עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. יש לי מחשב נטבוק ואני רוצה לדעת מהי מערכת ההפעלה שתעבוד עליו הכי טוב. השימושים הם וורד, מצגות אינטרנט וכד'. מפרט: Intel Atom N270 2GB DDR2 120HDD 5400RPM תודה דובי

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  2. Started by shalabi,

שלום, לפני כשבוע קניתי XP PRO בגלל המערכת הדואלית שלא עבדה טוב עם גרסת ה HOME , התקנתי אותה ונרשמתי ב מיקרוסופט . אבל כשניסיתי להתקין את נורטון SYSTEM WORKS עם ה ANTIVIRUS המערכת מסרבת להתקין אותה,כלומר שהמערכת מתחילה להתקין את התוכנה...ומגיעה למצב 70% אני מקבל הודעת שגיאה שאי אפשר להתקין את AUTO UPDATE והתוכנית מתחילה לחזור בחזרה כאילו עושה רוורס ;D . האם למישהו יש מידע למה זה קורה ? תודה

• 4 תגובות
    • 955 צפיות
  3. שלום, אני אצטרך לפרמט את המחשב בקרוב (מעבר מ WIN 7 32 ל 64) ורציתי לדעת כיצד אני יכול לגבות את הקבצים החשובים (בעיקר פייבוריטס וסיסמאות לאתרים) באקספלורר, פיירפוקס וכרום. לעזרתכם אודה!

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Wingedbull,

כאמור, ה-XP אצלי על גרסאת SP2 ואני רוצה לעדכן אותו ל-SP3. נכנסתי לעדכונים אוטומטיים ואין לי שם אפשרות של סימון ההגדרות שם מה הפרוצדורה לגבי זה? להכנס לאתר שלהם? זה מוזר. :s05:

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  5. Started by ysar,

כשהכל היה טוב היה מותקן XP SP1. בטעות התקנתי בנוסף (לא ע"י UPDATE אלא ע"י INSTALL ) SP2 . עכשיו כשהמחשב עולה אני צריך לבחור. גרסא אחת הכל כמו קודם, בגרסא החדשה, כמו מחשב חדש- שום תכנה לא מותקנת שום SETTING שהיה קודם לא נשמר. את החדש אני רוצה להעיף. איך לעשות זאת בלי לפגוע בכלום?? תודה!

• 10 תגובות
    • 855 צפיות
  6. מעבד-אינטל E6300 1.86GHZ לוח אם של אינטל. כרטיס מסך-intel 946gz express chipset family זיכרון ראם 1 ג'יגה של טווינמוס. 160 ג'יגה(80 C 80 D( צורב דיוידי וכונן דיוידי

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Vladgi,

כשאני מפעיל את המחש ההפוסט עובר בסדר אבל בסופו יש שגיאה שאומרת insert system disk and press enter. לא עשיתי עלום למחשב והוא לא עולה לא משנה כמה פעמים ניסיתי וכמה פעמים שיחקתי עם ה-boot sequence? מה אני יכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הזו?

8. Started by NuXeR,

היי, הייתה לי נפילה של הויסטה בזמן התקנת דרייבר מסוים. אחרי ריסטרט - הויסטה טוען וכאשר צריך לעלות המסך של ה-Login הוא עושה ריסט. יש לי גם XP מותקן במחיצה אחרת - והוא עובד מצוין. הקבצים נגישים.. ניסיתי SAFE MODE, ניסיתי Last known good configuration , שום דבר לא עוזר.. יצרתי LOG שמצורף כאן, אשמח אם תוכלו להביע את דעתכם. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by orlupo,

