עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by th£»Light,

אז ככה.. כל צ'ט שאני נכנס אליו.. רשום לי "נותקת מהשרת" כיצד עליי לפתור את הבעיה הזאת?

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  2. ברחבי הרשת אומרים שכן בעזרת פאץ הורדתי כמה ואני לא מצליח לפתוח שני חשבונות מס'נגר בו זמנית ... צריך שהתוכנה תפעל פעמים אני יודע שבאיסקיו זה אפשר לחלוטין בעזרת קובץ regeidt אך אפשר ? לעשות את במס'נגר.. אני לא משתמש באיסייי הרבה

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  3. אני משתמש ב-Windows 2000 Professional SP4. מצאתי Tweak שאמור לשנות את ה-Wallpaper של ה-Logon Screen. [HKEY_USERS\.DEFAULT\Control Panel\Desktop] "Wallpaper"="c:\windows\mylogo.bmp" "TitleWallpaper"="0" Gil_Dror עיצב לי Welcome Screen יפה כמו של Windows XP, אבל ה-Tweak לא עובד. אני צריך עזרה בעיצוב מסך Welcome של Windows XP עבור Windows 2000 מישהו יודע מה הבעיה עם ה-Tweak (ה-Bitmap אמור להופיע כאשר ה-Windows עולה, במקום המסך בצבע כחול-ירוק)? דרך אגב, מישהו יודע אולי מה הערך RGB של המסך הכחול-ירוק הזה?

• 2 תגובות
    • 956 צפיות
  4. תודה...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. אהלן יש לי בעיה מטרידה מעט.. בעת טעינת הווינדוס (XP PRO) המחשב מגיע למצב שבו הוא על סף הכניסה לשולחן העבודה (מסך ה-welcome), אך בשלב זה הוא מתאתחל ואני צריך להפעיל את הסקן דיסק (שכמובן קופץ אוטומטית כי ווינדוס לא כובה כראוי בלה בלה). אחר כך הבעיה לא חוזרת על עצמה ואני נכנס לווינדוס ללא שום בעיות. מה שמוזר הוא שהבעיה לא מתרחשת בכל ריבוט אלא בערך כל שתי פעמים :\. עכשיו, עשיתי סריקות וירוס, ספייוור, בלאגנים.. לא יודע כבר מה לעשות. אתם הישועה שלי איך אני פותר את הבעיה המטרידה? בתודה מראש, אלון

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  6. שלום לכולם אני עובד הרבה בתלת מימד ולפעמים במקביל גם עם PHOTOSHOP ואחרי שהעלתי ל2X512 עדיין המחשב מודיע לי שאין לו מספיק זיכרון ... ??? האם זה נורמלי או שמשהו בהגדרות שלי לא בסדר ? תודה. חשבתי להעלות לכם את task manager אולי תוכלו למצוא שם את הבעייה. [attachment deleted by admin]

• 14 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by HitmanX,

לפעמים יש לי בעיות אבל אין לי מושג עם מה לפתוח את ה-minidump מישהו פעם אמר שהוא פתח עם הכתבן.. אבל לפי מה שהבנתי יש דרך יעילה יותר..

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  8. עריכה: כן הבנתי שזה לא המקום הנכון =\ אני יפתח שם. אם מישהו יודע שיענה בכל זאת. תודה [: שלום [: אוקי אז אינלי מושג איך זה קרה, רק לפני איזה פחות משבועיים פירמטתי את המחשב. עכשיו, בדקתי ווירוסים וספייווארים עם מיטב התוכנות ad aware, spybot S&D והאנטי ווירוס שלי הוא McAfee ביומיים שלושה האחרונים הוא נותן לי כל פעם הודעה אחרי שאני עושה ריסט למחשב שיש ווירוס והMcAfee מחק אותו אוטומטית. הווירוסים שיש הם: Downloader PS וZarox וגם יש איזה משהו שקוראים לו Generic StartPage.g שנראה לי ZAROX הדביק אותו והוא הדביק איזה שהוא קובץ ב \C:\Documents and setting\Nadav\Local Settings\Temporary Internet Files\Content.IE5\JU75O3O3 הDownloader PS הדביק איזה קובץ שנקרא Boot וגם יש איזה …

