עבור לתוכן

Windows

פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה

1. שלום לכולם! הודעה מרשיעה לכולכם מיקרוסופט הוציאו את הקומפוננט הזה שכבר אין מצב שאתה מתחמק ממנו, הוא יקפוץ לך או כשתכנס ל WINDOWS UPDATE SITE או כשמערכת העדכונים האוטומטית שלך תתחיל לבעוט בצד למטה. כנראה, לפי מה שהבנתי זה בודק את הסיריאל שלך אצל מאגר מידע שמיקרוסופט אספה שבנוי ממספרי קניה שנתקבלו ממהחנויות המורשות והסיראלים המתאימים להם. כעט כל פעם שתנסו להוריד עדכון מהאתר של מיקרוסופט תגיעו לעמוד הזה. אלא אם כן שילמתם כסף לבן אדם הכי קפיטליסט ומגעיל בעולם. אז יאללה אנשים תתחילו לרוץ לקנות WINDOWS מקורי ותחזירו את האדם השני הכי עשיר בעולם(אחרי איל נפט* ערבי ) למקום ראשון ;D או שתעדיפו לחיות בחשש של אפשרויות לפריצה ודליפות זכרון או שאתם חיים באשליה שהעדכונים האלה …

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. איך אפשר למנוע מ MSN MESSENGER לעלות ביחד עם OE? אני משתמש ב windows 98 se. ביטלתי את האפשרות ב OE: "Automaticlay load msn messenger ..... אני רוצה שהמסנג'ר בכלל לא יעלה שאני פותח את OE . תודה מראש לכולם.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות
  3. Started by PhoenixBoy,

לקחתי את הדיסק של הווינדוס שלי ועשיתי כמו במדריך עם סרוויס פאק 2 והוספתי בוט והוספתי תיקיות של כמה תוכנות. בצריבה עשיתי overburn. לאחר החלק של הפירמוט יש את החלק של העתקת הקבצים, בחלק הזה כל המזן אני מקבל שגיאות שמלא קבצים לא נמצאים ושאני בודק הם שם. מה אני עושה? למה זה? יכול להיות שזה בגלל ה-OverBurn? אם אני אצרוב על דיסק גדול יותר זה יעבוד?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  4. Started by david_dab,

התקנתי וינדוס XP עם הדרייברים שקיבלתי עם המחשב ביצעתי עידכון ובמנהל ההתקנים מסומן לי שההתקן שלא זוהה הוא: Video COntroller VGA Compatabile עכשיו אני לא יכול לשחק במשחקים וכ'ו אני מנסה לחפש את הדרייבר ואני לא מוצא אבל ראיתי שזה קרה לעוד כמה אנשים בבקשה תעזרו תודה מראש לכלום

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by gshhar,

יש לי מעבד AMD 64 3200 לוח MSI NEO 2 NFORCE 3 9600XT זיכרון - 256*4 כל כמה זמן שאני גולש אני מקבל הודעת שגיאה והאקספלורר קורס לי. אין לי וירוסים - בדקתי המחשב עושה לי את אותה הבעיה כבר כמה זמן לאחר כמה וכמה פירמוטים. ממה זה יכול להיות?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. התקנתי את המשחק האף לייף 2 ההתקנה היתה חלקה אבל כשאני בא להפעיל את המשחק הוא מראה לי שגיאה שחסרים לי כמה קבצי DLL. אחרי שהתקנתי כמה קבצים כאלה הגעתי למסך למעלה ועכשיו אני לא יודע מה לעשות מה זה בכלל ddentry10?? חיפשתי בגוגל לתשובות וראיתי שלהמון אנשים אחרים יש את הבעיה הזאת ולא יודעים איך לפתור אותה אז בבקשה תעזרו לי.

• 6 תגובות
    • 863 צפיות
  7. התקנתי Windows xp 64bit לפני כמה ימים ....באתי להתקין norton internet scurity 2005 וזה כתב לי שגיאה ניסיתי להתקין גם של חברות אחרות ועדיין זה לא מתיקןןן אז בבקשה תגידו לי אם יש איזה אנטי וירוס ו פיירפוול שעובד .......עם windows xp 64bit תודה !

