Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
אני מתכוון לתוכנה ששמתי קיצור דרך שלה ב-STARTUP. יש אפשרות להשהות אותה לאיזה דקה ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
התקנתי SP2 ואני לא מצליח להכנס ללינקים של אתרים. הוא מראה לי הודעת שגיאה: שגיאה של תחביר לא חוקי לפי מה שהבנתי, זה איזה עדכון אבטחה באקסלפורר שמיקרוסופט שמו. כמו כן, הבנתי שיש איזה טלאי שמתגבר על זה. מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום אנשים, לצערי לפני כחודש נדפק לי ההארד דיסק... אין לי מושג מה בדיוק נדפק אבל הוא מסרב לעלות כמאסטר אלא רק כסלייב. חיברתי אותי כ-slave למחשב של אחותי והתחלתי לגבות את הקבצים. מחיצת D גובתה ללא בעיה. למחיצה C (מערכת ההפעלה) אין לי גישה בכלל. גם לי וגם לאחותי יש וינדוס XP. אשמח לתשובות. תודה אנשים!
-
- 3 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אז כככה קודם כל יש לי Windows 7... ואת המערכת X-540... כשהייתי ב XP כל ה5 מקולים השמיעו את אותו הצליל... אבל עכשיו אני לא שומע מהאחוריים... קבעתי את התצורה של הקול כ 5.1.. וגם בדרייבר של Realtek שמתי 5.1.. בדרייבר עשיתי "מילוי רמקולים" ורק ככה אני שומע קצת מהאחוריים.. איך אני מסדר שאני אשמע מכל הרמקולים את אותו הצליל?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום. אני מפרמט את המחשב לעתים קרובות [מסיבות לא רלוונטיות כרגע]. הדבר היחידי שהייתי רוצה באמת לשמור עליו, הם ההגדרות של ווינדוס. למשל - ערכת הנושא, מראה החלונות, הגדרות שורת המסימות, הגדרות התיקייות. האם יש דרך לעשות זאת? מאוד מייגיע לעבור על אלה מחדש בכל פעם. אשמח לכל טיפ, גם אם הוא לא ממצא את כל אלה, אלא רק חלק. תודה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אחרי שאחי הקטן שיחק לי במחשב המקלדת הפסיקה לעבוד עשיתי שחזור מערכת והיא חזרה לעבוד היא הייתה דולקת והכל אני בטוח שזה משהו בהגדרה אחרי שעשיתי שחזור מערכת היא עבדה אבל זה מבאס להחזיר את המחשב חודשיים אחורה יש למישהו מושג באיזה הגדרה זה היה שהוא שינה
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אוקיי אז אני לא יוסיף, התמונות מדברות בעד עצמן.
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
עד כמה כבידה התוספת של MUI על המחשב? אני מדבר על MUI לעברית בשביל ווינדוז XP.
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מנסה להכנס למחשב שלי.. המסמכים שלי.. וכו' אז המחשב מנסה לפתוח אותם ולא מצליח הוא חושב לשניה ואז רואים את הרקע (כל המסך נעלם לרגע אחד) ושוב חוזר למצב הרגיל כאילו לא הבאתי לו "פקודה". מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם, אם מישהו פה עוד זוכר אותי פירמטי אתמול (XP HOME), והתעוררו מספר בעיות: 1. המדייה פלייר לא עובד (גרסה 10):אני פותח אותו, רואה אותו למטה בשורת המשימות, לוחץ עליו אבל הוא פשוט לא עולה. הוא נשאר למטה, minimized. זה לא התחיל ישר אחרי שפירמטתי, אלא מתישהו היום. חשוב לציין שבזמן שהוא למטה ואי אפשר לפתוח אותו (כאילו שהוא פועל אבל אי אפשר ממש לראות תתוכנה) הוא עעדין עובד ואפשר לשמוע שירים וכו' 2. כשאני מזיז את העכבר ימינה, יש שם כאילו איזה חלל, אני אנסה להסביר: במצב תקין, לא משנה כמה תזיזו את העכבר ימינה (או למעלה למשל, אבל אצלי הבעיה היא רק בצד הימני) הוא ישאר בקצה הימני של המסך. אצלי, משום מה אפשר לגרור אותו עוד ימינה ולא לראות את הסמן, ואז כשגוררים אותו שמאל…
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
לאחרונה הופיעו בשני המחשבים בביתי בעיות בניגון DVD. במחשב אחד אני משתמש בתוכנת power dvd 5 שסופקה עם הכונן והיא מודיעה לי שלא מצליחה לזהות את הכותר (כלשהוא) במחשב השני יש את אותה התופעה. במחשב השני ניסיתי להקרין באמצעות media player. לא ראיתי תמונה. באמצעות windows xp video video decoder checkup utility בחרתי מחדש את ה DECODER המומלץ לעבודה עם מדיה פלייר. עכשיו אני רואה תמונה אבל לא שומע קול ?? מאחר והתופעות הופיעו בשני המחשבים באותו הזמן יש לי חשד שאחד העדכונים האחרונים של XP גורם לשיבוש - האם יש דברים בגו? האם מישהו נוסף נתקל בבעיות דומות?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת מה ההבדל בין גירסת 32 ביט ל 64 ביט של ויסטה (ULTIMATE לצורך העניין)?
