Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,236 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שיש פקודה לזה אבל לא יודע מה היא... תודה
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
כשאני מדליק את ה Task Manager אז ב CPU USAGE יש אחד אדום ואחד ירוק. תמונה:
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי WIN XP . יש לי שתי מחיצות (כוננים) אחד - C שני - D עכשיו אני רוצה למרפט את הכל את כל המחשב... ה- WIN יושב על C ... איך אני עושה את זה?? קודם מפרמט את D ואז את C עכשיו לשאלות: 1) אז לפרמט קודם את D ואז את C ? 2) אחרי זה זהו? או שיש עוד משהו לפרמט? אשמח לתשובות תודה עריכת המודר: כותרת נערכה.
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי בעיה להגדיר כונן רשת ביני לבין המחשב של אח שלי : 2 המחשבים מחוברים בסוויטצ'. על המחשב שלי פועלת מערת ההפעלה WIN 2000 ועל המחשב השני יש XP. כאשר אני מגדיר במערכת ההפעלה XP כונן רשת אין בעיה אני פשוט מגדיר אותו מכניס סיסמה ואופ אני בפנים, הבעיה מתחילה כאשר אני רוצה ליצור כונן רשת ב2000. אני נכנס לMAP NETWORK DRIVE... מפנה אותו לניתוב המתאים והוא דורש ממני סיסמה - אני שם סיסמה גם של הADMINISTRATOR וגם של הUSER של אח שלי משתמש בו ו.... גורנישט - כלום!!! ישנה הודעת שגיאה "Incorrect password or unknown username for" בעבר היה מותקן ב2 המחשבים WIN 2K ולא היתה לי בעיה מסוג זה... תודה מראש - שחר
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי תופעה מעצבת ב -IE קבצי ההיסטוריה שלי נעלמו כאשר אני לוחץ על ערך מסוים בהיסטוריה מופיע לי תת סעיף my computer ומתחתיו כל ההיסטוריה אך עם לינקים שבורים כאשר אני מנסה ללחוף על אחד מהם מופיע ההודעה הבאה : windowa cant find the "the name of the link" . make sure you typed the name correctly .....bla bla bla האם מישהוא נתקל בתופעה ומה עושים כדי להחזיר את היכולת להשתמש בהיסטוריה תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
מה המצב חברה תראו יש לי ווינדוס אקס פי פרו ואני מעוניין להתקין מהדורה ביתית עכישו הורדתי ווינדוס ביתי עם סרוויס פאק 1 boot כמובן ושמתי אותו בסידירום לאחר מכן במקום שיעלה לי המסך הכחול כמו שאתם מכירים שמתקינים אקס פי אז הוא קורא מהדיסק והוא מביא אותי לאחר כמה שניות למצב של דוס עכשיו לא הבנתי למה זה אז רשמתי את הפקודות e: שזה הדיסק שלי שם ואז co i386 אינטר ואז winnt ואז הופיע מסך כחול והוא רשם משהו עם could not continue ללחוץ על אינטר בשביל ריסט משהו כזה בקיצור אני לא מצליח ולא יודע למה יש למשהו תשובה תודה נ.ב-יש לי מערכת הפעלה xp pro מותקן
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אם הנושא שייך לפורום אחר , אני אשמח אם תעבירו למקום הנכון אני קונה מחשב חדש אפשר לקרוא הכל על המחשב החדש כאן (פורום מפרטים) בעקרון, השדרוג מתבצע מפנטיום 3 ל AMD 64 אני מחליף כמעט הכל, כולל כרטיס מסך וזכרונות, אבל משאיר את הדיסקים הקשיחים שלי, ואיתם את מערכת ההפעלה. איך WINDOWS תתנהג כשהיא תגלה שהיא על מחשב חדש לגמרי ? האם היא תפעל בכלל ? האם כדאי לי להתקין מחדש על מחיצה נקייה על המחשב החדש את מערכת ההפעלה ? פרטים נוספים : XP-SP2 , שלא נקנתה בחנות, אם זה משנה משהו. כרגע יש לי שני כוננים - 200, 250 , מחוברים בתצורת ATA רגילה. אף אחד מהם לא מחולק למחיצות. פשוט כונן C וכונן D אשמח לשמוע מה דעתכם.