אני מנסה לעשות ALT+SHIFT והשפות לא מתחלפות לי... מישהו יודע אולי למה? מדובר בווינדוס XP בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  10. *******שימו לב********* הסטיקי נמצא בשלבי עדכון, אתם מוזמנים להגיב עם הצעות שלכם לשיפור וביקורת בנושא הת'רד. ********************* -כל מה שקשור לויסטה נגד XP מקומו פה. -כל דיון אחר שיגרר לנושא זה ינעל או ישולב פה. תקפידו על חוקי הפורום! בדיון זה אכיפה מוגברת כדי למנוע התלהמויות. ראו הוזהרתם. (שימו לב שאתם רשאים לשנות את ההצבעה שלכם בסקר בכל שלב) סיכום הנושא: ויסטה: נכון לרגע כתיבת העדכון הזה די מוסכם בקרב משתמשי חלונות שVista קיבלה שם רע שלא בהכרח מגיע לה. מאז שהיא שוחררה עברו כמעט שנתיים והיא השתפרה פלאים. אומנם לאחר השחרור שלה צצו מספר בעיות, חלקן של ביצועים וחלקן של מחסור בדרייברים לחומרה ישנה וגם המערכת הפעלה דרשה מחשבים חזקים יותר מכל מערכת הפעלה אחרת (מעבד כפול ליבה…

• 1k תגובות
    • 190.6k צפיות
  11. Started by dannygnh,

לפעמים ה win xp מבקש להכניס סיסמא למרות שלא הוגדר כך.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  12. שלום. לא מזמן התחלתי לשחק ב BF2 ואחרי שאני יוצא מהמשחק הזיכרון פשוט לא חוזר אני רואה שהמחשב עדיין תופס לי 800+MB זיכרון. גם אחרי כמה שעות זה לא מסתדר וצריך לעשות restart כדי להחזיר את הזיכרון למצב הנורמלי שלו, ברור לי לא מהיום שתוכנות ומשחקים לא מחזירים תמיד את כל הזיכרון אבל יותר מ500MB זיכרון שלא הוחזר? בקיצור מישהו יודע מה הבעיה, זה מאוד מתסכל

• 3 תגובות
    • 588 צפיות
  13. Started by borg,

אני רוצה לשפר את המראה של האייקונים במחשב ישן שלי. מותקנת על המחשב מערכת ההפעלה Windows 98SE. יש לי חבילת אייקונים (קבצי ico) מקצועית ברמה גבוהה בפורמט של Windows XP, עם צלליות ושקיפות חלקית. באמצעות tweak, שיניתי את גודל האייקונים במחשב מ-32X32 ל-48X48. החלפתי את האייקונים הישנים במחשב באייקונים החדשים, אבל הבעיה היא ש-Windows 98 לא יודע להציג צלליות ושקיפות חלקית כמו Windows XP (מישהו יודע אם Window 2000 יודע?), כך שחלק מהאייקונים נראים בצורה משובשת (רקע שחור במקום שקיפות חלקית), ואייקונים אחרים (בגודל של 48X48) משתבשים כאשר לוחצים עליהם עם העכבר. מישהו מכיר תוכנה שמאפשרת ל-Windows 98SE ול-Windows 2000 Professional SP4 להציג אייקונים כמו Windows XP? שאלה נוספת: לפעמים ה…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אוקיי אז ככה חבר הביא לי מחשב ישן, המחשב היחידי בבית שלו P3 מגעיל עם 128SD בכל מקרה היה לו XP והוא רוצה 98, עכשיו יש לי דיסק "מיוחד" עם כל הווינדוסים שיש. מה שעשיתי הוא נכנסתי להקתנה של XP דרך דיסק, פירמטתי את הכונן פירמוט מלא ואז במקום לתת לו לטעון ולהעתיק את הקבצים של ווינדוס XP עשיתי ריסטרט, כשאני מנסה להתקין את ווינדוס 98 הוא פשוט רושם לי שיש איזה בוט ווירוס, משהו מוזר שבחיים שלי לא שמעתי עליו הרי פירמטתי עכשיו! חייב עזרה, תודה רבה! *חשוב לציין פירמטתי לFAT32. *אין לי דיסק אחר של 98. כמו כן יש לי עוד שאלה, הווינדוס 98 הוא באנגלית, והחבר טוב החבר לא יודע אנגלית והוא רוצה עברית, כיצד אני עושה את זה?למשל בXP יש MUI XP שגם אותו יש לי אבל ל98 אין לי מושג, תודה רבה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  15. Started by Zadu,