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=124363.msg1045265#msg1045265
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
יש לי מעבד INTEL P4 2.4GHz 533MHZ וכרטיס מסך gtgabyte radeon 9550 (זכרון אני עוד מעט משדרג , יש לי כרגע DDR 512MB) .. זה מתאים?או שאני צריך להחליף משהו ?
-
- 8 תגובות
- 744 צפיות
-
-
מכיוון שהתקני windows על HD חילקית את ה HD וכרגע כונן C הוא HD כונן D - DVD כונן HD- E איך אני משנה את שמות הכוננים כך שכונן E יהיה DVD וכונן D יהיה של HD
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
היקנתי את הווינדאוס מחדש ואחרי התקנת הדרייברים של הלוח החדש ההאריסקים מופעים לי ב Safley remove hardware איך אני מבטל את זה כדי שזה לא יקרה?
-
- 7 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שהיה לי ווינדוס XP בדקתי ב CPU-Z את המעבד ובמהירות שעון היה רשום לי 2933MHZ , שעברתי עכשיו ל WIN 7 זה רשם לי 2133MHZ . המעבד שיש ברשותי הוא INTEL E7500 2.93GHZ ... תודה....
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
משום מה עשית הפעלה מחדש למחשב והחשב החלונות לא נכנס ישר לשלחן עבודה אני צריך ללחוץ על המשתמש איך אני מבטל את זה נכנתי ללוח בקרה לחשבונות משתמשים ונסית משם לא ניתן
-
- 1 תגובה
- 744 צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי מערכת ההפעלה Windows Vista Ultimate SP1 בעברית. לאחרונה, מופיע X אדום בשורת המשימות המורה על איבוד קשר לרשת. זה לא באמת שאין חיבור לרשת, האינטרנט ושיתוף בקבצים בין המחשבים פועל כשורה. הבעיה היא השירות שמטפל במרכז הרשת והשיתוף שמזהה את מצב הרשת. כך נראית השגיאה: http://img141.imageshack.us/img141/9997/39493153nh5.png תמונה של חלון מרכז הרשת והשיתוף: http://img394.imageshack.us/img394/223/94903046tw3.png לחיצה על מידע נוסף מקפיצה חלון ששואל האם להפעיל את שירות הNETWORK LIST. לחיצה על הפעל סוגרת את החלון אך עדיין יש X אדום. בקצרה הבעיה היא בשירות Network List. כאשר אני מנסה להפעיל אותי דרך "שירותים", אני מקבל את השגיאה הבאה: http://img505.imageshack.us/img…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היי, בזמן ה-startup אני מקבל את ההודעה שקובץ בשם bridge.dll לא יכול לעלות לא זכור לי שמחקתי או התקנתי משהו מיוחד בזמן האחרון , למרות שיש סיכוי (הסניליות הזו הורגת אותי) אני משתמש ב-windows xp ולמרות ההודעה, הוינדוס עובד בסדר בלי יותר מדי תקלות (טוב נו, בכל זאת וינדוס) מה זה ואיך אני מתקן את הבעייה? שוב לפרמט ולהתקין מחדש את הווינדוס? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
שלום לכולם כבר חודשיים בערך שאני עם מערכת הפעלה Windows vista ultimate באנגלית ורק מאז שאני עם המערכת הפעלה הזו על כמה זמן זה יכול להיות דקות\שעות המחשב עושה תקול הזה שכאשר עושים למחשב ריסט או שהוא קורס ואני פשוט לא סובל את זה יש למישהו פתרון ? הבנתם למה התכוונתי ? תודה מראש אסף
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
נגיד והכונן קשיח שלי כולו בכונן C ולא מפוצל לעוד כוננים. איך אפשר לעשות פורמט ועדיין לשמור את הקבצים? בלי להעביר להרד דיסק אחר?
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
כשאני מעלה את המחשב הוא לא מעלה את הווינדוס וכותב הודעת שגיאה - system32/config/system the file is corupt ..... משו כזה קיצר מה לעשות !?!? איך מתקנים את זה ??? (אם אפשר הסבר מפורט בקשה)
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
היום החלתי לפרמט את המחשב ומחדש והתקין את הWindows מחדש, בגלל שהיו הרבה וירוסים ותקיעות במערכת ההפעלה. אז התקנתי מחדש את מערכת ההפעלה, ולאחר מכן מייד התקנתי את כול העדכונים הקריטים בwindowa Update, ולאחר מכן אנטי וירוס של norton. ומאז הגלישה בexplorer איטי, כאשר אני מדפדף בדפים, יש דלייטים ותקיעות קטנות ומעצבנות, מה יכול לגרום לזה? יכול להיות שעדכון אבטחה לExplorer דפקה קצת את העיניינים??
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
ALE 150 לא יכול לתפעל במערכת החדשה של מיקרוסופט , יש פיתרון או אפילו אלטרנטיבה אחרת (הכוונה לא מודם USB משהו אחר שיעבוד ... כאלה שהצליחו להפעיל את האינטרנט בויסטה שיגידו מה יש להם ..)
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-