-
- 6 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי בXP שני חשבונות בחשבון אחד הפוטושופ הוא בעברית בשני באנגלית בחשבון אחד בבבילון יש רק מילון אחד , והוא לא נותן לי להתקין עוד מילונים , בחשבון השני אין בעיה להתקין כל מילון למה זה קורה?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
א.אני מנסה לפרמט את המחשב {ל-XP} וכשהוא מגיע למקום הזה של הפירמוט אני לא יכול לפרמט אותו אני לא מבין מה הבעיה הדבר היחיד שעולה לי בראש שזה ביגלל שהכונן נמצא במצב הזה NTFS הכונן מחולק ל-2 C,D את D אני מצליח לפרמט אבל את C אני לא יכול... ב. אני מנסה לעשות את זה עם ונדוס 7 אין לו יכולת פירמוט.. האם בכל זאת אפשר לפרמט איתו בצורה כל שהיא ג. אני לא יודע כמה זה קשור לWINDOWS אבל אני רוצה לעשות BOOT ואני לא יכול מהBIOS הוא רוצה קוד הוצאתי בטריה ודברים כאלה לא עוזר ובBOOT עצמו אני לא יכול לזוז עם המקלדת ד. האם אפשר למצא DOS?! {הישן ישן... לפני שהיה וינדוס}. תודה רבה וחג שמח שנה טובה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב השני כל פעם שהווינדוס (XP) עולה הוא מבקש דיסק מערכת (תקלת אתחול, בבקשה הכנס דיסק מערכת) אחרי שאני מכבה ומדליק זה בדרך כלל מסתדר התקלה חוזרת על עצמה בכל הפעלה בנוסף לכל המחשב איטי מאוד (לא יודע עם זה קשור) ואני חייב לציין שכל זאת לאחר פירמוט
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מקבל מסכים כחולים כשאני מנסה לעלות את המחשב בכל מצב לפעמים הוא עולה ולפעמים לא וגם עם הוא עולה זה רק עם דיסק של XP בפנים ניסיתי לעשות CHKDSK אבל כשאני נכנס לBOOT דרך הדיסק זה אומר לי שחסר איזה קובץ באחד הכוננים לא הבנתי מה הקשר בכלל בין המידע שיש על הכונן לעובדה שאני עושה BOOT מדיסק גם כשהצלחתי לעשות CHKDSK זה עשה רק 71% ואמר שהוא לא הצליח לחדש הכל
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הW7. שאני מנסה לצלם באיזה משחק עם PRINT SCREEN אז אחרי שאני בא לצייר ומדביק,זה פשוט דמביק לי תמונה לא של המשחק אלה של השולחן עבודה עם כל מה שיש עליו. ניסיתי גם עם FRAPS אבל לא עובד לי משום מה גם ולא מצלם שום דבר. זה נוסה בכמה משחקים. יש למישהו פתרון בשבילי?[br]פורסם בתאריך: 19.07.2009 בשעה 21:38:32 אפ'צי
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בניהול הדיסקים הוא לא מציג לי את הכוננים הקשיחים וגם את הCD ולכן אני לא יכול ליצור מחיצות לשנות אותיות לכוננים מה לעשות כדי להחזיר את תצוגת הדיסקים ?
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה עם הווינדוס, כשאני מדליק את המחשב הוא עולה עד אחרי הפסים הכחולים ואז יש מסך שחור וככה הוא נשאר. עשיתי תיקון לווינדוס וזה לא עזר, הוא עולה במצב בטוח אבל לא ב Last Known Configuration... מה עושים? תודה!
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
i am using vista 64 i have a problem that suddenly i cant change the language to Hebrew i tried restarting my computer and removing and adding back the hebrew keyboard in regional settings and still i cant change to hebrew any ideas?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב בן שנתיים בערך ועכשיו החלטתי להחזיר אותו לFACTORY SETTINGS, הבנתי שזה אפשרי במחשבים של DELL, (אגב ברשותי inspirion 5010). אין לי מחיצה עם ההגדרות המתאימות(לפחות לא אחת שאני רואה, קיים רק כונן אחד - C ), אבל אולי יש דרך אחרת לחזור לזה? דיסק או משהו לפני שאני מפרמט לוינדוס רגיל... אגב win 7 home premium תודה רבה, טל
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום. אני מפרמט את המחשב לעתים קרובות [מסיבות לא רלוונטיות כרגע]. הדבר היחידי שהייתי רוצה באמת לשמור עליו, הם ההגדרות של ווינדוס. למשל - ערכת הנושא, מראה החלונות, הגדרות שורת המסימות, הגדרות התיקייות. האם יש דרך לעשות זאת? מאוד מייגיע לעבור על אלה מחדש בכל פעם. אשמח לכל טיפ, גם אם הוא לא ממצא את כל אלה, אלא רק חלק. תודה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחשק לי לחזור לנוסטלגיה ולהכניס את כל הצילומים שלי מפעם למחשב, חיברתי כרטיס פיירוואר למשב והוינדואז התקין אותו עכשיו כשאני מחבר את המצלמה הוינדואז כאילו לא מזהה שמחוברת מצלמה וככה אני לא יכול לדגום שוב דבר למחשב למישהו יש רעיון?< המצלמה היא מצלמה ישנה יחסית של סוני מצלמת וידאו
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה על עזרתכם ביעוץ לי יש מחשב עם מעבד AMD 3000+64BIT VENICE אם נתונים שכתובים למטה אני כרגע עובד ב WINXP PRO 32 BIT האם כדאי לי לשדרג ל64 BIT בהנחה שכל החומרה שלי תומכת במערכת 64 BIT האם המחשב יעבוד יותר מהר? האם מערכת 64BIT תנצל ותייעל את המעבד יותר טוב מאשר הוא עובד עכשיו?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה, שני דברים: א. אני לא יכול (באחד מהמחשבים ברשת, בחדש יותר) להגיע לFirewall של Windows. לא קיים V איפה שצריך להיות שם, ליד ה"Help protect my computer..." וכשאני לוחץ על Settings קופצת הודעה: "Due to an indefined problem, Windows cannot display Windows Firewall Settings". זה קורה לא משנה מאיזה חיבור אני מנסה (הLAN או החיבור לאינטרנט). ב. אני לא יכול לעשות Share לחיבור לאינטרנט. כשאני מנסה, אני מקבל הודעה: "Cannot enable share access. Error 1060: The specified service does not exist as an installed service."
