Windows
פורום בנושא מערכת ההפעלה Windows על כל גירסאותיה
24,241 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי VISTA ULTIMATE 64BIT ואת המפרט אתם יכולים לראות בצד שמאל. ההבעיה היא שכאשר אני עושה הפעלה מחדש ומגיע לשולחן עבודה לוקח לו איזה 2 דקות להעלות את כל התוכנות ולהיות מוכן לעבודה כמו שאתם יכולים לראות יש לי 8 ג'יגה זיכרון איכותי ועל המחשב מותקנות רק תוכנות הכרחיות והוא אחרי פירמוט. כמו כן נטרלתי מלא תכונות של ויסטה שלא היו נחוצות כולל משימות שעולות עם המערכת למינימום האפשרי. בגדול אחרי טעינה מלאה של המערכת המחשב עובד ממש מהר אבל תמיד לוקח לשולחן עבודה להיות מוכן "שנים". בבקשה עם מישהו יכול לעזור :s05:
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה קטנה. במחשב שלי מותקן Windows XP Pro וכדי להגדיר סיסמה לתיקיות משותפים אני נכנס ללוח הבקרה --> Performance and Maintenance --> Administrative Tools --> Computer Management --> Local Users and Groups Users --> Guest --> Right Click --> Set Password בכל מקרה במחשב של אחי יש Windows XP Home Edition ואין את האפשרות הזו... מישהו יודע איך בכל זאת משנים?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לבדוק כמה זיכרון פנימי צורך המחשב-ב-WIN 2000 איך אני עושה את זה? כי כשאני לוחץ ALT+CTRL+DEL, הוא לא פותח את החלוון כמו ב-XP. (אלא הוא לא פותח כלום). אז איך אפשר לבדוק את זה בדרך אחרת? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אם יש לי את כונן C ובתוכו מותקן ויסטה ובכונן אחר עשיתי מחיצה שבתוכה אני יתקין ווינדווס 7 תהיה איזשהי בעיה ? אי תאימות או משהו כזה ? אני שואל כדי להיות בטוח.....
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי. ממש בעייה מוזרה: הורדתי לאחרונה "Microsoft Encarta Encyclopedia Deluxe 2004", ניסיתי להתקין מהרד-דיסק, ראיתי לא הולך, אז צרבתי לדיסקים (3 דיסקים) ואחרי שאני מסיים להתקין את הדיסק הראשון, מכניס את השני והוא לא מזהה אותו (כאילו אין דיסק!). אובד עצות! יש למישהו רעיונות/ קרה לו אותו הדבר?
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים התקנתי WINDOWS VISTA, כשאני מנסה להכנס לאתר של מכללת ספיר אני נתקל בבעיה, עמוד הבית נטען מהר ואין איתו בעיה, כשאני מנסה להכנס לחלון "מידע ברשת" או "למידה ברשת" - במסכים אלה נמצא חומר הלימוד והודעות לסטודנטים, האתר עולה ממש לאט (יותר מ - 3 דקות זמן טעינה), כשדיברתי עם התמיכה של ספיר הם אמרו שהאתר לא תומך ב - IE7, ניסיתי להתקין גם FIREFOX וזה לא פתר את הבעיה, מישהו מכיר דפדפן שיכול לעבוד עם האתר או דרך כלשהי להתקין IE6 על VISTA, או כל פתרון אחר? אני מאוד מרוצה מה - VISTA ויהיה חבל לי לחזור ל - XP. בתודה מראש לעוזרים. אופיר.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
הנורטון הודיע לי על וירוס שנקרא CMD32.EXE וקראתי עכשיו שאם אני אמחק אותו זה יעלה הודעות שגיאה וכל זה אז רציתי לבקש עזרה. נ.ב קראתי שזה גם קובץ טרויאני אז אם יש לי ZONEALARM זה יכול להגן עלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מחשב חדש, XP+SP2, כונן SATA חדש וכונן ATA ישן. הSATA עובד מצויין, הATA לא מופיע במחשב שלי, אלא רק ב Administrative Tools -> Computer Management -> Disk management. הדגם שלו מופיע שם נכון, וכתוב לידו unreadable ו-dynamic. בתפריט לחיצה ימנית מופיעה האפשרות convert to basic. מה אני צריך לעשות כדי לעבוד עם הכונן מבלי לאבד את המידע שעליו? כל המידע מהמחשב הישן שם. עריכה: בדקתי את הכונן על מחשב אחר, אותה בעיה...
