Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,240 דיונים בפורום זה
-
שלום הנה מספר בעיות שהופיעו לאחר פירמוט והתקנת וינדוס מחדש: 1)מופיעה לי הבועים הזאת: http://img129.imageshack.us/img129/9562/untitled7zg.jpg לפני שכל תוכנה מתחליה לפעול ברקע והיא גם חוסמת לי פקודת שאני כותב ב-cmd 2)האינטרנט אקספלורר קורס הרבה למשל: כשאני ניסיתי לסדר לעצמי clear type רק כשאני נכנס לדף שלו האינטרנט אקספלורר קורס 3)כל דבר שאני מנסה להתקין עושה לי בעיות בהתקנה ומראה שגיאה של install shild תודה רבה לעוזרים עריכה: בעיה חדשה... http://img224.imageshack.us/img224/734/hh8ml.jpg נראה לי אני אפרמט שוב ואראה מה יקרה אז...
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי. ממש בעייה מוזרה: הורדתי לאחרונה "Microsoft Encarta Encyclopedia Deluxe 2004", ניסיתי להתקין מהרד-דיסק, ראיתי לא הולך, אז צרבתי לדיסקים (3 דיסקים) ואחרי שאני מסיים להתקין את הדיסק הראשון, מכניס את השני והוא לא מזהה אותו (כאילו אין דיסק!). אובד עצות! יש למישהו רעיונות/ קרה לו אותו הדבר?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום ... האינטרנט יעני מה שזה מראה לי באתרים כאילו גדל פתאום הרזולוצייה אבל רק של האתרים... הכל פתאום גדול באינטרנט והצבעים של הדפי אינטרנט השתבשו וכל מיני יש למישהו מושג מזה??? ואיך אני מסדר את זה .. זה נורא לא נוח...!!! תודה ! הנה תמונה של איך זה נראה כדף של וואלה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שבת שלום... יש לי מחשב ישן (מאוד) ויש עליו XP SP3. המחשב הוא פנטיום 4 2.6HT עם ג'יגה זיכרון, כרטיס מסך ATI 9600 PRO וכרטיס קול של קריאייטיב (הלוח אם של אינטל ROCKLAKE). אז ניגש לבעיה- אני חייל קרבי לא יוצא לי להיות כמעט בבית. שבוע שעבר סגרתי ואחותי מתקשרת אליי שהמחשב לא עולה. אתמול הביתה הדלקתי את המחשב ובאמת לא עולה, המחשב מציג את הפתיחה של הווינדוס (הלוגו עם הריבועים הכחולים האלה שרצים) ואחרי זה אין תמונה, זה עובר מסך והכל נהיה שחור. הפעלתי את המחשב במצב בטוח - והווינדוס עובד. אני עכשיו על המחשב הזה, ומוזר לי שהווינדוס במצב רגיל לא עולה אבל בסייף מוד הוא כן. בדקתי וירוסים עם 4 אנטיוירוסים שונים - המחשב נקי. אז מה זה יכול להיות?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום! איני מצליח למחוק את הקבצים בסל המיחזור. קובץ אחד כל פעם כן עובד. הכל יחד לא עובד. ניסיתי גם דרך CCLEANER וגם ישירות דרך סל המיחזור. יש רעיונות? חלונות 7 תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
ב windows-xp איך שומרים את המועדפים שבדפדפן כך שניתו יהיה להעביר למחשב אחר. ומה לעשות במחשב השני? תודה!!!! ;D
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
יש לי ויסטה באנגלית, כל ה"מחשב שלי" ו"לוח הבקרה" כתובים באנגלית.. Control Panel, My Computer וכו'.. כמובן שאפשר גם לקרוא בעברית אבל כאשר לדוגמא אני שומר מסמך NOTEPAD בעברית, כשאני פותח אותו שוב כל האותיות העבריות מתחלפות בסימני שאלה, לדוגמא אם אני שומר: "אבגדהוז - 123456" כשאני פותח שוב את הקובץ מתקבל: "??????? - 123456" מה אני אמור לעשות?
