Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
-
תודה למי שייעזור
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, התלבטתי אם לפרסם פה או בפורום תוכנה ונראה לי שכדאי פה.. אז אם טעיתי להעביר . אז ככה, אני משתמש המון במנהל המשימות (CTRL?ALT?DEL) והיום, כשניסיתי להפעיל אותו, הוא כותב לי שגיאה כזו- עכשיו אני המשתמש היחיד במחשב, אז אין שום מנהל מערכת אחר. אלה עם כן יש כוונה לBIOS או משהו בסיגנון... מה שבעיה זה ממש חשוב... ויש לי שאלה, המחשב שלי היה רועש יותר מרכבת חולפת אז ניסיתי משהו קטן. הלכתי לBIOS ובדקתי את הנתונים בזמן אמת של המחשב. הטמפ' של המעבד (CPU) הייתה 48\49 מעלות. והמאוורר היה מכוון על 40 מעלות אז שיניתי אותו ל50 מעלות וכשעשיתי ריסטרט המחשב הרבה הרבה יותר שקט... זה בסדר? המון המון תודה
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איך מורידים את המסנג'ר הזה?עשיתי לו UNINSTALL אבל הוא חוזר ועשיתי לו ב MSCONFIG וכל פעם הוא חוזר אולי אפשר בSERVICES? מישהו אולי יודע?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
זה כותב לי "Optimum Online Message We're sorry. You need to have Java software installed on your machine to enable us to calculate the speed of your network connection. Please continue with the installation. *Windows XP Users please note: Microsoft is no longer offering the Java software download for Windows XP at this time " מה זה??? צריך להוריד תוכנה ???? אם כן תביאו קישור בבקשה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי WINXPSP2 וכבר הרבה זמן אני לא רואה אנימציות... ז"א- אני רואה רק את הפריים הראשון של האנימציות.... מה לעשות? איך לסדר תא זה? זה מתחיל להציק לי מאוד... תודה לכל העוזרים רועי
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
איך אפשר למנוע מ MSN MESSENGER לעלות ביחד עם OE? אני משתמש ב windows 98 se. ביטלתי את האפשרות ב OE: "Automaticlay load msn messenger ..... אני רוצה שהמסנג'ר בכלל לא יעלה שאני פותח את OE . תודה מראש לכולם.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להיכנס לאתר WWW.GAMER.CO.IL והוא לא עולה לי טוב ,, עולה לי מן הודעה כזאת ואני לא יודע מה צריך להתקין כדי שיעבוד לי האתר טוב הנה תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ל הזמן באות לי הודעות של MESENGER SERVICE וכל הזמן מביאים לי אתרים כאלה להוריד תוכנה לנקות את הרגיסטרי אבל זה עולה כסף לנקות את זה איך אפשר להעלים את זה בלי כסף?
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
הוינדוס שלי עושה ריסט בעצמו, שנכנסים בלוח הבקרה למראה וערכות נושא- תצוגה, הלשוניות היחידות שיש לי הן ערכות נושא, מראה והגדרות שאר הלשוניות נעלמו. כל כמה דקות אם לא נוגעים במחשב יש שומר מסך שמראה על טעינה של וינדוס ואז הוא מגיע למסך כחול שאומר שיש בעית חומרה(זה רק שומר מסך !!). אני די בטוח שהבעיה היא בעצם רוגלה כלשהי, בקשר לריסט שחלונות מבצע עצמאית אני חושב שהמחשב מתחמם קצת יותר מדי וזוהי הגנה כלשהי. יש לציין שבוצעה סריקה בעזרת Hijackthis וחוץ מ2 רוגלות/טרויאנים כל השאר ירד. מה הבעיה של האתחול ומה עושים בנוגע להחזרת הלשוניות כדי שאני אוכל לבטל את השומר מסך ? המחשב הוא: אינטל פנטיום 4, 2.6 ג'יגההרץ, זכרון 256MB RAM יושב על וינדוס XP הום אדישן ללא כל תוספת. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי כרטיס קול http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7664 זה הכרטיס אני משחק הרבה במשחק רשת שנקרא enemy territory ומדבר עם הקלאן שלי והמערכת הפעלה מסיבה כל שהיא כל הזמן לא יודע למה פשוט מסמנת בעצמה איקס , על הריבוע של השתק מיקרופון וככה אני לא יכול להמשיך לשחק מקווה לעזרה , ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב אחד בבית שהוא יותר טוב מהמחשב השני ובכל זאת המחשב השני מעלה את הWIN פי 4 יותר מהר... למה? המפרט של שני המחשבים... מחשב 1- בצד... מחשב 2- segate 250GB 16MB 2GB geil 667Mhz CL5 E2180 Geforce 7150 .... אז למה זה ככה? אולי בגלל שהכונן אצלי הוא 8MB ולא 16? מקווה שזה שייך לפורום המתאים.. אם לא תעבירו בבקשה.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כוונתי ל WIN XP לא חוקית. לאחרונה יש כל מיני קלקולים קטנים,לדעתי יזומים ע"י WIN למשל פתאום הופיע מסך ה "Genuine Microsoft Software " וגם תוכנות שונות התחילו לבשר שרישיונן פג.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מתכוון לעשות פורמט עוד מעט, ואין לי כח לחכות לכל העדכונים. אין איזה תיקייה ששם נמצאים כל קבצי ההורדה של מייקרוסופט ? ראיתי בתיקייה של PROGRAM FILES תיקייה כזו אך אין בה שום תוכן. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני לא יודע למה המחשב שינה בעצמו את השומר מסך לדבר הזה ואין לי אפשרות לשנות למשהו אחר מישהו יודע איך אולי אפשר לתקן את זה??