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כאשר אני מנסה לפתוח כונן דרך הסייר/מחשב שלי אני מקבל את הודאה : CHOOSE PROGREM YOU WANT TO USE TO OPEN THIS FILE אותה ההודאה שמופיעה כאשר מנסים לפתוח קובץ שווינדואז לא יודע איזה תוכנה מפעילה אותו ככה שיוצא שאני לא יכול לגשת בכלל לקבצים , מלבד אלה שנמצאים בDESKTOP
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אוקיי לא מצאתי מקום יותר מתאים נקווה שפה זה בסדר אז ככה לאחר שהסידירום מסרב להפתח ואין לי חשק לחבר אחד אחר במקום , ואין לי שמץ איך להתקין מדיסק און קי כי הבנתי שרק להעתיק את הווינדוס לתוכו זה לא מספיק , החלטתי להעתיק את הקבצים של ההתקנה למחיצה אחרת בדיסק הקשיח . עכשיו אין לי אפשרות להגיע לדוס . יצרתי תקליטון אתחול דרך האתחול של הדיסקט ובחרתי שיצור קבצי הפעלה ms dos הבעיה שזה עולה בסדר אבל נותן לי גישה רק לכונן C . לשום כונן אחר הוא לא נותן לי גישה יש למישהו רעיונות יצירתיים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מה המצב אנשים. ניסיתי להתקין את הWINDOWS 7 RC ואני פשוט לא מצליח נתחיל : עשיתי בוט מהDVD והתחילה ההתקנה ההתקנה רצה סבבה והגיעה לשלב של עוד 10 שניות יבוצע ריסט שאני חוזר מהריסט כתוב שהוא מעדכן רגסטרי ועוד שטויות. ואז מגיע לשלב האחרון של ההתקנה comleting installasion שזה מגיע לזה . אחרי כמה שניות המחשב נכבה. ברגע שהוא עולה מחדש זה לא חוזר להתקנה אלא למצב של בחירה בין מצב בטוח last known good stat windows כמובן ששום דבר לא מעלה את הWINDOWS ניסיתי עם או בלי עכבר USB ניסיתי עם או בלי פירמוט הPARTISION ניסיתי גיסרת 32 וגם 64 ביט שום דבר ! אפילו עידכנתי את הביוס ! מה עושים ?? התקנתי את המערכת על המחשב נייד והלך בלי בעיה ! חוץ מעניינים של דרייברים הכול עבד טוב והדרייברים זה לא מה…
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
עם הפעלת המחשב מראה כאילו הותקנו 2 מערכות הפעלה. נראה לי שכתואה מכך שה-XP הותקן תחילה בדיסק (מחיצה) D ורק אח"כ בדיסק C. בכל אופן פירמטתי את D ועדיין באתחול המחשב מופיעה לי אפשרות בחירה בין 2 מערכות XP איך ניתן לבטל את זה ?
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום רב . יש ברשותי מחשב נייד של תושיבה A200 - 130 . על המחשב מותקנת מערכת הפעלה של ויסטה , היא עושה לי מספיק צרות וממש כבדה על המחשב. שאלתי היא: האם יש אתר שבו אני יכול להוריד את כל ה driver של כל החומרה שבמחשב. ( לוח אם, דיוידי,כרטיס רשת , בקיצור כל מה שנחוץ כדי להתקין XP . אני מודה לכל אחד שכול לעזור לי בנושא או לתת לי כיוון.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
יש לי איזה קובץ מסוים שניסיתי להפעיל ושאני מנסה להפעיל אותו הוא רושם לי את ההודעה הזאת.... מה אני צריך לעשות כדי להפעיל את הקובץ???