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי ויסטה כרגע ואני רוצה להתקין שוב. אבל כשאני בוחר לעשות FORMAT בהתחנת הויסטה ומתקין, עדיין אני רואה שיש שאריות. בקיצור, איך עושים FORMAT מלא לא דרך התקנת ויסטה? האם יש תוכנה או משהו שאני יכול לעלות מDOK ולעשות FORMAT ל C? תודה לעונים.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום,יש לי ווינדוס XP באנגלית,הווינדוס לא כולל משיום מה תמיכה בעברית כיצד אני יכול להתקין עליו תמיכה בעברית? חיפשתי ברשת עבור חבילת עברית או משהו דומה ללא תוצאות.(אני כותב ממחשב אחר) כמו כן משום מה האייקונים על הteskbar אצלי מטושטשים ו"מפוסקלים" מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מערכת הפעלה WIN 7 STARTER מותקנת על אחת המחיצות במחשב כאשר WIN XP זאת המערכת הפעלה הראשית שלי רציתי לדעת אייך אני מוחק את WIN 7 מהמחשב והאם זה יעלים לי את המסך בחירה שעולה לי בכל פעם שאני מפעיל את המחשב ושלא ימחוק לי בטעות את כל המחיצה שעליה היא מותקנת. ? בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היקנתי את הווינדאוס מחדש ואחרי התקנת הדרייברים של הלוח החדש ההאריסקים מופעים לי ב Safley remove hardware איך אני מבטל את זה כדי שזה לא יקרה?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
במכירה של VISTA ULTIMATE כתוב בתיאור: Full Retail DVD Version Supports 32 and 64 bit processors ... This version supports both 32-bit and 64-bit processors. זו גרסת ה-32bit או 64bit?
-
- 7 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי,, לאחרונה הבחנתי כי המהירות שלי היא ממש איטית, בסביבות ה-60 שזה מאד איטי יחסית לחיבור 1.5 מגה. ידוע לי כי אין בעיה מהספק וכל התשתית עובדת בסדר. (מחשבים אחרים ברשת עובדים מעולה...) הרצתי סריקה עם האנטי וירוס שלי (NOD32) והוא גילה מספר וירוסים ומחקתי אותם. הרצתי סריקה עם SpyBOT וAd Aware ומחקתי את מה שהם מצאו. (באמצע הסריקה האנטי וירוס קפץ לי כי כניראה הspybot הגיע לאיזה קובץ חשוד ...) לבסוף עדיין המהירות איטית מאד, וזאת אחרי כל מה שעשיתי. יסיתי להריץ סריקה עוד פעם והאנטי וירוס סימן לי באדום את הקבצים האלו: אין לי מושג אם האנטי וירוס מחק את הוירוסים הללו, למרות כי ממה שראיתי הקבצים האלו שהוא סימן לא חזרו לתיקייה. (מחקתי אותם ידנית.) הבעיה עדיין נמשכת והרוחב פס…
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום רב, קראתי את המאמר הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=79813.0 דובר שם על אפשרות להוסיף SP2 בידי מערכת חוקית של וינדוס ובעבר יצרו לי דיסק עם SP2 הוינדוס שלי ב ע ב ר י ת והוא מבין הראשונים שיצאו ולכן כל פעם אחרי התקנה של הוינדוס עלי להתקין למעלה מ100 עדכונים שונים, דבר שלוקח זמן ר-ב! ברצוני לעדכן את כל ה"אפדייטים" שירדו לי למחשב בדיסק חדש... שכשפעם הבאה כשאתקין את הוינדוס הוא יתקין לי כבר את כל עדכוני האבטחה....אינטרנט אקספלורר 7...מדיה פלייר 11....וכל הדברים החדשים ... קראתי מדריך בנוסף למדריך לעיל על התוכנה nlite אך כדי להשתמש בה צריך את העדכונים לגרסא העברית מה שלא מצאתי להורדה במייקרוסופט.... אם היה לי אפשרות להוריד את כל העדכונים שיש לי במחשב עכש…
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי דיסק של ווינדוס XP שכתוב עליו את זה: Windows XP Home Edition with SP1 ובאותיות קטנות בצד: "the full version of the sowtware installed on this CD was preinstalled on your hard drive at the factory and may only be used for backup and recovery of your spiritus computer system. perforamce of the software is the sole responsibility of spiritus." זה דיסק שאני יוכל לעשות ממנו BOOT ולהתקין ווינדוס על מחשב חדש?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כשאני מדליק את ה Task Manager אז ב CPU USAGE יש אחד אדום ואחד ירוק. תמונה:
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
שלום,יש לי XP PRO עם SERVICE PACK 3. יש לי מעבד E6300 (duel core 2.8 ghz) ו 2 ג'גה זיכרון וזה מחשב סביר ושאני מתקין GTA IV אז לקראת הסוף המחשב נתקע והיום זה קרה לי עם EMPIRE EARTH 2 מה קרה ?למה המחשב נתקע?הוא אשכרה קופא ולא ניתן לעשות כלום חוץ מלאתחל את המחשב..