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי ווינדוס XP PRO מחדש בגלל הבעיה הזו, והנה היא שוב חזרה !! אחרי זמן שימוש מסוים במחשב וגלישה ברשת, פתאום ב- Task Manager אני רואה את הקובץ הזה לוקח לי 99% מהמשאבים, הכל נהיה איטי להחריד, אני מתנתק מהרשת (יש לי כרטיס WIFI חיצוני בחיבור USB) ולא מצליח להתחבר יותר. אני לא מבין למה זה קורה. פירמטתי את המחיצה של וינדוס בגלל הבעיה הזו (וגם כי היה לוקח לאאוטלוק 30 שניות כדי להפתח) והנה, זה חזר שוב. האם למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי מחשב, התקנתי ווינדוס ורציתי להתקין את הSP1 אבל הוא לא נתן לי בגלל בעיות שזה דיסק צרוב.. האם אפשר לעקוף את זה? אני צריך את הSP1 בשביל הדרייברים החדשים של הלוח אם (גיגהבייט) וזה לא נותן לי בבקשה תעזרו
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה, כשהוינדוס מוגדר אצלי לתמיכה בעיברית הוא מציג את כל התווים העיבריים בסדר אבל לדוגמא ברוסית הוא לא מראה כלום סתם אותיות בעיברית, עכשיו אם אני מגדיר את התמיכה ברוסית אז העיברית נראת בסימני שאלה. השאלה שלי זה איך אפשר לעשות שתיהיה תמיכה בשתי השפות בו זמנית?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, אני שואל כאן בשם חבר שלי שהבעיה היא אצלו. חבר שלי התקין היום דרייברים חדשים של NVIDIA, בזמן ההתקנה, הרזולוציות שלו במחשב התחילו להשתגע, להשתנות במהירות ובסוף ההתקנה הרזולוציה היתה גבוהה מאוד, לא רגילה. לאחר הריסטרט המחשב עלה בסדר, עם המסך של הWELCOME. ניתן לשמוע שהמחשב עלה כמו שצריך, צליל הכניסה לווינדוס קיים, צלילים של תוכנות שעולות עם המחשב קיימים, אז הבעיה היא שמרגע שנגמר מסך הטעינה של הWIN המסך נעשה שחור. חשוב לציין גם שניסינו המון המון דברים, המחשב לא עולה בSAFE MODE (נתקע בקובץ Mup) ניסינו לעשות REPAIR עם הדיסק אך לא הבנו מה לעשות, האם ישנה דרך לאפס את הרזולוציה מבלי להיכנס לWIN עצמו? דרך DISK BOOTABLE אולי? תודה רבה מראש.
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
איך אני מתקין 2 ווינדוסים אחד עיברית אחד אנגלית? והאם אפשר אחד בD ואחד בC?
-
- 5 תגובות
- 730 צפיות
-
-
היום פתחתי את החשבון שלי בווינדוס והופתעתי לגלות שכל הגופן השתנה לי לגופן אחר בכל התפריטים של הווינדוס וגם בדפדפן. האם למישהו יש מושג איך אני משנה בחזרה למה שהיה לי?
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום! יש לי דיסק של Windows XP מהמחשב הנייד הישן שלי (HP zt3000). האם זה מספיק בשביל התקנה נקיה של Vista Ultimate 64bit גירסת Upgrade על מחשב חדש (נייח) ?? כמו כן, האם ניתן להתקין Office 2007 32bit על Vista 64bit ?? תודה!
-
- 3 תגובות
- 730 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני יושב על המחשב ופתאום בלי קשר קופץ לי חלון 60 שניות לכיבוי המחשב.. אני לוחץ על הפעלה ועושה shutdown -a וזה נעלם אבל כל כמה זמן זה חוזר וגם פירמטתי כמה פעמים ואין זה עדיין מפריע לי.. (יש תמונה) תודה רבה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. יש לנו בבית 2 מחשבים. מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי של בזק (SIEMENS), ומחשב אחד מתחבר לראוטר באמצעות התקן ה-USB האלחוטי. כאשר אני מנסה להעביר קובץ בין 2 המחשבים, המהירות המקסימלית היא 1 מ"ב לשנייה. רציתי לדעת האם קיימת הגבלת מהירות של התקן ה-USB, של מערכת הפעלה בכל הנוגע להעברת קבצים ברשת חוטית / אלחוטית? מה אפשר לעשות בנידון על מנת לקבל מהירות גבוהה? כרטיס רשת אלחוטי יעזור? אשמח לפתרונות. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
כאשר לוחצים על כפתור ווינדוס + E, למשל, windows explorer עולה. האם יש דרך לשנות את התוכנה שמופעלת בלחיצה על צירוף כלשהוא?
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-