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  9. שלום, קודם כל רציתי לציין שהדיסק מקורי. אממ הבעיה שלי היא שנדפק המחשב ועשיתי לו התקנה מחדש והכל עובד רק כאשר בפעם הראשונה הוא צריך את הסיראל אז נתתי לו את המקורי שלי והוא לא מוכן לקבל אותו,מה יכולה להיות הבעיה שלו? עוד כמה דברים שרציתי להגיד על הדיסק: 1.את הדיסק קיבלתי עם מחשב חדש לפני כשנתיים שלוש (כולל הסיראל) 2.כבר התקנתי על המחשב הקודם שלי את הוינדוס הזה בלי שום בעיה עם אותו סיראל. תודה רבה למי שיפתור לי את הבעיה! (דרך אגב מי שרוצה לדעת למה לא הייתי פה הרבה זמן זה בגלל המחשב שלי שנדפק...) תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  10. שלום כל פעם שאני מעלה את המחשב מאז שפירמטתי והתקנתי XP מחדש בעת העלת החלונות צץ לי המסך של הסריקת דיסק הוא נותן לי אפשרות ללחוץ מקש כל שהו כדי לדלג, אבל עדיין זה מציק מאוד, עברתי על כל קבצי ה INI ולא מוצא איפה זה יושב. האם מישהו יודע איך להיפטר מזה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 879 צפיות
  11. כאשר המחשב עולה הוא מבקש ממני ססמה הבעיה פה שאני רוצה שנחלון של הססמא יעלה אחרי שכבר הוא נכנס עם היוזר שלי כי אני רוצה שהאי מיול יפעל מתי שהמחשב נידלק בדרך כלל ב 5 בבוקר .... המחשב שלי נידלק בשביל לאפשר אינטרנט למחשב השני בבית אני מעוניין שכאשר שלי נידלק האי מיול בינתיים יעבוד הבעיה שהססמא שעולה מגיעה לפני שהיוזר עולה כלומר אני צריך שהחלון של הססמא ינעל אבל לא-ח-ר שהיוזר שלי עלה ולא לפני כמו שיש את החלון בחירה של היוזרים ... בקיצור איך אני מכניס את החלון ססמא (שלוחצים על כפתור הווינדוס+L) שיופיע לאחר הכניסה לווינדוס תחת היוזר שלי ? יש דרך לשים אותו ב STURTUP ?...כי אם זה קובץ של ווינדוס מסויים שהוא מעלה אז זה כן אפשרי ..... ? תודה.

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  12. לא משנה כמה שומרים על המערכת, גם אם לא עלה עליה ספיירוור בודד מעולם, הותקנו מספר תוכנות בודדות, עדכונים קריטיים תמיד מעודכנים והכל מעולה, תמיד תוך חצי שנה המערכת תוריד מהביצועים שלה, פעולות קטנות יתחילו להיות איטיות יותר ועוד... יש מה לעשות חוץ מפורמט? כדרך אגב כל כמה זמן צריך להשתמש במאחה וסורק דיסק? כי בגלל שאני בממוצע כל 3-4 חודשים מוחק את כל הפרטישנים ויוצר מחדש, החלטתי שדיי מיותר להשתמש בשני העזרים האלה ואני פשוט לא מפעיל אותם :

• 11 תגובות
    • 986 צפיות
  13. אז ככה.. ראיתי שפירסמו פה הודעה למעלה על העיצוב של הוינדווס והחלטתי לנסות את התוכנות ואת האתרים השונים אך לא מצאתי את הכיוון שלי... ראיתי שלחבר שלי יש דסקטופ חיה ביותר... הנה תמונה: http://img2.echo.cx/img2/5811/mydesktop0mn.jpg עכשיו רציתי לדעת איך הוא עשה את זה.. אז אם מישהו יודע ומוכן לעזור לי אני אשמח מאוד.. תודה

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  14. Started by th£»Light,

אז ככה.. נעלם לי הסמל הפעלה מהירה של השולחן עבודה זה שלוחצים עליו והוא מגיע ישר לשולחן עבודה... רציתי לדעת איך יוצרים אחד חדש ואיזה פקודות לרשום.. ישנה עוד בעיה.. התקנתי דרך אתר זה http://www.topthemes.com/ theme לשולחן עבודה שלי ומשום מה אי אפשר להסירו ככה שנשארו לי הסמלים של התיקיות בצורה של החדש ואני לא יודע איך להחזיר לקודם ניסיתי להיכנס לאפשרויות ואז התאמה אישית ואז לשנות דרך שם ולא הלך זה לא שינה.. אז אשמח אם תעעזרו לי תודה! עריכה: התסדרתי עם הבעיה הראשונה עם השנייה לקחתי מבן דוד שלי את הקובץ\shell32.dll ניסיתי להלחליף והוא אומר שאי אפשר שיש תהליך שצריך לסגור קודפ

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  15. Started by galz,

לא מזמן היה קצר, ומאז בכל הפעלה של המחשב הוא רושם DISK BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER כשלוחצים אנטר הוא ממשיך הלאה להעפלה רגילה ותקינה לחלוטין של xp. זה טורדני ומעצבן. מה עושים?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by WinInc.dll,

מה המצב . יש מצב שמישהו משיג לי מדריך להתקנת WIN2000? אם אפשר עם תמונות? תודה זה דחוף מאוד תודה?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. מישהו יודע מה הבעיה עם הרצת הUpdate...?? לא מצליח לעדכן את Windows.. נותן שגיאה של ActiveX מישהו מכיר את הבעיה?? תודה

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  18. Started by ben007,

הבעיה נפתרה, למחוק בבקשה. תודה.

