עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. ככה: קניתי מחשב נייד עם vista בתוכו ורציתי להפוך אותו ל-xp , רק שאחרי הפירמוט נמחק הריקוברי ועכשיו יש לי xp בלי דרייברים ואין דיסקים לדרייברים מה אני יכול לעשות?, איך אני יכול לסדר את הקבצים של הrecovery במחשב איכשהו ?..

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  2. Started by sd1,

היי אני רוצה לפרמט את WINDOWS XP שלי והדיסק הקשיח שלי הוא 160GB איך אני מחלק את המחיצות ל-2 כוננים C ו-D? וכמה GB לשים לו בכונן C ו-D איך לרשום את זה תעזרו לי בבקשה.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  3. Started by ZUMARA1,

טוב אני רוצה לפרמט ושאני מגיעה לקטע ל הBOOT מהדיסק המחשב רוצה שאני ילחץ על כפתור כדי לאשר אבל המקלדת מכובת בקטע הזה של ההפעלה.... היא דלוקה בהתחלה לביוס ו שהוימדוס עולה מה אפשר לעשות?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  4. Started by Radeon38,

שלום האם יש כלי יעיל להסרה של SP3 ללא פגיעה כלשהי במערכת הפעלה והתקנה נקיה של SP2 בימים האחרונים המערך רייד שלי משתגע והערכים של הכוננים קופצים לגדלים מטורפים כמו טרה וחצי ויש סך הכל 2 רפטורים 36 אני מניח שזה קשור ל SP3. אשמח אם יש איזו תוכנה להסרה של התוסף הזה. בברכה.

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  5. Started by adys,

שלום לכולם יש לי מחשב שולחני ומחשב נייד שניהם XP SP2 בד"כ הייתי מתחבר מהנייד עם כבל רשת לנתב ומעתיק מהשולחני את מה שאני צריך (נכנס אל השולחני מהנייד) פאתום אני מקבל את הבעיה הזו "You might not have permission to use this network resource" ובטח אתם מכירים את הפתרון של ה restrictanonymous http://support.microsoft.com/kb/913628 מה הבעיה? אחרי שאני עושה RESTART ה restrictanonymous. חוזר להיות 1 למרות שאני מאפס אותו הבעיה התחילה השבוע ולא ברור לי כלל למה ומדוע... ממש תקוע , אשמח לכל עצה תודה עדי

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  6. Started by hellyeahmofo,

היתה לי מערכת xp פרו בעברית , עקב שגיאה ב boot.ini שלא יכלתי לתקן עשיתי לה repair עם דיסק התקנה של מערכת באנגלית , עכשיו זאת מערכת באנגלית , הבעיה שהיא שבמיקרוסופט אאוטלוק אין עברית , כל ה subjects וה folders הקיימים כתובים בג'יבריש במקום בעברית איך מחזירים? עברית אגב מן הסתם מותקנת

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  7. שלום, אני חושב שחסרות לי כמה תוכנות או תוספות לאקספלורר בשביל לשמוע רינגטונים, אבל אני לא יודע מאיפה להוריד אותן, האתר עצמו עולה בסדר וגם שאני לוחץ על רינגטון זה עולה ומראה לי שהוא משמיע את השיר אבל בעצם אני לא שומע כלום. אם תוכלו לעזור לי אני מאוד אודה לכם, בתודה, דודי.

8. שלום בטעות עשיתי מחיקה לצמיתות (Shift + Delete) של תיקיה שחשובה לי מאוד (מסמכים ותמונות). האם יש דרך כלשהי לשחזר את הקבצים?

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  9. Started by yiftach2,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מחשב חדש (למשחקים) וכנראה שארכוש את WIN8, סליחה על בורות אבל הייתי רוצה לדעת האם משחקים שיצאו בשנתיים-שלוש האחרונות (Civilization 5, Shogun 2 וכו') יוכלו לפעול עם המערכת הנ"ל? תודה למגיבים,

10. יש לי 2 אופציות : מצא באופן מקוון את הבעיה והפעל מחדש הפעל מחדש זה הדוח : ‏‏חתימת הבעיה: שם אירוע הבעיה: APPCRASH שם היישום: Explorer.EXE גירסת היישום: 6.1.7600.16450 חותמת הזמן של היישום: 4aebab8d שם מודול התקלה: ntdll.dll גירסת מודול התקלה: 6.1.7600.16559 חותמת הזמן של מודול התקלה: 4ba9b802 קוד החריגה: c0000005 היסט החריגה: 0000000000051c30 גרסת מערכת ההפעלה: 6.1.7600.2.0.0.256.1 מזהה אזור: 1037 מידע נוסף 1: 4b10 מידע נוסף 2: 4b1041d8b9232ded1cfad3c58d2cc4d4 מידע נוסף 3: 40f2 מידע נוסף 4: 40f232d09e2b6ca7c0ca3b8f7dcc8895 קרא את הצהרת הפרטיות שלנו באינטרנט: http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x040d ‏‏אם הצהרת הפרטיות באינטרנט אינה זמי…

• 1 תגובה
    • 3.9k צפיות
  11. מה זה DHUPDT, ISTSVC , DHSVR? החודש שמתי לב פתאום שיש לי כל מני תוכניות, שבחיים לא ראיתי קודם, שפועלות ברקע (CRT+ALT+DEL) ולוקחות לי מלא זיכרון מהמחשב. למשל בלי ה- DHSVR וה-DHUPDT המחשב פועל על 150-165 PF ועם התוכנות זה על 180 PF לפחות. עד היום תמיד היתי סוגר אותם כל פעם שהיתי נכנס למשחק או לפעמים סתם כהמחשב פעל לאט מדי, היום עשיתי חיפוש ומצאתי את קבצי הEXE שלהם בתיקיה של ווינדוס, ואני לא יודע אם למוחק אותם או לא, אתם יודעים מה השימוש שלהם? אם יש בכלל?

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  12. שלום אני משתמש בשיתוף תיקיות של WIN7 לא מעט. האם יש דרך לשתף תיקייה מסויימת עם כולם בהרשאת קריאה בלבד, אבל עבור מחשב ספציפי (שלי) בהרשאת קריאה וכתיבה? אני מעדיף לעשות את זה דרך הממשק של WIN ולא בהתקנת תוכנה ייעודית

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  13. שלום לכולם, אני מתכנן להחליף לןח אם ומעבד..הורדתי את ההתקנה של חלונות 10 מהאתר של מיקרוסופט לדיסק און קי כמו שצריך.. זה יספיק?(יש לי כרגע מקורי...אחרי שדרוג מ-8),או שצריך את הסריאל?איפה אני מוצא אותו אם כן..). תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by itairaz99,

אני צריך הורדה של ווינדוס 7 שבאמת עובדת. ניסיתי הרבה הורדות וכלום לא עבד לי :'( :-\ אני רוצה את זה כדי לצרוב על דיסק ולהתקין במחשב נייד חדש שאני הולך לקנות ויהיה בו רק linux... אני צריך 64bit כי יהיה למחשב 3g זיכרון. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 764 צפיות
  15. Started by urich,

המחשב נידלק מערכת ההפעלה (me) עולה ואז קופץ מסך (windows socket error: (10048 'on API 'bind מסך על גבי מסך עם אותה ההועדעה במשך כחצי שעה אפילו שלוחצים על כולםok זה לא עוזר הבעיה חמורה ומשגעת את המוח.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם,הבעייה שלי כזאת: אחרי שאני משחק קצת במשחק מסויים (DIRT 3,CSS לדוגמא) נהייה לי ארטיפקטים על המסך לשנייה מלבנים אלכסוניים בצבע סגול ונעלם. אחרי כמה פעמים שזה קורה,נהייה דבר חדש. התמונה במסך קופאת ל2 שניות,אחרי זה המסך משחיק לגמרי לעוד 3 שניות ,ואז ממשיך כרגיל וחוזר חלילה כל דקה בערך -קפיאת תמונה לשנייה שתיים-מסך שחור לכ-3 שניות-המשך כרגיל.המשחק עצמו לא נתקע וגם לא הסאונד.אחרי שמסתיים כל התהליך הזה של ה 5 שניות בערך אני ממשיך כרגיל. אחרי כ 10 פעמים שקורה התהליך מגיע המסך הכחול ומסיים תעסק. זה מה שמופיע: Problem signature: Problem Event Name: BlueScreen OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1 Locale ID: 1033 Additional information about the problem: BCCode: 116 …