• 3 תגובות
    • 870 צפיות
  8. Started by Dante_9,

זה לא נראה כמו SPYWARE וגם נעשתה סריקה. נעשה גם סריקה של ווירוסים, גם ב- MSCONFIG אין שום דבר שמרמז על זה

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  9. Started by ras81,

שלום יש לי IE7, ואני לא מצליח לבצע UPDATE לווינדוס אז חשבתי לחזור לגירסה של 6 הבעיה היא שאני לא מצליח, עשיתי REMOVE מהתפריט של הלוח בקרה (החלק של WINDOWS COMPONENTS) וניסיתי להתקין את הגירסה 6 אבל הוא כותב לי שהוא לא יכול כי גירסה חדשה יותר מותקנת על המחשב. מה לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  10. Started by sonic-man,

כול פעם שאני מנסה להתקין את הie7 זה רושם לי את הבעיה הזאת: מי שיצליח לעזור לי להתקין את הie7 אני ישלח לו לינק להורדהה

• 12 תגובות
    • 827 צפיות
  11. Started by r5r4y,

Win32K.Sys- Addrees BF95A871 at BF800000, Datestamp יש עידכונים ממיקרוסופט(לא SP2), ועשיתי סריקת וירוסים וספיי על מצב בטוח אין כלום. :\ לא חסר אף דרייבר, כולם מעודכנים. ;D תודה רבה לעוזרים. ;D

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by eyal1234,

יש לי מלא וירוסים בתיקייה c:\\recycler\nprotect מותר לי למחוק שמה קבצים ואת התיקיה בכלל?! בבקשה תענו מהר תודה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by Dvirus89,

יש לי מחשב נייד שיש בו Winwdows XP הקיצר.. יש לי מסך כחול והוינדוס לא עולה.. ניסיתי SafeMode וגם את כל שאר האפשרויות והוינדוס לא נטען באפחת מהם.. מה שמחייב שאני יתקין ווינודוס מחדש.. הבעיה העיקרית שלי.. שהכונן דיסקים שלי דפוק.. יש לי רק כונן דיסקטים 1.44 ויש לי גם את ההתקנה של ווינדוס על המחשב.. מה אני עושה???? בבקשה תעזרו זה דחוף! תודה מראש! דביר

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  14. דודה שלי מאמריקה קנתה מחשב alienwear ואיתו היא קיבלה דיסק מערכת הפעלה win xp pro אח הדיסק שונה לגמרה ויכול להיות שבדיסק הזה תמון חלק מהסוד של יציבות מערכות אילו ? אולי הם שיפרו את הווינדס איכשהו ? אני לא ממש מבין גדול אבל אולי אתם יכולים להסביר לי במה שונה הדיסק הזה ? ?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  15. Started by PCguy,

אני צריך לתקן את הboot של ה xp שלי. עד כמה שאני זוכר צריך לאתחל מהדיסק של ווינדוס ולבחור R לתיקון שם צריך לתת את פקודת fixboot אבל יש פקודה נוספת לתיקון הMBR ושכחתי אותה מה היא???????? והאם יש לי שגיאות בדרך הפעולה?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by shloosh,

זה קובץ המערכת שפתוח ברקע שאני משתמש באינטרנט אקספלורר אבל לפעמים סתם ככה יש לי שניים כאלה ואין לי מושג למה וזה תופס 20 מגה זיכרון,ואני חושב שהאינטרנט נהיה יותר איטי בגלל זה יש איזה וירוס או משהו שקשור לזה? איפה יש בדיקת וירוסים חינם אבל טובה?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by integral,

אז זה מה שמיקרוסופט מתכננים: http://www.cdrinfo.com/Sections/News/Details.aspx?NewsId=14552 תוסיפו את זה על ה DRM במעבדי אינטל ו...

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by GrandMaster,

זה בטוח שייך לווינדוס.. אפילו אם זה קצת סוטה מהנושא, אני מבקש להשאיר פה. במשחקים לא ענה לי אף בן אדם.. אני מאוד אודה לכם על העזרה. יש לי בעיה מאוד מציקה. בכל משחק רשת שאני משחק כל בערך 7 דקות המשחק נעצר לכ-10 שניות. אבל לא נעצר כאילו כל המחשב נתקע, אלא נעצר במובן של אני לא יכול לזוז בכלל. לא יודע, בקיצור, אי אפשר לשחק. הבעיה הזאת מאוד מאוד מציקה, שכן היא מתרחשת בתדירות גבוהה ותמיד פוגעת בחווית המשחק.. התקנת SP2 לא עזרה לבעיה.. ספקית האינטרנט אמרה שהיא לא מתעסקת עם זה. יש לי: p4 2.4 ghz geforce 6600gt 512 mb ram אני חייב לציין שהבעיה לא היתה תמיד. משום מה היא התחילה לפני חודשיים שלושה. תודה מראש על העזרה, ושוב, אני ממש מבקש לתת לת'רד צ'אנס פה. סה"כ הבעיה היא לא במשחק יחיד.…

• 10 תגובות
    • 921 צפיות
  19. Started by MasterDK,

יש לי WIN XP PRO אני ידוע איך לשנות את האייקונים של המחשב שלי המסמכים שלי וכל זה אבל אני רוצה לשנות הכל את קבצי ה TXT את מראה התיקיות וכו' לאייקונים שאני יבחר (ואם אני לא יוהב את זה יש אפשרות לעשות ברירת מחדל?) תודה מראש