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  19. שלום התקנתי וינדוס מחדש במחשב ועכשיו כל פעם שהוא עולה, ובמידה ולא קיים בכונן CD דיסק ההפעלה של ווינדוס הוא כותב שיש בעיה בבוט ונדרש דיסק הפעלה. והוא מוכן לעלות רק אם יש בכונן דיסק של ווינדוס למרות שהוא כבר התקין את הווינדוס ואת הדרייברים של הלוח וכו'. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  20. Started by darkman,

עשיתי לי תקליטון בוט הוא עובד כמו שצריך. המחשב עולה מתחיל לקרוא מהתקליטון אחרי שנה שהוא רושם דברים הוא מגיע לדוס מה אני רושם שם? ניסיתי לרשום "SETUP.EXE", כמובן אחרי שהעברתי את הדוס לכונן של הCD והוא לא עשה כלום יש לי דיסק מקורי של 98 אובד עצות תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  21. Started by ben007,

שלום לכולם, אני כרגע אחרי פירמוט והתקנה מחדש של חלונות xp pro בהתקנה חילקתי את הדיסק לשני מחיצות, אחת 8 גי'גה למערכת הפעלה והשאר (30) להכל עכשיו אני שם לב, שהמחיצה השנייה, עם ה- 30 ג'יגה פשוט נעלמה. מופיע לי דיסק אחד של 8 גי'גה. מה עושים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. שלום, במחשב מוגדרים שלושה משתמשים, ואדמיניסטרטור, רואים את המשתמשים ואפשר להיכנס אליהם אבל לא לאדמיניסטאטור, ואי אפשר לשנות שום דבר.. איך אני נכנס אליו ואיך אני מוצא אותו תודה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  23. Started by dids22,

אהלן תראו יש לי הרדיסידק 120 גיגה sata והוא מחולק ל c=30giga d=15 giga e=60 giga (בערך - לא הכי מדויק) הקיצר היו לי כמה בעיות עם הווינדוס והחלטתי לפרמט אז הכנסתי את הדיסק של ווינדוס ואז כשהגעתי לשלב שאני צריך לבחור על איזה מחיצה להתקין את הווינדוס היתה לי בעיה (ד"א אני החלטתי לפרמט רק את כונן c ו d ואת כונן e להשאיר ) אז מחקתי שם את כונן c ו d ואז חשבתי שכל השטח שאי לא משתמש יהיה ביחד כלמר אם יש לי 50 גיגה שלא עשיתי אותו מחיצה אז שיהיה 50 גיגה אבל מה שקרה לי זה שה 50 גיגה האלה מחולקים לכמה חלקים (אחד 30 מגה ועוד אחד 35 גיגה ועוד 15) ואני רוצה לחבר אותם ביחד ולעשות שכונן c יהיה את כל ה 50 גיגה האחרים חח מקוהה שהבנתם למה שאני מתכוןןן מחכה לתשובבהה חח ובינתים אני על הפנ…

• 5 תגובות
    • 806 צפיות
  24. Started by sherlock1212,

יש איזה תקייה שאני לא יכול למחוק(זה רושם שאדם או תוכנית אחרת משתמשים בזה)ואני חושב שזה וירוס(זה עשה לי כמה בעיות) יש איזה דרך למחוק את זה? :s05:

• 2 תגובות
    • 703 צפיות
  25. Started by Natan_Rozen,

שלום, הורדתי קובץ לבדיקת מהירות מהאתר של הספקית שלי. הורדתי קובץ EXE והפעלתי אותו סתם, פתאום נפתח חלון דוס שחור ואח"כ שבאתי למחוק נרשם לי כי תוכנית אחרת משתמשת בקובץ. עשיתי ריסטארט, ועדיין, אותה בעיה. אני לא יכול למחוק את הקובץ. למישהו יש רעיונות איך אני מעיף את הקובץ הזה לכל הרוחות? ;D תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 736 צפיות

דיונים חדשים בפורומים