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לפתוח את זה אז פתחתי כאן. יש לי טקסט ליד ההתחלה: איך אפשר להוריד את זה? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אם כן איך עושים את זה? ואם לא אז איזה תקיות שנמצאות בתוכה כדאי להעביר?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסת ניסוי ultimate בעיות שנתקלתי בהם: 1. יש לי בעיות עם הUSB למשל לכונן חיצוני הוא לא נותן לעבוד כמו שצריך ואביזרים אחרים הוא לא מזהה 2. קבצים של אייפון שאני מוריד מגיעים מפורקים 3. אין לי עדיין גישה ל HP שלי (מדפסת פקס סורק) למי שיש פתרונות אשמח לשמוע
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום! אני לא מצליח להכנס לכונן d דרך"המחשב שלי". אני נאלץ להכנס דרך החלונית של כתובת האנטרנט.אבל זה לא מאפשר לי לשמור מצב זה. המקרה הזה החל "אני חושב" שפעם הפעלתי נגן mp3 עם חיבור usb . מאז לא הצלחתי להכנס לכונן ובנוסף זה גם מראה שפת ג'בריש שאני לוחץ על כפתור ימין של העכבר על הכונן d. אני צרפתי קובץ המכיל 2 תמונות מסך שמראים את שני המקרים. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב מחדש ומזיז את הסמן על כפתור ה- START מופיע שעון חול כ- 5 דקות... מישהוא יודע מה בעיה??? תודה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
כשאני לוחץ כפתור ימני על קובץ כלשהו, רוב הסיכויים שתקפוץ לי הודעת שגיאה וכל חלונות ה EXPLORER יסגרו לי. כשאני רוצה רק למחוק קובץ, אפילו כשאני רק לוחץ על DELETE קורה לי אותו דבר. אפשר להשתגע כשאני רוצה למחוק משהו וזה לא מצליח, החלון נסגר וצריך לחכות כמה שניות עד שהכל יטען מחדש ולהכנס שוב לתיקייה. ככה אני יכול לסבול כמה פעמים ברצף עד שאני מצליח למחוק קובץ מסכן. האם יש את הבעיה לעוד אנשים ויש דרך לטפל בזה או שזו בעיה בגרסא שהתקנתי? (בכל מקרה אני כבר מעדיף לחזור לXP)
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ניסיתי כל דבר אפשרי (כולל חיפש פיתרון כאן בפורום) כמו fix.reg ואנטי ירוס למיניהם ואני פשוט לא מצליח לשנות את דף הבית שלי, כשאני משנה אותו הוא תמיד חוזר להיות הדף הקודם (http://prosearching.com/) אני אשמח לקבל הצעות חדשות לפיתרון הבעיה והפעם כאילו שבאמת יעזרו... תודה...
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קניתי הרדיסק חדש של 320 גיגה ואני רוצה לדעת אם לWINDOWS יש בעיה לעבוד איתו כשהוא לא מחולק? ובכלל מה עדיף לעשות בקשר לחלוקה מבחינת ביצועים?
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי. אני מיתכוון להתקין על הנייד הביתי (לא שלי) Windows 98 Se אם אתם שואלים למה לא XP.. התשובה היא שהמחשב הוא פנטיום 2,ו 128 MB זיכרון. בקיצור,נאבדה לי לגמריי האריזה עם הסיריאל. מה אני עושה עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ברשת אלחוטית ואני לא מוצא את המחשב השני ברשימה של ההתחברות לשולחן עבודה מרוחק (וינדוס XP) איך מוסיפים את המחשב השני לרשימה?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
ניסיתי להתקין וויסטה. המחשב בנוי משני הארדיסקים , כשאחד מחולק לשתי מחיצות. הוויסטה וה XP לא מוכנים להתקין את עצמם על אף מחיצה This is no a compatible XP / vista partition. משהו כזה.. וניסיתי להתקין מפה משם לפרמט למחוק את המחיצה, נאדה.. עכשיו ניתקתי אחד מההארדיסקים (הזה שלא מחולק ) וניסתי להתקין. הוא עושה לי NTDLR מיסינג.. מה אני עושה ?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-