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
-
כשאני לוחץ כפתור ימני על קובץ כלשהו, רוב הסיכויים שתקפוץ לי הודעת שגיאה וכל חלונות ה EXPLORER יסגרו לי. כשאני רוצה רק למחוק קובץ, אפילו כשאני רק לוחץ על DELETE קורה לי אותו דבר. אפשר להשתגע כשאני רוצה למחוק משהו וזה לא מצליח, החלון נסגר וצריך לחכות כמה שניות עד שהכל יטען מחדש ולהכנס שוב לתיקייה. ככה אני יכול לסבול כמה פעמים ברצף עד שאני מצליח למחוק קובץ מסכן. האם יש את הבעיה לעוד אנשים ויש דרך לטפל בזה או שזו בעיה בגרסא שהתקנתי? (בכל מקרה אני כבר מעדיף לחזור לXP)
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הW7. שאני מנסה לצלם באיזה משחק עם PRINT SCREEN אז אחרי שאני בא לצייר ומדביק,זה פשוט דמביק לי תמונה לא של המשחק אלה של השולחן עבודה עם כל מה שיש עליו. ניסיתי גם עם FRAPS אבל לא עובד לי משום מה גם ולא מצלם שום דבר. זה נוסה בכמה משחקים. יש למישהו פתרון בשבילי?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2009 בשעה 21:38:32 אפ'צי
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני כל פעם שהווינדוס (XP) עולה הוא מבקש דיסק מערכת (תקלת אתחול, בבקשה הכנס דיסק מערכת) אחרי שאני מכבה ומדליק זה בדרך כלל מסתדר התקלה חוזרת על עצמה בכל הפעלה בנוסף לכל המחשב איטי מאוד (לא יודע עם זה קשור) ואני חייב לציין שכל זאת לאחר פירמוט
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת מהמומחים או מאלה שיש להם ניסיון בעניין, השאלה היא כזאת. יש לי מערך SATA 2 RAID 0 כל כונן 500GB השאלה הראשונה , אם בכונן C מותקן מערכת הפעלה, וב D יש כל מיני קבצים ועכשיו אני ירצה לעשות FORMAT ל C האם זה נוגע לכונן D, או שזה עובד גם כמו 2 כוננים רגילים לכל דבר.? ושוב אני אומר מדובר ב RAID 0 ולכן השאלה הזאת. שאלה שנייה. האם במערך RAID אפשרי להתקין נניח XP בכונן C ובכונן D את ויסטה? והאם XP תומך ב RAID 0? בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
כל מחשב שאני מבצע בו עדכונים מ microsoft update הוינדוס נופל ומבצע כיבוי והדלקה מחדש. מדובר על מחשבים שונים ויש להם רישיון חוקי.
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
נמחק לי קובץ system. ניסיתי להעביר ת'הארד דיסק שלי כסלייב למחשב אחר,הצלחתי להעביר רק חלק מן הקבצים. יש לי קבצים שם הנמצאים בתיקייה my documents ובגלל שאני נכנס להתקנה אחרת של הווינדוס הוא לא נותן לי גישה אליהם. היו לי כמה רעיונות: 1.לעשות leave files intact אבל נראה לי שהוא בכל זאת ימחק את הmy documents שם וחוץ מזה שאני לא יושע מה הוא משאיר ומה לא. 2.לקבל מכם איזו פקודה שיודעת להעתיק תיקיות(בדוס).(+איך נכנסים לתיקייה ששמה יותר מ5 תווים) 3.אולי יש איזו תכנה שעולה בבוט דרכה עושים דברים כאלה(אם אני לא טועה בdisc wizard שיש לי יש משהו כמו copy disks לא זוכר...)הבעייה היא שאין לי כונן דיסקטים עד שמישהו בפורום תמיכה טכנית ירגע ויעזור לי... תודה מראש אולי לנסות את הריפייר של ווי…
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-