Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
athlon 500 128MB SDRam אני מפעיל את ההתקנה מהדיסק windows XP זה מעתיק את הקבצים...עושה אתחול... ונתקע אחרי שהוא כותב את זה... looking for boot records on IDE 0...ok
-
- 2 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך עזרה דחופה.. הכונן סידירום שלי והצורב שלי לא מזוהים בווינדוס פתאום? איך מסדרים את זה לעזאזל..? תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בתיקיות מסוימות במחשב שאני ניכנס אליהם זה ישר יוצא לי מהתקייה?? מה עושים ? תודה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום,המחשב מאז אתמול לא עולה לי,שאני נכנס לווינדוס הוא עושה לי כמה שגיאות עם הקובץ SHELL32.DLL עכשיו נראה לי הוא נמחק או משהו אז מצאתי לינק לקובץ הזה עכשיו הקטע שאני בכלל לא יכול להכנס לווינדוס ובסוף הוא מבקש ממני לעשות ריסטרט או להכנס ל Administrator , איך אני נכנס ל Administartor? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני משתמש בגירסה הרגילה שמגיעה עם הווינדוס. השאלה שלי היא כדלקמן: יש לי כמה חשבונות ... אחד מהחברה שאני עובד בה(POP3 כמובן) ועוד אחד של Gmail. שניהם מוגדרים בoutlook. הבעיה היא כזאת...כל האימיילים שמגיעים משניהם נכנסים ישר ל inbox. איך אני יכול לדעת איזה מהם הגיע לחשבון של gmail ואיזה לחשבון של החברה... יש אפשרות לפתור inbox נפרד לכל חשבון????? אם כן איך??? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום חברים, בתאריך 22 ליולי השיקה מיקרוסופט את גרסאת הבטא לציבור הרחב (כנראה גרסא שנייה .....) הקובץ להורדה הינו קובץ זיפ, ההורדה והשימוש על אחריותכם. http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=25c7e9f0-97cf-4c95-b321-53b814ad82c4&DisplayLang=en
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מאז שפרמטתי את המחשב הוא נתקע אחרי כמה דקות שאני נכנס למשחק(נראה לי שזה בעיה ב-windows אבל אני לא בטוח) מה לעשות? כבר פרמטתי פעמים ??? יש איזה דרך לבדוק מה הבעיה?
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוב אז ככה כשאני נכנס לתהליכים אני רואה שיש לי לא אחד ולא שתים לפעמים אפילו שלושה פעמים את הדפדפן של אקפלור פועל למרות שהוא סגור כשאני עושה לו סיים תהליך הוא נסגר ונפתח מחדש שוב... מה אני יכול לעשות בקשר לבעיה הזאת אנא עיזרו לי תודה!! הוספתי תמונה כדי שתראו שיש שני אינטרנט אקספלור פתוחים בו זמנית למרות שהם לא היו פתוחים ובאותו רגע האינטרנט היה סגור לחלוטין... ועוד דבר אחד.. לפעמים הוא מגיע לשימוש בזיכרון של כמעט 40,000 K - שזה לא הגיוני בכלל.. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מהיום במספר אתרים שניסיתי להיכנס הדבר הזה קורה.. לא נותן לי להיכנס מה זה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
התקנתי לפני חודש talisman (לשינוי סביבת העבודה) עכשיו הסרתי אותו ושאני מעלה את המחשב אני רואה רק את הTRAY ואני מעוניין להחזיר את סביבת ווינדוס. למישהו יש מושג כיצד אני יכול להחזיר את סביבת ווינדוס המקורית.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, הבעיה שיש לי עכשיו קרתה לי בעבר ועזרו לי לפתור אותה עם סימון של משהו ברג'יסטרי, אבל אני לא מוצא את התארד שפתחתי שם. הבעיה שלי היא, שאני לוחץ לחצן ימני ומאפיינים של שולחן עבודה, אז יש לי רק 2 לשוניות, איך אני מחזיר את כולן ? זה היה משו ב regedit לפי מה שאני זוכר .. תודה
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת האם ואיפה יש אפשרות לראות את תאריך ההתקנה של מערכת ההפעלה בכל מחשב. וכן אם אפשר - גם לגבי שאר התוכנות. האם יש איזשהו לוג מסודר לזה ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
מה יותר טוב Xp professional או xp home edition? ומדוע?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
פתאום התחיל לכתוב ג'בריש במקום עברית רק באקספלורר הנה עכשיו אני כותב במסמך טקסט ומעתיק לאקספלורר וזה בסדר... יש למישהו מושג איך מתקנים את זה ? יכול להיות שנגעתי במשהו ? אגב אנגלית הוא כותב בסדר גמור...