שידרגתי לווינדוס 10 לפני שעה. הכל עבר חלק ובפחות משעה. עד עכשיו לא נתקלתי בבעיה אחת, באמת שאני לא מבין מה כולם אומרים שיש בעיות. איזה עיצוב. איזה מהירות. מי שלא מעדכן פראייר!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by inflictioNz,

אז ככה בערך שבוע לאחר ששידרגתי לווינדוס 10 מ7 לאט לאט מתחילות לי מלא בעיות. זה התחיל ממשהו מוזר שלא יכלתי להכנס ו להתחבר לפורומים מ CHROM גם לפורום הזה שלחצתי בצד על האורח שיפתח החלון להתחבר לא היה קורה כלום רק עם הייתי נכנס דרך דפדפן אחר. ועכשיו המחשב נדפק לגמר כל מה שיש בשורה של ההתחל לא מגיב ההתחל לא תפתח בכלל חיפוש לא החנות גם לא הדפדפן החדש האדג' לא נפתח וגם עכשיו כמו שאתם שמים לב ההודעה הזו מלאה בשגיאות בגלל שהמקלדת בקושי מגיבה וזה מחשב נייד פתאום היא מדלגת על אותיות שאני רושם פתאום יש לאגים וזה לא עושה רווח או דברים כאלה יש לזה קריזות פתאום זה בעייתי פתאום עובד רגיל. וגם העכבר מאז ששדרגתי פתאום הוא לא מזהה את שני עכברים שאני בדרך כלל משתמש אני צריך להעביר ליואסבי ב…

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. Started by dor444,

איזו מערכת הפעלה מומלצת ביותר? win xp/win 7/vista או בכלל מערכת הפעלה אחרת תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by eranmor,

לאחר חיפושים רבים לא מצאתי אמה שחיפשתי... אז תסבירו לי בבקשה... איך לעזאזל אני עושה תקליטון את של XP??? אם פספסתי איזה תראד שדיבר על זה אז בבקשה תנו לי לינק אליו תודץ

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by PC BOX,

אני קונה מחשב נייד חדש, שעליו יהיה מותקן חלונות 7, רק שאני חייב שיהיה על המחשב גם את XP, כמערכת עצמאית נוספת ולא רק כXP Mode האם יש דרך להתקין את XP על מחשב שכבר מותקן עליו חלונות 7 ואז ליצור תפריט שיאפשר לי לבחור איזה מערכת הפעלה לעלות ?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by overload,

שלום. אני מדבר על XP PRO : 1) יש אפשרות שהXP לא ישאל אותי כל פעם שאני מחליף משתמש האם אני רוצה להישאר מחובר לאינטרנט? 2) איך עושים שכשאני מחליף משתמש בXP תישאר תוכנה מסוימת פועלת גם במשתמש החדש. לדוגמה: אימיול וקאזה, אני רוצה להתנתק ממשתמש 1 ולהמשיך לעבוד עם התוכנות אצל משתמש 2 מבלי להפסיק את ההורדות. תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by uzana2004,

שלום לכולם... יש לי WIN XP ללא BOOT,הדיסק הפעלה של WINDOWS 98 מצליח להביא אותי למצב של MSDOS אך אני לא יכול לעשות SETUP לדיסק כי הוא אומר שהוא נמצא במצב MSDOS.... איך אני יכול לעשות BOOT שכן יעזור לי? אם יש לינק לBOOT כזה אני אשמח לקבל...תודה רבה...

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. שלום וחג שמח! התקנתי חלונות ויסטה. שיחקתי קצת ברג'יסטרי בשביל להעביר את הUser's Files למחיצה אחרת. הכל טוב ויפה אבל נמחק לי כל תפריט ההתחל. זאת אומרת שאין לי קיצורי דרך לכל הכלים והעזרים של הווינדוס, כמו הpaint וכאלה. איך אני משחזר את תפריט ההתחל? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  23. Started by עדידוששששש,

אני מנסה לפרמט את וינדוס xp ואני לא מצליח זה רושם לי : the file dimo.sys is corrupted

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  24. שלום רב, ברשותי ווינדוס 10 מקורי עם רישיון(נרכש דיסק) אפשרי להתקינו על גבי מחשב אחר? תודה רבה. בן

• 3 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.