GA-K8NSC-939 יש לי בעיה להתקין את וינדוס ,ובכלל לפרמט את הדיסק החדש לעבודה. לא הגיע דיסקט ולכן אני צריך ליצור לבד ,לפי הספר הם נמצאים בתיקיה בשם bootdrv ושם הם אומרים לי לבחור את הדרייבר "המתאים" - יפה מאוד עד כאן ,רק חבל שלא אומרים לי איזה. בפנדה שהלוח נרכש מהם אמרו לי לפנות ל - קובץ שבתוך התיקיה בשם nvsataxp.exe לשים דיסקט וליצור דיסקט ל SATA . עד כאן הכל טוב ויפה ואכן כך עשיתי. כאשר אני מתקין את וינדוס מהדיסק אני לוחץ F-6 כדי להתקין את הדרייבר ,מגיע ליצירת המחיצה ומבקש לפרמט ל -NTFS. הפרמוט מתחיל ,ממשיך ל -1% ונתקע ,כמו שהיה מקודם. עכשו אני בטוח שהדיסק תקין מכיוון שהיום החלפתי בחדש בגלל אותה בעיה ,הלוח גם כן חדש שגם הזמנת…

18. Started by Woltrex,

ה CPU שלי כל כמה דקות קופץ ל 100% ואחרי כמה שניות זה ניפסק ואז שוב קופץ.... רק התמול פירמטתי ומאז זה התחיל אני לא יודע מה לעשות עשיתי חיפוש בפורום אבל לא הצלחתי לפתור את הבעיה התהיך שקופץ ל 100% הוא "תהליך לא פעיל של המערכת" של SYSTEM תעזרו לי בבקשה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by erjerjerj,

אני עומד בפני התקנת win xp על מחשב חדש המכיל 1GB RAM, ועלו לי מספר שאלות בנוגע להגדרת ה PF 1. בחלון ה performance ניתן להגדיר optimize performance עבור תוכניות או שרותים ברקע, מה ההבדל בפועל, ובמה כדאי לבחור? (המחשב מיועד למשחקים וצפייה בוידאו, ולאחר קריאת כל ההמלצות בפורם לגבי גודלו של ה PF החלטתי ללכת על האמצע לבינתיים 700MB - אם זה משפיע על הבחירה) 2. ראיתי שאנשים כתבו פה שמומלץ לשים את ה PF על דיסק פיזי שונה מה OS לשיפור הביצועים, בהתחשב בכך שיש לי רק דיסק פיזי אחד. האם כדאי להעביר את ה PF למחיצה שונה מה WIN כדי לשמור על מחיצת ה WIN מאוחה? האם כדאי לגרום ל PF להמחק אחרי כל כיבוי מאותה סיבה? תודה על העזרה, ערן

• 0 תגובות
    • 743 צפיות
  20. עשיתי קצת חיפושים בפורום, ומצאתי את ההודעה הזאת... בימים אלו עברתי מ-512MB ל-1GB של זיכרון, והמשפט האחרון תפס אותי ("מה שכן אתה יכול לעשות אם יש לך מספיק זכרון (החל מ-512, רצוי יותר), זה לגרום ל-windows להעביר את קבצי ה-core שלו לזכרון ובכך להקטין את זמן התגובה שלו").. אז בדקתי קצת.. ב-regedit, לכו ל: HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\Session Manager\Memory Management ותשנו את DisablePagingExecutive ל-1. זה ימנע מה-Windows להעביר את קבצי ה-core שלו ל-pagefile, ואמור לתרום כמובן לשיפור בביצועים.. (אני מדגיש את "אמור" כי אני מנסה את זה בעצמי ממש ברגעים אלה, ועדיין לא יכול לדבר מניסיון אישי...) בנוגע ל-pagefile, אני הגדרתי אותו על גודל קבוע של 800MB. לא מו…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by integral,

נשבר ה**ן. ההרדיסק לא עולה על UDMA5 בווינדוס. הוא עולה על UDMA5 ב SAFE MODE לאחר UNINSTALL לדרייברים אבל חוזר ל PIO בווינדוס. אין IDE מעודכנים באתר הרלוונטי של סוני. לא מצאתי IDE מעודכנים באתר של אינטל. מישהו נתקל בבעיה הזאת? כמה שעות עוד אפשר לשבת על הדרעק הזה?

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  22. Started by Cyron,

שלום כל פעם שאני גולש באתרים שיש בהם מצגות פלאש אני מקבל את ההודעה הבאה: http://img234.echo.cx/img234/5800/untitled2qm1.jpg מדי פעם המחשב פשוט נתקע ואי אפשר לעשות כלום חוץ מריסט. למישהו יש מושג מה הבעיה ?

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  23. יש מצב שזה מרגל או ווירוס מאתמול פתאום זה עולה

• 9 תגובות
    • 838 צפיות
  24. Started by tmadman,

שלום לכולם, התקנתי ווינדוס מחדש ושכחתי להסיר חלק מההרשאות שהיו באחד המחיצות. את רוב ההרשאות הצלחתי להסיר אבל חלק אני לא מצליח כי נראה הגבלתי את זה יותר מידי. יש לי גיבוי של זה ככה שאין בעיה למחוק הכל אבל מן הסתם גם זה לא עובד. אשמח לפתרון של איך למחוק/לשנות את ההרשאות או לחלופין למחוק הכל מבלי לפרמט את הכונן עריכה: לא משנה הסתדרתי לבד כבר ,

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  25. שלום. אני מוכרחה לציין שזו לא פעם ראשונה שיש לי את הבעיה הזו ואשמח לעזרתכם. במחשב הותקן XP מעבר ליכולותיו אז החלטתי לפרמט ולהתקין 98. הכל עבר בפירמוט באופן תקין אולם לא ניתן היה לאחר מכן להתקין 98. מסתבר שלמרות שפירמטתי ל98 המחיצה נותרה NTFS . איך זה ייתכן ? האם הפירמוט לא משנה את מערכת הקבצים ? אז מה עושים עכשיו ? תודה רבה.

• 26 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים