עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. Started by Turbine,

אחרי כמה שעות שהמחשב שלי נשאר דולק... המחשב מתחיל לקרטע.. כלום לא זז טוב, המעבד מתאמץ קבוע !! ורשום בTASK MANAGER שזה ה System Idlle Process .. מה זה?? איך אפשר לעצור את זה או לגרום לזה לא להפריע בצורה כזאת???

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לא ניתקלתי בבעיה הזאת עד היום , בזמן שראיתי סרט פיתאום הופיע שומר המסך , לא הבנתי למה הוא הופיע אז פשוט הזזתי את העכבר קצת כידי שהוא יעלם והמשכתי ליצפות בסרט, אבל זה חזר על אצמו ולא פעם אחת. מישהו יודע מה גורם לזה? אני מישתמש ב Vista Ultimate 64bit וצפיתי דרך WMP 11 ואני ידגיש עוד פעם , זאת הפעם הראשונה שזה קורה ובזמן שהשומר מסך הופיע הסרט לא נעצר אלה המשיך להיתנגן.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. כמו שכבר אמרתי יש לי בעיה עם אחד הכוננים שלי.... יש לי על המחשב שני כוננים אחד מהם 20 GB שהו מחולק לשניים והשני 40GB והוא לא מחולק. והנה הבעיה, חבר שלי רצה להעתיק ממני את כל השירים שיש לי על המחשב ולא יכולנו לצרוב את הכל אז פירקתי את הכוננן והבאתי לו אותו. באותו היום הייתה לי בעיה במחשב והWIN-XP התחיל לפשל, התקשרתי לחבר שהוא טכנאי באיזה חברה והוא אמר לי שהמחשב שלי לא מספיק חזק בשביל XP והמליץ לי לפרמט ולהתקין 98 וכך עשיתי ואכן כן הכל עובד יותר טוב, אבל............ חבר שלי החזיר לי את הכונן שלקח (40BG) ועכשיו אני לא יכול לראות אותו בWINDOWS, אני חושב שזה בגלל שהוא היה בXP ואני לא יודע מה לעשות? יש לי שם המון אבל המון מידע חשוב שאני צריך.... מישהו יכול לעזור לי??? תודה מראש…

4. מצאתי בכונן D שלי (לא כונן המערכת) כמה תיקיות שנראות כמו דברים שאני לא רוצה על המחשב שלי (שמות הקבצים נראים כמו איזה קידוד של משהו - אוסף אותיות ומספרים שצורה שנראית אקראית) וניסיתי למחוק אותם דרך האדמיניסטרטור שלי. להפתעתי גיליתי לא רק שאין לי הרשאות, אני אפילו לא יכול לשנות את ההרשאות כך שיהיו לי הרשאות. רשום You require permission from SYSTEM to make changes to this file לחיצה ימנית > Properties > מחקתי את זה שזה יהיה Read-only (למקרה שזה קשור, אבל זה לא משנה, אני עושה Apply וזה תמיד חוזר להיות מסומן) בלשונית Security, אני עושה Edit עבור שם המשתמש שלי, Administrator, Users... אני מקבל שגיאה Access is denied. הפכתי את ה- Administrators ל- Owner של התיקייה (לשוני…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. היי אנשים , הורדתי המון תוכנות\התקנות לאחרונה , ומשום מה 90% מהם אני לא מצליח להתקין. הורדתי לדוגמא את הדרייבר של ATI , ואת הדרייבר ללוחות עם הצ'יפ של Nvidia ושניהם לא עובדים. הורדתי תוכנות למחשב כף יד שלי , וגם שם זה אומר לי שהקובץ curropted , או שהוא לא מצליח לפתוח בכלל את התוכנת התקנה. למישהו יש מושג מה קורה עם זה? אני מוריד את הכל , עם התוכנת ההורדה הרגילה של windows (גם עם dap זה עשה לי אותו דבר) תודה.

• 5 תגובות
    • 787 צפיות
  6. Started by gkman,

שלום. יש לי שתי יציאות שמע במחשב. אחת קידמית והשניה אחורית. לאחרות מחובר הרמקולים של המחשב ולקידמי אני מחבר אוזניות כשאני רוצה להשתמש בהם ( אני בטוח שככה זה אצל כולם..) הבעיה היא שבמקום שהמחשב ינגן את השמע ברמקולים ואז כשאני מחבר אוזניות ליציאה הקידמית הוא יפסיק לנגן דרך הרמקולים וינגן לאוזניות, המחשב ממשיך לנגן דרך הרמקולים ומתעלם מהאוזניות. פתחתי את לוח הקרה ואת ההגדרות של השמע. ושם שיניתי את הברירת מחדל אל היציאת שמע הקידמית. עכשיו החשב מתנהג הפוך- מנגן דרך האוזניות ומתעלם מהרמקולים. איך אני מתקן את זה? יכול להיות שזה הדרייבר? מהתבוננות במנהל ההתקנים ראיתי שתוכנה אחת להמרת קבצי אודי\וידיאו התקינה דרייבר להתקן וירטואלי - יכול היות שזה זה? אני אנסה לחפש עכשיו דרייבר לכרט…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by idofr,

שלום לכולם, בצורה מפתיע לא מצאתי תשובה בחיפוש ולכן אני ישאל ישירות אני מתכנן לקנות את ה7 גרסת העדכון ולא המלאה מכיוון שהיום יש לי ויסטה אולטימייט מקורי אמיתי וחוקי (כמובן) עכשיו יש לי 3 שאלות 1. האם אפשר להתקין את ה7 ישירות או שחייבים להתקין קודם את הויסטה? 2. אני מתכנן להרחיב את ההקתנה לעוד 3 מחשבים, הבנתי שבויסטה לא אמורה להיות עם זה בעיה ואפילו עשיתי את זה בעצמי בזמנו עם הXP אבל האם זה יהיה בסדר עם ה7 גרסת השדרוג? 3. האם אפשר לעשות אקטיבציה באותו בזמן גם למערכות 64BIT וגם ל32? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. לאחרונה הויסטה לא הפסיקה לעשות בעיות החלטתי שאני מפרט אותה. עכשיו אחרי הפרמוט אני מקבל תוצאה נהדרת לכרטיס מסך: 4.4 ו4.0 ואמרתי לעצמי בטח אני יעדכן דרייברים זה יעלה עדכנתי דרייברים חדשים ופתאום התוצאה ירדה ל: 2.6 ו3.4 משהו פה ממש מוזר אגב העלתי עוד את הOC שלי לכרטיס מסך בזכות זה התוצאה הגבוהות . (יחסית לכרטיס readon 9550 128mb)

• 5 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by club_501,

בהארד דיסק של 80 גיגה מה כדאי ntfs או fat 32?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by DrStyle,

אממ.. שאלה ראשונה.. יש לי על המחשב הזה XP PRO איך אני יודע אם זה 32BIT או 64? דבר שני אני קונה מחשב חדש עדיין בהתלבטות אם לשים VISTA או להשאר עם XP אז השאלה זה אם עם 32BIT זה קורא 3.2GB אז זה מנצל גם רק אותו במשחקים? עוד דבר.. אני יודע שיש נעוץ על כל ההתרונות והחזרונות של VISTA 64BIT.. אבל זה עדיין לא כל כך עוזר לי.. אני לא יודע מה לשים.. יהיה לי מחשב חזק 4GB E8400/Q9XXX ואני עדיין לא יודע אשמח לשמוע פה דעות אישיות ד"א מה עם XP 64BIT? אף אחד לא מדבר עליו

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  11. כמו שכתבתי בכותרת, אני מעוניין לפרמט את המחשב ועל הדרך להעביר אותו לכונן אחר (SSD). ברשותי גרסת השדרוג של מערכת ההפעלה ודיסק ההתקנה של XP (מה שהייתי צריך בשביל להתקין את 7). רציתי לדעת איך אני יכול לעשות זאת בדרך הפשוטה ביותר? תמונת מערכת? איך אני ניגש לתמונת המערכת שיש לי במחשב? את תמונת המערכת אני צריך לצרוב על DVD ואחרי זה לעשות BOOT דרך הצורב? להתקין ישירות מדיסק ההתקנה של WIN7? (הכנסת המפתח תאמת שזה המחשב הנוכחי, נכון?). להתקין מההתחלה XP ואז את 7? (זה דבר שאני פחות מעדיף, אין לי כוח להתעסק עם זה). רק כדי שלא ספקות הכל מקורי. אני מעוניין להשתתף בקנייה הקבוצתית של ה-SSD (חברים שלי קנו אותו ב-900~ ש"ח), בגלל זה זה חשוב לי. אשמח לעזרה.

• 32 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by no_way,

שלום, יצא לי כמה וכמה פעמים לפרמט לחברים את המחשב וכל פעם הייתי צריך להתקין ההכל מחדש, תוכנות דרייברים וכו. האם יש שיטה לעשות דיסק התקנה (WIN 7 OR 8) שעליו יהיה כבר את כל התוכנות מותקנות? תודה הרבה

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by bati6,

אהלן, התקנתי וינדוס 8.1 pro והבנתי שיש שם תוכנה מובנת של אנטי וירוס, כמה שאלות עליה, 1. איך אני מגיע אליה?(אני חדש בוינדוס 8 המסובך) 2. האם היא באמת טובה כמו כל אנטי וירוס אחר או שעדיף להתקין אנטי וירוס חיצוני? 3. אם ואכן היא טובה ואני משאיר אותה, האם אני צריך להגדיר שם משהו כדי שזה לא יפגע לי במשחקי מולטיפלייר? תודה

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  14. Started by Golden Fish,

Windows server 2008 vs vista sp1 טוב הרבה נכתב על וויסטה אבל לאחרונה יצאה גרסה חדשה ל ws, שיטוט קליל בגוגל, נכתב רק שבחים על WS08 (ה core דומה ל vista sp1) אני לא ארחיב במילים כרגע רק אתן חומר למחשבה, אציין שכל ה"גרפיקה" של וויסטה יש גם ב ws רק צריך לסמן והתקין מה שהופך את WS למאוד מודולרי. לינקים? www.win2008workstation.com http://exo-blog.blogspot.com/2008_03_01_archive.html http://blogs.msdn.com/vijaysk/archive/2008/02/11/using-windows-server-2008-as-a-super-desktop-os.aspx אז אם משהוא לוקח על עצמו לערוך בדיקה...תודה.