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  20. Started by dbx22,

בזמן האחרון יש לי בעיה שיש איזשהו יישום שפועל שלוקח הרבה משאבים ועם הזמן הצריכה שלו עולה ועולה היישום נקרא VSMON.EXE מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  21. Started by scratch,

הצילוווווו, לפני כמה ימים ניסיתי להוריד תוכנת בשם msn emoticons plus אבל ביטלתי את ההתקנה, וכנראה שלא לגמרי, עכשיו כל הזמן קופצת לי הודעה מעצבנת שכתוב בה שהגרסא הניסיונית נגרמה ומבקשת להרשם או להכניס מספר סיריאל שאין לי, וכל פעם שאני סוגר זה קופץ מחדש ואני לא יכול להפטר מזה!! שמתי לב שיש לי שני קבצים ב task mannager שקשורים לזה : msnapps.exe msnappm.exe אי אפשר לסיים את התוכניות האלה כי הן ישר מופיעות מחדש ניסיתי לחפש אותן ב msconfig אבל הן לא שם ואין אפשרות Uninstall לתוכנה בשומקום ואני לא מוצא קבצים שלה בלל חוץ ממה שבטאסק מנג'ר. אם מישהו יכול לעזור לי, בבקשה זה מטריד מאוד, אם המסנג'ר שלי פתוח ואני סוגר הודעה שקפצה זה גם סוגר לי את המסנג'ר. וניסיתי למחוק את המסנג'ר …

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  22. הבעיה היא שהוא כל הזמן מאחר או מקדים אני מכוון אותי נגיד לשעה מסוימת ואחרי כמה זמן=שעות הוא מאחר לפעמים ולפעמים מקדים מה אני יעשה זה מרגיז פתאום נגיד אני מסתכל ורשום לי 5 ואצלי בפלאפון רשום 4 וחצי וכל הזמן אני צריך לכוון אותו לשעה הנכונה זה פעם ראשונה קורה לי בבקשה מישהו תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  23. Started by FARKASH7,

אני לא יודע איך זה קרה חבר שלי ישב על המחשב ופתאום הוא נכנס למצב מוזר כזה כמו SLEEP. עשינו ריסט המסך של ההטענה של הווינדוס עולה אבל איך שהוא נגמר המחשב שוב נכנס ישר למצב של SLEEP, בהתחלה חשבתי אולי לחצן הSLEEP שך המקךדת נידפק אבל זאת לא הבעיה. בכול פעם מסך ההטענה של ווינדוס עולה ואיך שהוא מסתיים שוב המחשב נכנס למן SLEEP בלי שאפשר לעשות משהו(כול לחיצה שילוב כמו CTR+ALT+DEL לא עוזר) מתי שאני צריך לראות את המסך שבו אני בוחר את המשתמש ונכנס לווינדוס המסך הופך לשחור. יש לציין שבמצב פתוח(בו אני מתמש עכשיו) הבעיה לא קיימת ניסיתי לבצע שיחזור מערכת וזה לא עזר מה אני עושה? הבעיה תוקנה אני ממש לא יודע מה זה נכנסתי למצב בטוח נשארתי שם כמה דקות עשיתי הפעלה מחדש והווינדוס פתאום עלה, …

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  24. Started by pyro_man,

טוב שוב יש לי פינגים גבוהים במשחקי רשת ללא סיבה ככמעט ואין תוכנות פועלות דף הבית משתנה לבד האקספלור שוב נדפק.. למרות שעשיתי סריקה של תוכנות פירסום וריגול נמצאו גורמים בודדים אשר הוסרו אך הבעיה נשארה.. היה פה פעם מנהל פורום נראה לי בשם מילק שעזר לי הרבה עם הבעיה הזאת עכשיו יש לי שתי בקשות קודם תעזרו לי עם הלוג פייל מה לתקן ומה להשאיר רגיל..? ובגלל שזאת לא פעם ראשונה מה אני יכול לעשות חוץ מפיירוול ואנטיוירוס..? וכמובן עידכונים של הוינדוס וסריקה של תוכנות ריגול ופירסום.. הלוג פייל- נעשה על ידי התוכנה HIJACKTHIS אם זה עוזר למישהו.. Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:…

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם. כל כמה שניות דקות קופצת לי הודעה כגון אלו: http://photos.walla.co.il/natim90 אני לא מצליח להיפטר מהם גם אחרי שאני מריץ ADAWARE ו SPYBOT למישהו יש מושג מאיפה הן מגיעות? (יש לי WIN2000) תודה.

• 6 תגובות
    • 803 צפיות

דיונים חדשים בפורומים