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  17. Started by refael111,

אחרי התקנה נקייה של win 7 pro 32 bit אני מקבל את ההודעת שגיאה הזאת בעת התקנת עדכונים ל-Windows Update אין אפשרות לבדוק כעת אם קיימים עדכונים, משום שהשירות אינו פועל. ייתכן שיהיה עליך להפעיל מחדש את המחשב. בדקתי את ה- services של windows update והוא תקין דחוף תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 6.6k צפיות
  18. Started by DAVIDKI19,

המחשב שלי INTEL I5 GTX275 2*2 DDR3 Asus P7P55D LE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR3 DIMM, Audio, Gigabit LAN) כרגע אני על XP 32ביט אני חושב להתקין וינ 7 או וינדוס XP 64 ביט אני חושב ש המחשב לא רואה את כל ה4 ג'יגה. תודה.

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  19. Started by pssheba,

בידי nav שאפשר להתקינו ל win98 אך אי אפשר ל2000. מישהו יודע אם והיכן ניתן להוריד nav ל win2000. ואגב כך, מישהו שמע על וירוס בשם orchestra ? כיצד מתמודדים מולו ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  20. שלום לכולם. היה לי מותקן בכונן סי את גרסת ה RC של וינדוס 7, אך כי נגמר לו התוקף אז התקנתי במחיצה אחרת את הגרסא הסופית. כעת אני מעוניין להפטר מהוינדוס הישן. העפתי את נקודת הכניסה שלו באמצעות EasyBCD וכעת הוא נכנס לי ישירות לוינדוס החדש, אך השאלה אם אני יכול לפרמט את המחיצה ההיא, כי היא המחיצה הראשונה בדיסק ועליה יתכן מותקן ה BOOT LOADER. האם ניתן לבדוק היכן הוא מותקן, ולהזיזו? או שאאלץ לבצע התקנת תיקון. תודה לעונים. (איפה נעלמו ימי ה BOOT.INI הפשוטים..)

21. אני מוריד את Windows Vista Ultimate והורדתי את התוכנה של Microsoft שבודקת אם המחשב שלך מוכן ל-VISTA. הכל טוב ויפה רק שיש בעיה עם הזכרון. הזכרון שלי הוא 512 MB ורשום שצריך לפחות 1 GB זכרון. נראה לכם ש- Windows Vista Ultimate יעבוד לי כמו שצריך גם עם 512 MB זכרון? אם זה עוזר אני לא ממש משחק במשחקים אני לרוב משתמש בתוכנות, גולש באינטרנט וכ'ו. ועוד שאלה יש לי את Norton Ghost ואני רוצה לגבות את המחשב על דיסקים ולהתקין את ויסטה ולהעביר את כל המחשב שהיה לי לויסטה, זה אפשרי? תודה..

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  22. Started by ronen_pr,

אני מקווה שאני במקום הנכון. התקנתי לפני שבוע windows מחדש, ויש לי בעיה שחוזרת על עצמה. באתרים מסויימים אני לא מצליח להיכנס למקומות מסויימים, בתירוץ שהם לא בטוחים. באחד האתרים הוא מוציא לי הודעת שגיעה שמשגעת אותי ואני לא מבין מה עושים איתה: Error On Page. Error: 'this.form.value4' is null or not an object מה עושים? תודה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  23. אז כמו שרשמתי בכותרת יש לי דיסק של וינדוס ואני לא מצליח להתקין אותו מחדש כל פעם שאני עושה איתחול הוא מגיע למצב שהוא אומר לי לבחור בין מצב בטוח או תצורה אחרונה שפעלה או להתחיל כרגיל ובעצם לא קורא את הדיסק בשביל ההתקנה מישהו יכול לנסות לתת לי הסבר מדוע זה קורא ואיך אני יכול להתקין את הוינדוס.

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  24. Started by warezman,

איזה ווינדוס ויסטה הוא טוב? יש את Ultimate Home premium Home Basic איזה גרסא הכי מומלצת?

25. יש לי פונטים ומספר תוכנות (פרוצות) של אדובי, שעובדים על XP. אני עומד לקנות חמשב חדש, האם הפונטים והתוכנות הללו ירוצו חלק על הויסטה? תודה

• 1 תגובה
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.