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  15. Started by Judas Iscariot,

שלומות, מישהו מכם יודע במקרה איך לעזאזל אני יכול לשנות את השפה של המדיה פלייר(11) לאנגלית? זה משגע אותי שהוא ככה בחצי עברית(יישר הטקסט לימין) ובחצי אנגלית(האובייקטים עצמם מיושרים לשמאל). תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 588 צפיות
  16. אני יודע שיש פקודה לזה אבל לא יודע מה היא... תודה

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  17. שלום יש לי מודם THOMSON שאני רוצה לחבר אותו על USB הבעיה שלדרייבר אין אישור דיגיטלי וכמו שאתם יודעים בגרסא ה64 חייבים חתימה דיגיטלית. לכן חשבתי אולי יש דרך ליצור חתימה או לבטל את הבדיקת חתימות של וינדוס

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  18. חברים שלום, קניתי מחשב עליו 8.1. התקנתי כבר את כל הדרייברים והתוכנות ואז נזכרתי שיש לי רשיון וגרסה מלאה ל 8.1 PRO (דרך שירות DREAM SPARK, למי שמכיר). האם יש דרך יציבה לעשות את השדרוג, ללא התקנה נקיה? אין לי זמן להתקין ולהגדיר הכל מחדש. אשמח להמלצות. תודה!

• 3 תגובות
    • 2.7k צפיות
  19. שלום אחת ל 5-6 לחיצות על לינק מסויים (לא משנה איזה ואיפה) נפתח לי חלון חדש לאתר ALI-EXPRESS ולאתר הימורים כלשהו. זה ממש מציק, עשיתי ניקוי מזיקים וסריקת וירוסים והכל היה תקין. איך אפשר להיפתר מהבעיה הזו ?

20. היי, בזמן האחרון כל תיקיה שאני פותח עם יחסית הרבה קבצים אז לוקח לה דיי הרבה זמן להיפתח וגם שאני מגלגל עם העכבר למטה אז זה לא עובר חלק.. כאילו למחשב קשה עם כל האייקונים של הקבצים.. לדוגמא שאני פותח את "התמונות שלי" אז לוקח לזה בסביבות החצי דקה.. וזה לא שהמחשב שלי גרוע..יש לי C2D,3GB RAM וכו'... אז מה אפשר לעשות בנידון כדי שהתיקיות יפתחו יותר מהר והכל יהיה חלק? תודה, דניאל.

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by blitz,

מישהו יודע אם אפשר להתקין דרייבר ל-USB2 מבלי לעדכן את ה- XP שלי עם SP1 ?

• 6 תגובות
    • 737 צפיות
  22. Started by דני זוקו,

ויסטה 86 ביט אמורה לעלות חלק על: 4 גיגה 800 core 2 dou e8400 ו- 9800gtx ?????????

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by lioryb,

שלום התקנתי WINDOWS 7 על נייד - DELL STUDIO 1537 - כמערכת הפעלה יחידה. את רזולוציית המסך הגדרתי לרזולוציה הגבוהה ביותר (1280x800). מדי פעם, כשהמערכת מתעוררת מ-HIBERNATE או STAND BY, הגדרות הרזולוציה משתנות והמסך עובר לרזולוציה הכי נמוכה שלו (800x600) ללא שום סיבה לנראית לעין, ואז אני צריך לשוב ולהגדיר מחדש את רזולוצייית המסך. מישהו נתקל בבעיה דומה? מישהו מכיר פתרון? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. אתמאל,בהיותי מנסה להתקין את חבילת האבטחה ה-3 של מייקרוסופט ל-XP המחשב נדפק. בכל מקרה,החלטתי לפרמט,היה לי יותר נוח. הבעיה היא שדיסק ה-XP שברשותי הוא באנגלית. לאחר שהתקנתי את חבילת האבטחה ה-3 התקנתי גם את חבילת השפה שמייקרוסופט שיחררה לבעלי SP3. שיניתי את כל ההגדרות לעברית - אך שום דבר לא משתנה. מה אני יכול לעשות? תודה מראש, MuTaTiOn.

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  25. https://blogs.windows.com/windowsexperience/2016/05/10/announcing-windows-10-insider-preview-build-14342/

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.