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
-
יש לי Theme,Logon,Boot screen מיוחדים. אני רוצה להכין דיסק התקנה של ווינדוס שלאחר ההתקנה הTheme יהיה מה שהגדרתי לו ולא מה שיש בדרך כלל וככה גם ה-Boot Screen וה-logon. איך אני עושה את זה? ואני גם רוצה שבנוסף הוא יתקין אוטומטית FireFox ו Thunderbird. איך אני עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום... ברצוני לתכנן את חלוקת המחיצות, אני אשתמש ב- Partition Magic 8. זו התוכנית: הארדיסק ראשי - 160 ג'יגה - NFTS - מאסטר, SATA, WD Caviar SE: /C: מחיצה בעלת 5 ג'יגה למערכת ההפעלה בלבד. D/: מחיצה לגיבויים, קבצים, משחקים, הכל כולל הכל. הארדיסק משני - 40 ג'יגה - IDE WD Caviar SE: E/: שטויות, גיבויים של שטויות וקצת pr0n. שאלות - האם החלוקה טובה? (המליצו לי על 5 - 10 ג'יגה נפרדים לווינדוס, למרות שאני ממש לא בעסק של גיבויים שוטפים או Ghost) איך אתם מחלקים? האם ברגע שתתבצע החלוקה, ה- Program Files ו- Documents & Settings יהיו ב- D? לאלו מחיצות להגדיר pagefile, ואיך? תודה מראש! ברכות, muaddib
-
- 8 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה רצינית! אתמול קרס לי ההארדיסק (SATA 120GB) במחשב ואני חייב לשחזר את הנתונים שעליו. בנוסף להארדיסק הזה יש לי רק עוד הארדיסק USB חיצוני, וחשבתי לעצמי שאני אתקין את הוינדוז על ההארדיסק החיצוני ואז על ההארדיסק החיצוני הזה אני אתקין תוכנה לשיחזור נתונים ואני אשחזר את החומר הרגיש שאני חייב לשחזר מההארדיסק SATA שקרס לי אתמול. אבל כשהתחלתי להתקין את הוינדוז אז הוא זיהה את הההארדיסק החיצוני USB אבל הוא אמר לי שהוא לא מוכן להתקין עליו את הוינדוז. האם זה אפשרי להתקין וינדוז XP על כונן USB חיצוני?? האם יש דרך פשוטה ונוחה יותר לשחזר את הההארדיסק SATA שקרס?? אני מודה מראש לכל מי שינסה ויעזור לי כי אני ממש אובד עיצות וממש נכנס פה לדיכאון אם ילך לי כל הפרוי…
-
- 8 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, כשאני פותח סרט במחשב בעזרת התוכנה winamp או windows media player אז המחשב פשוט נתקע, כלומר כשאני עושה ctrl alt del זה רושם לי שמחשב עובד ב 100 אחוז מאמץ. כשאני שומע שירים אין לי את זה. מחקתי והתקנתי מחדש את התוכנות עדיין הבעיה ממשיכה לי, ניסיתי כמה סוגי סרטים וכאמור הבעיה עדיין ממשיכה. אשמח אם תעזרו לי. תודה
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha…
-
- 30 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום, קניתי הארדיסק חדש (WD 80GB) חיברתי הכל כמו שצריך, כולל מאסטר סלייב, ראשוני ומשני (יש לי שני סידי רומים ושני הארדיסקים) הביוס מזהה הכל כמו שצריך, גם ווינדוס מזהה הכל כמו שצריך (בלוח הבקרה - הכל טוב בלי בעיות) רק ב"מחשב שלי" לא מופיע ההארדיסק החדש. מה לעשות ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
דיברתי אתמול עם מישהו שאמר לי ששהוא מכיר מישהו שקנה מחשב חדש עם 2 גי'גה זיכרון והוא מריץ את הוינדוס דרך הזיכרון מה שלמשל גורם לפוסט לקחת 3-5 שניות לפי דבריו ד"א לא מדובר בילד קטן אלה באדם מבוגר בעל ידע , ודבר שני קראתי בכל מיני מקומות שזה אפשרי אך עדיין לא ראיתי אף אחד שבאמת עושה את זה אז רציתי לשאול אתכם איך עושים את זה וכמה זה באמת משפר את התיפקוד של הוינדוס ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 727 צפיות
-
-
כשמנסה לצפות בקבצים ב כונן d ו e מקבל שגיאה וניסגרת התיקייה מה הסיבה לכך תודה מקובץ השגיאה <?xml version="1.0" encoding="UTF-16"?> <DATABASE> <EXE NAME="SYSTEM INFO" FILTER="GRABMI_FILTER_SYSTEM"> <MATCHING_FILE NAME="advapi32.dll" SIZE="616960" CHECKSUM="0x8E9BCF02" BIN_FILE_VERSION="5.1.2600.2180" BIN_PRODUCT_VERSION="5.1.2600.2180" PRODUCT_VERSION="5.1.2600.2180" FILE_DESCRIPTION="Advanced Windows 32 Base API" COMPANY_NAME="Microsoft Corporation" PRODUCT_NAME="Microsoft® Windows® Operating System" FILE_VERSION="5.1.2600.2180 (xpsp_sp2_rtm.040803-2158)" ORIGINAL_FILENAME="advapi32.dll" INTERNAL_NAME="advapi32.dll" LEGAL_COPYRIGHT="© Microsoft Corp…
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-