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ל הזמן באות לי הודעות של MESENGER SERVICE וכל הזמן מביאים לי אתרים כאלה להוריד תוכנה לנקות את הרגיסטרי אבל זה עולה כסף לנקות את זה איך אפשר להעלים את זה בלי כסף?
-
- 8 תגובות
- 681 צפיות
-
-
התקנתי היום את ווינדווס אקס פי SP2 ואני חייב לומר שהוסיפו לו כל מיני שטויות שלא צריך אותם בנוסף למסנג'ר המעצבן הזה... בכל מקרה, אחרי שהתקנתי את הSP2 ביטלתי טת האפשרות של עידכונים אוטומטיים ומאז כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש עולה לי החלון הקטן הזה בצד (ראו תמונה) איך אני ניפטר ממנו :s05: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש משהו מוזר בצייר. כשהיה לי ווינדוס באנגלית, הייתי יכול לשנות שהרקע של הקובץ אם הוא של GIF יהיה שקוף. הייתי נכנס ב"תמונה" ל"תכונות" ומשנה שם. עכשיו כשיש לי ווינדוס בעברית, אני נכנס ל"תכונות" ואין שום אפשרות לעשות שהרקע יהיה שקוף! אני זוכר שזה קרה לי גם כשהיה לי ווינדוס 98, או 2000, אבל זה מוגזם שזה יישאר אפילו ב-XP ככה. אני לא מוצא איך לעשות שהרקע יהיה שקוף, אני לא מוצא את זה בשום מקום אחר. ניסיתי לעבוד בפוטושופ, אבל לא ממש יוצא לי טוב... מישהו יודע איך אפשר לעשות שהרקע יהיה שקוף? וחייבת להיות לזה סיבה הגיונית שבגרסה עברית אי אפשר! תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני אכתוב בקצרה כאן מה קרה.. עד עכשיו בעת פתיחת המחשב הייתי צריך ללחוץ אנטר כשהופיע לי הודעה כזאת בטרם ההכניסה לווין כדי לאשר את המשתמש שלי באקס פי.. היום הסרתי את זה ולפני כמה דקות עשיתי ריסט בפעם הראשונה לאחר מכן כדי לראות אם זה באמת השתנה.. כשפתחתי את המחשב באמת לא נשלחה ההודעה ההיא אבל נשלחה לי הודעה אחרת בחלון אפור כזה שלא כל כך הבנתי מה אומרים שם אני רק שוכר שהיה רשום למעלה משו כמו Netware אז לחצתי אנטר.. כשעלה הוינדוס ראיתי שהרקע שלי השתנה, נעלמו לי כל הקיצורי דרך מהשולחן עבודה, אין לי עברית, הגלגלת לא עובדת, אי אפשר לסמן כמה פריטים במכה אחת, אין לי קיצורים בשורת משימות, התווספו לי כל מיני אפשרויות של האקקספי בצד ימין למטה כזה ובSTART שלי.. בקיצור משו כאן השתגע וא…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם בזמן האחרון יש לי בעיה עם AUTOCOMPLETE ב - IEXPLORER. הבעיה היא שהוא פשוט לא עובד... וזה למרות שהאפשרויות מסומנות ב"כלים". אין השלמה אוטומטית של שדות, הדפדפן לא זוכר סיסמאות וכו.... ועוד משהו, כשאני נכנס לאתרים שדורשים סיסמה - כשקופצת תיבת הדו שיח שמבקשת שם משתמש וסיסמה - נעלמה לי שם האפשרות לשמור את הסיסמה (הריבוע הקטן בצד שמאל). יש לציין שכל פעם שאני מזין שם משתמש וסיסמה באתר כלשהו קופצת הודעה ושואלת אם אני רוצה לשמור את שם המשתמש והסיסמה ולמרות שאני תמיד מסמן שכן - זה לא עוזר. אני משתמש ב - Norton Internet Security - האם יכול להיות שזה משהו בהגדרות של התוכנה? מערכת ההפעלה שלי היא WINXP PRO SP1 יש לכם רעיון - בבקשה עזרו
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-